.... @ .Ciberplai

[Alegere aleatoare a sitului Ciberpla| Lista siturilor  Ciberplai | Editare]

Inapoi La ideeInapoi pe ciberplai

Lobseravteooour neutre du cafenels Luni, Noiembrie 19, 2001 11:20 PM
Comentarii: Ma-Dame Miti se pursa che je vuze tujur eme. Vu vuzave tujur pus dans la pielea diasporeanului com il fo. Vuz avez poste troa mesaje superbe pur che je vuz don troia bile albe!

Felicitatzions!


Miti Luni, Noiembrie 19, 2001 8:50 PM
Comentarii: Pe scurt, politicienii oricum si-au pus in plan sa modifice Constitutia. Iar noi vom fi manati, in turma, la referendum, sa le validam. Nici un partid politic nu si-a declarat, in variantele de modificari, vointa de a elimina discriminarea cetatenilor romani din Art. 16, al.3 . Desi, am aflat ca la alegeri, candidatii liberali din Bucuresti (Stoica, Chiliman, RFAlexandru, Paleologu etc) au adresat diasporei o scrisoare prin care isi luau angajamentul sa actioneze pentru abrogarea Art. 16, al. 3. Cred ca trebuie sa fim mai pretentiosi cu politicienii si sa incepem sa fortam civic mai ales ca , in teorie, ei ar trebui sa ne reprezinte pe noi, adica sa fie in slujba noastra...
Miti Luni, Noiembrie 19, 2001 8:27 PM
Comentarii: Mai e de discutat chestia cu pusul osului si al salamului cu soia. Iarasi, problema a ceea ce e mai bine: republica prezidentiala cu tatucul ales in spectacole mediatice, la TV, sau republica parlamentara cu un tatuc cu rol doar de reprezentare. Mai e si varianta (pur teoretica) a monarhiei constitutionale in care reprezentantul simbolic e Regele. Parerea mea e ca rolul presedintelui ar trebui diminuat si potrivita pentru noi ar fi o republica parlamentara. Prea mult circ, prea multe sperante aiurea, agatzate de un singur om --presedintele. Plus ca noi am inceput tare nefericit sirul presedintilor (cu Impuscatu') si ne-ar cadea mai bine fara o institutie prezidentiala puternic pronuntata. In fine, sunt inca multe de spus dar n-am capul prea limpede acum pentru daraverile astea teoretice. Mai vorbim. Poate mai intervin si alti musterii, ca subiectul e fain.
Miti Luni, Noiembrie 19, 2001 7:59 PM
Comentarii: Dorinella, in principiu, ma bucur sa te vad cu interpelari mai consistente. De data asta, insa, nu prea sunt de acord cu tine. Ca s-au dus niscaiva oficiali mioritici sa discute cu cativa diasporeni nu-i un lucru rau. Ce-i drept, e nevoie de mai mult decat discutii. Romanilor din tzara le e oarecum mai la indemana treaba cu studierea dosarelor. (E totusi de discutat: biroul unde iti depui cererea e la Bucuresti, tot acolo musai sa te duci sa si studiezi hartiile, dupa ce ti le gasesc in arhiva -- pentru cei din provincie inseamna ceva bani si timp toata tarasenia). Chiar eu am postat aici adresa cand s-a anuntat deschiderea accesului catre public. Tre' sa fie in arhiva din primavara anului asta, daca nu ma insel.
In privinta modificarii constitutiei te inseli: nu diasporenii vor neaparat, chiar politicienii, inclusiv pesedeii, s-au hotarat s-o faca! De ce? Pentru ca e asa de prost facuta ca pur si simplu naste numai probleme! Camerele cele 2 ale Parlamentului au atributii identice, sunt prea multi parlamentari, puterea executiva e imprecis definita (Presedintele si Prim Ministru au unele atributii executive dar prost delimitate, dovada criza constitutionala din fosta administratie cand PMul Vasile chema boborul in jurul lui, sa lupte cu Presedintia)). Si inca. Propietatea nu e garantata ci ocrotita, puterea judecatoreasca nu e clar consfiintita, problema definirii imunitatii parlamentare si nu in ultimul rand discriminarea cetatenilor romani care mai au si o alta cetatenie si/sau locuiesc in strainatate. Pe urma, mai sunt articole in constitutie care trebuie revizuite din perspectiva integrarii in Europa.

In ceea ce-i priveste pe cetatenii romanii care traiesc in strainatate, din moment ce la vot sunt chemati, nu vad de ce nu ar avea si celelalte drepturi. E chestie atat de teorie (coerenta constitutionala) cat si de practica ( atat administratia Constantinescu cat si cele care i-au precedat sau urmat, au ocolit, mai mult sau mai putin abil Constitutia si au numit diasporeni in functii oficiale, sau i-au propus pe listele de partid, la alegeri. Asta arata ca exista o nevoie politica reala si atunci de ce sa nu se reglementeze treaba legal astfel incat sa nu ne mai batem joc de Constitutie si tot procesul sa fie transparent.
Dorinella Luni, Noiembrie 19, 2001 6:59 PM
Comentarii: Vai domnul Gogu, dar cum puteti sa intrebati ce-au studiat aia la Paris? N-au studiat nemica ca n-au venit cu arhiva securitatii. Doar le-a esplicatara diasporeilor cum ca mai bine era inainte, ca ii baga autoritatea in seama. Nostalgici saracii si unii si ailaltii. Eu n-am domnule incredere in ei. Ca ce chestie tin conferinte la Paris? I-au lamurit pe cei 22 de milioane de romani din tara cum e treaba cu dosarele securitatii? Cate conferinte au tinut in universitatile romanesti?

Au ganduri mari diasporeii astia, vor sa modifice constitutia! Dar este romanul destul de matur sa abordeze schimbarea constitutiei? Eu cred ca nu! E romanul din tara interesat de modificarea articolului 3 paragraful 6? Eu zic ca nu, abia daca se prezinta cateva procente la urne cand isi desemneaza reprezentantii in parlament si primarii, dapoi sa voteze pentru participarea diasporeilor la jaf. Cu alde Costea si Vlase nu face plaiesul tovarasie. Vor sa ajute? OK, sa vie sa puna osul la treaba nu sa se arunce la ciolan. Desnationalizarea politicienilor romani datorata subordonarii fata de Kremlin este marele nostru handicap. Romanii au nevoie de o clasa politica atasata interesului national interesata sa promoveze valorile romanesti, nu sa fie condusi de interesele Parisului, Berlinului sau Moscovei! Voi stiti de ce vor liberalii sa modifice constitutia asfel incat presedintele sa fie ales de parlament? Din cauza handicapatului de Stoica care (!) cu fata aia de idiot si cu modul peltic de exprimare stie ca nu are sanse sa ajunga presedinte decat prin intrigi de patid si nu prin vot democratic.
Din Romania Libera de azi Luni, Noiembrie 19, 2001 6:18 PM
Comentarii:
http://www.romanialibera.com/1POL/19s1pvic.htm
Senatorul PNL Nicolae Vlad Popa sustine ca SRI ar putea fi la originea strangerii ilegale de informatii privind viata sa familiala si privata. Popa a declarat ieri ca, in cursul unei emisiuni televizate pe tema proiectului "Dracula Land", la care a participat impreuna cu consilierul Marius Stoian de la Ministerul Turismului, acesta l-a amenintat: "Nici nu stii in ce-ai intrat!", dupa care a deschis o mapa cu sigla SRI ce continea fise informative despre viata sa. "Ce m-a socat au fost informatiile despre activitatea mea, pentru ca mi-am dat seama ca asemenea informatii nu se pot obtine decat daca esti urmarit. Mi-am amintit de toate cele povestite de colegii mei din Senat, de toate nuantele politice, inclusiv PDSR, care mi-au spus ca sunt telefoanele urmarite. Eu niciodata nu am crezut chestiunea aceasta, dar vazand ca am un dosar de vreo zece sau cincisprezece file mi-am dat seama ca am fost obiectul unei asemenea cercetari informative", a afirmat senatorul PNL. El a declarat ca ii va cere directorului SRI, explicatii pe aceasta tema si ca se va adresa presedintelui Romaniei, Ion Iliescu, ca "garant al respectarii Constitutiei". "Exista doua variante. Ori dosarul apartinea SRI si atunci este foarte grav, pentru ca inseamna ca avem politie politica, ori dansul trebuie sa-mi spuna ce servicii se ocupa in Romania cu strangerea de astfel de informatii. Deci, daca exista alte servicii de informatii, tot SRI trebuie sa-mi raspunda", a spus senatorul. Nicolae Popa a subliniat ca va cere demiterea consilierului Marius Stoian din Ministerul Turismului si ca il va da in judecata.
Ernest Luni, Noiembrie 19, 2001 5:44 PM
Comentarii: YOW!! What should the entire human race DO?? Consume a fifth of CHIVAS REGAL, ski NUDE down MT. EVEREST, and have a wild SEX WEEKEND!
securistul Luni, Noiembrie 19, 2001 4:00 PM
Comentarii: Ploua si ninge cu caramizi domnu' Dan DelaDan,insa trebuie sa ma repet:nu lucrez in constructii si nici chef sa incep acum la batrinete! Zi asa,securistul cu s mic- nu alalatul- ti-a stricat apetitul de iarba verde si te-ai suparat de ti s-a despicat copita!Esti sigur ca esti ...calare pe situatie ?Daca da sau daca nu tot cu aia votam ca e la moda si eu iti zic doar...Bravo! Altul la aparat ,va rog! Aaaaa, asta nu vrea sa recunoasca !-Tratament cu sare direct pe radacina unghiilor de la miini ,daca nu da rezultat trecem si la picioare!
Miti Luni, Noiembrie 19, 2001 10:17 AM
Comentarii: Dan, e chiar Vandaluzia. Ce timpuri si acum si ce tineri suntem :-)
Dan de LaDan Luni, Noiembrie 19, 2001 10:17 AM
Comentarii: Ma tres cherie Edith, ("Lobseravteooour neutre du cafenels Luni"), or fi avut comunistii multe pacate, da nu-i confunda cu mine. Eu sunt mai rau. Am copita despicata, ai uitat ?
Paru-si schimba ? Ai dreptate. Albeste cu vremea ...
Dan de LaDan Luni, Noiembrie 19, 2001 10:01 AM
Comentarii: Eheeei draga domnule, am si eu alergie la anumite cuvinte. Meseria dumitale afista m-a influentat, pesemne. Nimeni nu-i perfect ... Vandaluzia ! Tu esti oare ? Zilele astea ma gindeam la tine. Si la Ycaar '99 ... Ce timpuri ! Ce tineri eram ...
securistul Luni, Noiembrie 19, 2001 8:43 AM
Comentarii: Se posible que parsque chaque foi que je rentrai la ton site la primul back era out mon navigator si stricat fort bien ceva la tine? Posible virus KGB LA MINE? sI EU PE EI MAICA!
securistul Luni, Noiembrie 19, 2001 8:31 AM
Comentarii: Asa deci domnule Dan DelaDan,ai dat cu matura si nu mai primesti securisti cinstiti in locantz mata? Io nu scriu cu creionul pe peretzi,am hirte si creione colorate de la ajutoarele parasutate de americani pt. asta! Sau tzi-au confiscat securistii high level site-ul?!?! Interesant ar fi sa stiu si eu de ce?
Gogu cu tarafu dupa el Luni, Noiembrie 19, 2001 7:06 AM
Comentarii: Auziti bre... ce studiaza aia la dosare nene?...colorile sau calitatea hartiei?... Fane!..da-i ba pa o giampara ca studiosii e ocupati...Care te fac ba un barbut??
securistul Luni, Noiembrie 19, 2001 4:40 AM
Comentarii: Scuze monsiur Loooopsssevateur mon francais!Mon profeseur il m-a dit tujur que pour bien ecrire il faut savoair La russe ausi! Asa ca neplacindu-mi rusa le fransai marche mai pas come sur de rulette(rusa)
securistul Luni, Noiembrie 19, 2001 2:25 AM
Comentarii: Se ca ! Pas de chocola san cacao!Bon pur le colesterol.tres beneficue por le coer tous ca avec un stek de grizzly!Surire tres bon ausii! :-) ! surire mais gros cela mincat soldat american dans les prison de la pay du Vietnam,mais ca c'est un autre paire de manches,c;est la lute pur la vie!
Lobseravteooour neutre du cafenels Luni, Noiembrie 19, 2001 2:05 AM
Comentarii: Mersi Mesiueur Le Secouristique, vuz et un vre jentiom si vuzavez mancat solment de Grizzli e non pa du ratze e de labede come tut le gipsoizii aia dantan :-)
securistul Luni, Noiembrie 19, 2001 1:08 AM
Comentarii: Bonjour Loopssservatorule,io numa perderies maninc ca alea pica bine la alice,doar ne-am invatat la tras cu pusca in poligoanele selecte! Mai puscam si ursul ala mare- mindria Carpatilor-Grizzley parca ii zice! Il puscam pentru tovarasu' Ceausescu de nici nu se prindea ca el l-a ratat! Doar nu era sa scapi namila ashtata de la conadieni pt. 50 de mii de pitaci , putea sa se dea la toarashii din CC si se ducea dracu' toata Societatea Socialista! Alesi Loopservatorule baga rica la securisti,esai de voir si t'as capable sa pui securistii danws le mem bol cu rommy cu turnulete! Bonchanse!
Lobseravteooour neutre du cafenels Luni, Noiembrie 19, 2001 12:03 AM
Comentarii: Meusieur Dan vuz trebuie ca sinteti fu, sa erasezi une messsages solman pentru ca il dize ca Museuir Securitueur a pape de ratze e de lebede du Bucarest, sans achiun otre vorbe nasole. Pur vuz un glume est un insulte! Je diz che sa sapel de cenzur mesiueur. Rushine! Vuz e pire che lome chi tut le monde de la ReLe (Ober) achiuze.

Secant ans vuz avez? Invatat chelchesoze? Se sont dez atitudes comunistes chi vuz practichez la-BA shez vuz e vuz ne puteti sa scapati naravul din fire cu greu ....or le lup schimbe son par me le narav BA!


r Duminica, Noiembrie 18, 2001 10:16 PM
Comentarii: Nu stiu ce naiba se intampla, la mine cifrele au luat-o razna. E frig. E noapte. ¿Is anybody out there?
fof Duminica, Noiembrie 18, 2001 9:59 PM
Comentarii: fOf
Binevoitorul Duminica, Noiembrie 18, 2001 7:46 PM
Comentarii: Istoricul Gheorghe Onisor e bossul Comisiei Nationale pentru Studierea Arhivei Securitatii. Propus de liberali, criticat, mai nou, de unii membrii ai Comisiei (HRPatapievici, MDinescu si APlesu) pentru no combat in relatiile cu SRIul, parlamentarii, etc. N-a facut o figura prea grozava cand cu dosarele celor din presa. Dupa ce anuntase cu turle si sobe ca ii face publici pe colaborationistii secu din canalele mediatice, totul s-a terminat brusc cu doar cu darea publicitatii a numarului lor -- cateva sute. Probleme au fost si cand cu scandalul in care a fost implicat BORul. .
securistul Duminica, Noiembrie 18, 2001 4:51 PM
Comentarii: La multi ani Dan Deladan pentru jumatatea aia de secol!N-am nici un dosar despre jos-numitii!Da cu matura deci dupa josnici ca fac mizerii cu ascutitoarea!Uite una pentru matale : "To love wath you do and feel that it matters-how could anything be more fun?" . Nu e de Coco Chanel ca si cea pentru Ghiopardul. e o vecina de strada ce o zice:K. Graham.
Sandocan Duminica, Noiembrie 18, 2001 4:40 PM
Comentarii: Pentru mine a ramas un mister cine ie politrucii aia Ghiorghe si Onisor. Poate ma lumineaza vre-un binevoitor.
Dorinella Tiraspol Duminica, Noiembrie 18, 2001 4:38 PM
Comentarii: Zvai ce chstie draguta! Adica cum Diaspora Coronita? Ia sa-l trimetem noi pe Kornbleg sa-i ia la intrebari. Cine ie ei si ce urmareste?
Dan de ... "LaDan" Duminica, Noiembrie 18, 2001 10:49 AM
Comentarii: Vad ca cineva s-a suparat pentru ca am sters un mesaj cu giste si lebede (si nu numai). Mesajul era semnat "32 decembrie" si nu "30 februarie", ceea ce schimba multe. L-am sters pentru ca l-am considerat o injuratura, demers de care m-am plictisit de mai bine de 50 de ani. Iar chestia cu ba tu - ba tu - ba tu (etc.) este la fel de folositoare ca si ascutitul manual al boabelor de orez. Stima !
Alfa Nu stiu Duminica, Noiembrie 18, 2001 10:33 AM
Comentarii: Nu pot intra la idee. Sa fie din cauza frigului ?
Alfa Nu stiu Duminica, Noiembrie 18, 2001 10:33 AM
Comentarii: Nu pot intra la idee. Sa fie din cauza frigului ?
D a Duminica, Noiembrie 18, 2001 10:19 AM
Comentarii: Test
Andru Duminica, Noiembrie 18, 2001 3:22 AM
Comentarii: Mi-am sters pe furis o lacrima, acum citeva minute cind m-am vazut in sfirsit publicat.. (Ei Dorinello te-am batut de data aceasta, sunt si eu in rind cu Miti :-) Articolul meu omagial dedicat acum citeva zile aici amicului meu si domnului MV, a fost tiparit direct la "Gazeta Penala din statul Texas" !!! e adevarat ca nimeni nu se ofera (inca) sa-mi ofere si drepturi de autor

Ce nu prea inteleg insa, stau si ma scarpin in cap si ma intreb, de ce redactia faimoasei gazete mi-a schimbat titlu meu original adresat lui Mr. MV in: "Mic si prost si fara sula"


Kadâr de la Babadag Tech Sambata, Noiembrie 17, 2001 11:45 PM
Comentarii: ION DEGEABA "Cei care se afisheza pe cafeuri sunt,shti si tu asta, nishte pierde vara si ramashi educatzinal, la mijloc de codru des." Asa estem bre Ioane, te-am recunoscut la perfectzia. Iavas-iavas bre.
Ler Cavalier Sambata, Noiembrie 17, 2001 10:18 PM
Comentarii: Te-am cautat in foile dalbe si nu te-am gasit, Vandaluzia. Stii de ce? Pentru ca asa e sa fie.
12-12-21. Sambata, Noiembrie 17, 2001 9:19 PM
Comentarii: MITI,ca sa ajutzi Romania,nu se face astfel cum "shtiu si procedeaza aiurea" romanii.Cei care se afisheza pe cafeuri sunt,shti si tu asta, nishte pierde vara si ramashi educatzinal, la mijloc de codru des.Iar IDEEA cu Diaspora Coronita scrisa cu majuscule (?),este o bashcalie romaneasca,ce poate fi numai de mioritici halucinata.De fapt ,pe cine si cum,pot, sau sa-i ajutzi-pe romani;care=s aia de a fi in fruntea ajutorarii??Cercul vicios al rotirii vechilor cu noii comunishti,este o gluma sinistra si nu o inghit ce-i care ajuta si asa Romania si fara a se afisha impietuos pe IDEEI....De ce ma shtergi mereu??Eshti tu mai la margine de codru'des,decat asi fi eu???Ai impresia ca ma inghesui pe sideul tau asa numai ca sa ies din Codru ??Sau sa ma afund in acesta ??Sunt satul de articolele ce cu onoare mioritica apar pe aci.Toate sunt numai cu obsesii de tzucat si aiuristice si ramashitze din gunoiul ce il strang cu ardoare unii.Nu-i nevoie ca sa ma vrei tu,ca stiu cine esti..O comunista mai tanara ca eshti din clasa a doua care va urma ceoflengarilor din prima,de amu...si spaniolita pe deasupra.Adios..!!
Miti Sambata, Noiembrie 17, 2001 7:03 PM
Comentarii: Ce parere aveti despre Diaspora Coronita?
Diaspora Coronita, tot de pe Forumul RL Sambata, Noiembrie 17, 2001 5:47 PM
Comentarii:
Ideile ciberplaiului incep sa rodeasca pe solul fertilizat al internetului :-) Uite ce-am mai gasit, tot pe forumul RL, la :
http://www.romanialibera.com/9FOR/2837.htm
Dincolo de netnonimul cu usore adieri dintr-un pension de don'soare dintr-al 19lea (o sa vedeti si o gracila coroniza de trandafiri roze, cu pamblica, ca icon reprezentativ), ideile sunt la ordinea zilei.

Diaspora Coronita, o noua organizatie online deschisa Romanilor de pretutindeni care doresc, in mod pasnic, sa influenteze pozitiv dezvoltarea Romaniei, va invita sa ne vizitati si sa participati la prima noastra campanie de scrisori.
Suntem o organizatie fondata recent bazat pe dorinta Romanilor din Diaspora sa isi adauge vocea fortelor din tara care lupta pentru imbunatatirea legilor, disiparea coruptiei, diversificarea puterii guvernamentale, si alte cauze care vor ridica nivelul de trai in Romania si vor promova o societate atractiva care stirneste admiratie si incredere in alte tari.
Activitatea principala a organizatiei va consta din exprimarea de suport sau opozitie pentru activitati, opinii, decizii, etc. ale persoanelor si organizatilor politice din Romania prin mediul pasnic de posta, fax si email. Aceste comunicari, in numar suficient de mare, vor atrage atentia forumurilor de conducere din Romania catre faptul ca milioanele de Romani din Diaspora, continua sa urmareasca cu interes actiunile lor.
Prima noastra campanie se adreseaza unui aspect nociv al coruptiei din Romania. Ne referim la faptul ca parlamentarilor Romani li se permite sa aiba o cariera paralela ca avocat in acelas timp. Recent, Senatul Roman a respins o legislatie propusa care cerea ca un parlamentar sa fie suspendat din Barou in perioada derularii mandatului pentru ca prezenta sa in instanta poate crea presiuni asupra completului de judecata. Adoptarea acestei legi, ar fi fost un prim semnal ca ceva se intreprinde la nivelul inalt al Senatului impotriva coruptiei deoarece situatia curenta creaza granite neclare intre interesele politice si cele de business ale parlamentarilor Romani. Acest conflict de interese, arunca o mare umbra de coruptie peste judiciarul Romaniei, care rezulta in incetinirea progresului tarii social si economic.
Va rugam sa ne vizitati la http://www.diasporacoronita.com si sa participati in aceasta campanie. Pe website-ul nostru veti gasi informatiile necesare, si copii model ale scrisorilor pe care trebuie sa le trimitem.
Va multumim, si va indemnam sa ne recomandati la prientenii dumneavoastra.
Diaspora Coronita
Diaspora Coronita, tot de pe Forumul RL Sambata, Noiembrie 17, 2001 5:46 PM
Comentarii:
Ideile ciberplaiului incep sa rodeasca pe solul fertilizat al internetului :-) Uite ce-am mai gasit, tot pe forumul RL, la :
http://www.romanialibera.com/9FOR/2837.htm
Dincolo de netnonimul cu usore adieri dintr-un pension de don'soare dintr-al 19lea (o sa vedeti si o gracila coroniza de trandafiri roze, cu pamblica, ca icon reprezentativ), ideile sunt la ordinea zilei.

