.... @ .Ciberplai

[Alegere aleatoare a sitului Ciberpla| Lista siturilor  Ciberplai | Editare]

Inapoi La ideeInapoi pe ciberplai

J.S. Di POIEZIA,precum o vazu-se KUKI. Luni, Martie 17, 2003 11:41 PM
Kuki-+Vine ,vine PRIMAVARA........apele se imbulzesc in si la VADURI....NU -tzi ridica PREA SUS poalele,ca apa-i inshelatoare si in loc ca sa le ude,te poate P^RLEAZU' vadului cotropi..!!Dece imi RUPI INIMA??? Te suceshti si tu ,precum socraticii filozofi de ULITZA o facura...Va fi pentru fiecare pe ast pam^nt un ceva,care sa ne ast^mpere,c^nd o luam in buiestru peste mirishti...Fii iubita mea,si ne spalata pe ciribel,ci clara si deshteapta ,precum te cunoscui si precum iubirea-mi exploada..!! Cu dragoste...J.S====.>
Uncheashu-jenellll. Din Atlantis,venit din MU. Luni, Martie 17, 2003 10:19 PM
Nepoate,multzam fain !! O sa ma im-platoshez,precum le zici...!! Cu drag sistima,"trezitul din febra socratica"...
Tablagiul din mediterana Luni, Martie 17, 2003 10:08 PM
Oncle Jenicque, nu te enerva, ipocrizia iese tot din oo clocite, ca si dinozaurii erectzi. O sa-ti caut o platosa de protectie din table de stegozaur , ca pe aici prin dealuri se tot descopera. A la votre !
jeenel---. din Atlantis... Luni, Martie 17, 2003 9:40 PM
Poate ca obsrvatzi.....!!??? A mi se achita o pornire sincera,cu o BATJOCURA...si INCA DELA CINE???Dela acela pe care ^L stimam-------!!!! EU NU POT FI PEDEPSIT DE oamnei-C^ND BINELE imi este INTENTZIA,SHI totul FACE VICEVERSA--(vezi saracutza Kuki,ce stie sa se afirme-sincer Kuki-!!Domnu te-a folosit ca instrument,ca sa mai tai din creasta infumurata a celuia care e departe de Atlantis,poate prin MUU--!!??)Intzelepciune ..??POATE,dar din vremile in care oamenii se combinau cu dinozaurii..!!!
18/03/2003 ~~~~~~~~~~~~~~ Luni, Martie 17, 2003 7:30 PM
E LUNA PLINA.!
Kuki Luni, Martie 17, 2003 6:44 PM
Alexandru, mai mult de jumatate din populatia Americii este impotriva razboiului.
Domnule Socrate, v-am raspuns la CRL.
Alexandru Luni, Martie 17, 2003 6:39 PM
ALI BABA : Despre ce ”diplomatie” vorbiti ? America trateaza ONU ca pe un oficiu de vinatoare de unde s-ar putea cumpara autorizatii pentru savirsit crime. Nu-i numai opinia mea ca America se comporta ca un gangster. Buna parte din populatia planetei gindeste la fel. Chiar si jumatate din populatia Americii. Cit despre Saddam ? Cum se face ca un om atit de rau si periculos a fost pina nu demult partenerul si aliatul Americii ? Cum se face ca America l-a sustinut politic si militar in razboiul cu Iranul amplificind cu sute de mii numarul victimelor acestui razboi ? Atunci a fost bun si acuma e rau.
Zizzy Balluba Luni, Martie 17, 2003 6:36 PM
Bine zis Alexandre!
Socrate ATLANTIDA Luni, Martie 17, 2003 6:32 PM
Nea Jenel, dv cand ati fost beteag, ati avut si febra sau ati delirat la rece? Se pare ca inca nu v-a trecut meteahna. Incercati si alti doctori, alte tratamente, poate-poate... Sanatate!
jeeneel.... din aer. Luni, Martie 17, 2003 6:22 PM
Domnilor-CEI CARE SUNTETZI-REAL ALESHII-ALI,SOCRATES-at ATLANTIDA,etc.,elita g^ndirii de p^na acum de pe Capshe,CUM VA PUTETZI scobor^ pe scara evolutiei,p^na la ameobe -consider^ndu-le ca ar -SHI putea intzelege??-DECEBAL cu a sa Sarmise-GET-USA-nu am mai "dat fatza",dar nu i-am uitat scliprea..Cum putetzi ca elite ,un aviator al unei lumi care nu are comparatzie si un Universitar care dascaleshte proshtiii lumii,ca sa ,"datzi explicatzziuni si sa va pierdetzi VREMEA domniilor voastre cu NIMENI????Nici in al doile si al 6 -leaa mileniu tat asha va fi si dvs., dezamagitzi asijgerea atzzi fi..???????/.Cu cei ne eruditzi -a sta de vorba ii vreme pierduta.mai bine,Domnia voastra Ali,mergetzi la sauna,iar Domnia voastra Socrate,deschidetzi vreun catastif de intzelepciune..ca mai mult c^shtigatzi..Nu-i bine ,precum eu elitist-prosteshte ma exchibitionez cu cei pe care ii iau ca aatare,nu-i frumos,intzelept si civilizat,cult si moral..dar eu nu mai am nervii,de a le bitocii incultzilor ceeace de-o viatza n-au regurgitat..Ii las in plata domnului,sau ii iau in shutiri;numai doua forme sunt -tertzul aristotelic-EXCLUS..!!!
Ali Baba USA Luni, Martie 17, 2003 4:51 PM
Alexandrule, mie imi place de tine ca esti baiat destept ! Apropos, mai ai frati ?... Ai ce ai (?) cu Bush si America ! Care este raul pe care ti l'au facut americanii tie; individul(e) Alexandru !?... Cand spui ceva trebuie sa sti sa'ti argumentezi spusele , altfel te faci de panarama flacaule ! Nu zice nimeni ca n'ai dreptul sa'ti dai cu parerea , dar de la a'ti da cu parerea si a incerca "sa convingi" ca ceea ce spui tu , este adevarul adevarat , faci greseala de a aluneca ( ai alunecat deja ) in sfera a ceea ce lumea numeste ridicul ! ... In legatura cu Saddam , ai sa'ti spun eu ceva : Saddam este RAU ( trebuie legat ) si daca ai sa ma intrebi de ce , am sa'ti raspund intr'o postare ulterioara ! In legatura cu cel de'al 2 lea personaj ( si anume: G.Bush ) iti spun eu tie Alexandrule ca a luat o decizie foarte buna ieri cand a spus ca "timpul diplomatiei s'a terminat " !... Ceea ce i se poate condamna lui Bush, este tocmai faptul ca nu a trecut la atack mai devreme ! Daca tu Alexandrule condamni America ptr. "ce a facut ?" in Korea , Vietnam, ori Jugoslavia, acest lucru dovedeste ca nu esti ( sau n'ai fost pe faza ) la felul (modul / cauza ) razboiului din Korea ori Vietnam - In primul rand, razboiul din Korea cat si Vietnam a fost de natura politica ; politica in sensul ca lupta a avut loc intre doua sisteme ( e vorba de capitalism si socialism ), pe cata vreme , necazul cu Saddam are alta motivatie ! Voi reveni ... cu stima :
Socrate ATLANTIDA Luni, Martie 17, 2003 4:00 PM
Alexandru, d-le, va faceti de ris... Cu asa o logica ilogica vreti sa demonstrati ca cei buni sunt rai si ca cei rau sunt buni? Au mai incercat si altii si au esuat... Adevarul e ca nu va place de Bush tocmai pentru ca el isi ia in serios rolul de a apara America, iar pentru asta vreti sa ni-l zugraviti in portret de ingeras pe Sadam cel Sfint si Drept! Heil Sadam! Ja! Ja! ....Javol! Tzop in rai ...ca-i bai!
Alexandru Luni, Martie 17, 2003 3:11 PM
DOMNU BOZDOC : In ' 89 atit eu cit si populatia Romaniei n-aveam habar pe ce lume traim. Aveam tot felul de iluzii despre capitalism, ”democratie” si chiar si despre America. Comparatia cu Irakul este total deplasata. Irakienii sint liberi sa circule. Daca nu le-ar conveni de Saddam ar putea pleca la orice ora din tara. Chiar si acum daca irakienii ar vrea sa fie ”eliberati” de americani armata s-ar alatura poporului si trupele americane ”eliberatoare” ar fi intimpinate cu flori si urale. Ce ne spune insa propaganda lui Bush sint minciuni grosolane pentru a justifica actul criminal de a invada si ocupa o tara suverana.
Bozdoc Vasile Luni, Martie 17, 2003 1:52 PM
Alexandru, trebuia sa iesi pe strada in '89 si sa strigi "adevarurile" astea.
Alexandru Luni, Martie 17, 2003 12:56 AM
DOMNU BOZDOC : America nu bombardeaza civili ? Tot asa n-au bombardat nici in Corea, nici in Vietnam, nici in Yugoslavia si nici in prima parte (in '92) a razboiului in Irak. Dar sa zicem insa c-ar macelari doar soldati : tati, frati in familii irakiene ce n-au decit vina de a incerca sa-si apere tara. Domnule Bozdoc, America nu are autoritatea nici legala si nici morala sa elibereze pe nimeni. America este un gangster international si o dictatura ea insasi !
Bozdoc Vasile Luni, Martie 17, 2003 5:46 AM
Tot Eu, lasand discutiile despre mentalitatea tatucului pentru alta data, va spun sincer ca incerc sa imi imaginez ce spuneti dumneavoastra dar nu pot. Aici e vorba de strategia militara America nu de Bush si ar trebui sa stiti ca americanii bombardeaza obiective militare nu civili. Daca era vorba de rusi atunci cu siguranta trebuia sa ne ingrijoram. In '89 au murit peste 1.000 de civili in Romania si nu ne-a mai bombardat nimeni. Cine are ochi sa vada si minte sa inteleaga realizeza ca principalul vinovat pentru tragedia poporului irakian e sistemul totalitar instaurat de Sadam.
Tot ieu Luni, Martie 17, 2003 1:51 AM
Ma bozdocule. Incearca numai pentru o clipa (daca poti) sa-ti imaginezi pe Bush bombardand la '89 casa lu mama matale, si a mamelor, mamelor (poate sute de mii daca nu si mai mult de mame si tati si bunici si frati si firtati si cumnati si oameni care erau deja satui de tiranie) si mai departe a tuturor din neamul tau si si din satul tau, si din satele din tot judetul tau, chiar si orasele mari si mijlocii ca sa nu mai vorbim de capitala tarii, avind ca scop nu numai ca sa-l dea jos pe ceauseascu (Sadamul Romaniei de atunci) jos de la cirma, dar si ca sa se dea la puturili cu petrol de la Ploiesti.