Diaspora Coronita, o noua organizatie online deschisa Romanilor de pretutindeni care doresc, in mod pasnic, sa influenteze pozitiv dezvoltarea Romaniei, va invita sa ne vizitati si sa participati la prima noastra campanie de scrisori.
Suntem o organizatie fondata recent bazat pe dorinta Romanilor din Diaspora sa isi adauge vocea fortelor din tara care lupta pentru imbunatatirea legilor, disiparea coruptiei, diversificarea puterii guvernamentale, si alte cauze care vor ridica nivelul de trai in Romania si vor promova o societate atractiva care stirneste admiratie si incredere in alte tari.
Activitatea principala a organizatiei va consta din exprimarea de suport sau opozitie pentru activitati, opinii, decizii, etc. ale persoanelor si organizatilor politice din Romania prin mediul pasnic de posta, fax si email. Aceste comunicari, in numar suficient de mare, vor atrage atentia forumurilor de conducere din Romania catre faptul ca milioanele de Romani din Diaspora, continua sa urmareasca cu interes actiunile lor.
Prima noastra campanie se adreseaza unui aspect nociv al coruptiei din Romania. Ne referim la faptul ca parlamentarilor Romani li se permite sa aiba o cariera paralela ca avocat in acelas timp. Recent, Senatul Roman a respins o legislatie propusa care cerea ca un parlamentar sa fie suspendat din Barou in perioada derularii mandatului pentru ca prezenta sa in instanta poate crea presiuni asupra completului de judecata. Adoptarea acestei legi, ar fi fost un prim semnal ca ceva se intreprinde la nivelul inalt al Senatului impotriva coruptiei deoarece situatia curenta creaza granite neclare intre interesele politice si cele de business ale parlamentarilor Romani. Acest conflict de interese, arunca o mare umbra de coruptie peste judiciarul Romaniei, care rezulta in incetinirea progresului tarii social si economic.
Va rugam sa ne vizitati la http://www.diasporacoronita.com si sa participati in aceasta campanie. Pe website-ul nostru veti gasi informatiile necesare, si copii model ale scrisorilor pe care trebuie sa le trimitem.
Va multumim, si va indemnam sa ne recomandati la prientenii dumneavoastra.
Diaspora Coronita
UMRL, dosarele secu si art. 16, al. 3 Sambata, Noiembrie 17, 2001 5:37 PM
Comentarii:
Sursa: Forumul Romaniei Libere on-line
http://www.romanialibera.com/9FOR/2834.htm
Uniunea Mondiala a Romanilor Liberi (UMRL, sediul Paris) si dosarele fostei SecuritatiStimati Forumisti, va asigur ca titlul articolului de fata nu este o butada si nici o gluma de 1 aprilie! Este o realitate a Mileniului III, niciodata prezenta in visele si imaginatia multora dintre noi, romani din tara sau din strainatate, nici inainte de 1989 si nici dupa!
(...)br> Multi dintre cititorii aceste randuri se vor intreba pe buna dreptate de unde apropierea celor notiuni: "UMRL" si "securitatea ceausista", cand se stie prea bine ca inainte de '89 aceeasi securitate, politie politica a lui Ceausescu, avea UMRL-ul pe "lista sa neagra", la rang de cinste!

Organizatia noastra, Uniunea Mondiala a Romanilor Liberi, infiintata in 1984, prezenta pe 5 continente, recunoscuta international, cu o "varsta" de mai bine de 16 ani, consecventa principiilor care au generat-o, are meritul de a mentine vie flacara nestinsa a credintei de veacuri a poporului roman, aceea ca odata si odata va trai in libertate, intr-o democratie veritabila, in care egalitatea, libertatea si fraternitatea vor fi cuvinte de ordine pentru toti, si "pentru catei, nu doar pentru dulai" pentru a-l cita pe Grigore Alexandrescu, in care legea va fi respectata de toti, in care nivelul de trai se va alinia celui din Vest (nu doar preturile cum este la ora actuala in tara!), in care iti va fi drag sa te nasti si sa traiesti (si sa nu fii obligat a-ti lua "lumea in cap" si "traista pe spinare" cum face tineretul actual, care nu-si vede nici un viitor in tara?) si spre care sa aflueze torentul emigrarilor...

UMRL a organizat recent, pe 3 noiembrie la Paris o discutie publica pe tema dosarelor vechii securitati. I-a invitat la aceasta discutie tocmai pe responsabilii romani de studiere a acestor dosare, pe presedintele si vicepresedintele acestui Colegiu National de Studiere a Arhivelor Securitatii, pe Domnii Onisor si Gheorghe. La discutie a invitati pe langa membrii organizatiei noastre si pe ceilalti romani din diaspora romana din Franta si din tarile din jur. Am mediatizat aceasta actiune via Internet (articolul 2737), prin TVR international, care a fost invitat de participe la actiune si prin Radio Romania Actualitati. Sufletul si organizatorul acestei actiuni a fost Doru Novacovici, presedintele nostru de onoare, binecunoscut romanilor din tara si din exil, atat prin activitatea sa prodigioasa in cadrul UMRL cat si prin postul de radio "Europa Libera" (unde Doru si-a citit inainte de '89 pasaje intregi din cartea sa "Romania dincolo de gratii", descriind chinurile la care a fost supus de securitatea a lui ceausescu..., post de radio care din pacate, mai nou, avand probabil alte preocupari? ne ocoleste?pentru a nu spune ca ne ignora?In paranteza spus, ii compatimim pe colaboratorii Domnului Nestor Rates care si-au pierdut sponsorii americani si nu ne raliem criticilor venite din tara!)

Revenind la intalnirea noastra de la Paris, Saint Maur, unde se gaseste si sediul oficial al UMRL, doresc sa va redau cateva secvente de la intalnirea noastra: reuniunea s-a tinut in sala mare a primariei din Saint Maur au participat mai mult de 110 persoane; in afara organizatorilor [Doru Novacovici, Sisila Duldurescu, vicepresedinta UMRL, Dl George Pricop, presedintele Filialei UMRL Franta, alti membrii ai Comitetului Coordonator International al UMRL (Dl. Dr. Mircea Alexandru Munteanu, presedintele in exercitiu al UMRL, din Germania si subsemnatul, in calitate de secreatar general (Olanda)], a oaspetilor din tara prezentati anterior, D-na Monica Zvirjinschi, directoarea postului TVR International, D-l Borsan Ion din Bucuresti vechi membru UMRL-ist, D-l ambasador Gherman (Paris), Dl Savoiu Bartolomeu (Paris), preotul Tarziu (Paris), Ion de la Vidin (UMRL, Paris), Dr. Augustin Ostace (Lereverkusun, Germania), Dl Prof Basarabescu (Bruxelles), Dl Titi Pipera (Paris, fost detinut politic), Dl Silviu Radulescu (Paris), D-na Mariana Gondard (Grenoble), etc. reuniunea a tinut mai bine de 3 ore. Doru Novacovici a prezentat prioritatile romanilor din Diaspora franceza si a UMRL privind Romania: reprezentarea romanilor din afara in structurile statului roman, modificarea constitutiei, recunoasterea noastra, a celor din exil, nu doar in vorbe, dar si in fapte, lupta pentru cunoasterea adevarului istoric, faptul ca trebuie sa militam concertat cu Romania pentru integrarea in UE si NATO, respectarea legii 18/1991 si 10/2001 privind dreptul la proprietate, etc.

apoi a urmat Dl. Onisoru care ne-a explicat ce inseamna acest Colegiu National de Studiere a dosarelor securitatii, cum au aparut acum in 2000 si nu imediat dupa Revolutie, ce face acest Colegiu de fapt, cum si unde se pot face cererile si cum li se poate cineva adresa; ce "putere" au... care este mai mult morala si nu... punitiva... A aratat succesele obtinute prin demascarea unora dintre cei care au fost "turnatori" ai securitatatii si publicarea listei lor anul trecut, atunci cand a fost vorba de alegeri, fapt care a adus retragerea automata a acestora din competitie... proces de studiere a acestor dosare care continua. Au urmat intrebarile puse de public:

1.Membrii colegiului national sunt apolitici? Raspuns: Da, dar sunt propusi de cate un partid
2.Studierea dosarelor vechii securitatii nu da apa la moara "dihoniei" romanesti a discordiei ?? R: Nu, adevarul trebuie cunoscut
3.Cum si cand se prescriu faptele in Codul Penal roman? R: in functie de fapte
4.Cand va schimbat articolul 16 din Constitutie legat de straini si apatrizi? R: Nu stim
5.Nerecunoasterea Diasporei de Guvernul Romaniei nu este o continuare a politicii guvernului dinainte de 1989? R: Dl. Gherman, ambasadorul Romaniei la Paris: "Guvernul actual al Romaniei ar trebui sa-si ceara scuze romanilor din Diaspora pentru faptul cum au fost tratati ca tradatori inainte de 89, iar dupa? uitati? Acum situatia este schimbata! Romania are nevoie de voi!"
6. De ce acest CNSAS nu a aparut imediat dupa Revolutie ca in Germania, Polonia, etc? R: fara raspuns
7. Dosarele la care se poate avea acces sunt cele reale sau cele ?trucate, etc? R: sunt cele reale, cel mult din ele pot lipsi anumite parti
8. Cum se poate avea acces la aceste dosare? Cine le poate cere? R: in brosurile aduse sunt raspunsuri concrete la aceste intrebari
9. De cand UMRL nu mai este pe "lista neagra"? R: imediat dupa Revolutie
10. Spre ce se indreapta Romania? Ce asteapta Romania de la noi cei din Diaspora? R: fara un raspuns clar?
11.Cum si cine poate pedepsi un tortionar al vechii securitati? (intrebare pusa de un vechi detinut politic). R: potretul tortionarului se face si din informatiile din dosarele securitatii?cat si din marturiile celor care il reclama?


Dintre cei care au luat cuvantul pe langa Dl. Onisoru si Dl. Gheorghe, a fost Dr. Munteanu, Dl. Gherman, Dl. Marinescu (Bruxelles), Savoiu (Paris, care a venit chiar si cu o motiune pe care sa o trimitem presedintelui, presedintelui Senatului si presedintelui Camerei Deputatilor, legat de articolul 16, aliniatul 3 din Constitutie privind strainii si apatrizii, motiune care a fost de toti aprobata), Dancu (Bucovina), preotul Tarziu, cativa tineri care au pus intrebari pertinente, etc.
(...)
Theodor Ban, Olanda Secretar general al Comitetului Coordonator International al UMRL
Porumbelul Pacii Sambata, Noiembrie 17, 2001 5:18 PM
Comentarii: Ce se intampla cu pagina asta? Din patru incercari doar o singura dta am reusit sa o incarc toata. In rest se opreste ca si cum s-ar fi incarcat pana la capat da in realitate nu e decat o bucata de cafenea fara contor.
EU Sambata, Noiembrie 17, 2001 1:18 AM
Comentarii: Dlor Andru si Ghiopardul, gindesc cam la fel cu Dvs referitor la Dl MV, numai ca daca-r folosi expresii ceva mai civilizate, cred c-ar avea mai mult succes. Din felul cum s-a exprimat (uneori) pina acum,rezulta ca-i si putin cam neam prost. Pacat. Mare pacat.
Vandaluzia Vineri, Noiembrie 16, 2001 8:59 PM
Comentarii:
Bibi, mi-o placu f mult, dar n-am timp de parole deocamdata, sint iar in priza. Te tzuc si eu, sper sa putem vorbi mai spre seara.
Bibliotecarul Vineri, Noiembrie 16, 2001 8:54 PM
Comentarii: Vandaluzia, daca nu ti-o placut poezeaua sa-mi spui. Te tzuc.
Miti Vineri, Noiembrie 16, 2001 8:23 PM
Comentarii: Bravo, Clau! Las' ca-i monitorizam, nu te teme. Atat le trebuie, sa incerce cioace de trista amintire!
Clau Vineri, Noiembrie 16, 2001 8:17 PM
Comentarii: Miti: Scrisei si la minister. He he, da cre' ca tre' sa fac vreo 5 scrsori pe zi ca sa afle de mine. Si cind afla te pomeni ca-l trimite pe securistu sa-mi taie gitu' sa nu mai vorbesc atita.

Cetateanul Guvernat Vineri, Noiembrie 16, 2001 8:16 PM
Comentarii: Hal de exprimare la tv. Prima: "Gica Hagi considera ca este nevoie de timp pentru ca echipa Romaniei sa se omogenizeze si pentru a putea continua seria succeselor din ultimul timp." Halal succese in ultimul timp :-(

In ce-l priveste pe Mugur Grosu care zugraveste balada instalatorului, el profeseaza , in general, o opinie diametral opusa privind dragosatea beneficiarului pentru prestatorul de servicii RADET. Acorda cu mare usurinta tevilor epitetul de pline, provocat de excitatiile corporale si senzoriale pe care le resimte cel care doarme in serviciul monopolului de stat. In acest caz, continutul visului este lipsit de sens metaforic si la fel de greu de interpretat precum shardadele Ghiopardului. Definitia stihurilor ar fi aceasta: "Un text inutil prea adesa subtil (bing!), rezultat din activitatea incoerenta a anumitor grupuri de celule din creier (hopaaa!), care raman in stare de veghe chiar si la temperaturi ce se dovedesc euforice.
Dorinella Tiraspol Vineri, Noiembrie 16, 2001 6:15 PM
Comentarii: Cu rabdarea trecem marea! Tudore, nu stiu cum stai tu cu suferinta, in general sau in particular, da stiu ca ai umplut pagina de rumegus. Mai omule, de vreo cateva zeci de ani romanul rabda de-i sar capacele. Rabda de foame si de frig. Miti cand zice ca romanul rezista prin rabdare are dreptate si o stie din experienta. Asa a rezistat poporul asta si a trecut in mileniul trei, rabdand. Prin indiferenta, aroganta si nesimtire rezista nomenclaturistii. Si acum putina muzica: The Doors - Riders on the storm.
Bibi Vineri, Noiembrie 16, 2001 5:14 PM
Comentarii: Ei, Vandaluzia, te-ai dat jos din bratele alea? Uite ce ti-am adus azi, de Sf. Vineri:


18.

sunt tînar am tevile pline
din pivnita pîna la cometa razbate un fel de
idee
fantastica pe care o uit mereu totusi îmi
fac curaj
si sap o transee de carne sub fereastra ta
fireste
vecinii au trecut deja pe aici au cazut
de acord sa-si bata covoarele între anumite
ore
apoi sa le mîngîie sa le ceara iertare sub
cerurile
acelea mici de var licaresc tot atîtea stele
noaptea se umple de umeri si epoleti de
maresali
eu sunt tînar voi fi presedinte
n-am învins pe nimeni n-am batut
nici macar la masina de scris vreo carte dar
am
publicat pentru tine o gramada
de saltele erotice
am scos pentru tine cîteva volume
de sînge
din epicardul meu personal ti-am spus ca
sunt
tînar voi fi presedintele
nimicului euforic


din Haltera cu zurgalai, Mugur Grosu
securistul Vineri, Noiembrie 16, 2001 5:08 PM
Comentarii: Nu cunosc personal si vizual pe Vacaroiu insa cred ca fraza a fost rostita la adresa primului ministru din Quebec-B.Landry,fraza rostita de musiu Bureau la jurnalul de seara! Mai ai buline negre?Am auzit ca sint pe spate muierile dupa Putin !
Ghiopardul Vineri, Noiembrie 16, 2001 4:48 PM
Comentarii: Vandaluzia, direct la tinta, D - Dan Iosif era raspunsul corect. Ai doua buline albe. Poti sa te opresti aici sau poti sa mergi mai departe. Te rog frumos sa te gandesti bine. Iata intrebarea numarul trei: Cine a rostit fraza? "Vacaroiu este un meseriash, dar nu are abilitatea de a vorbi frumos si nu place femeilor si fetelor la TV." Mai jos ai trei posibile raspunsuri:
A. Hirohito, imparatul Japoniei
B. G. W. Bush, zugravul de la Casa Alba
C. Vladimir Putin, patronul teroristilor tiraspoleni

Securistule, stai calm ca nu umbla nimeni la dosare. Ai doua bile negre, la trei esti degradat sectorist. Te rog sa te concentrezi.
Miti Vineri, Noiembrie 16, 2001 2:44 PM
Comentarii: Wow, grea viata mai au matroanele in egalitista societatea nord-americana, Vandaluzia! Care va sa zica, pentru non-bimbo, tot mai bine-i pe batranul continent, unde inca se sarut-mana, si la o adica, la naufragiu, ladies first in barca de salvare :-)
Miti Vineri, Noiembrie 16, 2001 2:24 PM
Comentarii: Clau, pe www.humanitas.ro zice ca vor apare iar, in curand, pe ecrane.
Din Ziua de azi Vineri, Noiembrie 16, 2001 10:54 AM
Comentarii: Traian Basescu, primarul general al Capitalei, intentioneaza sa achizitioneze, din banii obtinuti de la Banca Europeana de Investitii (BEI) pentru contorizarea scarilor de bloc din Bucuresti, contoare pe cartela, astfel incat abonatii RADET sa plateasca pretul real al consumului de apa calda si caldura. "Vrem sa montam la toate scarile de bloc din Bucuresti contoare pe cartela, pentru a introduce un sistem corect in relatia dintre regia de termoficare si populatie. Oamenii isi vor achita in avans pe cartela agentul termic si vor consuma numai ce platesc. Acest nou sistem va fi avantajos atat pentru populatie cat si pentru RADET. In primul rand, beneficiarii serviciilor regiei de termoficare nu vor mai fi nevoiti sa plateasca pierderile din retea si nici agentul termic livrat la temperaturi mai mici decat cele prevazute in contract. Contoarele nu vor inregistra consumul de agent termic atunci cand nu sunt respectati parametrii acestuia. Pe de alta parte, nici prestatorul de servicii nu va mai fi pacalit de rau-platnicii care stau in caldura si nu platesc iar vecinii acestor locatari nu se vor mai afla in pericol de a fi debransati", a precizat Basescu in conferinta de presa de ieri. Primaria Capitalei a obtinut, in urma cu un an, un credit de la BEI in valoare de 227 de milioane de euro, pentru cinci proiecte de investitii ce vor fi realizate in Bucuresti in urmatorii doi ani. Primarul general a semnat ieri contractele de consultanta, castigate prin licitatie internationala de firme de specialitate pentru derularea acestor investitii. Jumatate din suma reprezinta contributia partii romane si va fi asigurata din fonduri de la Bugetul de stat si de la municipalitate. Contorizarea vanzarii de caldura si apa calda este finantata de 50,5 milioane de euro, suma din care vor fi achizitionate prin licitatie internationala contoare si valve la fiecare din cele 15.000 de scari de 6000 de blocuri existente in Bucuresti. Contoarele vor fi conectate la centrele de distributie si la departamentul de facturare al operatorului municipal de distributie al caldurii. Operatiunile vor incepe in vara anului 2002, dupa organizarea licitatiei la care Basescu invita sa participe si firmele romanesti. Celelalte patru proiecte finantate de BEI vizeaza construirea unui parking subteran la Gara de Nord, cu 23 de milioane de euro, modernizarea a 126 de vagoane de tramvai Tatra cu 50 de milioane de euro, realizarea unui pasaj rutier suprateran intre Bulevardul Nicolae Titulescu si Podul Grozavesti cu 65 de milioane de euro si reabilitarea strazilor cu 32 de milioane de euro. Traian Basescu a anuntat ca in primavara anului viitor vor fi organizate licitatiile pentru selectarea firmelor care vor executa lucrarile. "Practic, in acest moment putem spune ca inprumutul acordat de BEI a devenit operational. Licitatiile pentru executia investitiilor vor fi internationale, respectand criteriile BEI, dar in caietele de sarcini vom obliga firmele internationale sa ia in antrepriza firme romanesti. In nici un caz nu vom accepta ca lucrarile sa fie executate de muncitori straini. De asemenea, nu vom duce tramvaiele in strainatate sa fie modernizate, ci in uzinele din tara", a mai precizat Basescu. Magda SEVERIN
securistul Vineri, Noiembrie 16, 2001 5:19 AM
Comentarii: Stii Vandaluzio ca eu era sa stau in Granville Island ceea ce ar insemna ...la 3 avenue distantza si la cinci colturi de strada de tine!?!?!? N-a fost sa fie dar tot intr-o granville de munte am ajuns!
Vandaluzia Vineri, Noiembrie 16, 2001 4:26 AM
Comentarii:
Asa e, securistule, stau la 3 strazi de English Bay.
Vandaluzia Vineri, Noiembrie 16, 2001 4:22 AM
Comentarii:
De la lume adunate si la alta lume date.

The Taliban Solution

Take all American women who are within five years of menopause - train us for a few weeks, outfit us with automatic weapons, grenades, gas masks, moisturizer with SPF15, Prozac, hormones, chocolate, and canned tuna - drop us (parachuted, preferably) across the landscape of Afghanistan, and let us do what comes naturally.

Think about it. Our anger quotient alone, even when doing standard stuff like grocery shopping and paying bills, is formidable enough to make even armed men in turbans tremble.

We've had our children, we would gladly suffer or die to protect them and their future. We'd like to get away from our husbands, if they haven't left us already for some flaxen haired, big breasted bimbo. And for those of us who are single, the prospect of finding a good man with whom to share life is about as likely as being struck by lightning. We have nothing to lose.

We've survived the water diet, the protein diet, the carbohydrate diet, and the grapefruit diet in gyms and saunas across America and never lost a pound. We can easily survive months in the hostile terrain of Afghanistan with no food at all!

We've spent years tracking down our husbands or lovers in bars, hardware stores, or sporting events...finding bin Laden in some cave will be no problem.

Uniting all the warring tribes of Afghanistan in a new government? Oh, please ... we've planned the seating arrangements for in-laws and extended families at Thanksgiving dinners for years ... we understand tribal warfare.

Between us, we've divorced enough husbands to know every trick there is for how they hide, launder, or cover up bank accounts and money sources. We know how to find that money and we know how to seize it ... with or without the government's help!

Let us go and fight. The Taliban hates women. Imagine their terror as we crawl like ants with hot-flashes over their godforsaken terrain.


securistul Vineri, Noiembrie 16, 2001 4:11 AM
Comentarii: Vandaluzia ai dreptate nu e singura camera si de trist departe de mine ast sentiment! Am unele informatii verificate de la un colaborator inrait ca esti nu departe de parcul Stanley! Norocoaso!Looops ervatorule cred ca ar trebui sa te reciclezi! Alivoir monsher si beaucup de tut che tu vieu!
Lobseravteooour neutre du cafenels Vineri, Noiembrie 16, 2001 2:22 AM
Comentarii: Un lucru forte interesente se petrechiu ojurdui

Cind moa visite le autre cafe chi se tien par Musiueur Dan, jai remarche un tres interesante anuntz, mi se pare poste la-ba de un otre mosiueur me je ne suis pas sure de tut, chi dize che Notre Securiste est enfait Musiu Columbus chi travel alat. Il me samble che Mioseur 300 Februier dize che Mesiuer Colombica a pape toute le ratze e le gische de pe lacurile capitalei. Puis lanonce a disparu comme par miraje apres circa chelcues minutes - Hocus - Pocus uite mesajul nu e mesajul.

Ia esi musiu Securistiu la raport!

Mierai mai simpatize cuand tu ere cu lanterna in mina si ne visai frumos pe la CeReLe. Oare afinitatile matale culturale (de popota) sa fie echivalentul citatelor grele si celebre ce cu gratie ni les expui ici tus les jurs?