Sint curios ce ai fi zis atunci despre americanii care vine sa-ti instaleze tie democratia

Guernica 2003 Luni, Martie 17, 2003 1:32 AM
Guernica 2003 - http://globalresearch.ca/guernica_2003.jpg
Bozdoc Vasile Duminica, Martie 16, 2003 7:52 PM
Eu nu sunt de acord cu razboiul dar dupa cum se deruleaza negocierile pare inevitabil. Ce o fi greu de inteles pentru unii ca asa cum Romania a avut nevoie de revolutie in '89 si in Irak e necesara o revolutie acum chiar daca cei doi mari, SUA si Rusia (de francezi e numai gura) se afla in tabere opuse. Sadam e un dictator si popourul sufera pentru ambitiile lui. Sunt convins ca nu peste mult timp, Bush v-a intra in cartea de istorie ca binefacatorul Irak-ului.
Alexandru Duminica, Martie 16, 2003 4:49 PM
KUKI : Adevaratul motiv al razboiului este intimidarea si ingenuncherea lumii intregi. Adevaratul motiv este controlul resurselor de petrol, impunerea dolarului pe mai departe ca moneda dominanta si aminarea prabusirii economiei americane. ”The first is that the continued strenght of the dollar is in question. In November 2000, Iraq announced that it would cease to accept dollars for its oil, and would accept insted only euros. At the time, financial analysts suggested that Iraq would lose millions of dollars in value because of this currency switch; in fact, over the following two years, Iraq made millions. Other oil-exporting nations, including Iran and Venezuela, have stated that they are contemplating a similar move. If OPEC as a whole were to switch from dollars to euros, the consequences to the US economy would be catastrophic. Investment money would flee the country, real estate values would plummet, and Americans would shortly find themselves living in Third World conditions.” THE U.S. AND EURASIA : END GAME FOR THE INDUSTRIAL ERA ? - http://onlinejournal.com/Special_Reports/031303Heinberg/031303heinberg.html
jeeeeenel-inima rece-. dintre sloiurile Arctice...pinguin jumulit. Duminica, Martie 16, 2003 4:43 PM
Kuki,ma bucura 'amestecatura" ta sanguina,fiindca si io mi-s at^t de ammestecat,inc^t nici dupa milenii nu ma m-oi lamuri...Dara la a doua venire,o sa se aleaga caprele de catre oi si domnu shtie in care turma voi pica..??Io mi-s berbec-ca asha zic zodiile,dar am mereu cornele fr^nte.Politica facuta de la gard nu-i aia ce-o fi inauntru ograzii,sau a casei care-i cu ushile zavor^te.Ni-s noi ascultatori surzi ce stau pititzi pe la ferestre si ca sa tragem cu concluziunile asha dupa cum ne duce dovleacu-ne-zis :cap? O faceam sub ceashca?totzi urlam ca-i bibeeee,pe c^nd raul ne omora.. Ai shters-o de acolo si aici unde ,de bine,sau de rau,o duci mai "imparateshte",precum o ducea-i,sau ma inshel io?O fi aceeiasi stare,de te incorporezi strigatorilor de -latrat la stele,pe noptzi fara astea si fara luna??Cine ni-s noi,nishte venituri ca sa judecam,ceeace nu vom pricepe nici dupa 10 reincarnari pe aste meleaguri _INTERMETZZO;MITI,shtie Domnia Voastra,dece mi-s blocat la mijloc de codru des,exact c^nd vreau ca sa zic si io ceva ?=deci Tu inima CAALLLDDDAAA,fi ceeace eshti si nu c^nta in coruri afone..Nu-i mai bine asha??.Vrei sa te alaturi grupului Cretinizat dela montele nimanuia,care nu-s nici de un fel?? stai cuminte si uita-te la pasarelel ce vor sa vie,cum vor ciripi,daca?? si ashteapta inexorabilul,senina si cu inima ne blocata de ceeace altzii meshteresc,DARA TU NU SHTi ce anume ashtea meshteresc !! CA AR FI BINE???etc....Shti tu ca vrerea ta se va sui p^na la aia care ar trebui s-o auda si DACA vrerea ta este a ta,sau epigonic o lua-shi si tu cu imprumutu,sau prin imaitatziune(shti cine imita?) dela montele cretinilor??Tu,precum si hoinaru vi-s departe de ashtea si nu va amestecatzi in ceva in ce nici voi nu pricepetzi..numai ca sa fii in fatza si -chipurile de comitet ??!!Cu dragoste ,te rog iarta-mi dascaleala..!!! inima rece care mai tresare tatushi uneori la unele aanume..itzi zice:Sarut m^nutzele..!!!
Kuki Duminica, Martie 16, 2003 3:20 PM
Jenelu inimii mele, nu fac eu politica, pentru ca nu ma pricep la asa ceva si nici nu ma intereseaza. Dar America ar trebui sa-si investeasca banii pe plan intern, in educatie. S-o lase naibii cu actiunile astea de bullies, pentru ca vor deschide o whole can of worms, pe linga faptul ca nimeni nu le da dreptul sa treaca la casapit lumea araba.
Habar n-ai tu inima rece, ca numele meu de dinainte de casatorie este sirbesc, iar strabunicul a fost neamt adevarat, nascut in Ghermania.
jeneel.. din fundul vadului morii fara de noroc.. Duminica, Martie 16, 2003 2:41 PM
kuki-nu vroiam sa te inportunez cu aceste cuvinte,dar fiindca ai inceput tematologia =politica=ashi vrea doar ca sa te rog:Bine,rau,drept,nedrept,convenabil,in-neconvenabil,etc.,Tu fiind pe acelashi continent cu aceia care sunt,indiferent de dedesubturile politice,etc., fortza nr-UNU in Univers,nu ar fi bine-Tot in America fiind,ca sa nu te alaturi-deocamdata corului de c^rcotashi,care nu au shtiut asta sa o intreprinda atunci,c^nd trebuia..Dece trebuia ca sa fim hoinarii lumii,fiindca aceia care acum suntem buni de critici,sau de bagat betze,eram sub ceashca nishte =da,sa traitzi shefule!!=mamaligari,care clocoteshte in oale ruginite prin strainezia si c^te-un botz,mai si o ia din oala afara d^ndu-se de-a dura..SHI nu este vremea asta prielnica acestui marsh de nebunie..Si Biblia voastra zice=dai cezarului ,ce-i a cezzarului=!! In stilul nostru de gura mare??SHI APOI _EU-PE TINE -NU TE VREAU IN MIJLOCUL AMERICII ARCTICE,_adica in cloaca celor care si din Australia si din Fratzuzia,Belgia,etc,habar nu au de POLITIC si ca mucea se v^ra cu botishoru-le in asta,precum purcelushu in orice oala.La ce-ti va folosi-la un ADICA-ce va sa vie pe capu tuturora si mai alles al insemnatzilor..!!??? Faci ce vrei..!!Insa NU te vreau pe tine a face politica si a fi alandala in cloaca cu cei pe care nici nu-i shti..Numai asha de florile marului??Semeni tu cu ala grecotei plin de ura ,de vopeshte di tr^nsu-taranaki,care o cam facu de oaie,ca se pune naivu,cu ce si cum?? Sau Krony,care ma vrea jumulit de s^rbi si ma si catalogheaza criminal de prim minishtri s^rbi din gluma si din rautate??EU AM S^NGE PRINCIAR IN MINE SI-I CHIAR S^RBESC!!--dar asta fu si fu sa fie,in spre sinsistra gluma krony-ca....de care-i va fi JENA odata musiului.!!!FACI CUM VREI!! POTZI C^NTA IN TOATE CORURILE LUMII<>>Ai vrut preziceri bune..Cum pot fi,daca le urmezi pe cele predestinate..??Vezi ca io shtiu si ce din multele pe care le shti,totushi-tu nu le shti..!!Iarta-ma .fiindca ma bagi unde nu-mi fierbe oala si nasu- nu mi se baga.!! Cu dragoste-t^rzie,dar ii dragoste-te saluti G^ga dela vadu morii fara de noroc..!!
Kuki Duminica, Martie 16, 2003 2:14 PM
Alexandru,
Razboiul asta e ilegal, dar ies good money si exista potential financiar in afacerile astea "umanitare". Ce vor sa bombardeze in Irak ca sa "schimbe regimul"? Boierdeiele alea de pamint?
Kuki Duminica, Martie 16, 2003 1:40 PM
Ionick, am uitat sa-ti spun ca am citit la linkurile pe care le-ai afisat. Asta este lumea, parerile sunt impartite si nu neaparat sprijinite de adevar. De pilda, cineva vorbeste acolo despre Canada's Healthcare, intr-un mesaj ce precede unul referitor la Michael Moore. Canada duce lipsa de doctori este adevarat, insa Health Care este mult mai bine pus la punct decit cel american.
Deci sunt si multi mincatori de "freedom fries".
Revenind la film, nu l-am considerat propaganda democratilor impotriva republicanilor. Cum ziceam mai devreme, gasesc ca prezinta "real facts" despre societatea americana si nu lasa loc de interpretari subiective.
Kuki Duminica, Martie 16, 2003 1:16 PM
Ionick, despre cenzurarea si interzicerea cartii (inainte de publicare, si nu dupa cum am scris ieri~ imi cer scuze pentru greseala facuta in graba si nu cu intentie rea), vorbea chiar Michael Moore in interviurile numeroase pe care le-a acordat in State si in Canada. Unele edituri americane nu au vrut sa-i publice cartea, insa in cele din urma tot a aparut pe piata.

Filmul a fost premiat in Europa si este considerat cel mai bun documentar din ultimii ani. A primit "standing ovations" timp de 15 minute de la publicul de la Festivalul de Film de la Cannes. Este nominalizat si cu un Oscar (simbata care vine, are loc premierea Oscar).
Nu aveam cum sa recomand filmul de pe pozitia spectatorului placut impresionat de cele vizionate ;O). Nu-i absolut nimic "frumos" in filmul asta; m-a interesat mult, pentru ca este foarte informativ. Parerea mea despre societatea americana nu mi-am format-o in urma vizionarii filmului, iar despre violenta din State si "dragostea Americii pentru arme" stiam, de asemenea.
Eu nu vinez defectele guvernului american in politica externa ori interna, nici pe cele ale societatii americane, insa le observ cind sunt evidente.
Nu cred ca recomandarea unui film este riscanta, intrucit am tinut cont de faptul ca nu sunteti copii ;O), iar filtrul fiecaruia dintre dumneavoastra este suficient de fin pentru analiza corecta.
Iata un alt interviu pe care l-am gasit pe net, unde vorbeste ceva mai mult despre carte.
http://film.guardian.co.uk/interview/interviewpages/0,6737,841083,00.html
La mine este o vreme superba astazi si iti multumesc pentru urarile de weekend. Asemenea si tie! Apropo de asta, sa stii ca am transmis urarea ta lui Danny.
Alexandru Duminica, Martie 16, 2003 12:06 AM
KUKI : N-avem nici o vina ca nu-l intelegem pe Ionick si ”geniile binelui” care sustin macelul de zi cu zi din propria lor tara si care din motive ”umanitare”, din dragoste pentru ”drepturile omului” si ”triumful democratiei” sint pe cale sa macelareasca o jumatate de milion de oameni nevinovati in Irak.
Ionick Duminica, Martie 16, 2003 5:06 AM
Kuki, dupa ce te-am citit m-am dus la cea mai apropiata librarie si stivele cu "Stupid White Men" erau tot acolo, ca acum citeva luni, cind am citit la ea aproape o ora, rabdator si fara prejudecati, ca sa ajung la concluzia ca titlul descrie suficient de bine autorul. Ti-as ramine recunoscator daca ai indica sursa informatiei cu retragerea cartii de pe piata.
Recomandarea unui film poate fi riscanta; daca mai povestesc despre cite un film, eu prefer sa o fac de pe pozitia lui "mi-a placut", nu de pe a lui "e bun", fara deci sa-l recomand explicit. Probabil i-as fi vazut documentarul daca n-as fi citit ce scrie, dar asa, in mod cert n-o sa transfer nici un sfantz din buzunarul meu intr-al lui. O cautare pe google pentru "michael moore millionaire" sau "michael moore hypocrisy" da o multime de rezultate. Asa cum cea mai buna propaganda evreiasca e in presa arabeasca si cea mai buna propaganda pro-razboi o fac pacifisto-umanistii, cele mai interesante lucruri despre Moore vin de la fosti fani sau democrati pur-singe:
http://www.mikehersh.com/article_130.shtml
sau
http://www.aftonbladet.se/vss/debatt/story/0,2789,261210,00.html
Restul celor care il critica pe Moore sint fireste doar niste spalati pe creier, si daca dau linkurle de mai jos e doar pentru a arata celor nespalati ca trebuie sa se mobilizeze mai serios in lupta nobila de impunere a adevarurilor evidente. Noapte buna si duminica placuta.
http://www.rachellucas.com/archives/000255.html
http://www.nicedoggie.net/archives/000905.html
http://www.rachellucas.com/archives/000102.html
http://www.moorewatch.com/
http://www.wired.com/news/culture/0,1284,56524,00.html
http://www.newsmax.com/archives/articles/2003/1/8/184338.shtml
http://capmag.com/articlePrint.asp?ID=1623
http://www.frontpagemag.com/Articles/Printable.asp?ID=3270
http://www.rachellucas.com/archives/000140.html
Kuki , Martie 16, 2003 12:30 AM
Michael Moore

"Mass-media, corporatiile, politicienii... s-au priceput atit de bine sa sperie publicul american, incit s-a ajuns in situatia ca aceia sa nu fie nevoiti sa mai prezinte motive de nici un fel prin care sa-si justifice manifestarile."

"The United States of America is notorious for the number of people killed by firearms for a developed nation without a civil war."