Curentul Romanesc .-8 Oct.2001. USA.Indiana. Joi, Noiembrie 15, 2001 10:11 PM
Comentarii: Spicuiri din tematicile ziarului.:::"In cursa pentru aderarea la NATO----PE MANA LOBBY-ului EVREIESC."Ministrul de Interne,Ioan Rus,anuntza ca statul roman si-a pierdut autoritatea in judetele Covasna si Harghita......astfel ca intr-o buna zi statul roman,s-ar putea trezi ca si-a pierdut autoritatea asupra intregii Tari..fara ca aceasta sa fie ocupata de nimenea....cineva...!!!"Consulul Libanului in Moldova Ruseasca-Chishinau,s-a dovedit a fi un adept fervent al mishcarii islamice Hezbollah.Chishinaul baga astfel si Romania in aceiashi cerneala cu terorismul internatzional."...IARNA DISPERARII NOASTRE.....Sa ne vedem sanatoshi la primavara !!Care mai apuca ..!!"...."Statul Roman a creiat in secret barajul antiretrocedare a caselor,etc..""(Ce iti ziceam EU SHEBO???)...."Scolile si liceele Bucureshtene clocaie de drogatzi-elevii."..Secretarul Ambasadei Spaniei in Romania arestat pentru trafic cu vize..(Atentzie MITI,nu eshti si tu una ??)ETC.....
Vandaluzia Joi, Noiembrie 15, 2001 10:10 PM
Comentarii:
Mon Chevalier, sint regatzeana si spun asta cu mindria cu care Kennedy se declara berlinez. Iar incepi cu Bibi, ce-ti veni ? Acu' am de lucru citeva ore. Tzuc si mai vorbim.
Curentul Romanesc .-8 Oct.2001. USA.Indiana. Joi, Noiembrie 15, 2001 10:08 PM
Comentarii: Spicuiri din tematicile ziarului.:::"In cursa pentru aderarea la NATO----PE MANA LOBBY-ului EVREIESC."Ministrul de Interne,Ioan Rus,anuntza ca statul roman si-a pierdut autoritatea in judetele Covasna si Harghita......astfel ca intr-o buna zi statul roman,s-ar putea trezi ca si-a pierdut autoritatea asupra intregii Tari..fara ca aceasta sa fie ocupata de nimenea....cineva...!!!"Consulul Libanului in Moldova Ruseasca-Chishinau,s-a dovedit a fi un adept fervent al mishcarii islamice Hezbollah.Chishinaul baga astfel si Romania in aceiashi cerneala cu terorismul internatzional."...IARNA DISPERARII NOASTRE.....Sa ne vedem sanatoshi la primavara !!Care mai apuca ..!!"...."Statul Roman a creiat in secret barajul antiretrocedare a caselor,etc..""(Ce iti ziceam EU SHEBO???)...."Scolile si liceele Bucureshtene clocaie de drogatzi-elevii."..Secretarul Ambasadei Spaniei in Romania arestat pentru trafic cu vize..(Atentzie MITI,nu eshti si tu una ??)ETC.....
Ler Chevalier Joi, Noiembrie 15, 2001 9:42 PM
Comentarii: Ia te uita ce mai vinzoleala prin cetate!

Vandaluzia, iubita mea Erdelyana, asa sa fie ce zice reverendul asta? Nu ma iubesti ca-s regatean din Bayonne?! Oh, am sa scriu un poem despre geoamor. Simtz inspiratziunea cum ma g^dila la organul ideii! vezi ce faci cu soarecele ala de biblioteca ca imeidiat ti-l fac afis bidimensional si-l bag in gaura neagra, sa iasa pe partea ailalta a Metagalaxiei! Omagiile mele pupacioase, Doamna!
Rev.Dr.JS..... Joi, Noiembrie 15, 2001 9:32 PM
Comentarii: MITI,ceeace spune DELLIA este adevarul pe care domnia ta nu-l poate pricepe,fiindca nu are nimic din sangele si gandirea Banatzneasca..Din Vremea Trianonului ,voi romanii vechi atzi fost subtil si uneori pe fatza respinshi de romanii banatzeni si ardeleni.ShmecheriA Balcanica nu ne este caracteristica si am imprumutat-o dela voi,prin corcirea voastra cu noi si asta in timp..Tu nu vezi ca ne deosebim de voi ??Si ca nici pe cafeuri nu este nici o afinitate intre unul din spatiul Cetatzii Carpatice si altul din Buda Dambovitzeana ??Trebuie sa fie spuse lucrurile pe nume..Decat Iliescu VADIM este o perla..Dar noi il VREM PE REGE ca Acesta ISI are Catedrala pe treptzile careia voi vlahii atzi omorat copiii noshtri banatzeni..la CIMISOARA !! Pricepu-shi??Vezi ca DELLIA este ferma si la obiect..!!!....Noi nu suntem balcanici si nici romani de soiul vostru..PUNCT..!!!
Rev.Dr.JS..... Joi, Noiembrie 15, 2001 9:30 PM
Comentarii: MITI,ceeace spune DELLIA este adevarul pe care domnia ta nu-l poate pricepe,fiindca nu are nimic din sangele si gandirea Banatzneasca..Din Vremea Trianonului ,voi romanii vechi atzi fost subtil si uneori pe fatza respinshi de romanii banatzeni si ardeleni.ShmecheriA Balcanica nu ne este caracteristica si am imprumutat-o dela voi,prin corcirea voastra cu noi si asta in timp..Tu nu vezi ca ne deosebim de voi ??Si ca nici pe cafeuri nu este nici o afinitate intre unul din spatiul Cetatzii Carpatice si altul din Buda Dambovitzeana ??Trebuie sa fie spuse lucrurile pe nume..Decat Iliescu VADIM este o perla..Dar noi il VREM PE REGE ca Acesta ISI are Catedrala pe treptzile careia voi vlahii atzi omorat copiii noshtri banatzeni..la CIMISOARA !! Pricepu-shi??Vezi ca DELLIA este ferma si la obiect..!!!....Noi nu suntem balcanici si nici romani de soiul vostru..PUNCT..!!!
tudor Joi, Noiembrie 15, 2001 9:22 PM
Comentarii: oricum ar fi , suveran sau nu, individul are de suferit oricum...caci a spune ca in general omul sufera e o prostie ...el sufera numai in particular, numai in singuratatea lui de om de-a lu' marques...si apropos : ai citit ultima scrisoare a lu' marques adresata lumii asteia? e pe patul de moarte, si scrie niste lucruri cutremuratoare in scrisoarea aia, fara vrajeli scriitoricesti...caci el, un om cu nobelul la butoniera, ce-i mai trebuie glorie lui?oricum , acuma am divagat putin ...sa revin. in romania nu rezisti prin rabdare, cat prin indiferenta si aroganta ...cand vezi ca nu's ce senator are o gagica de vreo douas' ceva de ani si ii cumpara tot felul de masini si apartamente, cand vezi de-aia cu ceafa groasa si cu lantul de aur scos pe dinafara cameshii ca se plimba in masini super, si tu mergi cu imputitul de troleu, prin frigul toamnei asteia, cand vezi ca ingineri sunt someri cu miile, si-si asteapta ajutorul de rahat ca sa supravietuiasca, sa nu-mi spui mie ca rezisti numai prin rabdare.nu. prin ignoranta - ca sa nu plangi si prin aroganta - pentru ca sa-ti stii valoarea si sa poti privi detasat lucrurile.iubesc romania.iubesc romanii.si doar pentru simplul motiv ca m-am nascut aici.
Miti Joi, Noiembrie 15, 2001 9:06 PM
Comentarii: Tudor, in Romania fie ea globala sau mioritica, rezista cine are rabdare. Rezistenta prin cultura, vorba di si trisidentilor... Dar faci cum ti-e vrerea, individul e suveran. Toate cele bune.
tudor Joi, Noiembrie 15, 2001 9:01 PM
Comentarii: cu placere miti.in schimb chestia cu scaunul ma lasa in aer, stii...oricum , aicea sunt destui rautaciosi , asa ca unul in plus nici nu se baga in seama...ce sa-i faci bre? la urma urmei urmelor, suntem cu totii romani, si deci , prin urmare, trebuie sa parem destepti oriunde, oricum, si in orice fel...aici e chestia cu a fi gica contra ...asta e...am aruncat si io vreo 2 vorbe, si gata!!!!!e ba fundamentalist, ba vladimirescu,ba ionick,cine draq o mai fi si asta... da gata bre oameni buni, ca de-acuma nu va mai deranjez cu ineptiile mele, nu de alta , da' aci pe ciberplai le aveti voi pe ale voastre ! dar oricum imi pare rau ca mi-am facut o idee gresita la inceput despre ce inseamna ciberplai...va salut din cadere...
Bibi Joi, Noiembrie 15, 2001 8:58 PM
Comentarii: Scriu din alta dimensiune, tu Vandaluzie. Alte brate, alte timpuri, alte spatii.
Miti Joi, Noiembrie 15, 2001 8:50 PM
Comentarii: De ce 'fundamentalist'? Pen' ca are scaun la cap, in my humble opinion.
Merci de rectificare in privinta lui Jim Morrison.
Vandaluzia Joi, Noiembrie 15, 2001 8:44 PM
Comentarii:
Securiste, nu fi trist, testul merge inainte, prin mesajul ghiopardist ! (Iar ma critica Chevalierul pentru ghiersuri). Asta nu-i cea din urma camera, ca sa zic asa. Dan Iosif are sanse relativ mici sa ma prinda in brate, caz in care mai degaba ar imbulina-o el. Oricum o sa fiu prudenta, multumesc.
tudor Joi, Noiembrie 15, 2001 8:41 PM
Comentarii: si de ce ma rog fundamentalist ? si jim morrison a murit la 27 de ani...apropos, nu de alta da' unii nu prea stiu...
Miti Joi, Noiembrie 15, 2001 8:34 PM
Comentarii:
Tudor, ala cu criticile e ionick, vestit in mica noastra comunitate pentru stilu-i 'fundamentalist' . Asa ca ia-l cum granis salis.

Doamne, cum mai rezista Pink Floyd. Il ascultam in liceu. Vad ca-l asculta studentii si pe aici, prin Spania, acum te aud si pe tine.
Jim Morrison. Baiatul de general care s-a dus in California sa faca film. Anarhia exterioara poa' sa duca la libertate interioara --teoretiza poetul. Si l-au urmarit cu FBIul, i-au interzis concertele, l-au 'izgonit' in Franta, unde a murit la 28 sau 29 de ani! N-a fost deloc cuminte. E un tip fabulos.
securistul Joi, Noiembrie 15, 2001 8:30 PM
Comentarii: Iar m-ai defazat Vandaluzio,ai grija ca daca stringi multe buline albe poti sa o...inbulinezi! Te prinde Dan a lui Iosif in brate de nici Oussama nu te mai scapa,ca ii si agresiv si se albastreste ochii la consoartele lui de la prea mult ruj de buze! Mai ghiopardule la noi la gradinita din grupa mica ne-a invatat ca daca esti right ai bulina rosie si nu alba sau aaaaatu nu placi rosul ca amiteste vremuri.. /right! Stii eu nu sint obisnuit cu raspunsurile date spre alegere asa ca te intreb cine a zis urmatoarele:"Dat fiind ca totul este in cap,am face bine sa nu ni-l pierdem" (traducere libera din francezia)Hint-papagal din lumea modei!
tudor Joi, Noiembrie 15, 2001 8:27 PM
Comentarii: Nichita Stãnescu La poarta Vaselica din Socoli Sufera de sapte boli; una-n suflet, trei în ea; si-alte trei la bidinea, c-a fãcut amor pe bani cu lichele si golani. Blestemat s-ai fie patul, c-a bolnavit tot satul. Mi-a zis Leana lu' Matei c-a vãzut-o-n calea ei ieri, si ca era batuta -- ochii-n lapte de cucuta, sinii revarsati pe pintec de rusine, lung si trist -- c-a avut-o insusi Crist. Ianuarie 1955
securistul Joi, Noiembrie 15, 2001 8:17 PM
Comentarii: Ghiopardule vezi ca punind o alegere de raspunsuri poti sa patezi integritatea si spiritualitatea unor persoane care sint ...comersanti cinstiti! Cit despre citat....asa e fratele meu,recunosc ,eu sint ala si de altfel am si recunoscut-o in autocaracterizarea ceruta pentru intrarea in Parlament! Acum realizez ca dumneata ai miinile lungi si ai reusit sa spargi hakerezi banca de date a Parlamentului,deci fratele meu securist ai mila si nu mai continua sa divulgi altele...mai profunde! Cu stima cuvenita al dumneavoastra "low level inteligent service", ca sa il parafrazez pe amicul care l-a vazt pe Oussama!
Miti Joi, Noiembrie 15, 2001 8:10 PM
Comentarii: Clau, uite ce spune Dorinella. Cred ca cei de la Humanitas.ro au patit ceva de genul asta. Am dat sfoara-n tzara si am intrebat de www.humanitas.ro si toti mi-au spus ca asta e situl sau cel putin asta fusese pana nu demult. Daca aflu ceva, te anunt.
Vandaluzia Joi, Noiembrie 15, 2001 8:10 PM
Comentarii:
La ora aia eram in bratele lui... ma rog, lui Morfeu, Bibi draga... Esti pe la antipozi de scrii la asa ore ? Tzuc.
Vandaluzia Joi, Noiembrie 15, 2001 8:07 PM
Comentarii:
Ghiopardule, poftele incep sa mi se aprinda in ochi. Nu mai visez decit cistiguri piramidale. Raspuns fara ezitari: D de la Dan.
Dorinella Tiraspol Joi, Noiembrie 15, 2001 7:51 PM
Comentarii: Extrase din articolul lui Razvan Anghelidi "Internet. Punct. Ro" publicat in revista Chip nr.11/2001:

"...site-ul lor a fost spart. M-am mirat putin pentru ca desi stiu ca nu exista site care sa nu poata fi spart, ale noastre ... sunt protejate binisor. Dar asta nu era totul, pentru ca spart nu era termenul potrivit: din interior (adica LAN-ul firmei) mergea foarte bine, dar cei de afara vedeau altceva. Asadar problema nu era la noi. Primul lucru care il face oricine in acest caz este sa vorbeasca cu ISP-ul sau. Asa s-a procedat si in acest caz, si am constatat ca nu sunt ei (RDS) de vina, ba chiar si de la ei se vedea corect."

"A mai ramas o singura posibilitate, ca cineva sa fi modificat numele nameserverelor (sau DNS) in nameserverul domeniului de top (.ro), de care intamplator se ocupa RNC (reteaua Nationala de Calculatoare pentru Cercetare si dezvoltare - Dezvoltare in informatica - www.ici.ro). Ati ghicit, aici era problema! Cineva a modificat nameserverele la RNC, asfer incat browserele primeau adresa ... dar se duceau catre alt site... Intai ne-am gandit ca cineva a spart nameserverul de la RNC si a modificat adresele astfel incat browswrele sa se duca altundeva, dar apoi am aflat cu stupore ca cel care a realizat atacul nici macar atat nu a facut. Pur si simplu a avut destul tupeu sa trimita e-mail la RNC si sa ceara schimbarea nameserverelor pentru site... Iar unul din administratorii de acolo a facut aceasta schimbare, fara sa ceara o confirmare chiar si prin e-mail. Faptul ca acel e-mail parea a veni de la o adresa ... nu inseamna nimic, pentru ca se cunoaste ca oricine poate, cu ajutorul unui mail spoofer, sa trimita mail-uri care sa para a veni de la bil.gates@microsoft.com sau, de ce nu , de la mihai.viteazul@romania.ro."

"Problema nu ar fi fost atat de mare daca acel administrator ar fi facut schimbarea doar o data, ca dintr-un anumit punct de vedere a gresi este omenesc. Dar a facut-o de mai multe ori. Adica noi ii trimiteam un mail cu datele corecte, pe care le introducea, apoi persoana pe care nu vreau sa o numesc, trimitea un altul si iar apareau nameserverele gresite..."

In acelasi numar al revistei putem citi rezultatul unui studiu intreprins de firma Softwin din care reiese ca peste o treime din calculatorele din Romania conectate le internet sunt tinta unor atacuri informatice, iar domeniile .ro sunt supuse celor mai multe atacuri la nivel mondial. Sunt atacuri rudimentare ale pseudo-hackerilor romani, urmate de atacuri extrem de dure ale hackerilor internationali instrumentate profesional.
tudor eu am uitat... Joi, Noiembrie 15, 2001 7:47 PM
Comentarii: multam' frumos pentru sincerele tale critici, da' sa stii ca oricum adevarul e undeva pe la mijloc k? oricum pe mine prea putin ma intereseaza ce se intampla pe-acolo pe la talibani, da' ma isterizeaza faptul ca nimeni nu mai stie nimic altceva decat asta...iar eu , cum spunea raposatu' morrison - i want roses in my garden, dig? nimic altceva... in fine asta e. si te rog tu ala cu criticile, sau mai bine, voi aia cu criticile, scutiti-ma de comentarii, ca si eu n-am sa mai spun de-acu nimic despre razboiul asta de-acu...k? prefer sa nu ma pricep in treburi de-astea.iar daca am vorbit despre chestia aia atunci, n-am facut-o decat pentru a lauda ceea ce se intampla pe ciberplai, stii, prin comparatie...pentru ca mie unuia imi repugna ideea razboiului, indiferent al cui, si impotriva cui... asa ca gata. p.s. - vandaluzia , de-acu voi vorbi doar despre poezie si pentru poezie... so you think you can tell,heaven from hell, blue skyes from pain? can you tell a green field from a cold steel rail, a smile from a veil?do you think you can tell... and did they get you to trade your heroes for ghosts, hot ashes for trees,hot air for a cool breeze, cold comfort for change. and did you exchange a walk on part in a war to a lead role in a cage... how i wish,how i wish you were here... we're just two lost souls swimming in a fish bowl year after year;running over the same old ground... and what have we found ...the same old fears... wish you were here... pink floyd,wish you were here
Ghiopardul Joi, Noiembrie 15, 2001 6:36 PM
Comentarii: Din partea lui Matu pentru Cotoiul al batran:

Portet de lideri,
Ion Iliescu:
Personalitate paradoxala, Ion Iliescu a fost succesiv sau concomitent solicitat de ideologiile a doua secole, a doua lumi: comunismul care apunea, globalismul care se nascuse. Traind intr-un timp contradictoriu, el a fost deopotriva urmarit de memoria tenebroasa a spiritualitatii proletare si magnetizat de ascensiunea democratiei talibane. Controversata si turbulenta, sfasiata de profunde antinomii, epoca sa poarta povara unor traditii inerrte, dar si aspiratia staruitoare spre clarviziunea gandirii materialist-dialectice. Vechile axiome marxiste se surpa; o noua viziune asupra rolului conducator al proletariatului in tranzitie se deschide. Conceptia umanista submineaza edificiul dogmatismului populist, dislocand nomenclatura de pe soclul imanentei sale. Vointa de echilibru si armonie, efortul limpezirii intr-o oranduire transmationala, imaginata de o omenire care isi aroga dreptul de a stapani universul, neutralizeaza - cand nu izbuteste sa anuleze - virulenta tarzie a demagogiei marxiste. Asezat in slujba reformei si democratiei, Iliescu raspandeste ieile noi.
Ghiopardul Joi, Noiembrie 15, 2001 6:35 PM
Comentarii: Vandaluzia, raspuns corect, fraza apartine lui Adrian Paunescu. Ai o bulina alba. Te opresti aici sau mergi mai departe sa-ti dublezi castigul? Iata urmatoarea intrebare: Cui apartine afirmatia "... timp de 5 ani, in fostul regim am facut bisnita, dar o bisnita cinstita !"?
A. Osama bin Laden
B. Sabin Gherman
C. Reghele Cioaba
D. Dan Iosif

Securistule, poti sa inerci si tu.
Ia uite ce ne promit guvernantii! Sa-i credem? Joi, Noiembrie 15, 2001 2:36 PM
Comentarii: MINISTERUL COMUNICATIILOR SI TEHNOLOGIEI INFORMATIEI Serviciul Relatii cu Mass-Media

COMUNICAT

E-Government - eficienta in guvernare

Astazi, 14 noiembrie 2001, Ministrul Dan NICA a prezentat demersurile Ministerului comunicatiei si tehnologiei informatiei pentru introducerea e-Government in Romania, la seminarul E-Government - eficienta in guvernare, organizat de Microsoft Romania. Ministrul Nica a aratat in prezentarea sa ca utilizarea efectiva a Tehnologiei Informatiei la toate nivelele administratiei a devenit o premisa esentiala pentru furnizarea eficienta de servicii si informatii pentru cetateni, pentru angajatii din administratie, ca si pentru sectorul privat. e-Government poate fi definit ca un mod de organizare a procesului de management public care asigura o crestere a eficientei, transparentei, accesibilitatii si imbunatatirea serviciilor oferite cetatenilor prin utilizarea comunicatiilor si tehnologiei informatiei in administrarea chestiunilor interne, dar si in relatie cu utilizatorii serviciilor publice. Ministrul comunicatiilor si tehnologiei informatiei a aratat ca implementarea e-government (oferirea catre cetateni si mediul de afaceri de servicii publice folosind mijloacele electronice) va avea un impact pozitiv semnificativ in ceea ce priveste consolidarea democratiei, asigurarea unui raspuns mai rapid si mai eficient pentru un mare numar de probleme sociale, o disciplina financiara sporita si crearea de noi avantaje competitive pentru Romania. "Prin e-government se va realiza o optimizare a relatiei stat-agenti economici, care vor beneficia de proceduri simplificate prin utilizarea Internetului. De asemenea, administratia va putea face o mai realista evaluare a situatiei din tara si va putea lua masuri adecvate intr-un timp mai scurt. Costurile vor putea fi controlate mai bine si se va inregistra o reducere a acestora la nivel guvernamental. Dorim sa trecem de la acest dialog fata in fata pe care il are cetateanul cu institutia de interes, la o interactiune electronica, dorim sa trecem de la modalitatile traditionale de informare care exista in acest moment, la utilizarea unor metode mai eficiente cum ar fi centrele comunitare cu acces la Internet, resursele disponibile on-line sau accesarea de pe telefonul mobil a oricaror date disponibile in format electronic. Din acest punct de vedere, Romania se situeaza printre primele tari in Europa datorita existentei unor mijloace tehnice de ultima ora in domeniul telefoniei mobile, ceea ce face sa avem un grad de accesibilitate mai ridicat decit multe tari din vecinatate", a spus Ministrul comunicatiilor. Implementarea e-government va insemna si rezolvarea unor provocari legate de schimbari tehnice si organizationale la nivelul administratiei de stat, asigurarea accesului populatiei la serviciile electronice (cele mai mari economii la costuri se vor obtine prin reorientarea cetatenilor spre utilizarea serviciilor electronice), asigurarea tuturor conditiilor de securitate. "Unul dintre cele mai importante proiecte pe care le avem in vedere este si Romania Gateway, care se doreste o poarta de intrare catre Romania, un portal unic pentru a accesa diferite niveluri de informatii utile atit cetatenilor Romaniei, cit si strainilor interesati de tara noastra. Dorim ca acest proiect sa devina principala cale de diseminare de informatii despre Romania in strainatate si sa cream aici ceea ce se cheama "one stop shop", un punct care sa permita cetatenilor, societatii civile si mediului de afaceri un acces facil la servicii publice si la informatii" a mai spus Ministrul Dan NICA. Romania Development Gateway face parte dintr-o initiativa a Bancii Mondiale, la care iau parte 29 de tari. In acest an MCTI a preluat proiectul si a obtinut o suplimentare a fondurilor puse la dispozitie de Banca Mondiala pentru dezvoltarea acestui proiect in perioada urmatoare. Romania Gateway vizeaza definirea unui mediu general pentru tranzactii, cercetare si studiu. Va fi un spatiu virtual in care cetatenii si sectorul guvernamental pot interactiona si realiza diverse tranzactii. Va fi, de asemenea, un loc unde cetatenii isi vor putea exprima punctul de vedere asupra actului de guvernare. Acest proiect este dezvoltat printr-un parteneriat intre guvern si societatea civila si va pune la dispozitie aplicatii referitoare la evidenta populatiei, sanatate, legislatie, educatie on-line (la distanta), taxe si impozite, schimbarea domiciliului etc. Ministrul Dan NICA a mai anuntat ca in cadrul Ministerului comunicatiilor si tehnologiei informatiei va functiona un eGovernment Center in care toate proiectele pilot initiate de MCTI vor functiona, nu doar demonstrativ, ci cu aplicatii concrete. Dan NICA si-a exprimat convingerea ca acest exemplu va determina factorii de decizie sa implementeze aceste proiecte si aplicatii in domeniile lor de autoritate.
Bibi Joi, Noiembrie 15, 2001 10:42 AM
Comentarii: Vandaluzia, sper sa te mai prind la tzocaiala, inainte de 'noapte buna'. Stop cadru: tzuc ca la Hollywood!
Bibi Joi, Noiembrie 15, 2001 10:42 AM
Comentarii: Vandaluzia, sper sa te mai prind la tzocaiala inainte de 'noapte buna'. Stop cadru: tzuc ca la Hollywood!
Miti Joi, Noiembrie 15, 2001 10:27 AM
Comentarii: 30 februarie, gazda mai greseste si ea. Uman, nu diabolic.