In statul Michigan, americanii sunt incurajati ori momiti ;O) sa-si deschida cont la banca, oferindu-li-se un Rifle cadou, la tejgheaua bancii. Vizionati filmul documentar "Bowling for Columbine", al lui Michael Moore. Acelasi regizor american, a scris anul trecut o carte in care nu-l prezenta pe Bush ca pe-un erou; in consecinta, continutul cartii a fost mult ciopirtit. Nici asa nu a supravietuit, cartea fiind retrasa de pe piata, in cele din urma.
Alexandru Sambata, Martie 15, 2003 4:51 PM
”UMANISMUL” AMERICAN : ”There were 21,597 murders reported in the United States in 1995. Here are just a few wars, oppressions and disturbances worldwide which have caused fewer deaths than a single year of murder in America,...” - Minor Atrocities of the Twentieth Century : http://users.erols.com/mwhite28/warstat6.htm
Ionick Sambata, Martie 15, 2003 3:57 PM
Tot pentru Stef. In "Solaris" Giberian are o fraza interesanta: "there are no solutions, only options". E deja prea frumos afara sa mai stau la cafea si sa-mi explic optiunea, promit (ca de obicei) sa revin, deocamdata, un scurt fragment dintr-un interviu cu Scott Ritter, fost weapon-inspector in Irak, acum activist pacifist (gasesti interviul la http://www.time.com/time/nation/article/0,8599,351165,00.html ). La intrebarea despre inchisorile pentru copii din Irak, tipul raspunde cu ce-o sa citesti mai jos. In ultima din cele 3-4 fraze o sa vezi de ce, recunoscind ca razboiul e un lucru oribil, nu dau doi bani pe "miscarea pentru pace". Weekend placut.
"The prison in question is at the General Security Services headquarters, which was inspected by my team in Jan. 1998. It appeared to be a prison for children — toddlers up to pre-adolescents — whose only crime was to be the offspring of those who have spoken out politically against the regime of Saddam Hussein. It was a horrific scene. Actually I'm not going to describe what I saw there because what I saw was so horrible that it can be used by those who would want to promote war with Iraq, and right now I'm waging peace."
Ionick Sambata, Martie 15, 2003 3:50 PM
Revenind, Stef, la mai vechiul articol din ArabNews, ce vrusesem sa spun de reguli se referea la fraza care reamintea ca tehnic vorbind Irak e inca in stare de razboi cu Natiunile Unite. Faptul ca doar acum, cind e in interesul SUA, se forteaza aplicarea rezolutiilor existente, asta e alta poveste. Kubrick parca, zicea ca intotdeauna natiunile mari s-au comportat ca niste gangsteri, iar cele mici ca niste prostituate. Cadea si el in pacatul personificarii, atribuirii de calitati umane unor colectivitati (natiunile). SUA isi urmeaza propriile interese si asta nu e o exceptie, este regula. Pretentiile de moralitate ale celor care vorbesc de parca razboiul a fost inventat de americani sint, imo, absolut ridicole (o sa revin in citeva zile la asta).
"Si totusi, cum ai justifica tu politica administratiei B. de a ignora, ba chiar mai mult, a submina ONU. Aceeasi nelamurire o am si in cazul atitudinii fata de Tribunalul Penal International."
Sper ca esti de acord ca nu sint in pozitia sa justific ceva :) ONU a fost pus pe roate de americani, cred ca sint chiar surprinsi ca nu le serveste intotdeauna interesele, doar asta a fost scopul initial. Compozitia grupului celor cinci nu mai reflecta situatia de acum 50+ de ani; Japonia si Germania sint mai puternice economic decit unii membri permanenti, Rusia si Franta nu mai sint ce-au fost, India vine tare din urma. Fara reforme, ONU se indreapta spre irelevanta, cu sau fara subminarea de catre SUA. In privinta ignorarii nu sint de acord, tot bilciul actual e pentru ca administratia nu si-a pastrat impulsul initial de a se duce la razboi fara sa ceara voie de la nimeni (s-au dus peste 200 de razboaie in ultimele decenii, fara nici o aprobare stampilata in prealabil). Despre TPI, cind o sa am sursele care sa arate ca toti cei din grupa mare si-au facut propriile aranjamente cu tribunalul acela, o sa revin. Btw, "atitudinea fata de TPI" a inceput de fapt sub administratia Clinton, ca si cea fata de acordul de la Kyoto (pe care, in paranteza fie spus, l-au ratificat doar 4 tari).
Ionick Sambata, Martie 15, 2003 3:40 PM
Danny, sanatate multa, sper ca e totul in regula de-acum !

Miti, ma bucur ca ti-a placut, imi pare rau ca n-am avut timp de transcris mai mult din interviu.

Stef, ca sa n-o mai lungesc, iata intii fragmentele promise. Interviul poate fi citit la http://www.frontpagemag.com/Articles/ReadArticle.asp?ID=4301 si nu e recomandat celor care se enerveaza la fraze gen "And nobody gives a shit outside a small constituency what Chomsky thinks anymore, or Ramsey Clark" sau celor care uita rolul lui Carter-omul-pacii in razboiul Iran-Irak.

"[...] There are people who cannot forget, as neither do I, the lesson of the years of the Indochina War. Which was, first, that the state is capable of being a murderer. A mass murderer, and a conspirator and a liar. For some people that's definitive. They can't get over it. So the idea that the United States could use force with moral justification is to them totally alien. They can't — they can't go there. They won't. But that is more a proof of their inflexibility than their attachment to principle. It's an empty position. It's a nihilistic position. If they said, "Yes, if bin Laden's the only revolutionary, he may not be perfect, but we're on his side," well, I could sympathize. No — I won't say sympathize, but I could see it, I could respect it. But they don't do that. They look for bogus equivalencies that actually lead to a cop-out. "Well, he did this bad thing, but we've done this bad thing." That leaves you exactly nowhere. And surely it should at least condemn both. In fact it appears to excuse both.
And Orwell was clever about this. I mean, there were a lot of people, a very large number in fact, in 1940, for example, not just in England but in Europe and America, who would say, "Well, this Nazi business in Poland is pretty rough, obviously, but look at how the British behave in India. Why should we pick a side?" He sort of knew by the same instinct that I hope your readers have why that stinks as a means of arguing. I could explain why it stinks, but if I had to explain why to someone who didn't get it right away, I probably would never succeed.
Because it's obvious on its face?
I would distrust at once someone who didn't see there was a fallacy there. And those who didn't I think would not be open to persuasion.
What is the fallacy?
The fallacy is one of moral equivalence. The motive for it, or the ruse of it, is — I prefer to call it masochistic. It's a self-hatred. It's a refusal to believe that you would ever be justified yourself in having the arrogance to define and defend yourself against or to destroy an enemy. That would surely make you no better than them. But this is disabling."
"[...] The people who tend to raise antiwar slogans will do so generally when it's American or British interests involved. Ramsey Clark didn't organize a protest against Saddam Hussein's attack on Iran, or Kuwait. He's not antiwar to that extent. And nobody complained about the failure of the West — nobody complained in an organized street-protest way — about the failure of the West to rescue Rwanda. And nobody complained about Milosevic's invasion of Bosnia — well, that's not true, a lot of people did — but their juices only kicked in when there was intervention to remove him. Voilč! You see the bad faith of this all the way through. It culminates in the most fatuous slogan yet devised, which is: "Stop the war before it starts." Which is a protest against removing either al-Qaida from Afghanistan or the Taliban from Afghanistan or both. Well, at this point it has to be said I think that the left has lost every moral and political element that made it a formidable force as an antiwar movement in the 1960s."
"[...] Here's an attempt to destroy, physically to destroy, a European minority, the third attempt of the 20th century. The first being the Armenian Christians, the second being the Jews, the third being the Muslims of the former Yugoslavia, or Bosnia Herzegovina. If you can't be against that, when it's taking place in front of your own eyes, what the hell can you say you are against?
All the Chomskyans and that lot — I call them Chomskyans for short now — said, "No, the problem with that was American imperialism daring to intervene in the Balkans." As to the destruction of the Muslims, they had nothing much to say. They made weird predictions, like, "It'll lead to a quagmire, it'll lead to mass civilian casualties, it'll lead to a wider war with Russia" — and so on, all of which was false. Then comes bin Ladenism. Suddenly the people who didn't care about the murder of the Muslims [in Bosnia] say, "You musn't offend Islam." Bad faith. Catch them doing it twice, bad faith. It's a pity there isn't a term for this pathology. I'm certainly at the point where I think I can tell it when I see it, or smell it or taste it. And it's summarized most recently in: "No war with Iraq." In other words, let's discuss Mesopotamia as if human rights didn't matter. Well, I'm not willing to accept that invitation. [...]"


Braeking news Sambata, Martie 15, 2003 2:09 PM
Grenada plasata in Cismigiu. Avea cuiul scos. A fost informata Politia de un batran ce se afla in parc, la plimabre (cu 2 copii!). Grenada a fost detonata. Nu se cunoaste provenienta.
Levantul Cantul I Mircea Cartarescu Sambata, Martie 15, 2003 9:52 AM
"Floare-a lumilor, val verde cu lucori de petre rare,
Mari pe care vase d-aur port piper si scortisoare,
Parand pieptzeni trecand molcomprintr-un par imparfumat,
Strop de roua-n care ceriul e cu nouri mestecat,
O, Levant, in cari zefirul umfle-ai sei obraji de zeu,
Cu simtiri aprinse umpli neguros sufletul meu!
O, Levant,Levant ferice, cum nu simti a mea turbare,
Cum nu vede al tau ochiu cu vapai de chihlimbare
Noaptea turbure din peptu-mi, zbuciumul ce am in s^n,
De cand sunt destept pe lume, de cand stiu ca sunt rom^n![...]"
Test Sambata, Martie 15, 2003 5:25 AM
Test
The Dixie Chicks Vineri, Martie 14, 2003 11:21 PM
D'ale Carnavalului: Dixie Chicks vs Chickenhawks
"The Dixie Chicks, who are from Texas, are on a European tour. While in London, Maines told the audience, "Just so you know, we're ashamed the president of the United States is from Texas."
Când se duce musiu MV în turneu în Europa ? :-))) Se pare ca aerul european le face bine la cerebel texanilor
Luarea aminte. din cuibul cu oua clocite. Vineri, Martie 14, 2003 5:40 PM
A vorbi intzelept,este drept!! Dara pe Capshe-cu cine ??Veniturile ^s de-acurmezishul politicii drepte de asta data,pe care guvernantzii rom^ni o fac si o au -in special-fatza de America.!!CIUDAT..!!Ca o bruiaza gainarii v^nturatzi in cel negre zari..!! Este bine ca cei care m^nca pita din strainezia sa se puna de-a curmezishu ideilor -bune pe care acu'le are roma^nia,cu adevaratelea.??Dece sub Ceashca au tacut ca =ala in cucuruz si o vorba de critica n-or scos?lasii parazitzi ai straineziei..!!??????Aici in lumea libera le merge fleoanca si li se crapa pliscu de at^ta critica,de -cred io-nime in lume,n-ar putea-o voma..!!! Acum Tzara este pe drumu bun si pareca mintea dela urma se ajunse din pustiuri,dara astea care ^s departe de mintea omenoasa traditzional a rom^nului,se balacesc in baltzi cu broashte imputzite si se dau in barci hudite si pe care ,acushi,acushi apa le-o va scufunda...Nu poate rom^nashu ca sa steie str^mb,precum dealtfel si este -shii odata,numai odata ,ca sa judece lumea si situatzia Tarii sale ==d r e p t=!!???? Lasatzi si va alaitzi grecoteilor pizmashi,shi care va imping,precum si roma la prapad?? Unge va este sclipirea aia stramosheasca a glagoviei??O fi ramas pe brazdele secuieshti,sau turceshti??ca dela greci citire ,doara pravu mai se v^ntura,dar sa nu va orbeasca..Epigonii fugaretzi din Tzara dupa o pita mai alba ,fac pe cocoshii jumulitzi -aia de munte-si aruncatzi din st^nca-n st^nca ??!!.At^t si e preamult !!
Alexandru Vineri, Martie 14, 2003 3:38 PM
ROMANULUI SI TUTUROR : Nu avem dreptul sa ne jignim interlocutorii ! Chestiunile pe care le discutam sint grave si serioase. Folosind injective nu reusim sa convingem, in schimb insa diminuam credibilitatea afirmatiilor noastre (chiar si atunci cind sint corecte si adevarate). Sa discutam deci de pe o pozitie de oameni responsabili si maturi ! Sa discutam cu buna credinta, intr-un climat de respect, si cu dorinta de a sluji si scoate la lumina adevarul si dreptatea !
Bagaretzu' din butoiu cu prostie ramasa INCA-????pe plai... Vineri, Martie 14, 2003 2:34 PM
Dece pot fi astfel aceia care se "chiama rom^ni" fiindca nu ^s",ei ^s ramasitzele vandalilor care s-au oprit lla usha unei muieri,in goana lor peste pustiita tzara-in vremile ce fura ca sa fie..???!! Shi or ieshit plaieshii tontzi -UNII- de azi..Ce rau i^i acum ca rom^nu real visa America,de c^nd ma-sa il fata-se si ca acu ei ^s si aici si cei visatzi au venit si acolo??Americanu' n-o jignit pe nimeni,ci o salvat la nevoie pe tazi-numai..Este nevoie de o Tzara mare si tare,ca plaieshii o fac in nadragi-una -doua,sau fura,precum spaniolii ^s satui de gainari,ca sa fie sub soare..Pot plaieshii hotzi si shmecheri ca sa fie aidoma Americii??Dece nu fura in vreme,cine i-o oprit..?? Ca sa luam acum atitudini de gainari recidivishti,precum o fac cei aciuiatzi prin Spania,in loc ca sa lucreze cinstit c^te ceva,ca sa ne faca natzia si asha FACUTA,de r^su......Kurscului??Aceia care vorbitzi rau pe americani si pe evrei-jidovi-pe ungureshte-sa nu uitatzi cine vi-s in lume si ce va fac caldarshii pe unge s-or gasi.!! Mai va shi punetzi paie in cap?Grecoteii cu nas subtzire,uitara ca tat americanii ^i scoasera de sub mocirla stalinista? ramasitzele imputzite ale astora nimerira prin Australia,America,etc,si se tzin de gainarii,exact ca si fratzii lor de zarzavaturi..Rushine sa le fie,!!! Ce vretzi voi ashtea,c^rcotashii??Vi-s pushi de altzii ca sa morciolitzi lumea??Fatzarnicilor cu piele tabacita de mizeria din care din prostie milenii de-ar^ndu,n-atzi shtiut cum sa ieshitzi..??Ma voi nu vedetzi ca vi ciuda pe jidovi,fiindca au cap,nu capushor ud in fundu nadragilor ,precum va aratatzi voi a avea ?Ce shtitzi voi??V-atzi halit cu t^mpenie crasa eroii care or murit pe treptzile catedralei si pe aialantzii cu miile,ca sa avetzi voi patalamale roshii puse pe nishte piepturi goale,piepturi pe care c^nd o sa va Ducetzi,m^inile le vetzi incrucisha?? O asha o foiata rara,dara daca io o zic,ca mai am si s^nge dela voi,s^nge care era clar,dar azi ,pareca nu l-ashi mai vrea,ca mi jena de noii mei conatzionali sa zic ca vin de acolo de unde si clotza de pe oaua se fura...Farcas nu are dreptu ca sa ne atz^te,ca-i ungur si o face interesat ,el insushi fiind secui turcit,nic macar ungur...dara io am inca dreptu asta de a va beshteli,ca de acolo,in spre jena mea,venii...!!Inchidtzi-va pliscu,cititzi si voi,nu numa o carte ca mucea,si va mai deshteptatzi,ca proshti o sa va ia valu saraciei care se tat intinde peste voi,p^na mizeria o sa va acopere de tat .ca la asha o foaita,asha o conducere..!!Amin..!!Si pe Dincolo !!!
Ali Baba USA Vineri, Martie 14, 2003 12:37 AM
... romanule de ce ma insulti ? Eu nu ti'am vorbit urat / am exprimat un punct de v. ( nimic mai mult ) ! ... p.s - daca nu esti de acord cu ceea ce spun eu , asta'i treaba ta , dar nu sunt de acord sa ma insulti ! In primul rand nu ma cunosti ( nu te cunosc ) , de unde atata rautate sa te exprimi astfel ( si de ce ) ?... Mi'ar face placere sa ne cunostem , sa putem sta de vb. intr'un mod civilizat sa fim prieteni ! Lasa'i in pace pe americani , ptr. ca nu ti'au facut nimic rau si incearca sa iei legatura cu mine ; eu stiu ca esti baiat bun , nu ai suflet rau si tocmai de aceea as vrea sa ne cunostem sa fim prieteni ! Ce zici , nu crezi ca'i mai bine sa fim prieteni ?... p.s. daca esti ocupat si n'ai timp sa iei legatura cu mine , lasa ca te caut eu ! Trimite'mi adresa ta si am sa'ti scriu ( sau da'mi telefonul tau ) si te sun eu ! ai pa ( si nu mai fi suparat ) sa ai o zi placuta !...
romanul bou Vineri, Martie 14, 2003 11:31 AM
4nick, pe asta de unde ai csos-o, de la naftalina?________"Dupa ce l-au creat pe Hitler s-au amestecat in al doilea razboi mondial si l-au atzatzat sa omoare pe evrei,..."
romanul bou Vineri, Martie 14, 2003 11:27 AM
"Ba ca chiar: daca Saddam e problema, de ce nu tocmesc ei (americanii) niste sniperi sa il achite? Ar putea sa ii inchirieze pe aia de l-au achitat pe Djindjici. Treaba meseriasa, nene."________Vrei sa te inchiriezi TU, romanul meserias?
Al Gore-The Real President Joi, Martie 13, 2003 11:57 PM
"Top 11 reasons to support celebrities in opposition to war.
11. Two weeks of basic training before filming "Saving Private Ryan" is more military experience than Condoleeza Rice, Richard Perle, Paul Wolfowitz, Dick Cheney (5 deferments), Tom Delay & Dennis Hastert combined.
10. Don Rumsfeld went to Iraq while Hussein used our chemical weapons on Iranian soldiers (and civilians along the border) and secured the additional shipments to the Iraqi dictator. Sean Penn visited Iraq, but has only used chemicals on himself.
... "