Exista vulgaritati si vulgaritati. Unele sunt aparente, altele tin de structura, de caracter. Folosirea unor cuvinte tari e una si miseliile indreptate asupra semenului, cu totul altceva. Superficialitatea, graba, impulsivitatea m-au orbit pe moment. Te rog sa ma scuzi. A fost o mare gresala sa compar pe cineva, doar din cauza unor injuraturi, cu lighioana care isi permite sa intre in viata privata a omului, sa-l hartuiasca, care ameninta explicit cu violenta fizica pe cel care nu-i impartaseste ideile. D'apoi sa mai zic ca-l si intrece! Mea maxima culpa.

PS Asta nu insemna ca, pe viitor, nu iti voi mai sterge indiferent ce mesaj, tie si/sau altuia.
30 Februarie Midland Texas Joi, Noiembrie 15, 2001 7:09 AM
Comentarii:
1 Martie, poti zimbi cuiva care l-a depasit in vulgaritate pe ionick, potrivit referentialului gazdei?Sint la rindul meu uimit si surprins.
30 Februarie Midland Texas Joi, Noiembrie 15, 2001 7:01 AM
Comentarii:
Acest articol al lui C.T. Popescu demonstreaza destul de bine de ce Alcibiade trebuie adaugat la lista numelor scirbavnickului.

C.V. Tudor - imun la propria-i prostie

A incerca sa-i raspunzi lui C.V. Tudor asa cum merita e ca si cum ai da cu pumnul in mlastina. De-a lungul anilor, am evitat cat am putut sa reactionez la insultele, minciunile monstruoase si amenintarile debitate la adresa mea de aceasta creatura. In ultimul numar al foii sale, care nici igienica nu se poate numi, apare insa un aspect interesant, care transcende obisnuitul atac la persoana, exemplificand cu limpezime functionarea in general a flasnetei retorice din encefalul lui C.V. Tudor. Dintr-un editorial recent al subsemnatului, intitulat "Locul Maresalului Antonescu e in cartile de istorie", asa-zisul gazetar piguleste o singura fraza referitoare la faptul ca maresalul Antonescu a declarat razboi SUA. "Unde e gafa pe care o comite Chelioja? Aici e gafa: el afirma ca maresalul Antonescu a declarat razboi SUA! Zbang cu mamaliga-n window! Realitatea istorica este ca nici Maresalul, nici Romania n-au declarat nici un razboi Americii, fiindca tara noastra a intrat in cea de-a doua conflagratie mondiala la 22 iunie 1941, iar America a intrat abia dupa atacul japonez de la Pearl Harbor, din 7 decembrie 1941. Nu Maresalul Antonescu a declarat razboi Americii, ci America a declarat razboi Romaniei. Ai bagat la capatana, Popiescule? Mai faci? Sa nu mai faci, baiatule, fiindca prostia a inceput sa doara al naibii" etc. Pe ce mizeaza clantaul livrand un astfel de text? Pe faptul ca aceia dintre suporterii sai mai saracuti cu duhul, usor de prostit, cei prea obisnuiti cu idei mestecate de-a gata, vor suiera cu bucurie: "Ai vazut, domne, ce bine i-a zis-o! Om mare, om destept Vadim al nostru, are cultura, nu ca nenorocitul ala de Popescu!" Automat, tot articolul numitului Popescu e considerat maculatura, cat despre Popescu insusi, daca spune prostii despre Antonescu musai sa fie adevarat si faptul ca "isi batea nevasta evreica in gura, ca pe coasa", cum mai relateaza savantul C.V. Tudor in acelasi text. Iar Gigi Becali e cu siguranta "simpatic", citat tot din C.V. Tudor. Fanii "tribunului" nu au prostul obicei de a si verifica inainte de a se pune pe hahait si batjocura. Mai bine, caci altfel le-ar pieri probabil cheful sa mai ceara un rand...

E greu de clasificat ce-a facut "sociologul" C.V. Tudor in textul de mai sus - imbecilitate sau minciuna ordinara? Exista in PRM cel putin o persoana pe care ar fi putut s-o intrebe inainte de a se repezi sa-si sufle mucii pe rever: istoricul Gh. Buzatu. Asa ar fi putut afla ca Popiescu, Chelioja s.a.m.d. stie foarte bine ce spune. In virtutea tratatelor incheiate cu Germania nazista si Italia fascista, Romania, condusa de maresalul Antonescu, a declarat razboi SUA pe 12 decembrie 1941, la cateva zile deci dupa atacul de la Pearl Harbour, din 7 dec. 1941.

A ramas anecdotica reactia presedintelui Roosevelt care primind comunicatul privind declaratia de razboi a cerut sa se aduca o harta a Europei ca sa vada unde se afla exact aceasta belicoasa Romanie. A fost nevoie de nu mai putin de 6 luni de zile pana cand, la insistentele lui Molotov, SUA sa-si aduca aminte sa declare la randul lor razboi Romaniei, pe 6 iunie 1942.

Produs tipic al masinii de propaganda ceausiste, imun la propria-i prostie, C.V. Tudor nu se va impiedica nici aceasta data de "intelectualisme" ca adevar, realitate, date istorice. El va zbiera ca, chiar daca Popescu are dreptate, asta nu inseamna ca nu e chel, nebun, alcoolic, incult, ca nu-si bate nevestele, copiii, ca n-are vila la Breaza etc. etc. Iar dureros de multii romani care se uita-n gura lui ca in gura raiului vor zice din nou cu un fior de placere in suflet: "Ce bine i-a zis-o!" Daca, totusi, macar unul dintre acestia va incerca de-acum inainte sa gandeasca si cu capul lui cand vorbeste sau scrie "marele om", atunci articolul de fata n-a fost in zadar.


securistul Joi, Noiembrie 15, 2001 2:30 AM
Comentarii: Domnule Ghiopardule,conform dosarelor noastre dumneavoastra sinteti foarte agil si rapid de picior,precaut si cu un as in mineca la orice moment! Inclin deci sa cred ca e o cursa abil intinsa Vandaluziei(ai vazut ca a si cazut in ea!) si tind sa cred ca textul apartine lui Vadim Tudor la ultimul Congres Amway de la Cluj! Ca daca Paunescu l-a plagiat de s-a auzit si la Tiraspol nu ar trebui sa ne mire,curcanul Adrian e capabil si de altele mai tari! Domnule MV uite ce zicea conationala matale Golda Meir, referitor la curcubitaceele gigantice din Uganda: "Don't be humble.You're not that great." 10-4
Vandaluzia Miercuri, Noiembrie 14, 2001 11:44 PM
Comentarii:
Domnul Tudor, bine ati venit. Imi place foarte mult despre Carta. Poate mai avem ocazia sa vorbim.
Vandaluzia Miercuri, Noiembrie 14, 2001 11:40 PM
Comentarii: Pentru putin, gz.
Vandaluzia Miercuri, Noiembrie 14, 2001 11:39 PM
Comentarii:
Ghiopardule, nu te superi daca risc un raspuns ? Numai Paunescu s-ar lauda despre ce fata ar face el, de parc-ar scoate-o din burta lui, si despre ce ar mai face el "impreuna".
Vandaluzia Miercuri, Noiembrie 14, 2001 11:34 PM
Comentarii:
Bibi, dragule, ma bucur ff mult sa te revad. Eu se pare ca intru iarasi in moara, dar n-o sa mai fie asa rau ca in ultimele saptamini. O sa am timp si dispozitie macar de binetze, ca acum. Si de tzucat, evidemment. Zis si facut: tzuc.
1 Martie Miercuri, Noiembrie 14, 2001 9:31 PM
Comentarii:
Draga 30 Februarie, ma uimesti, ma surprinzi, esti unic si divers, catifelat si abraziv, marmura calda, ochi de piatra ce scanteie... :-)
Miti Miercuri, Noiembrie 14, 2001 8:46 PM
Comentarii: Clau, chestia cu alergatul si platitul cash e o boala rea de sistem! Mor oamenii pe la cozi, la circa financiara, ca sa-si plateasca impozitele! Ca sa nu-ti spun prin ce aventuri treci daca te pune Aghiutza sa incerci sa folosesti carduri, Ro! Tu ai dreptate dar respectul pentru timpul si efortul cetateanului nu e inca norma la noi pe plai! Oricum, iti sugerez sa folosesti adresa e-mail de pe pagina si sa le trimiti observatia ta. Picatura chinezeasca, n-avem ce face, revolutia nu se mai poarta, poate la aniversarea de 300 de ani sa se mai organizeze ceva.
Clau Miercuri, Noiembrie 14, 2001 8:23 PM
Comentarii: Stie cineva cum se poate ajunge pe pagina editurii Humanitas ? Eu cind dau www.humanitas.ro ajung pe site-ul de la niste smecheri de le zice GraFX. Au gasit metoda buna sa-si faca reclama, sigur o sa-mi amintesc ca m-au scos din satite cu desteptaciunea lor.
Microbistul Miercuri, Noiembrie 14, 2001 8:22 PM
Comentarii: 1-1 dar calificarea este inca departe.
Microbistul Miercuri, Noiembrie 14, 2001 8:18 PM
Comentarii: 1-0 pentru Sloveni. Gata s-a dus calificarea. Intr-un fel e mai bine. Sa le iasa din cap fotbalul si vedetismul la ai nostrii in frunte cu Hagi.
Andru Miercuri, Noiembrie 14, 2001 8:08 PM
Comentarii: nu am mai vazut
Clau Miercuri, Noiembrie 14, 2001 7:56 PM
Comentarii: Miti: La normele de aplicare la 544/2001 (scuze de intirziere), prea multe nu stiu sa zic. Mi se pare doar ca sistemul de plata la trezorerie pentru copii(art 18 alin 4) e foarte geoi: fuga la trezorerie care e poate in capatul celalalt de oras, fuga inapoi sa-ti iei copiile, intre timp iti dai seama ca s-a inchis biroul si altele dintr-astea de-ti fac peri albi. E nevoie de un sistem mult mai suplu, poate un sistem de cartele preplatite si acces sa-ti faci singur copiile sau altceva. Daca altii au idei mai precise... In rest: ma amuza referirea la diskete.
gz Miercuri, Noiembrie 14, 2001 7:21 PM
Comentarii: Multumesc, Vandaluzia. Dupa ce am apsat pe "Trimite" mi-am dat seama de gresala. Cu stima .
Andru Miercuri, Noiembrie 14, 2001 6:41 PM
Comentarii: Domnul Ghiopardul. De mult nu ma mai vazut atita curaj! Ati expus lucrurile exact cum sunt ele. Am incremenit in fata curajului dvs. MV are multi dusmani. Va dati seama la ce v-ati expus? Numai cel ce sta gata, gata sa fuga cu pixul dupa dvs este un perfect exemplu.

MV nu numai ca este un barbat extrem de drept, dar are barbia sus si fruntea foarte inalta, ca sa nu va zic ca e un mare preferat al meu la capitolul umor. Un umor, cred ca ati remarcat, subtil, irezistibil, involuntar, si as zice eu chiar inepuizabil.

Citindu-l in fiecare dimineata imi descretesc fruntea instantaneu. Numai un MV le poate zice lucrurilor pe nume (asa cum apar ele in Catavencu) fara nici cea mai frica de repercusiuni. Cind vizitez situl domniei sale imi dau drumul instantaneu la hohote de ris inca inainte ca pagina sa mi se incarce complet. Silabisesc un a cite una imaginile acelea megabitice ce isi fac incet aparitia pe ecran.

Trebuie sa recunosc ca mi-a fost frica pina acum sa-mi arat sentimentele acestea in public, dar daca ati facut-o dvs, (what a heck!) de acum nu-mi mai pasa, lasa lumea sa stie cine este neinfricatul luptator pentru pace si libertate pe aceste cafenele si pe cine de fapt stimam noi cu atita aplomb.


30 Februarie Midland Texas Miercuri, Noiembrie 14, 2001 5:37 PM
Comentarii:
Ghiopardule, tocmai s-a varsat pe jos o noua mostra de respect reciproc si de inteligenta de amoeba, incapabila sa realizeze ce inseamna sa faci mishto.

Support freedom, Alcibiade, Bagatorul de caracter etc.
Ai terminat cam repede cu doamna ma-ta, nu renunti sa bagi caracter in noi, se vede.Esti un fel de exhibitionist, dar spre deosebire de aia, cum n-ai ce sa arati, iti etalezi prostia.Vad ca insisti cu Boeingul care are de cistigat."Finca" Dragasani inca n-a fost atrasa in complotul mondial din delirul tau, dar Boeingul evident ca da, tocmai au doborit un Airbus.Ciclul sublunar al logicii ionickiene nu mai are nevoie de demonstratii, pentru ca el oricum stie tot dinainte.Citoaienii ingroziti nu vor mai cumpara belete de la companiile care folosesc Airbus, ci numai de la cele care au Boeinguri.Creste vinzarea, creste profitul, mama lor de exploatatori, creste rîca celor multi, prosti, cinstiti si impotenti ca tine.Ai ajuns la concluzia asta inainte sau dupa injectie?Cu inca doua-trei catastrofe una dupa alta, calatoriile ar scadea inca si mai mult, INDIFERENT pe ce avioane se zboara?Companiile aeriene sint deja in galeata?Are Boeingul sau orice alt producator interesul sa demonstreze ca zborul e nesigur?Raspunde numai dupa ce ti-au dat antihalucinogenele.De injurat poti injura si inainte (e singurul lucru ce-l mai poti face).Si n-ai terminat, cum e cu "THIS SITES"?


Support freedom ;) Miercuri, Noiembrie 14, 2001 1:59 PM
Comentarii: Exista in scrierile MV-ului o asprime, o barbatie evidenta si mai ales o generozitate care explica succesul lui direct
Da maa!, ala e un adevarat barbat! Mic, prost si fara sula.
Si tu Mâtule, esti mai idiot decât el, ca-i stai cu nasu-n cur. Asa-i frumos, tamâiati-va unul pe altul, ca v-au murit laudatorii.
Dupa sforaiala ce-ai tras-o aici, as zice ca ti-ai facut scolile la Stefan Gheorghiu. dar acum ai schimbat si tu fronturile ca si talibanii aia de la Kabul.

à propos Kabul. Pampalaii aia s-au dus direct în cutitul talibanilor. acuma se cearta frumos între ei care cât opium are voie sa duca-n Iran si iese o Somalie frumusica. Si talibanii îi au pe europeeni acolo unde-i voiau: LA SOL. 1000-2000 de morti americani si Viet-Nam va saluta din mers, pampalailor. Acum de-abia începe macelul. aduceti numai HRANA, armament si munitie în oras, ca sa aibe aia pe ce pune mâna iara. Înca 10 ani va dura balamucul acolo. Cât timpul oamenii sunt LEFEGII si lupta pe BANI, au tot timpul "de lucru", ca si-n Razboiul de 30 de ani. Si comandantii aia locali scimba fronturile mai iute decât Miti chiloteii. Se bucura CNN, se bucura Boeing, ne bucuram si noi, dai un BAN dar stai în fata, LIVE.
Ce-o zis doctoru, ma Mâtule, mai scapi?
Support freedom ;) Miercuri, Noiembrie 14, 2001 1:58 PM
Comentarii: Exista in scrierile MV-ului o asprime, o barbatie evidenta si mai ales o generozitate care explica succesul lui direct
Da maa!, ala e un adevarat barbat! Mic, prost si fara sula.
Si tu Mâtule, esti mai idiot decât el, ca-i stai cu nasu-n cur. Asa-i frumos, tamâiati-va unul pe altul, ca v-au murit laudatorii.
Dupa sforalaial ce-ai tras-o aici, as zice ca ti-ai facut scolile la Stefan Gheorghiu. dar acum ai schimbat si tu fronturile ca si talibanii aia de la Kabul.

à propos Kabul. Pampalaii aia s-au dus direct în cutitul talibanilor. acuma se cearta frumos între ei care cât opium are voie sa duca-n Iran si iese o Somalie frumusica. Si talibanii îi au pe europeeni acolo unde-i voiau: LA SOL. 1000-2000 de morti americani si Viet-Nam va saluta din mers, pampalailor. Acum de-abia începe macelul. aduceti numai HRANA, armament si munitie în oras, ca sa aibe aia pe ce pune mâna iara. Înca 10 ani va dura balamucul acolo. Cât timpul oamenii sunt LEFEGII si lupta pe BANI, au tot timpul "de lucru", ca si-n Razboiul de 30 de ani. Si comandantii aia locali scimba fronturile mai iute decât Miti chiloteii. Se bucura CNN, se bucura Boeing, ne bucuram si noi, dai un BAN dar stai în fata, LIVE.
Ce-o zis doctoru, ma Mâtule, mai scapi?
Ghiopardul Miercuri, Noiembrie 14, 2001 11:21 AM
Comentarii: Exista in scrierile MV-ului o asprime, o barbatie evidenta si mai ales o generozitate care explica succesul lui direct. In fata lui cele cateva zeci de ciberplaiesi palesc, postarile lor nu atarna prea greu. El stie ce are de spus. O stie si o spune cu ochii inchisi prin zbuciumul mainii tremurande pe clapele PC-ului. Infruntarea dintre barbat si femeie, demnitatea celui asuprit, tragedia datoriei fata de patrie, patima inflacarata pentru sictireala, o mare si blanda caldura bachica - iata reperele unei personalitati pe care le-am vaxut nascandu-se si care a crescut precum o planta viguroasa in solul fertil al Africii.
Ghiopardul Miercuri, Noiembrie 14, 2001 11:20 AM
Comentarii: Miti, de ce sa zic daca nimeni nu are probleme?

Securistule, in ce dosar e scrisa fraza: "Daca cu o singura femeie am fost in stare sa fac o fata ca Ana-Maria, va dati seama ce putem face toti impreuna."? Ai trei raspunsuri posibile:
A. Ion Diaconescu
B. Ana Blandiana
C. Adrian Paunescu

Bibi Miercuri, Noiembrie 14, 2001 11:05 AM
Comentarii: Draga mea Vandaluzia, ma bucur ca ti-o placu' .

Sa stii ca mi-au lipsit mult tzucaturile tale artistice.
Vandaluzia Marti, Noiembrie 13, 2001 10:27 PM
Comentarii:
Nu, securistule, e unul cu g si z, asa ceva.
securistul Marti, Noiembrie 13, 2001 10:09 PM
Comentarii: N-as prea crede ca e Andru care dezinformeaza!Conform rapoartelor primite asculta Donizzeti si Vivaldi regulat in toate anotimpurile - deci nu poate fi el!
Vandaluzia Marti, Noiembrie 13, 2001 9:59 PM
Comentarii:
Cineva dezinformeaza ;a CRL despre finalul "Piesei neterminate pt. pianina mecanica", muzica nu e de Vivaldi, ci de Donizzeti. "Una furtiva lacrima", din "Elixirul dragostei".
Miti Marti, Noiembrie 13, 2001 9:51 PM
Comentarii: O zi buna, Vandaluzia.
Vandaluzia Marti, Noiembrie 13, 2001 9:49 PM
Comentarii:
Noapte buna, Miti.
Miti Marti, Noiembrie 13, 2001 9:44 PM
Comentarii: 8h 45 min. Plec la noua fara 5.
Vandaluzia Marti, Noiembrie 13, 2001 9:38 PM
Comentarii:
Miti, n-ai de ce sa-mi multumesti, n-am consumat nici timp, nici efort, doar am avut rabdare. Meisterului trebuie sa-i spun ce ti-am spus si tie despre repejunea cu care dispar voturile. Om mai vedea.
Daca la mine e aproape prinz, la tine e 9 seara ? Sau 8 ?
Vandaluzia Marti, Noiembrie 13, 2001 9:34 PM
Comentarii:
Celmaidragbibliotecarashcareseexista, citii cu multa placere cronica la Carta dim RomLit. Placere cam marunta, recunosc, da' ce sa fac, m-am simtit bine sa vad ca mai e cineva care nu-l besteleste pe autor si ca, prin ricoseu - pentru ca n-am citit jurnalul - am ajuns la concluzii compatibile cu ale cucoanei. Tot in mujer e speranta... Tzuc, tzuc, tzuc, de trei ori tzuc. Na, ca-s patru.
securistul Pentru tantile de pe acilea Marti, Noiembrie 13, 2001 9:30 PM
Comentarii: "If you want a thing well done,get a couple of old broads to do it" Bette Davis with love :-o)
Miti Marti, Noiembrie 13, 2001 9:27 PM
Comentarii: Ma bucurs sa te vad, Vandaluzia.

Multumesc pentru timpul si efortul consumat cu RoTop100. E destul de clar, nu? Ce-ar mai fi de scris si raspuns?
Vandaluzia Marti, Noiembrie 13, 2001 9:25 PM
Comentarii:
MV-ule, nu mai sint in Cuba, m-au detasat la Vancouver, BC. Gasesti amanunte in arhiva - am reaparut pe la mijlocul lui iunie. O sa vezi, daca esti curios, si ca ai fost printre primii de care am intrebat, nu-i vina mea ca ma zarisi abia acum. Bay of Pigs is still soooo empty without you...
Yep, sint 90 % sigura ca la sfirsitul anului o sa pot alerga cei 42+ de km. Saptamina trecuta am facut deja 24. Spre deosebire de tine, n-am nici un surplus de livre de dat jos... Noi succese pe Rio Grande.
securistul Marti, Noiembrie 13, 2001 9:18 PM
Comentarii: Tante Wanda uite colea ce aducea Einstein in completare la axioma cee: " Small is the number of people who see with their eyes and think with their minds!"
Vandaluzia Marti, Noiembrie 13, 2001 9:17 PM
Comentarii:
Mimii draga, cu cine am onoarea ? Aparitia mea n-a fost mai spectaculara decit disparitia - n-am mai dat cu subsemnata de citeva saptamini bune.
Experienta mea vasta m-a invatat sa nu-mi prea pese despre ce viseaza barbatii. Ma intereseaza mult mai mult ce fac dinsii in stare de veghe. Mai discutam cind doresti.
Vandaluzia Marti, Noiembrie 13, 2001 9:10 PM
Comentarii:
Miti, uite ce primii saptamina trecuta de la meisterul lui T100, si mai si zimbeste, ipokemonul:
"topul contorizeaza numai suma voturilor exprimate in ultimele 30 de zile. de aici fluctuatiile cifrei... cu alte cuvinte, voturile adaugate in fiecare zi fac sa dispara pe cele exprimate in urma cu 31 de zile... :)"
Pai e un mincinos si 3 sferturi, pentru ca votul meu nu dispare dupa 31 de zile, ci cel mult dupa 2. Tu si toti ceilalti de-acolo ii faceti reclama cu sigla, ar putea fi mai atent cu gaigher-miuler ala... inca nu i-am scris, la el dureaza mult pina sa raspunda, asa ca vedem mai incolo ce si cum.
Vandaluzia Marti, Noiembrie 13, 2001 9:04 PM
Comentarii:
Aice sint, my faithful ! Abia iti raspunsesem la firewalls... Am sa-i spun ceva lui Miti acum... Tzucaturi multriple.
securistul cu erata Marti, Noiembrie 13, 2001 9:04 PM
Comentarii: Unknown in loc dfe unkown ! :-)
Vandaluzia Marti, Noiembrie 13, 2001 9:02 PM
Comentarii:
Nu face asta, Mon Chevalier, stiu ca firefighters sint eroii zlei, dar, multamita lui Al Batrin (Al Mighty, cum ii zic aicea), noi nu sintem (inca) la ground zero. Venii doar de-o ora la serviciu, inca imi ling ranile dupa un meritat uichend lung, asteptat citeva saptamini de munca pura si dura. Ai sa te tzuc, se pare ca s-au mai relaxatara lucrurile saptamina asta, ne putem vedea mai des. Sint prima care se bucura. Te mai tzuc o data, inainte de a-i da stiri lui Miti.
12-14-16. Marti, Noiembrie 13, 2001 9:00 PM
Comentarii: Starea internatzionala,seamana cu un =haos= universal .Haosul este mai mult emotzionalizat si trait in interiorizarea noastra.America este la margine de =hau= si prapastia sufletului este alaturea si ashteapta ,doar =c a d e r e a.Fiintza umana va cadea -oare-vreodata....????Si unde si in ce anume va cadea...??Credincioshii ashteapta r i d i c a r e a la CER si realul arata caderea in HAU...!!! O M U L ==trestia Pascaliana,se va tzine drept traind,sau se va indoi si DUPA se va indrepta ,devenind din trestie ST^NCA eterna ??Natzie ca cea americana,este rara= int^lnita.Cea Rom^na a clacat in dezgustul internatzional si pana sub propia-i demnitate bipeda,dupa explozia raului din '89.Azi,fiind a nimanuia,si plina de castele draculice si de tiganiade criminale in care crima se vinde pe NIMICA si increderea altora in aceasta este volatizata,se pare forever(?).....Cine sunt rom^nii..??Au venit ei "dela Roma"??Sunt urmashii acestora?Ardelenii sarmisegetuzici se poate,dar cei din Nordul liber si "dacic",sau pelasgic,NU......!!! Ce si cine sunt,de isi tocmesc "ciorbele din varza",si care le este menirea de acum si din (poate?) viitorul apropiat,fiindca cel indepartat ,se vede ca n-o mai fi..(?!!).???Cum traiesc ceshtea de altii ii desfid si nu-i accepta??Este intre ei si afganii prafuitzi,vreo deosebire?Si care-i aia ??Sunt multe de spus si de ghicit,dar isi au oare rostul ??
Chevalierul Marti, Noiembrie 13, 2001 9:00 PM
Comentarii: Vandaluuuziiiaaa, unde esti? Spune-mi doar ca esti bine. Te tzuc simplu si pur.
12-14-16. Marti, Noiembrie 13, 2001 8:59 PM
Comentarii: Starea internatzionala,seamana cu un =haos= universal .Haosul este mai mult emotzionalizat si trait in interiorizarea noastra.America este la margine de =hau= si prapastia sufletului este alaturea si ashteapta ,doar =c a d e r e a.Fiintza umana va cadea -oare-vreodata....????Si unde si in ce anume va cadea...??Credincioshii ashteapta r i d i c a r e a la CER si realul arata caderea in HAU...!!! O M U L ==trestia Pascaliana,se va tzine drept traind,sau se va indoi si DUPA se va indrepta ,devenind din trestie ST^NCA eterna ??Natzie ca cea americana,este rara= int^lnita.Cea Rom^na a clacat in dezgustul internatzional si pana sub propia-i demnitate bipeda,dupa explozia raului din '89.Azi,fiind a nimanuia,si plina de castele draculice si de tiganiade criminale in care crima se vinde pe NIMICA si increderea altora in aceasta este volatizata,se pare forever(?).....Cine sunt rom^nii..??Au venit ei "dela Roma"??Sunt urmashii acestora?Ardelenii sarmisegetuzici se poate,dar cei din Nordul liber si "dacic",sau pelasgic,NU......!!! Ce si cine sunt,de isi tocmesc "ciorbele din varza",si care le este menirea de acum si din (poate?) viitorul apropiat,fiindca cel indepartat ,se vede ca n-o mai fi..(?!!).???Cum traiesc ceshtea de altii ii desfid si nu-i accepta??Este intre ei si afganii prafuitzi,vreo deosebire?Si care-i aia ??Sunt multe de spus si de ghicit,dar isi au oare rostul ??
securistul Marti, Noiembrie 13, 2001 8:46 PM
Comentarii: Ciberplaie$ule esti in crestere precum cotele Dunarii! Ai lichiorul de la mine! Nici aia de au publicat culegerea nu stiu si au dat-o : "Unkown!"....
Chevalierul Marti, Noiembrie 13, 2001 8:41 PM
Comentarii: Vandaluzia, as trece si printr-un firewall pentru tine :-)
Wanda Marti, Noiembrie 13, 2001 8:31 PM
Comentarii: Ducharme's Precept:

Opportunity always knocks at the least opportune moment.

Ducharme's Axiom:

If you view your problem closely enough you will recognize yourself as part of the problem.


ciberplaie$ul Marti, Noiembrie 13, 2001 7:02 PM
Comentarii: Habar n-am, securistule.
ciberplaie$ul cu erata Marti, Noiembrie 13, 2001 6:59 PM
Comentarii: seen nu see, sorry.
securistul Marti, Noiembrie 13, 2001 6:41 PM
Comentarii: Andrutzule cree ca te-ai gremeshit la aia cu 200 de kile! Sa face pe el de :-) pina si Apetrika!Daca te bagi la 200 de livre sa stii ca ma bag arbitru ca vad ca tot nu stii ca era de Oscar Wilde aia cu crezutu!
Andru Marti, Noiembrie 13, 2001 6:31 PM
Comentarii: Multumesc lui 30 Februarie! Abia acum cinci minute am descoperit la Capsa ca Ionika vrea sa ma bata. :-)

Ionika tu habar n-ai unde sunt eu acuma, in Canda, in America, in Australia, sau in Patagonia, dar eu datorita lui 30 Februarie stiu deja ca tu te afli in Germania si ca numele tau real e Stefan Apetrei. Ce nu stie Stefanika e ca am 1metru 95 si cam 200 de kilograme, ca sa nu mentionez ca detin si ceva centuri.

Ia zi mai Fanika, il luam pe securist arbitru la meciul nostru?

:-) PS Azi sunt intr-o foarte buna dispozitie, d-aia zimbesc atita. E numai un zimbet a la Benny Hill, nimic mai mult.

Pasca te salut cu mina la basca! :-)


securistul Marti, Noiembrie 13, 2001 6:27 PM
Comentarii: Am si pt. mata ciberlaie$ule una ca en franse ca vad ca te pricepi,dau si la tine un lichior de ce vrei de stii cine o putut nascoci una ca asta: " America's number one energy crisis is Monday morning"
securistul Marti, Noiembrie 13, 2001 6:19 PM
Comentarii: Dau un rind de ce vrei pretz de doua luni daca stii de cine is astea: "The old belive everything,the middle-aged suspect everything,the young know everything"
ciberplaie$ul Marti, Noiembrie 13, 2001 6:16 PM
Comentarii: Tudor cel Cartarescian, bine ai venit. Stai, nu te entuziasma, you ain't see anything yet :-)
securistul Marti, Noiembrie 13, 2001 6:12 PM
Comentarii: Mai Andrutzule ai ramas fara dictzionar? Pune mina studiaza ca nu ii limba moarta ca si de era tot mai e la moda sa dai citate !Altfel bine mersi?
securistul Marti, Noiembrie 13, 2001 6:04 PM
Comentarii: Tudore sa stii ca nu numai ciberplaiea$ul stie sa citeasca! Am impresia ca te indrepti pe aceeasi linie lipsita de imaginatzie deschisa de fraitu' IoNick! Sa nu iei apa la bord!
Andru Marti, Noiembrie 13, 2001 6:03 PM
Comentarii: Multumesc ciberplaie$ pentru iluminare.

Pasca. Ce tot biigui acolo (an-franse) flacau?

:-)


Andru Marti, Noiembrie 13, 2001 6:02 PM
Comentarii: Multumesc ciberplaie$ pentru iluminare.

Pasca. Ce tot biigui acolo (en-franse) flacau?

:-)


securistul Marti, Noiembrie 13, 2001 5:35 PM
Comentarii: Ai vazut cine stie sa citeasca Andrule? Elevat,la subiect si cu inlantzuire de idei! Brava Ciberplaie$! Cu respect acelasi!
ideash Marti, Noiembrie 13, 2001 5:28 PM
Comentarii: Bai ionicka, nu ti se pare cam ciudat ca desi nu ne suferi, tot dai cu cuqui-ul de pragul Ideii. Aduna-te dom'le cu cine ti-e drag si nu mai murii de grija noastra. Atatea vocalize imbaloshate de le imprasti, cui prodest? Te-ai intrebat o clipa?
Ghiopardina Marti, Noiembrie 13, 2001 5:14 PM
Comentarii: Am gresit, ghiopardule. 3MB si ceva. Te rog sa ma scuzi.
Tudor? :D Marti, Noiembrie 13, 2001 3:43 PM
Comentarii: Bravo ma Vladimirescule, da cu sabea-n turc. Aici stânga-sus, la "Support US-General-Stupidity & Self-Made-Problems", ai un loc de dat cu capul. Ai grija sa nu-ti cada creierul pe nas afara, în cel mai miorithic style. Ca voi nu munciti doar ati gândi, daca ati avea cu ce.
Tudor? :D Marti, Noiembrie 13, 2001 3:43 PM
Comentarii: Bravo ma Vladimirescule, da cu sabea-n turc. Aici stânga-sus, la "Support US-General-Stupidity & Self-Made-Problems", ai un loc de dat cu capul. Ai grija sa nu-ti cada creierul pe nas afara, în cel mai miorithic style. Ca voi nu munciti doar ati gândi, daca ati avea cu ce.
tudor romania,iasi Marti, Noiembrie 13, 2001 2:24 PM
Comentarii: astazi, dintr-o pura intamplare, cautand ceva de cartarascu, am dat de ciberplai, si tare m-am bucurat gasind aicea atatia oameni , da, intr-adevar oameni , si nu animale de-astea care au doar norocul de a se fi nascut cu putinta de a vorbi, animale de-astea pe care le vezi de cum deschizi usa si mergi pe strada, de cum deschizi televizorul si vezi ben ladeni , si tot felul de multe alte creaturi...va salut pentru intaia oara da' cu siguranta ca nu si pentru ultima oara, eu care sper ca sa fie adevarata stirea cum ca osama ben laden a fost prins pe aeroportul Otopeni, in timp ce se ducea la emisiunea IARTA-MA, de ce sa nu sper in cainta lui? va salut de pe varfuri!
Miti Marti, Noiembrie 13, 2001 1:20 PM
Comentarii: MVule, hai dom'le ca va dau copiratul meu, sa ma citati in integrum, la Gazieta. Pe altii insa va trebui sa-i intrebati explicit, de acum incolo. Luptam pentru ace!

hackspeare, ghiopardule, hai, cine ne spune cum scapam de bengosu daca il avem in registrii. merci in anticipate.
ciberplaie$ Marti, Noiembrie 13, 2001 12:53 AM
Comentarii: Andru, textul in franceza a fost postat sub numele tau de securistul pasca, nu de securistul ionick. Chiar Pasca si-a dezvaluit identitatile, acum o saptamana-doua. Iar eu i-am atras atentia cand a postat sub numele tau, intrebandu-l de ce se dedubleaza.

Puteti folosi cate screen name-uri doriti, dar nu pe cele deja folosite de altii in locanta. Folositi-va imaginatia si respectati drepturile celuilalt.
Ghiopardul Marti, Noiembrie 13, 2001 12:47 AM
Comentarii: N-ar fi rau sa vedem cum se armonizeaza dreptul la proprietate si incalcarea lui prin depunerea/transmiterea de fisiere de orice fel de/pe calculatorul personal fara acordul meu. Virusii sunt scosi ina afara legii datorita efectelor, dar prima incalacare a drepturilor utilizatorului este violarea proprietatii. A devenit un obicei ca vizitand o pagina web sa te cadorniseasca cu prajiturele.

Ghiopardina, tks. pentru adresa. Prin modem transfer cam 2Mb in 10min. Calculeaza si tu si vezi cat ma costa sa transfer 30Mb daca OTEROM imi ia 800lei/40sec. Am CD-uri cu zeci de firewalluri gratuite da nu ma tenteaza. Mai rau te zapaceste. E suficient sa dea unul un ping la adresa ta si te apuca isteria ca pe duduia aia din café RL. Se mai gasesc si unii viteji care habar nu au cu ce se mananca internetul si toarna nene gaz pe foc de se ajunge la incicent diplomatic :-)

30 februarie, mcy. pentru protectia oferita. Poti sa fi linistit, nu e nevoie, pot sa ma apar singur. Cu Ionik ma mai lovesc in replici, dar cu toate astea ne respectam reciproc si nu cred ca e bine sa transformam disputa de idei intr-un conflict personal. Cel putin nu pe cafeneaua asta.

Un test pentru scafarliile cu IQ-ul ridicat care utilizeaza Windows 95/98. Mergeti pe Start, Find, Files or folders. La rubrica named tastati *.dat La rubrica Containing text tastati bengosu. Apasati butonul Browse si marcati dierectorul windows. Bifati casuta include subfolders. Apasati butonul Find Now si asteptati pana termina de cautat. Aveti sau nu bebgosul instalat in fisierul user.dat, adica registrii windows? Metoda recomandata de Hackspeare nu este sigura fiindca permite mascarea bengosului la lansarea programului regedit.exe care poate fi virusat :-)))
Pareri,doar pareri.!!! Din aiureala lumii debusolate. Marti, Noiembrie 13, 2001 1:02 AM
Comentarii: Se apre ca ceeace azi se intampla ,este un act "talibanic",sa ne confirme "talibanu manta-u-" dela CRL,daca nu-i astfel..!!!Sunt doar la ,totzi prezidentzii lumii si ce nu pot face salbatecii,intr-o lume super civilizata??!!Precum copiii cand umilitzi de adultzi fiind,incearca sa se deie mari...!!!De altfel- era scris in mysticismul lumii asta,dar fiindca acesta -mysticismu-i paparuda lumii,totzi il ocolesc,sau se sperie ca pasarile cerului de moshg^ndeatza pusa in mijlocul holzii cu legume...!!!At^tzea ingineri si supertehniceni se lasa dushi de o "defectiune"la propiile lor JUCARII!!!..Nu-i ciudat si de r^s cu pl^ns ??? SI mai ciudat este ca totul vine din insashi MIJLOCUL acestei supertehnico-civilizatzii???Lumea asta-i sortita pieirii,prin insashi ingamfarea sa,precum fura si alte lumi mai iaintea acesteia...Moare prin inanitzie de SINE,prin lipsa hranei spiritului si a intelegerii reale a mecanismului CREIERULUI...Mintea NU-I apartzne omului,ci numai OMULUI(spiritual) si ne carnal..Axonii,dendridele si alte itze creiereshti,sunt nishte imb^rligari computeristice,asamblate de vreun ex,terrestru in goana lui prin SPATZII.....!!???Ce copiii mari suntem ??!!!!!!
G1416....^.... Din presupuneri. Luni, Noiembrie 12, 2001 11:57 PM
Comentarii: Ciudat este ca traind ani multzi pe un pamant strain,iei vibratziile acestuia si pana in cele din urma,te confunzi cu acesta in totalmente.Ideia de patriotism,sau de natzionalism ,este indefinita si confuza,fiindca nu exprima nici una dintre trairile expatriatului si adaptatului cu orice pretz si ne avand alta cale....Homesickness-ul este ceva pe care definindu-l greshesti- pierzaandu-te in propiul tau subiectiv DOR...Chiar de m-ash intoarce,"a-ntzelege NU MAI POT"""".Pedeapsa-ignorata aparent,fatzada expusa altora,aceia de a nu mai fi in lumea in care candva visai si doreai,nu mai poate fi shtearsa nici chiar de ar mai veni un alt Crist ca sa mai duca o alata cruce,fiindca tu ai ramas in timpul pe care l-ai lasat plecand si pe care nu-l vei mai regasi nicicand -revenind.....Acum 3 ani l-am indrumat pe George Boian din CT,ca sa mearga si sa moara langa parintzii sai.Omul era rau bonav de o hepatita C-intratabila.Avea doar 47 de ani-varsta de cumpana in aceasta Dimensiune,pentru oricine.....A plecat cu un avion unguresc si dela Buda ,cu unul romanesc pana la Bucale..A ajuns viu acasa dupa 10 ani fix,de cand n-o mai vazu-se.....I-am vrbi inainte de psibilul shoc emotional ce-l va cuprinde vazand lumea pe care-o lasa-se intoarsa pe dos si alta fiind.Bizareria a fost schimbarea in sentimente a parintzilor sai fatza de el...Nu-l mai vroiau si mai ales astfel=bolnav...Mama sa i-a zis-o:ca mai bine murea in America,decat sa-i traga si pe ei in groapa..Aici in America avea o familie formata din nevasta schizoida,si doi fii=o fica si un fiu "imprashtiatzi" de soarta.Karma lu a fost prea grea si a CEDAT....ca dupa doua luni de stat i "s^nul familiei" asta sa il duca dincolo...Iata un exemplu de regasire a viselor arse.!!!!Fratzilor,ce-i scris in frunte ,nu se mai shterge in veci de catre nimenea..!!!Intzelegetzi,ca sunt legi care nu se pot pune in ecuatzii simple si care-s etern NECUNOSCUTE fiintzei noastre computerizte..!!!
Andru Luni, Noiembrie 12, 2001 10:58 PM
Comentarii: Ciberplaie$-ule, fi te rog amabil si precizeaza ca textul in franceza scris sub numele meu a fost postat de fapt de securistul Ionicka. Multumesc
Albertina Luni, Noiembrie 12, 2001 9:20 PM
Comentarii:
Domnule MV,
imi permiteti-mi sa-mi depun admiratia la ciocatele voastre cu pinteni? Ce destept sunteti! Ce barbateste o demascati pe Coana Miti care a avut impertinenta sa va previna ca v-au intrat dracii in sistem! Normal! Ce sa va faceti griji ca un nenea si-a depus oole in registrii de Windows si de acolo poa' sa redirectioneze fel de fel de informatii care circula prin canale internetice ale ordinatorului vostru! N-are sens. In fond dumneavoastra luptati pentru libertate! Sa fie dom'le libertate la toti! Libertate sa-si bage nasul in mailboxa voastra, libertate sa se benocleze la ce situri vizitati, etc.
Cu admiratie netarmurita, o juna ambetata de farmecul vostru discret (chiar foarte, foarte discret)
MV Luni, Noiembrie 12, 2001 8:55 PM
Comentarii: Ati scapat de "bengosi" dar ati ramas cu Coana Mitica si reciclariile ei multitelectuale!

Taiasca Coana Mitica si Libera Exprimare ... fie ea chiar si tehnicolora!
Ghiopardina Luni, Noiembrie 12, 2001 7:26 PM
Comentarii: Ghiopardutule, nu ca-s mai priceputa dar citesc mai cu atentie desfasuratorul La Idee. Uite ce-am gasit urmand pretioasele indicatii ale ideashului, caruia ii multumesc pe aceasta cale: un firewall micut si personal care sa-ti protejeze computerul. Vezi ca are cam 30 de MB. Iti dau direct serverul din RO de unde se poate descarca. E un exe care se autoinstaleaza. Are, by default, setate niste filtre (minime). Odata pus in functiune, ii vei spori tu filtrele, vazand si actinand. Adica: daca in timp se surfezi pe internet iti apare o fereastra care te anunta ca o anume adresa de la un anumit port e pe cale sa-ti depuna sau sa-ti culeaga ceva din ograda, tu vei putea sa accepti sau sa refuzi si totodata sa creezi un nou filtru. Vezi ca in fereastra e o optiune pentru asta. Du-te intai acolo, creaza filtrul particular si abia pe urma da-i acceptul sau refuzul.
30 Februarie Midland Texas Luni, Noiembrie 12, 2001 6:54 PM
Comentarii:
Ciberplaie$, multumesc de precizare.Pentru mine Ioropa si ScirbavNickolski sint tot aia.Alcibiade e unul din taticii lui (lor) de la vomitivul Romania Tare, trebuie adaugat de fiecare data.Sint identici in aroganta imbecila, paranoia, agresivitate, sfertodoctism, accent s(c)irbesc.Singurul collateral ramine Plavanul.Nu e nici un damage cu mojicul ala.

Ghiopardule, ironia ta din "portretul prezidential" e mult prea fina pentru acefalul de Ionick.Lasa-l in seama mea, sa vada cum cine ridica bîta de bîta va pieri.Miti mi-a sters cam repede penultimul mesaj pentru el, dar nu-i nimic.O sa-mi mai dea cretinelli ocazia sa sterg pe jos cu el; multe mesaje vor mai dispare pina cind se va intoarce el de unde a iesit.