Toto Joi, Martie 13, 2003 10:29 PM
Porumbelule, vai dar ce tare ne-am potrivi noi doi.... Eu am 50 si ceva de ani, sunt un babalic tare simpatic, guraliv, dar nu-mi pute gura ( ca nu prea mai am nimica in ea) inca in fortze bune, putina burta, putina chelie, dar parul ce-l mai am mi-l vopsesc saptamanal (chanell nr. 9) trag pe "calapod" aceasi manuse cam de 30 de ani, (si nu m-am plictisit inca), IN GENERAL tot cam ce-si doreste o don'soara de 19 ca tine; EXPERIENTA
HAI SA FIM AMANTI!

Gimi green pig Joi, Martie 13, 2003 10:28 PM
Sa vezi ce "spume la gura" o sa faca Christinel daca Saddam pleca de buna voie (cu ajutoru psihologic oferit de ... MOAB).
Gimi Geen Pig Joi, Martie 13, 2003 10:20 PM
Costinel: Ai vazut MOAB-ul ("Mother Of All Bombs" ... Special Edition for Saddam made with pride in the USA) de 30,000 lbs (aproape 15 tone ca voi nu dati brinzica cu poundu!) pentru care nu exista inca bunker destul de adinc in Irak?
Gimi Pig Joi, Martie 13, 2003 10:03 PM
Cristinel "Bai Io cind ti-o mai zice cineva ca esti prost sa-l crezi ba mocofane. Proasta-i ma-ta aia care te-a facut. "
Aburel. din sfera de dorintze sinistre Kronbergice. Joi, Martie 13, 2003 7:21 PM
Krony,Krony,sa-tzi zica cineva ca itzi doreshte raul,precum subtil si nostrodamic,mi-l doreshti tu,ce ar face? Ochii-mi sunt vierzi,dar te infrica-i prin dl.Ober,nu-s negri-!.Si nu-s s^rb-originea-mi e amestecata cu alltele at^tea(!!) imi --mai este= si nici de a fi ceeace tu cosmare ai....nu mi-s in stare! Vrei sa ma jigneshti cu orice pretz?DECE ESHTI LASH...shi nu-mi vorbeshti-virtual=in fatza?=Diferentza-i ca io te shtiu pe tine,dara Nu tu pe mine.Sau????.Vrei tu sa intri asha pe shest acolo unde-i scr^shnirea dintzilor,fac^nd asha de multe pacate fatza de mine ?Ca Domnu'nu iarta;shti tu asta si biblia te-nvatza,de nu ia lectzii dela sumedenia de iehovishti care te secondeaza.Pe mine ma vei gasi st^nd bleg la vadu morii si tat te-oi ashtepta,p^na la=noua venire=!!!
Zizzy Balluba- Joi, Martie 13, 2003 7:14 PM
Actualitati:

Stiri: O mie de militari americani au sosit in cantonament la Mamania. La Tataia, una mie maidanezi asteapta iesirea din postul Pastelui.
A inceput sa ninga. In Bucuresti, pirtiile se prezinta in stare foarte buna. Din Pacific in Marea Rrosie se deplaseaza o mica flota militara formata din din crucisatoare, distrugatoare, submarine, fregate, portavioane, cuirasate, etc...