Mediafax Luni, Noiembrie 12, 2001 5:48 PM
Comentarii: Avionul prăbusit, luni, în cartierul Queens din New York, decolase de pe aeroportul JF Kennedy si se îndrepta spre San Domingo, în Republica Dominicană, informează CNN. Avionul, care venise de la Boston si făcuse escală pe aeroportul JFK, era de tip Airbus A300 si s-a prăbusit la circa zece mile de aeroport. Municipalitatea din New York a declarat stare de alertă de gradul 1, iar cel putin patru clădiri sînt în flăcări. Primarul în exercitiu al orasului, Rudolph Giuliani, se îndreaptă spre locul prăbuşirii, iar echipele de interventie si-au stabilit în zonă un centru de comandă. Politia Autoritătii Portuare din New York a precizat că au fost închise toate aeroporturile din zona New York - JFK, La Guardia si Newark.
Mediafax Luni, Noiembrie 12, 2001 5:47 PM
Comentarii: Avionul prăbusit, luni, în cartierul Queens din New York, decolase de pe aeroportul JF Kennedy si se îndrepta spre San Domingo, în Republica Dominicană, informează CNN. Avionul, care venise de la Boston si făcuse escală pe aeroportul JFK, era de tip Airbus A300 si s-a prăbusit la circa zece mile de aeroport. Municipalitatea din New York a declarat stare de alertă de gradul 1, iar cel putin patru clădiri sînt în flăcări. Primarul în exercitiu al orasului, Rudolph Giuliani, se îndreaptă spre locul prăbuşirii, iar echipele de interventie si-au stabilit în zonă un centru de comandă. Politia Autoritătii Portuare din New York a precizat că au fost închise toate aeroporturile din zona New York - JFK, La Guardia si Newark.
Ghiopardul Luni, Noiembrie 12, 2001 5:06 PM
Comentarii: Americanii au razboiul lor contra teroristilor si noi ne avem razboiul nostru, al romanilor contra romanilor. Ce este firewall si cum pot sa ma protejez impotriva lui?
ideashul Luni, Noiembrie 12, 2001 2:56 PM
Comentarii: Baietii de la situl prezidential s-au sesizatara. Bengosul.canada.ro nu mai incearca sa escaladeze firewall-ul dupe poza lu' tataie. Slab baieti, daca tre' sa vina amatorii sa va zgaltie c-aveti gauri in securitate!

Un bravo serviciului de paza si protocol al cafenelei La Idee care actioneaza profesionist desi va vaz declarati amatori! Paradox mioritique: provesionistii declaratii is amatori si viceversa!
ciberplaie$ Luni, Noiembrie 12, 2001 2:41 PM
Comentarii: 30 februarie, din cei insirati, doar in spatele mastii "Ioropa Libera" se afla Ionick.

Securistule, ai inceput sa te dedublezi si sa intri in polemica cu tine insuti?
HEADLINE STORIES FOR THE YEAR 2035 Luni, Noiembrie 12, 2001 2:13 PM
Comentarii:
1. Castro finally dies at age 112; Cuban cigars can now be imported legally but President Chelsea Clinton has banned all smoking.
2. Spotted Owl plague threatens Western North America crops & livestock.
3. Last remaining Fundamentalist Muslim dies in the American Territory of the Middle East (formerly known as Iran, Iraq, Syria, and Lebanon)
4. Afghanistan still closed off; physicists estimate it will take at least ten more years before radioactivity decreases to safe levels.
5. George Z. Bush says he will run for President in 2036.
6. 35 year study: diet and exercise is the key to weight loss.
7. Nursing home event... Bill Clinton denies allegations of affair with Candy Striper.
8. Texas executes last remaining citizen.
9. Upcoming NFL draft likely to focus on use of mutants.
10. Baby conceived naturally.....scientists stumped.
11. Authentic year 2000 "chad" sells at Sotheby's for $4.6 million.
12. Ozone created by electric cars now killing thousands in Los Angeles.
13. Average height of NBA players now nine foot seven inches.
14. Microsoft announces it has perfected its newest version of Windows so it crashes BEFORE installation is completed.
15. New California law requires that all nail clippers, screwdrivers, and baseball bats be registered by January 2036.
Bizoiu Luni, Noiembrie 12, 2001 10:00 AM
Comentarii: Trizoiu, bai frate-miu, cat s-ar screme catavencii nu ei ne infig in NATO si UE. La procentul ala de peste 50% de romani care s-au pronuntat impotriva razboiului din Afganistan, guvernantii nostrii puteau foarte bine sa zica huooo, agresor american! Existand precedentul Cehoslovacia, nu ar fi fost prima oara cand se puneau de-a curbasisul marilor puteri. Au dus politica adinca pedesereii cu ungurii, moldovenii si veceurile lui Tudorica pe cap. Sunt convins ca nu le-a fost si nu le este usor ca desi au castigat alegerile, nu inseamana ca romanul ii si iubeste; ii contesta nene de cate ori are ocazia. Sunt intre ciocan si nicovala. Nu au sprijinul populatiei si din cauza asta nu pot sa lupte cu mafia economico-financiara. Tot ce pot sa faca este sa ia masuri sociale (venitul minim garantat, majorarea alocatiilor, acordarea de ajutoare la plata intretinerii) , care masuri nu sunt in masura sa insanatoseasca economia. Mie imi place ca romanul sa nu fie leguma si sa faca scandal cand nu-i convine, da sa faca nene galagie in sens pozitiv. Cu ce ne ajuta negativismul asta diasporean? Cred ca puterea a facut suficienti pasi catre noi, societataea civila si poate ar fi momentul sa facem si noi pasi catre ea. Hai sa le acordam in mod constient si prin consens sprijinul pe o perioada limitata intr-o problema care ne intereseaza sa vedem ce iese.
30 Februarie Midland Texas Luni, Noiembrie 12, 2001 9:12 AM
Comentarii:
Radio Plavan, Ioropa, Alcibiade, ScirbavNickolski etc.
Bravos, nene, la scoala ajutatoare s-a ajuns cu geografia la Republica Armenia, sau Armeana, pentru aia care n-au trecut clasa inca (sa nu uit, cum scrii "de-odata", criticul lu peshte, paranoicul de serviciu pe 3 cafenele?) Ia explica tu la auditoriu cum e cu testamentul lui Atta, istetule.Cit fier-beton ti-ai bagat in...logica, perliferule?Ce-i trebuia aluia sa-si puna testamentul in bagajul care urma sa se faca scrum?Altceva au gasit acolo, gura mare (si proasta), dar la tine e deja lucru mare ca recunosti literele, pina sa legi in cuvinte mai dureaza.Noi succese la cautarea de noduri in papura si la etalarea aceluiasi antiamericanism de idiot complexat.
Nu mi-ai zis, ati ajuns cu engleza la "THESE SITES" sau tot "THIS SITES" scrii cind te dai rotund?
securistul Luni, Noiembrie 12, 2001 6:19 AM
Comentarii: Vazi ca stii sa vorbesti frumos mai Andrule? DA SA NU UITI SA NE MAI SI TRADUCI!
Andru Luni, Noiembrie 12, 2001 6:13 AM
Comentarii: DOSSIER : UNE SEULE PUISSANCE PEUT-ELLE GÉRER LA PLANÈTE ? Plusieurs semaines après le début des bombardements sur l'Afghanistan, les porte-parole de l'armée américaine faisaient part de leur surprise devant la résistance des talibans. Fin octobre, les Etats-Unis n'avaient pas capturé M. Oussama Ben Laden et ses complices ; l'Alliance du Nord n'avait pas déclenché d'offensive significative ; le régime de Kaboul n'était pas tombé. Simple sursis ? Difficile à évaluer, tant les informations sont censurées. Mais on sait que les bombardements et l'usage d'armes barbares - telles les bombes à fragmentation - font un nombre croissant de victimes civiles, provoquant une radicalisation parmi les populations du Sud. D'autant que M. Ariel Sharon, sous couvert de rechercher les meurtriers du ministre du tourisme abattu le 17 octobre, a envoyé son armée réoccuper les villes autonomes de Cisjordanie. En neuf jours, celle-ci a tué près de cinquante Palestiniens. Pour que cesse ce bain de sang, il aura fallu les pressions de la Maison Blanche, redoutant que cette nouvelle aventure ne compromette la participation arabo-musulmane à sa coalition. Ces difficultés renforcent les débats autour de la stratégie fixée, après le 11 septembre, par le président George W. Bush. Buts de guerre, par Ignacio Ramonet
Radio Erevan Republica Armeana Luni, Noiembrie 12, 2001 2:57 AM
Comentarii: liliana
Romania Vineri, Noiembrie 9, 2001 1:21 PM
Comentarii: Vreau sa salut pe toti romanii plecati din tara! Ma intereseaza cum as putea intra in contact cu mai multi romani din strainatate. Cu stima ,LILIANA

Radio Erevan: zilele trecute I-am dat un Hormonis Pauza cum Laudae si Marelui Stejar din Oltenita acu pot sa va dau si dvs. un sfat; in primul rind va publicati dimensiunile, kilogramele si virsta si trimiteti spre publicare o poza de pasaport color fara “bengosi” in costum de baie "tip floss”, dupa care explicati detaliat ce intelegeti prin “contact cu mai multi romani” specificind daca doriti cu mai multi romani odata sau pe rind ca la aprozar!
Ioropa Libera Duminica, Noiembrie 11, 2001 11:48 PM
Comentarii: Aceeasi pampalai cu alte prostii. Webmaistorii lu peste, mintziti ca la Ioropa Libre. Mai Mihaita Vacuum-in-the-brain, asta fura clientii de la Stuficle, tu furi articolele de la ea, "dela Dunare la Don, davai ceas davai palton". Campeonii lu democracy amandoi. Vezi ca te dadusi la onor-gazda si aia te mananca cu pelita cu tot.
Surprinzatoare reusita serviciilor secrete americane: au gasit cufaru tovului Atta, capul conspiratiei din 11 septembrie. In timp ce apropitaru se prajea la cam 1000°C... cufaru scapa nevatamat si papirusu cu testamentu n-are macar un colt ciuntit. Asta denota nu inventivitatea americana, caci hartia de data asta se pare ca este intr-adevar scrisa de acel Atta, ci denota service-ul impecabil al liniilor americane de transport aerian si anume: cufaru intr-un avion si apropitaru in altu... Si dupa aia dau istetii vina pe 11 septembrie, daca le umbla avioanele goale pe cer de colo-colo. Deci dragi tovarasi si pretini, daca vreti sa lasati ceva urmasilor vostri, zburati cu liniile americane, ca ori picati voi, ori cufaru, dar amandoi nu va perdeti de-odata. Numa daca cufaru are ghinion si intra in al doilea turn... Daca Atta acela era roman, atunci avea cufaru sub cur bagat, sa nu i-l fure careva. Si acuma aveam canci zapisca si nema informacija. Dragji Prijatelji, jelivom priam i laku noc.
Miti Duminica, Noiembrie 11, 2001 8:51 PM
Comentarii:
Dom' MV, mioritic ati fost, mioritic ati ramas! Cum e nene cu copiratul la talica in State: asa vraiste, iei mesajele de La Idee si le afisezi in alt loc public fara sa ceri voie? Halal!
MV Coana Miti ... with love and respect for intelectual efforts Duminica, Noiembrie 11, 2001 8:09 PM
Comentarii: Libertatea de expresie e de mai multe feluri ... unii scrie, altii citeste, altii picreaza, altii fac chipuri din lut sau piatra, altii cinta, altii joaca, iar altii mai nefericiti pun poze Kodak-Color una linga alta ... te-ai prins ... sau trebe sa te trimitem la o reciclare cit mai departe?
MV Duminica, Noiembrie 11, 2001 8:04 PM
Comentarii: Coana Mitica felicitari multilaterale ... ma bucur ca v-ati gasit in sfirsit fericirea ... no comment!

Referitor la reciclari pe diverse meridiane ... acestea nu pot fi calomnii ... ci admiratie pura pentru nivelul mai superior de educatie de tip nou multilateral dezvoltat pe care il posedati ... ori de cite ori stergeti o idee care nu va apartine!

Referitor la standarde ... nu eu am sters ideea libera ... ci mata.

... cu respectul cuvenit! ?
Miti Duminica, Noiembrie 11, 2001 7:59 PM
Comentarii: MV. De ce libertate de expresie imi vorbiti? Ca am doar niste poze suspecte si gata v-am atins la libertatea de expresie, hai sa fim seriosi. De altfel anuntul despre accidentul/inccidentul ziaristului era postat, in rezumat, inainte sa veniti dvs., la spartul targului cu vestea proaspata...de o zi. Asa ca nu-mi mai veniti cu cioace ca libertatea de expresie si mai bine puneti-va firewall, mai ales ca aveti si sit public -- aveti deci o responsabilitate morala in plus fata de un simplu internaut.
Miti Duminica, Noiembrie 11, 2001 7:52 PM
Comentarii:
Dom' MV, ca e liniste si pace ca-n paradis -- fericiti cei saraci cu duhul si mai departe no comment. N-am zis ca-l votati in cunostinta de cauza. Pur si simplu nu v-a dat prin cap ca accesandu-i situl prin apel la poza, ii inrositi contorul. Mai grava e chestia cu bengosu din registrii Windows-ului. Ati verificat? Eu am verificat cu firewall-ul si intr-adevar, de la adresa comunicata de ideash, cineva incerca sa-mi trimita un pachetel pe care nu l-am cerut si de care n-aveam nevoie. Numele serverului zice si el multe: bengosu.canad.ro...NU-MI VINE SA CRED CA SERVICIUL DE PUBLIC RELATION DE LA PRESEDINTIE A GASIT O NOUA METODA DE A PROMOVA IMAGINAEA PRESEDINTELUI. Si atunci, poti sa te gandesti la ce e mai rau...

In ceea ce priveste afirmatiile dvs. cu reciclarile va atrag atentia ca savarsiti infractiunea de calomnie! Daca bunul simt de a nu face afirmatii false si insultatoare nu-l aveti, ganditi-va macar ca trebuie sa respectati niste sandarde in comunicarea pe internet, la fel ca si in viata reala! In viata reala nu cred ca v-ati permite sa calomniati pentru ca exista mecanisme bine puse la punct care functioneaza si cand indivizii n-au bun simt si masura. Pe internet, va credeti acoperit si sub o aparenta masca, credeti ca va puteti permite orice. Imi pare rau ca atat ati invatat in patria respectului maxim fata de individ! Ca mentalitate, cred ca in mare ati ramas cu cea mioritica...Pacat.
MV ... contaminat de bengosii lu coana Mitica .... Sectia de Decontaminare PSD-ista ... Duminica, Noiembrie 11, 2001 7:47 PM
Comentarii: Mai ai dracu "bengosii" astia te fac sa vezi demoraatia si libera exprimare prin prisma pHD-ista a lu coana Mitica!

DECI e clar ... aici nu e bengosi ca e super vigilenta conducerea de partid la sters la cur bengosii ... la Gazieta, Capsa sau Siteurile Guvernului Mioritic e Jale ... bengosii te maninca de viu! Bengosii astia e contagiosi sau trece cu apa, sapun si CIPRO?
MV Duminica, Noiembrie 11, 2001 7:28 PM
Comentarii: Coana Mitica, pH von D, ... foarte frumos ca mata nu vrei sa-L votezi ... dupe ce te-a trimis la toate reciclariile din lume ... da ce legatura are asta cu mine MV si cu ideea mea necenzurata?

Mesajul meu asa zisa "idee" ... stearsa intii pe motive de "securitate" care "s-a" transformat de urgenta "in popularitate unanima" si nicidecum in "sabotaj al ideeii" ... a disparut ... si asta aici unde "ideeili" trebuiau sa zboare libere ca porumbeii pH D-isti ai pacii? Ce s-a intimplat?

Daca mata si "onorabila audienta" ati inteles ca eu il votez pe tovarasu Iliescu si tovarasu Nastase prin mesaju meu ... n-aveti decit ... traim intr-o tara libera (sau cel putin unii din noi) si fiecare voteaza pe cine poate (e.g. Bush). De asta e mult mai safe la Capsa ... IP-urile stau cuminti la locul lor! Capisi?

In cazul in care mesajul meu sters ... v-a adus prejudicii psihice va rog sa le comunicati si voi lua masuri imediate de remediere a tutulor partilor vatamate. Adio si n-am cuvinte!

... cu respectul cuvenit! ... of course!
Miti Duminica, Noiembrie 11, 2001 7:22 PM
Comentarii:
Draga Hackspeare, te rog explica la toti cum e cu registrii, chiar daca MVul nu face reverenta potrivita (e destul de imprevizibil). Multumesc.
Hackspeare Duminica, Noiembrie 11, 2001 7:16 PM
Comentarii: MV, am impresia ca te-au avut bengosii la faza asta. Te-au prins cu fustita ridicata ti-au infipt bengosu-n registrii. In loc sa faci pa dasteptu mai bine fa pliscu mic si verifica. Te duci pe start, run, tastezi regedit si enter. In fereastra care apare te duci pe edit, find…, tastezi bengosu si enter. Astepti pana termina de cautat. Daca nu gaseste nimic inseamana ca esti tare. Daca gasesti bengosu in registrii (e in mod sigur in fisierul user.dat) faci pliscul mic si ne rogi sa te iertam. Doar cu conditia asta te invat cum sa scapi de el.

P.S. Toti cei care au incarcat pozele respective il au pe bengosu in registrii.
Miti Duminica, Noiembrie 11, 2001 6:54 PM
Comentarii:
Dom' MV
Eu am sters linkurile dupa ce am citit apelul ideashului. Sa stiti ca situl presedintiei e inscrisa in traffic.ro unde e pe primul loc in clasament. La traffic.ro, fiecare accesare a sitului e numarata si cu cat sunt mai multe intrari pe sit cu atat inaintezi in clasament. Nu-i ca la ROTop100 unde regulamentul cere un vot explicit! Stiind asta, pur si simplu nu vreau sa contribui la contorul sitului prezidential. E clar? Oricum, incercati si experienta cu firewall-ul ca e instructiva. Ideashul n-a zis ca sabotati pagina ci ca situl ala nu e in regula.
acelasi Duminica, Noiembrie 11, 2001 6:34 PM
Comentarii: A, si era sa uit ce-i mai important. Au anuntat de curand (sa fie o luna) ca i-au spart hackerii situl prezidentului. De atunci s-o fi reparat si la unii si la altii...PS vad ca in ciuda aparentelor ai mare respect pentru institutii. Bravo, asa-mi place, fiule. Sa fii respectuos si sa dai hituri multe la organe, ca merita!
ideashul Duminica, Noiembrie 11, 2001 6:30 PM
Comentarii: MV, ai firewall cu filtrele la minimum setate? Ia du-te la Gazieta aia sa vezi cine vine la cina! Hai pa bune! Daca n-ai firewall i-ati unul chiar si free. Vezi ca a pus ala cu colina Timpei niste link-uri idiot-utile la CRL. Io mi-am luat firewallul de la ala cu 2 vaci. Daca nu-i mai gasesti postarea la zi, cauta-l la seral, in arhiva. Si nu mai lasa sa-ti cada in tot locul ce mesteci ca nu-i frumos.
Mimii discutand ca intre femei Duminica, Noiembrie 11, 2001 6:20 PM
Comentarii: Stii Vandaluzia, aparitia ta spectaculara ma pune pe ganduri. Extrapolandu-te pe ici pe colo, imi iese ca femeia visata de un barbat e inteligenta, directa , agresiva chiar. Tu, cu experienta ta vasta, ce zici?
MV Duminica, Noiembrie 11, 2001 6:11 PM
Comentarii: Tovarasu "ideash" care umbli cu guma ... cind stergi mesajele mele te rog s-o faci in intregime ... si sa te simti ca atare ... un cacat adica exact ceea ce esti.

Ideea ca cum ca MV va saboteaza pagina asta albastra ... hai flit ... poza tovarasului Iliescu vine de la "presidency.ro" pagina oficiala a republicii socialiste romania ... iar mata esti singurul care are probleme de "securitate" ... poate ca nu ti-a venit salariu la timp ... asa ca ori esti prost gramada ... ori trebe sa-ti cumperi un fire wall adevarat ... ori sa-ti cauti un nou job!

Hai siktir, cu respectu cuvenit unui maturator de idei!
tot despre politica abila Duminica, Noiembrie 11, 2001 4:44 PM
Comentarii: Hildebrant's Principle:

If you don't know where you are going, any road will get you there.


la ce e buna o revolutie Duminica, Noiembrie 11, 2001 4:25 PM
Comentarii: Everything should be built top-down, except the first time.

Totul trebuie construit de sus in jos, exceptand prima oara.


politica a-bill-a Duminica, Noiembrie 11, 2001 4:16 PM
Comentarii: It's no surprise that things are so screwed up: everyone that knows how to run a government is either driving taxicabs or cutting hair.

George Burns


politica a-bill-a Duminica, Noiembrie 11, 2001 4:16 PM
Comentarii: It's no surprise that things are so screwed up: everyone that knows how to run a government is either driving taxicabs or cutting hair.

George Burns


Trizoiu Duminica, Noiembrie 11, 2001 3:44 PM
Comentarii: Bai frate-miu, politica abila ai zis? Poate aprisma. Sau acuba. Vorba catavencilor, trucandu-l pe ala care milita deunazi pentru federalizarea hidrogenului in molecula de apa. Citat aproximativ: 'De la atentat, a crescut spectaculos sansa RO, doar cateva rafale de mitraliera in Trafalgar Square sau vreo artizanala in gradina Luxemburg ne mai despart de NATO...' Prost sa fii (condus), "noroc" sa ai...
Bizoiou Duminica, Noiembrie 11, 2001 3:09 PM
Comentarii: Mai MV din pampershi, tie nu iti pare suspect articolul din Ziua referitor la Vladimir Alexe? In Piata Unirii nu au voie sa circule basculante. Daca se intampla vre-n accident trebuiau sa fie sute de martori fiindca zona este foarte aglomerata. Acolo stationeaza permanent cateva echipaje de politie si in plus este supravergheata de camere video. In Piata Victoriei situatia e aceasi. Mult mai probabil este scenariul propus de medici care au declarat ca a suferit un accident vascular care este altceva. E adevarat ca Ziua e angrenata in intriga politica, dar nici Ilici si nici Adisor nu sunt atat de prosti sa se murdareasca cu rahat in momentul cand au capatat sprijinul occidentului. Daca este ceva murdar la mijloc atunci de vina sunt cei care saboteaza eforturile noastre de integrare euro-atlantica. Redactia ziarului Ziua lanseaza in mod voalat acuzatii foarte grave fara sa prezinte declaratia unor martori oculari. NATO e ca si intrat in Romania fiindca s-a dat acordul amplasarii de baze militatre la Constanta si Bucuresti. Gata, vin americanii si asta se datoreaza politicii abile dusa de guvernantii actuali!!! Ilici, Adi si cu Bush drept in NATO ne-au adus!
Am zis:-)
ideashul Duminica, Noiembrie 11, 2001 2:45 PM
Comentarii: Multumesc serviciului de paza si protocol al cafenelei. Acum e okay. A disparut bengosul. Ura si la gara.
un ideash Duminica, Noiembrie 11, 2001 2:16 PM
Comentarii: Dom' MV, inteleg pornirile matale artistice care te indemna sa-ti imbodobesti mesjili cu poze. Din motive de securitate, te rog sa nu mai faci totusi link-uri la situri dubioase. De la ultima matale isprava, de cate ori incarc Ideea, cand vine sa coboare-n jos poza cu prezidentul, firewallul ma avertizeaza ca bengosu.canad.ro (193.230.177.195) vrea sa-si depuna nu's ce ICMP la mine-n ograda. Sorry, nu-mi trebuie nimic de la nici un bengos! (Ce prezident de tzara e ala care se lasa amestecat cu bengosii, aud?

Fac apel la bodyguardul cafenelei sa taie link-urile cu pricina, din radacini.
MV .... din Pampas with love Duminica, Noiembrie 11, 2001 5:27 AM
Comentarii:
Ziaristul Vladimir Alexe a fost victima unui accident suspect

El se afla in stare critica, la Sectia Neurochirurgie a Spitalului de Urgenta, cu diagnosticul hemoragie interna craniana
* Mama ziaristului sustine ca fiul sau a fost lovit de o basculanta in Piata Unirii
* Medicii spun insa ca pacientul a fost adus joi, la pranz, de la statia de metrou Victoriei
* Vladimir Alexe este autorul a numeroase articole incendiare publicate in suplimentul "Dosare Ultrasecrete" al ziarului ZIUA

Joi la orele pranzului, ziaristul Vladimir Alexe a fost adus in stare de coma la camera de garda a Spitalului de Urgenta Floreasca, din Bucuresti. In registre, s-a mentionat ca victima a fost adusa cu salvarea de la intrarea in statia de metrou Victoria. Vladimir Alexe prezenta o contuzie puternica in zona abdominala cu hemoragie interna, o rana deschisa la mana dreapta, insa diagnosticul pus de medici a fost accident vascular cerebral. El a fost internat de urgenta si in prezent se afla la reanimare, la Sectia de Neurologie - Terapie Intensiva, medicii fiind optimisti in ceea ce privesc sansele de vindecare.

Vladimir Alexe este unul dintre cei mai cunoscuti ziaristi specializati in dezvaluiri privind operatiuni ale serviciilor secrete interne si internationale, fiind autor de carti si un colaborator al ziarului ZIUA - prezent in fiecare numar al suplimentului "Dosare Ultrasecrete".

Declaratii confuze
L-am vizitat ieri pe Vladimir Alexe, care aflat intr-o stare confuza, pe pe patul de spital, ne-a declarat, cu mare greutate, ca nu stie altceva decat ca a fost lovit de portiera unei masini. Mama sa a declarat, insa, in mod surprinzator, ca fiul ei a fost lovit de o basculanta, in Piata Unirii, care dupa accident ar fi disparut de la locul faptei. Medicii infirma insa o asemenea posibilitate, argumentand ca leziunile externe provind din caderea ce ar fi urmat accidentului vascular cerebral. Dr. Petru Onaca, care se ocupa de supravegherea colegului nostru ne-a declarat: "Nu cred ca a fost lovit de o basculanta stand pe trotuar, am auzit si eu varianta asta, dar nu cred in ea. Intr-adevar, asa mi-a spus si mie initial pacientul, dar dupa ce am mai vorbit cu el mi-a spus ca a fost lovit acum cativa ani de o portiera. Starea pacientului evolueaza insa pozitiv".

Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti nu a putut confirma daca exista vreo ancheta deschisa pentru stabilirea cauzelor acestui incident, iar Brigada de Politie Rutiera a Capitalei nu a fost alertata de producerea vreunui accident de circulatie a carei victima este Valdimir Alexe in zonele Unirii sau Victoria.

Razvan SAVALIUC
Petre NITEANU


Welcome to Romania Democratiei Sociale
unde sezonu de vinatoare la ziaristi e deschis!


Stimati Tovarasi, Unanimi Conducatori ... oare ce s-a intimplat ... daca nu va suparati ... cu dl. ziarist Vladimir Alexe in tara pe care cu oroare o conduceti spre NATO & Victoria Finala?

securistul Duminica, Noiembrie 11, 2001 5:06 AM
Comentarii: Andrule lasa cirligele cu parintzii ca ai aer de stupid! Nu imi mai vorbi daca numai atit te duce mintea!
Andru Duminica, Noiembrie 11, 2001 3:38 AM
Comentarii: Da da. Acuma imi dau seama de ce ti-ai ales pseudonimul acela. Intii dai si pe urma recurgi la interogatoriu. Cind ti-am citit prima data numele mi-am zis uite domle ca se mai poate inca glumi pe seama fostului regim, dar din pacate dumneata dovedesti exact contrariul. Esti ai fost si vei ramane cea ce te numesti.

Si acum urmeaza explicatiile pe care ti le-as fi dat daca mi te adresai civilizat: Nu am decit 35 de ani, dar daca as fi avut 55 oricum NU ESTE O CRIMA! Gindeste-te numai la citi ani au parintii dumnitale. Te-ai gindit vreodata "ca sunt buni de dusi la refonta?" (Inteleptule!)

Da recunosc am o "mare" lacuna in bagajul meu de cultura generala........... N-am stiut ca fraza a fost rostita de Walt Disney. Richard Dryfuss a spus-o ca si cum venea de la el, deh mai greseste lumea cind priveste programe seara tirziu. Ia-ma la inntergoatoriu si rupe-mi mana (Nicki-olski) pentru asa o mare greseala. Da e adevarat ca ati omorit oameni pentru cu totul mai putin. HollyLemn? Ce dracu vrei sa spui cu asta? Caci cu nimic nu am facut eu elogiul Hollywood-ului. Ma refeream pur si simplu la un actor si la o conversatie televizata, atit si nimic mai mult. (si daca as fi facut-o puteai sa ma combati cu argumente mult mai civilizate, securistule) Te asigur ca nu(-ti) voi mai vorbi pina nu vei schimba tonul.


securistul Duminica, Noiembrie 11, 2001 2:05 AM
Comentarii: Cer scuze effendi, inlocuieste matale cuvintul "Lemn" cu "Padure" ca-cam tot cu aia se maninca amandoua daca le cauti in acelasi capitol semantic. Afferim
securistul , Noiembrie 11, 2001 1:59 AM
Comentarii: Andrule stiintzificule ai perfecta dreptate,esti depasit fara dor si poate,atit tu cit si amicul dumneatale Richard Dreyfuss (55 de ani) sintetzi buni de dus la refonta! "A child is a father of a man" apartzine lui Disney ! Pune mina si citeste shtiintzificule sa nu fii dus cu preshul de marionetele de la HollyLemn!
Andru Sambata, Noiembrie 10, 2001 9:26 PM
Comentarii: Cer scuze effendi, inlocuieste matale cuvintul "gust" cu "preferinta" ca-cam tot cu aia se maninca amandoua daca le cauti in acelasi capitol semantic. Afferim
Ler Cavalier Sambata, Noiembrie 10, 2001 5:03 PM
Comentarii: Paisane Mv, ai grija ce declari in legatura cu dulcineea mea! Acus scot frigaruia ce-am capatat-o de la un mystic, pre numele lui Merlin, si te provoc la un duel de sa-ti sune apa-n coif!

Pst Nu e nuda, are palarie rosie!
Ler Cavalier Sambata, Noiembrie 10, 2001 5:00 PM
Comentarii: Paisane Mv, ai grija ce declari in legatura cu dulcineea mea! Acus scot frigaruia ce-am capatat-o de la un mystic, pre numele lui Merlin, si te provoc la un duel de sa-ti sune apa-n coif!

Pst Nu e nuda, are palarie rosie!
MV Sambata, Noiembrie 10, 2001 4:35 PM
Comentarii: Pierdut una Vandaluzia ... aproape noua ... in molozu cubanez de dupa Michelle de pe Bay of Pigs beach unde se scalda pasnic ... O DECLAR NUDA SI NEAVENITA ... sau poate o fi plecata in misiune umanitara pe linie de partid in Coreea de Nord!

Ce ne facem tovarasi cu Infidelu Castro? The State Department i-a oferit ajutoare umanitare "la scara" ... el vrea sa le "cumpere" si sa le ridice personal ... ca sa sparga "temprar" Sfintul Embargo vechi de 40 de anisori lumina ... mai ales acuma dupa ce Infidelu critica imperialismul american din Afganistan ... si dupa ce Cuba a antrenat teroristi!

Io zic sa-i trimitem o cutie cu trabuce de calitate mai superioara de Dominican Republic s-o bricheta cu gaz made in China ... si sa-l lasam in pace ... ca sa nu ne amestecam cumva in treburile interne ale unei tari ait de libere si independente ca Cuba ... si sa ne punem talibanu cubanez in cap ... fiecare pasare pe limba ei piere!
sursa: ziua de azi Sambata, Noiembrie 10, 2001 2:59 PM
Comentarii: Ziaristul Vladimir Alexe a fost victima unui accident suspect El se afla in stare critica, la Sectia Neurochirurgie a Spitalului de Urgenta, cu diagnosticul hemoragie interna craniana * Mama ziaristului sustine ca fiul sau a fost lovit de o basculanta in Piata Unirii * Medicii spun insa ca pacientul a fost adus joi, la pranz, de la statia de metrou Victoriei * Vladimir Alexe este autorul a numeroase articole incendiare publicate in suplimentul "Dosare Ultrasecrete" al ziarului ZIUA
Kadâr Sambata, Noiembrie 10, 2001 12:02 AM
Comentarii: Bre effendi Andru, ce estem asta gustul etic, bre ? cu ce se mâncam ?
Andru Sambata, Noiembrie 10, 2001 9:25 AM
Comentarii: MOMENT FILOZOFIC: Liniste va rog! Tac, tac! (Am batut cu lingurita in cescuta) Se aude acolo in spate? Cinci minute de gindire! Va rog eu frumos. Intr-un interviu recent din emisiunea renumitului comedian David Letterman, faimosul actor Richard Dreyfuss (55 de ani) pronunta o fraza, cu un involuntar (cred eu) inteles filozofic, si desigur cu caracteristicul sau sharm si spontanitate naturala. O fraza care v-a fi desigur inscrisa antologic printre cele mai faimoase citate ale marilor celebritati, de fapt o extrem de cutremuratoare fraza daca stai un singur minut s-o analizezi in contextul ei profund. "A child is a father of a man" = Copilul este (de fapt) tatal unui om mare. Actorul va prezenta un serial de filme documentare pe faimoasa retea deteleviziune americana "The History Chanel" incepind din data de 26 noiembrie a.c.. Aceste seriale vor analiza printre altele atit istoria monumentelor istorice universale in general, cit si nevoia speciei umane in particular, de a-si marca si talona existenta prin crearea si venerarea acestor monumente. De ce gasesc eu frazei de mai sus un adinc inteles filozofic? Daca analizam conflictul continuu, dar mai ales cel din ultimile cinci-zece decenii dintre generatiile actuale, si cele asa numite "baby-boomers" remarcam o neconcordanta generala de opinii in idelaurile fiecaruia dintre noi. Sa ne uitam numai la copiii, sau la adolescentii zilelelor noastre. Cei ce deja sunt trecuti de virsta maturitatii (35-45 ani) pot destul de greu (dar e adevart nu intodeauna imposibil) sa se identifice cu idealurile si in general cu gusturile etice a acestor tineri. Ceea ce pentru ei acum este extrem de normal si natural si aici sunt o multime de categorii de supus discutiei, de la arta la muzica, de la teoretizarea stiintelor exacte la cele abstracte, etc, in urma analizei noastre subconstiente etice, adica, a unui adult ce si-a inceput deja (sa zicem) cariera stiintifica acum mai bine de 20 de ani, este absolut inacceptabil. In concluzie: Ceea ce reprezinta "valoros" din punct de vedere istoric pentru orice generatie trecuta, din cuprinsul a numai un secol, poate deveni absolut obsolit daca nu chiar imoral pentru generatiile ce vor trai peste 30 sau 50 de ani de acum incolo, ca sa nu vorbim de generatiile citorva secole viitoare.
Dorinella Tiraspol Vineri, Noiembrie 9, 2001 9:33 PM
Comentarii: Carte de departe, ma simt magulita :-)))
cursa inarmarii Vineri, Noiembrie 9, 2001 8:23 PM
Comentarii:
So as your consumer electronics adviser, I am advising you to donate your current VCR to a grate resident, who will laugh sardonically and hurl it into a dumpster. Then I want you to go out and purchase a vast array of 8-millimeter video equipment.
... OK! Got everything? Well, *too bad, sucker*, because while you were gone the electronics industry came up with an even newer format that makes your 8-millimeter VCR look as technologically advanced as toenail dirt. This format is called "3.5 hectare" and it will not be made available until it is outmoded, sometime early next week, by a format called "Elroy", so *order yours now*.

Dave Barry, "No Surrender in the Electronics Revolution


Clau Vineri, Noiembrie 9, 2001 7:25 PM
Comentarii: Miti: Da. In weekend-ul asta imi fac timp sa citesc proiectul lor, si revin luni cu ceva idei.

ora Vineri, Noiembrie 9, 2001 7:20 PM
Comentarii: WHAT IS THE PROPER AGE TO GET MARRIED?
Eighty-four. Because at that age, you don't have to work anymore, and you can spend all your time loving each other in your bedroom. (Judy, 8)< BR> Once I'm done with kindergarten, I'm going to find me a wife. (Tom, 5)
WHAT DO MOST PEOPLE DO ON A DATE
On the first date, they just tell each other lies, and that usually gets them interested enough to go for a second date. (Mike, 10)
WHEN IS IT OKAY TO KISS SOMEONE?
You should never kiss a girl unless you have enough bucks to buy her a big ring and her own VCR, cause she'll want to have videos of the wedding. (Jim,10)
Never kiss in front of otherp eople. It's a big embarrassing thing if anybody sees you. But if nobody sees you, I might be willing to try it with a handsome boy, but just for a few hours. (Kally, 9)
THE GREAT DEBATE: IS IT BETTER TO BE SINGLE OR MARRIED?
Its better for girls to be single but not for boys. Boys need somebody to clean up after them. (Lynette, 9)
It gives me a headache to think about that stuff. I'm just a kid. I don t need that kind of trouble. (Kenny,7)
CONCERNING WHY LOVE HAPPENS BETWEEN 2 PARTICULAR PEOPLE
No one is sure why it happens, but I heard it has something to do with how you smell. That's why perfume and deodorant are so popular. (Jan, 9)
I think you're supposed to get shot with an arrow or something, but the rest of it isn't supposed to be so painful. (Harlen, 8)
ON WHAT FALLING IN LOVE IS LIKE
Like an avalanche where you have to run for your life. (Roger, 9)
If falling in love is anything like learning how to spell, I don't want to do it. It takes too long. (Leo, 7)
ON THE ROLE OF GOOD LOOKS IN LOVE
If you want to be loved by somebody who isn't already in your family, it doesn't hurt to be beautiful. (Jeanne, 8)
It isn't always just how you look. Look at me. I'm handsome like anything and I haven't got anybody to marry me yet. (Gary, 7)
SOME SUREFIRE WAYS TO MAKE A PERSON FALL IN LOVE WITH YOU
Tell them that you own a whole bunch of candy stores. (Del, 6)
One way is to take the girl out to eat. Make sure it's something she likes to eat. French fries usually works for me. (Bart, 9)
HOW CAN YOU TELL IF TWO ADULTS EATING DINNER AT A RESTAURANT ARE IN LOVE?
Lovers will just be staring at each other and their food will get cold. Other people care more about the food. (Brad, 8)
HOW A PERSON LEARNS TO KISS
You learn it right on the spot when the gooshy feelings get the best of you. (Doug, 7)< BR> HOW TO MAKE LOVE ENDURE
Spend most of your time loving instead of going to work. (Tom, 7)
Be a good kisser. It might make your wife forget that you never take out the trash. (Randy, 8)

Agentul Termic Vineri, Noiembrie 9, 2001 4:50 PM
Comentarii: Asociata de locatauri, Fiindca veni vorba de liberul acces la informatiile de interes public: Stiti ca RADET poate produce agent termic doar pentru 34% din nevoile Bucurestenilor? Asta daca functioneaza cu totate capacitatile la maxim si fara sa tinem cont ca o buna parte din temperatura agentului termic se duce pe apa simbetei din cauza starii deplorabile a retelei de distribuire. In case nu ajunge nici 25% din cat se plateste. In cazul unui proces intentat statului Roman acesta nu ar putea justifica pretul platit de cetateani pentru incalzire intrucat nu are capacitatile necesare pentru producerea agentului termic la parametrii trecuti in contractele cu Asociatiile de proprietari. Cum se justifica atunci scumpirea?
Agentul Termic Vineri, Noiembrie 9, 2001 4:50 PM
Comentarii: Asociata de locatauri, Fiindca veni vorba de liberul acces la informatiile de interes public: Stiti ca RADET poate produce agent termic doar pentru 34% din nevoile Bucurestenilor? Asta daca functioneaza cu totate capacitatile la maxim si fara sa tinem cont ca o buna parte din temperatura agentului termic se duce pe apa simbetei din cauza starii deplorabile a retelei de distribuire. In case nu ajunge nici 25% din cat se plateste. In cazul unui proces intentat statului Roman acesta nu ar putea justifica pretul platit de cetateani pentru incalzire intrucat nu are capacitatile necesare pentru producerea agentului termic la parametrii trecuti in contractele cu Asociatiile de proprietari. Cum se justifica atunci scumpirea?
liliana Romania Vineri, Noiembrie 9, 2001 1:21 PM
Comentarii: Vreau sa salut pe toti romanii plecati din tara! Ma intereseaza cum as putea intra in contact cu mai multi romani din strainatate. Cu stima ,LILIANA
carte de departe Vineri, Noiembrie 9, 2001 11:33 AM
Comentarii: Doua cuvinte limpezi prin care te stravad sint ochii. Pe urma, cele rumene si fragede cum e carnea marului din care musc. Alte cuvinte unduie departarea cu frinturi de cintec inchizind tacere. Cu ce melodie incercuiesti azi tacerea? Cu lacrimi din cuvinte usor sarate, curgind la coltul cuvintelor limpezi, cu risete, cuvinte sonor-rostogolite pe trepte de cristal gures. Cuvinte mari si serioase din care ies cuvinte micute si jucause. Si in-vers. Lumea e un supracuvint prin care transcuvintez in cautare de tine.
Test din Est Joi, Noiembrie 8, 2001 8:29 PM
Comentarii: Miti, e cam putin timp pana pe 15 dar se poate face un exercitiu. In fond ce avem de pierdut?
Test din Est Joi, Noiembrie 8, 2001 8:29 PM
Comentarii: Miti, e cam putin timp pana pe 15 dar se poate face un exercitiu. In fond ce avem de pierdut?
:-) Joi, Noiembrie 8, 2001 7:29 PM
Comentarii:
Ginsburg's Law:

At the precise moment you take off your shoe in a shoe store, your big toe will pop out of your sock to see what's going on.


Miti Joi, Noiembrie 8, 2001 5:07 PM
Comentarii: Clau, J si cei ce mai sunt interesati, ce ziceti, ne incumetam sa trimitem sugestii de pe ciberplai la Ministerul Informatiei Publice?
Ca sa vezi! Joi, Noiembrie 8, 2001 5:03 PM
Comentarii: UVERNUL ROMANIEI
MINISTERUL INFORMATIILOR PUBLICE
Data: 6 noiembrie 2001


COMUNICAT DE PRESA

În spiritul transparentei institutionale si în scopul consolidarii parteneriatului cu societatea civila, Ministerul Informatiilor Publice lanseaza spre dezbatere publica proiectul Normelor Metodologice de aplicare a Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public.

Proiectul pe care vi-l supunem atentiei este doar o varianta posibila, perfectibila care a intrat deja în cercurile de dezbatere din cadrul organizatiilor non-guvernamentale si mediului universitar.

Prin aceasta initiativa intentionam sa largim aria de dezbatere publica a proiectului, pornind de la premisa ca erorile posibile în aplicarea acestei legi pot fi prevenite printr-o abordare multipla a normelor care vor reglementa aplicarea Legii nr. 544/2001.

Textul legii si proiectul Normelor Metodologice sunt disponibile pe site-ul Ministerului Informatiilor Publice, la adresa www.publicinfo.ro, capitolul "Initiative legislative".

Asteptam sugestiile si propunerile dumneavoastra pâna la data de 15.11.2001, la adresa de e-mail: sugestii@publicinfo.ro
YM****. Joi, Noiembrie 8, 2001 7:15 AM
Comentarii: Numele de SETH imi aduce aminte de un individ ,un fanatic religios rom^n,care trimetea scrisori cam pe la multzi rom^ni si trebuie ca sa stie multzi cititori de acest fanatic religios,dar cu religia de partea astalalta a gardului=creshtina.A scris si unor ziar rom^neshti din diaspora ,din NY....etc..Nu imi aduc aminte numele lui,dar este periculos.Asa precum defide America care ii da welfare,ca-i al nimanuia,asa poate ca sa va trimita si plicuri personale,sau chiar sa se infiltreze ,el,sau cei ca el in mijlocul redactziilor ziarelor romaneshti si sa va treziti contaminatzi..Este o parere..Rom^nii din diaspora sunt ca si cei din tzara de origine,originali si in stare de orice..!!Nu uitatzi asta..!!Nu este o sperietura,dar avem deja destule dela confratzii nostri si stim destule depre mizeria in care somitatzzile din mucava mioritica,saracesc si pun la frig si la moarte sigura natziune,de 12 ani..!!Nu avetzi incredere in nimeni care suna plaieshesc..E treaa Dvs., dar este mai bine paza dinainte..!!!
MV Joi, Noiembrie 8, 2001 2:24 AM
Comentarii: Tovarasu "seth" om nou, ... Traiasca PCR, secretaru general, Romania, Dictatura Proletara, Victoria Finala samd. ... va rog sa-i ziceti "rinocerule" si musti de K... ... lu mata aia "paroasa pe gene" care v-a fatat prin slitul pufoaicei cenusii pe marginea santului de la CAP-ul Victoria Socialista la Orase si Sate!

Mie nu mi te adresezi imbecil ... ca nu am ce discuta cu cretini de IQ negativ. Cum de n-ai plecat inca in Afganistan la Jihad ... numai gura de tine?
Hail Siktir terorist lover ... cu respectu cuvenit!

Luptam pentru Pace & Fabricam Martiri!

P.S. Oare ai inteles ... sau e prea profund mesaju?
seth Miercuri, Noiembrie 7, 2001 8:14 PM
Comentarii: Pe aici te-ai ascuns, MV? Ca nu te mai gaseam, rinocerule. Civa vrei sa ma musti de k.. Sa nu-ti pice vreo masea.
8-) Miercuri, Noiembrie 7, 2001 7:48 PM
Comentarii: All I want is a warm bed and a kind word and unlimited power.
Clapautzius Miercuri, Noiembrie 7, 2001 7:05 PM
Comentarii:
Viata ne-ar fi mult mai usoara daca am avea acces la Codul-sursa!
telefonul fara fir Miercuri, Noiembrie 7, 2001 6:09 PM
Comentarii:

Questions are never indiscreet, answers sometimes are.

Oscar Wilde
ideea la care am intrat azi Miercuri, Noiembrie 7, 2001 6:00 PM
Comentarii:
Arta e fie plagiat fie revolutie.

Paul Gauguin


folclor Miercuri, Noiembrie 7, 2001 5:52 PM
Comentarii: Don't be concerned, it will not harm you,
It's only me pursuing something I'm not sure of,
Across my dreams, with neptive wonder,
I chase the bright elusive butterfly of love.

asociatia de locatari Miercuri, Noiembrie 7, 2001 11:19 AM
Comentarii: Sursa: Ziua de azi
Rene PARSAN
Nici Ceausescu, nici dinozaurii n-au murit de buna voie. Regiile monopoliste nu vor fi nici ele mai cooperante. Pentru aceste ramasite comuniste care ne atarna de gat exista un singur satar: initiativa particulara. De capul tau, cum s-ar spune. [...] Statul, in acest caz, este reprezentat de o mana de oportunisti, directorii de regii care spre deosebire de noi, care ne comportam ca niste chiriasi in propria casa, se comporta ca niste stapani pe o mosie aflata, de fapt, doar in administrarea lor. Singura justificare pe care ne-o scuipa in fata este ca fara ei nu se poate. Nu se poate regie de apa fara director, desigur, dar se poate trai minunat fara regie daca ai fantana. Fantana ta, caloriferul tau, butelia ta, contorul tau.
[...]
; pe de alta parte este hotie pe fata raportat la bruma de caldura pe care o primim de acesti bani. Dar este pretul corect. Sa nu va treaca prin cap ca aveti de platit numai marfa livrata, caldura si apa calda. Mai platiti si miile de angajati ai RADET, in cazul Bucurestilor, transportul de la zeci de kilometri al agentului termic, pierderile de miliarde ale acestor instalatii gigantice si salariile de nesimtiti ale directorilor de regii. (Aceste salarii de nesimtiti - vreo doua mii de dolari, in cazul directorului de la Bucuresti - costa alte mii de dolari impozite, platite tot de regii si care se regasesc la randul lor tot in nota de plata afisata in scara blocului). Deci atat va costa sa dardaiti cu ochii la premierul care va promite esalonari, scutiri si ajutoare de care nu aveti nevoie, pentru ca nu ati consumat aceasta marfa.
[...]
Evident, exista si in acest caz vinovatul de serviciu, Ceausescu. In anii '70, cand toata Europa renunta la termoficarea centralizata si revenea la microcentralele de cartier, bloc si personale, Romania cotea impotriva economiei de piata si se orienta catre pierderile la care renuntasera guvernele socialiste din Vest. Explicatia era simpla, comunista si criminala: omul trebuia tintuit cu privirea la stat, ca boul la iesle.

Situatia va continua atat timp cat, scuze pentru repetitie, vom continua sa ne comportam ca niste chiriasi fara responsabilitate in "casile" noastre. Pana si asociatiile de proprietari sunt numite, dintr-un reflex care va mai dura doar inca noua ani (Brucan, opere alese, de el), de locatari. Mai lipseste sa strigam nevasta cu apelativul locatara, vecina de camera, sau contribuabila la intretinere, in loc de determinantul si corectul fa. Pentru ca nu ne obisnuim odata sa fim stapani pe ce avem. Care stapanire inseamna cata proprietate, atata responsabilitate.

Dupa zece ani de agonie, ca de tranzitie s-a saturat lumea, romanasii au ocazia sa ucida cu mana lor regiile. Prin concurenta directa, acerba si neloiala cu statul. Investesc banii de regie in centrala mea de incalzire. Nu mai este nevoie de programe si restructurari impuse de Uniunea Europeana. Pur si simplu, nu mai cumpar de la voi, ....(bip). Am caloriferul meu, va pup pe faliment, eu de maine ma fac RADET. Ceea ce duce la cea mai cinstita declinare care se poate face cu proprietatea: de la tara mea, neamul meu, la casa numai a mea, caloriferul numai al meu, pamantul numai al meu. Din care rezulta o Romanie particulara, ca sa aiba si acest concept o noima.
MYSTICUL. Miercuri, Noiembrie 7, 2001 8:08 AM
Comentarii: MV-spune-mi si mie si alte drumuri de a ajunge la tine,daca vrei,binezis..!!!Webul,meu nu merge pe drumul ce mi l-ai "indicat",fiindca pentru asta-webul-n-o fi drumul "pretzios,cine stie??pe care o ia cu MSN....(firma patroana).Multzam fain.!!!
MV Miercuri, Noiembrie 7, 2001 2:13 AM
Comentarii: Vandaluzia ... sper ca n-ai decedat de placere cind te-a calcat uraganul Michelle ... care tocma a trecut peste plantatia de trabuce a marelui Infidel Castro ... l-am vazut io cind a dat mina cu Papa de la Roma ... si i-a placut!

Daca nu poti sa mai alergi marathonul ... spune si-ti aduc un carucior pe baterii electrice ... ca-i pacat sa mergi in cirje spre Victoria Finala!

Luptam pentru Pace ... si ajutam orice terorist sa devina martir!
Ghiopardul Marti, Noiembrie 6, 2001 6:26 PM
Comentarii: Am fost la MV pe cafenea si am ascultat melodia de intampinare. Are talent, canta frumos.
Porumbelul Pacii din Carpati Marti, Noiembrie 6, 2001 6:20 PM
Comentarii: Asociatia de bloc, Cine are timp sa creada toate bazaconiile astea? Aia nu au platit la viata lor nimic ca sunt excroci. Nu stiu decat sa fure de la cei care muncesc. Ii tine statul de pomana pe spinarea noastra. Sunt niste paraziti.
slogan de ciberplai Marti, Noiembrie 6, 2001 5:16 PM
Comentarii: Cu fruntea sus si'n pas de voie mar$.
asociatie de bloc Marti, Noiembrie 6, 2001 12:28 AM
Comentarii: Familiile Nastase, Vacaroiu si Basescu, locatare ale blocului nr. 4 A, de pe Bd. Maresal Constantin Prezan (fosta Aleea Trandafirilor) si-au pus, de la inceputul acestei luni, centrala de bloc si s-au decuplat de la RADET, pentru a-si reduce cheltuielile de intretinere. Nu a trecut decat o luna de cand unul dintre locatari, primul-ministru Adrian Nastase, cerea, in teleconferinta cu prefectii, sa nu se mai acorde avize pentru instalarea centralelor de apartament, invocand cresterea exagerata a consumului de gaze, precum si riscurile unor explozii. Nu este clar la cat se vor ridica in aceasta iarna cheltuielile la intretinere ale celor trei familii din blocul detinut de Regia protocolului de stat pe Bd. Maresal Prezan, avand in vedere ca suprafata unui apartament este de circa 260 mp. Pana acum familiile Nastase, Vacaroiu si Basescu nu au avut restante la intretinere. Dincolo de faptul ca in acest bloc de numai trei apartamente convietuiesc actualul prim-ministru, presedintele Senatului si primarul general al Capitalei, o alta curiozitate este ca locatarii nu s-au inteles la alegerea unui presedinte al asociatiei de locatari. De fapt, nici macar la bloc, Nastase, Vacaroiu si Basescu n-au putut accepta ca unul din ei sa fie seful celorlalti. In consecinta, asociatia de locatari este condusa de sase vicepresedinti, respectiv, doamnele Nastase, Vacaroiu si Basescu, plus cei trei soti. Blocul nr. 4 A de pe Bd. Maresal Prezan a fost initial destinat ca locuinte pentru diplomatii straini. In perioada primei guvernari a PDSR s-au mutat in acest bloc Nicolae Vacaroiu si Adrian Nastase, pe atunci prim-ministru, si, respectiv, presedinte al Camerei Deputatilor.
Sursa: Adevarul de azi
Dorinella Tiraspol Luni, Noiembrie 5, 2001 12:55 AM
Comentarii:

Muza ur,
Din material reiese ca Ungaria finanteza organizatii teroriste pe teritoriul Romaniei. Nu m-ar mira sa aflu ca in fruntea gruparilor teroriste de pe teritoriul tarii noastre care desfasoara activitati economice in folosul maghiarilor se afla: OTEROM-alcaida, RADET-alcaida si PETROM-alcaida.

Andru,
Cred ca este prematur sa indicam foarte precis un punc pe drumul vechilor conceptii asupra lumii in care s-a produs bifurcarea in mistica si magie, sau, pentru a ma exprima si mai clar: un punct in care magicul s-a separat de un mod echilibrat de a simti viata. O parte esentiala a tuturor fenomenelor din sfera conceptiei asupra lumii, pe care secolii trecuti le-a denumit progres cultural, a constat intr-o dislocare a modului de a simti viata cauzata de accentuarea ratiunii. Sa ne amintim cum epoca luminilor a dus in Germania pana la instrainarea de sine, trebuind sa ia fiinta o noua mare emotie de esenta originara. Constituirea eului se face prin respingerea realitatii. Trairile mistice ale subiectilor experimentului Pitesti reprezinta o reactie spirituala in scopul obtinerii dominatiei asupra fortelor magice de esenta samanica utilizata de tortionari.

Kronberg
Scuze, tare ocupata. Vorbim vichend. Tzuc!
muza Ur Duminica, Noiembrie 4, 2001 8:50 PM
Comentarii: E tare! Dati fugutza la
http://www.romanialibera.com/9FOR/2780.htm
sa vedeti kum fu cu ghiulangiu' Radu Vasile care e barosan la o martziala cu legitimatie de maghiar, totul asezonat cu bodigarzi 007. Din celula mai lipseste sabinu' Gherman. Pan' la urma, ce cauta dom'le neamtzu-n Bulgaria?
Marquis Duminica, Noiembrie 4, 2001 6:19 PM
Comentarii: Who's Whooo...
YM****. Duminica, Noiembrie 4, 2001 8:48 AM
Comentarii: Ultimele descoeriri : Cat^=Carolina=Anelul Devilic.Vretzi dovezi?Sa nu va sperie..Si cu asta basta la tziganiada turco-romica si tatareasc- putinica,sau rublica in deficit de idei..!!
Kronberg Canada Duminica, Noiembrie 4, 2001 6:27 AM
Comentarii: Kronberg e deja in Romania... eu doar postez anumite mesaje pentru cei ce asteapta sa finantzeze viitorul tzarii din "afara" si cred de acuma... ca oamenii nostri din Cluj, Craiova, Ploiesti, Vaslui, Oreadea, Sfintu' Gheorghe (ca nici maghiarii din Romania nu-s chiar asa de "rauvoitori" au si ei... familii, ferme si acareturi ce simt nevoia dezvoltarii "armonioase cu romanii majoritari..." deci... pazea la cei ce par prieteni azi...) sau Miercurea (stitzi voi... aia a "Ciucului"), sau Iashii (aia plini de idealisti si de muritori de foame dupa modelul nou al Cotrocenilor...) Suceava sau Chishinaul cel ce inca viseaza la "bolentin de Bucuresti"... Babadagu' lu' Jack sau Constantza lu' Hagi... (noi nu vom taia la musulmani... ci doar in cei ce... intr-o forma sau alta nenorocesc natzia... fie ea ... nenorocitzii de sub poduri... ciinii vababnonzi sau doar ... pensionari... (apropo de cinii vagabonzi...ce cu ratzie subventzionata de stat... vor fi adoptatzi de te miri cine dupa data de 15 Noiembrie.... o pastram ca data limita a indurantei romanesti la tentativa de anihilare natzionala...)... ei da, acest mesaj e cam populist... ca cel al cacacisthilor si al iliesthilor de dupa cortina.... dar... si noi vom face ca inaintashii... vom taia de la cei rai... si vom da la cei ce nu avura curajul sa ceara! E dificil... dar de evenimentele din 11 Septembrie au fost posibile impotriva unui stat ... #1 ca putere nucleara si tehnologica... noi... Kronberg & associates... - ca Mishu' are interese personale... nu pune beregata stimabilu' la riscu' de a salva natzia... consideram ca la nivelul Romaniei... ce oricum nu mai are ce pierde... shansele de a o cirmi in directisa opusa Ilieshtilor e doar o chestie de ... zile.). Deci... vine iarna... ce va alege Romania... democratzia lu' Iliescu' ce le da frig si foamete pe termen nelimitat... conform puterii de plata a palmashului... sau... simplu... ROMANIA... nici de dreapta (ca n-avem bani sa ne-o permitem... nici de stinga... ca Putin n-are ruble sa investeasca in foametea noastra... dupa principiul lor... trebuie sa pierim prin mijloace proprii...) si nici prea democratica nu o putem numi cu saptaminalele executzii preconizate in piatza publica a ... coloratzilor ce... doar au prea multi bani in comparatzie cu populatzia muritoare de foame... si... bonus... energie si subventzii alimentare la totzi cei ce colaboreaza... Ia sa vedem ce face Cotroceniul amu... noi nu ne supunem legilor internatzionale decit... DUPA CE ne debarasam de ceea ce ne impiedica azi sa salvam natzia... (nu garantam nici libertatea cuvintului nici cea a calatoriilor sau a altor drepruri teoretice... dar PUTEM GARANTA ... CA NIMENI NU VA MURI DE FOAME SI DE FRIG ... SI NICI FARA OCUPATZIE NU VOR RAMINE... aici introducem mentziunea ca... DATORITA VREMURILOR GRELE D.P.D.V. INTERNATZIOANAL... multi vor avea de ales... "schimbare de cariera sau... munca fortzata..." nu-i prea ortodoxa aceasta idee dar... CIND ATZI VAZUT DVS... schimbari radicale ce n-au facut victime... (CEHIA... aia e doar o poveste... va vom face cunoscut dedesupturile "revolutiei de catifea" dupa ce ... vom avea timp de asa ceva... Se zice azi in Romania ca... nu mai e nimic de furat... TRIST... Pina va vor pacali iar comunistii cu ideile lor utopice ... hai sa cream ceva ce vor putea si ei fura si deconta pe viitorul nepotzilor vostri.
Kronberg Canada Duminica, Noiembrie 4, 2001 6:25 AM
Comentarii: Danielo, Ma dadusi gata... stii, eu innainte de a o taia "out in the wild..." corespondai cu o groaza de fete minunate din Moldova Socialista... fie ele gagauze sau tirospolene... sau doar la seminariste la Chishinau... toate erau de admirat pentru imaginatzia si sinceritatea cu care se aruncau inainte spre o viatza mai buna ! Necazu'i ca plecind din tzara-mama... am intrerupt corespondentza cu ele... si azi... multe din ele (frumoase la chip si chiar la suflet... s-au maritat...deh... la acest nivel... imi pot permite si eu parabola noii-democratzii... "shit happens" - asta insa nu iarta pacatul ce Doamne Doamne l-a inscris la catastif in dreptul maruntei mele persoane... Dar, precum vezi... uneori chiar si calculul pacatelor poate fi premeditat si asimilat de dragul unor idealuri natzionale... ce n-au nimic cu Alah-ul contra caruia luptaram de mii de ani...de o parte sau alta a prutului... pina hat... colo la Nistru sau Tissa ce ... tzineau evidentza si faceau morala cind strabunii nostrii riscau generatzia viitoare de dragul prezentului prozaic si NECESAR ! ). Tzin declaratzia dumitale la arhiva... si de esti intradevar de sex feminin...SA NU PIERZI SPERANTZA.... azi... mai mult ca nicicind... N-ADUCE ANU' CE-ADUCE CEASU' ! asadar, Numai bine si incearca sa te pastrezi sanatoasa la minte si trup... viatza e frumoasa... si... oricite speach-uri trag politicienii... NU SE STIE.... CA PAMINTU'... DIN CE PARTE BATE VINTU'...! MITI, Faina chestia cu democratzia celor ce si-o pot permite... dar... provebe romanesti oblige... Peshtele se-mpute de la cap... da se curatza de la coada...
Kronberg Canada Duminica, Noiembrie 4, 2001 4:13 AM
Comentarii: Onorata clientela... Cum ? Kronberg pune la cale o lovitura de stat in Romania ? De ce nu ? 1- Batrinii vostri vor fi inmormintatzi (fara sa va coste in diaspora, nimic...) si vetzi avea drept de mostenire... de semnatzi actu' de neinstrainare a bunurilor si de "business development" cu statul roman... 2- Cei ce vor supravietzui... vor pierde timpul cu slujba... (obligatorie pe shantierele tzarii in reconstructzie...) si ... ceea ce seara canalele private de televiziune (noi aia "raii" propunem circa 25 de canale... oficiale democrat sustziunute de USA si alte democratzii ... altfel spus... stiri de pe intreg mapamondul - sa vedem CNN, BBC or RFI ca refuza oportunitatea... plus canale de "reflector" autohton... ca sa simta si nevinovatu' ce plateste taxe ca ... coloratzii vad carcera "pe viu" nu doar virtual ca sub ilushtrii sai alesi Cotroceneni... si ... in paralel cu vinzarea prezervativelor vom avea grija sa stimulam imaginatzia romaneasca cu filme de dupa ora...23... (apropo... virusul CRL ce roade in HTML word... e fixat pe linia ... 23 - on numeric pad... ). Fitzi gata... de a incepe o noua viatza... sau de a turna pe cei ce ... oricum n-au alta scapare... (de ce turnatorie... pai, dupa statistici... asta e trasatura de natzie...). Cum ? Se vor face abuzuri... BINEINTZELES... cind atzi gasit dvs. in istorie... O LOVITURA DE STAT... kasher ?... Dar asta n-a schimbat cu nimic viitorul asasinat al bunicilor dvs... Stiu... amu, Cotrocenii vor traduce acest mesaj la FBI... si resut'... iar NOI...vom traduce (la nevoie... ce stim despre activitatea lor din ultimele 90 de zile...) e drept, crud si inuman... pentru 15% din populatzie ce vor vedea ca "covorasu' orientat spre Mecca va zbura de sub picioarele lor..." dar... de dragul a circa 20 de milioane de nevinovatzi... O VOM FACE... FARA REGRETE ! (Nu va fi ceva tip NY-9:11-2001... va fi mult mai rau... dar... uneori pentru a salva capra... trebuie sa sacrifici mosoroiu' de furnici... deci... in viziunea noastra... FACE !... (ceva comentarii despre cum o vetzi scoate la mal din iarna in comparatzie cu ... "cine nu va mai apuca Pastele viitor" ... ????????). Stiu... e greu de pus la cale o chestie ca asta... dar... de au putut "amatorii de la 11 Septembrie" de a speria America... revenirea la democratzia de drept... si belirea shpigulantzilor fara suflet din teritoriul mioritic... cred ca va fi salutata si de Budapesta nu numai de Moscova, Paris sau Washington... Nu putem garanta prea multe acum... cu exceptzia celor ce urmeaza : A- Totzi cei ce vor periclita incalzirea populatziei pe perioada iernii urmatoare... vor fi executatzi in piatza publica... cu intreaga familei ! B- Totzi cei ce vor lasa sa moara nenorocitzii tzarii pe perioada iernii urmatoare... vor fi executatzi in piatza publica...cu intreaga familei ! C- Totzi cei ce vor transfera bani incepind de azi 4 Noiembrie,2001 oriunde in bancile lumii... vor fi executatzi in piatza publica...cu intreaga familei ! D- Totzi cei ce vor lasa Oameni (romani, tzigani, etc.) sa moara de frig in strada in timp ce in orashul/comuna/satul/ respectiv sint... spatzii locative disponibile... ei da... atzi ghicit... vor fi executatzi in piatza publica...cu intreaga familei ! Asta ajuta la intzelegerea necesitatzii imediate. F- Totzi cei ce vor efectua "afaceri si alte calatorii in tzari ca... Iraq, Iran, Maroc, Algeria, Tunisia, Siria sau... Afganistan" vor avea surpriza de a nu fi primitzi pe aeroporturile/porturile si posturle de frontiera romanesti. (Familiile lor vor vedea suspendate "sine-die" toate drepturile ) Ouch... doare la nomenclaturisti ?... Nu-i nimic... "Aia multxi da' prosti... vor zice ... BOGDAPROSTE!!!" Vine ziua natzionala a natziei... e timpul sa ne pregatim... totzi cu inima ROMANA !
Abdul al Catir , Noiembrie 4, 2001 1:51 AM
Comentarii: Cadar, prietenie la tine multa de la mine. EU nu vad la tine de la mult timp icoace si intrebam daca totul e bine la tine. Nu vedea la nemysticatu ca e baiat dus rau cu sorcova. Lasat la el pacea, la noi u suf=guic si un pagar cu braga. Mia pune si un covrig peste pahar. Cu bine
veta buc , Noiembrie 4, 2001 1:41 AM
Comentarii: cooooll
Kadâr Sambata, Noiembrie 3, 2001 9:49 PM
Comentarii: Bre Jenica, lasam Popa Calciu în pace, bre, nu scoteam castana din foc cu mâna la altul. Vrem fim destept, fim destept cu castana propriu, daca duceam dovleac, bre ! Hai salam si matura de la Halouinul care am trecut !
YM****. Sambata, Noiembrie 3, 2001 6:07 PM
Comentarii: Ma surprinde aluziile aruncate ,precum cu lopata,a comparatiei my(i)sticismului cu nebunia.Asta o fi omul nou formt de catre comunisti,care nu mai crede ,sau intelege sensul cuvinteleor si al fenomeelor inexplicabile din trairea noastra.??? Cei care nu inteleg si latura cealalta a realitatii,par a fi ingusti..dealtfel,vorbindu-se numai despre Fenomenul Pitesti,nici unl nu-l adanceste,ci il linge numai cu pareri formate dupa mintea-i infundata in goliciunea si plictisul neinformarii,etc.Va legati de ortografie-superficialism,fiindca de fond nu indrasneste nimenea(exemplu unei femeiushti de mai la vale pe aceasta parte).Ce este acest Fenomen??Intrebati-l pe popa Calcu si o sa expice...Si atatea sunt in Americi care l-au tait pe viu ,nu pe ghicire si comparatiune-mistice???Sau ,dupa una citire -mistic -dar NU cu i grec..??Dece trebuia sa mai specifice asta??Ca sa se delimiteze de mysrticul american?Vai de carturarii fara ceasloave si care o singura carte o citira in viata lor ??Mysticismul nu-i culegerea de povesti de ale lui Creanga,sau Ispirescu,daca numai pe alea le halira-ti!!Este ceva ce nu intelege o minte COMUNA...!!
Ghiopardul Sambata, Noiembrie 3, 2001 3:08 PM
Comentarii: Dl. Andru, sa nu fortam limitele imaginatiei pentru a explica fenomenul Pitesti. Inchisorile comuniste nu au fost rezervate exclusiv elitelor. O buna parte din detinuti au ajuns in inchisori din gresala sau din exces de zel. Oamenii educati, calauziti de principii nu au cedat tortionarilor, putini reusind sa scape cu viata din detentie. Oportunistii si oamenii obisnuiti nu aveau motive sa se opuna torturilor si presiunilor psihologice. Faptul ca au cedat si apoi s-au alaturat tortionarilor nu trebuie sa mire.

In ce priveste logica torturilor nu ma grabesc sa trag concluzii atata timp cat nu sunt in posesia unor certificate medicale care sa ateste sanatatea mintala a tortionarilor. Actiunile nebunilor nu pot fi motivate logic sau mistic si a face filozofie pe tema asta e pierdere de timp.

Revenind la persoana respectiva trebuie sa spun ca regret aluzia facuta si il rog sa ma scuze. Experimentul Pitesti nu s-a limitat doar la detinutii politici. Frigul din apartamente, lipsa apei calde, a sapunului, a samponului, a hartiei igienice, spectacolele omagiale in care oamenii erau travestiti in lozinci, salamurile cu soia, rationalizarea alimentelor si comercialiazarea reziduurilor alimentare atesta reluarea experimentului la scara nationala. Modul in care unele personaje se exprima si placerea cu care isi tortureaza interlocutorii utilizand un limbaj in care predomina excrementele sunt dovezi certe ca avem de-a face cu victime ale comunismului care merita atentia si compasiunea noastra.
MV Gazieta de Perete din Texas Sambata, Noiembrie 3, 2001 4:01 AM
Comentarii: S-a redeschis "Gazieta de Perete din Texas" ... "intrarea pe gratis iesirea pe brinci"!

http://members3.boardhost.com/gazieta/

Vandaluzia mai taiesti tinerete? Te pregatesti de maraton ... o sa-si rupa tovarasul Fidel arterele revoutionare cind te-o fugarii pe "bay of pigs" ca sa-ti arate trabuclu "hecho al mano in Cuba Libre"! Si eu alerg cite un maraton doua zilnic la 8 cilindrii care suge fuel de taliban ... si cu toate astea am dat jos 60 de puncte de colesterol si 15 lbs d'aia imperialisti! Nu vrei sa te alerg cale d'un marathon sa te antrenez pentru "Victoria Finala"?

Luptam pentru Pace!

.... @ .Ciberplai

[Alegere aleatoare a sitului Ciberpla| Lista siturilor  Ciberplai | Editare]