Reclama: La mare, la mare, fet^tele sunt goale... Atentie! Atentie! Cafeaua dauneaza grav sanatatii!

Continuam stirile: Datorita deprecierii leului, de maine, se scumpesc: energia electrica cu 15%, benzina cu 10%, agentul termic cu 35%, amenzile rutiere cu 300% si PIB-ul cu 5%.

Reclama: Zi de zi, ca sa fim beton, facem posta o sticla de Bourbon! Atentie! Tutunul dauneaza grav sanatatii!

Sport:Din cauza timpului nefavorabil, autoritatile guvernamentale nu au putut incepe lucrarile de insamintare la stadionul National.

Reclama: Cociolata Pitic, te face foinic, la munte si la mare, in orice 'mprejurare! Atentie! Atentie! Alcoholul dauneaza grav sanatatii!
Cristinel Joi, Martie 13, 2003 7:04 PM
"Gimy Page, e suparat foc de ce am zis eu, Miercuri, 12 Martie ac. 17.52.35., referitor la Mama Bombelor." Bai Io cind ti-o mai zice cineva ca esti prost sa-l crezi ba mocofane. Proasta-i ma-ta aia care te-a facut.
balluba Joi, Martie 13, 2003 6:13 PM
Porumita, Bush asta va face, se va dezarma singur, vrea sa arunce poate amunitiile, sa crape de ele.
balluba Joi, Martie 13, 2003 6:08 PM
Alex, zici ca: "...Potentialul economic al Romaniei a fost jefuit si vandalizat. Citeva capuse s-au imbogatit, populatia tarii chinuie....", eu te intreb; nu mai are nimeni brishca, sa-i juganeasca, sa nu se mai inmultesca?
balluba Joi, Martie 13, 2003 6:00 PM
Draga Ali Baba, zboara-i penele la Porumbelul Paci, sa vedem si noi cum arata, fara pene. Ca porumbiza zice : "Sunt tanara, inalta, subtire, frumoasa, dezirabila, am 19 ani si sunt casatorita cu un barbat care ma insala cu sotia amantului meu." Si vezi daca megi prin tarile arabe sa nu iei sandalele intoarse ca esti periculos, dupa cum zici: "Oricum eu... ,am 43 ani dar arat asa cam de ... 21 ! Nu. Nu am copii si nici nu sunt casatorit !" ...Cine a parfumat ghioceii?
Porumbelul Pacii Joi, Martie 13, 2003 5:49 PM
Ali scumpete, daca Bush vrea dezarmare, de ce nu incepe chiar el!?? Nu cred ca Franta, Germania, Belgia sau ONU or sa se opuna:-)
ballula Joi, Martie 13, 2003 5:43 PM
Cu lacrimi in ochi, Chirac gemu:FRANCH FRIES!FARNCH FRAIES!
Zizzy Balluba Joi, Martie 13, 2003 5:38 PM
Bush si sotia se deghizeaza in arabi si pleaca in Irak sa-l spioneze pe Sadam. Chirac, prinde de veste si o rupe in urmarirea lui. Il urmareste el ce il urmareste, cand, observa ca Bush da sa intre intr-o pravalie. Cu viteza fulgerului se repede prin dos, ia locul arabului si incepe sa strige facand plecacaciuni:
-Intrati! Intrati in umila mea bravalie!
Cei doi asculta indemnul, intra iar Chirac ca sa se bage in vorba se apuca sa le prezinte marfa:
-Am niste sandale speciale de care sunt sigur ca sunteti interesati. Altele ca ele nu mai exista, sunt confectionate din pielea camil-oloiului de margaritar. Cine le incalta poate face sex salbatic trei zile si trei nopti fara oprire.
Bush nu era atras de incaltari. In sinea lui se considera un maestru al sexului dar, observand interesul lui Firest Lady, il intreaba:
- Ia zi ba cheliosule, cum ar putea niste sandale ca astea sa-mi mareasca potenta?
-Incalta-le si ai sa vezi singur! zise Chirac, care, nici el nu prea era in tema.
Dupa putina ciorovaiala cu sotia, Bush se hotaraste le incerce si imediat ce si le pune fata lui prinde a se schimonosi intr-un fel salbatic. Din ochii presedintelui radia puterea sexuala pura si cat ai clipi din ochi, il prinde pe Chirac, il arunca pe masa si incepe sa i-o traga. Cu lacrimi in ochi, Chirac gemu:
- I-AI PUS INVERS! I-AI PUS INVERS...!
Miti Joi, Martie 13, 2003 4:44 PM
Acu s'a asezat zapada dupa o ninsoare fastuoasa.
Ali Baba USA Joi, Martie 13, 2003 2:33 PM
Porumbelul Pacii !... - Daca tu esti Porumbelul Pacii , du'te la Usama bin Laden si spune'i ca lacrimi'le noastre nu au incetat sa cada pe locul unde 3000 de suflete nevinovate au ars in urma atentatelor din 11 SEPTEMBRIE 2001 ! Si du'te la Saddam si spune'i ca America are multe , foarte multe dovezi precum ca , el Saddam este un criminal : un criminal care doreste exterminarea celor care nu gandesc ca el ( oare nu era si Ceausescu la fel ?) Altfel cum se explica faptul ca Saddam plateste 15 ori 20 de mii dollari familiei sinucigasului palestinian care omoara zeci de copii israelieni ?... ( cred ca nu mai e cazul sa amintesc despre soarta kurzilor din nordul Iraqului , care au fost decimati de catre aceasta bestie cu fata umana ) Ce vrea Saddam ? Vrea sa fie lasat in pace ? Asta nu se poate atata timp cata vreme arsenalul militar al Iraq'ului constituie un pericol direct la adresa vecinilor ( vezi razboiul dintre Iraq si Iran ) sau vezi zecile de mii de Kurdzi care au fost omorati de Saddam ! Asta'i motivul pentru care Bush vrea ca Mr Saddam sa fie dezarmat !
Alexandru Joi, Martie 13, 2003 2:05 PM
PORUMBELUL PACII DIN CARPATI : Imi permit sa ma amestec in chestia asta si sa-ti mai recomand o data o calarorie cu naveta spatiala...Sa te mai usurezi un pic.
Porumbelul Pacii din Carpati Joi, Martie 13, 2003 1:44 PM
Draga Toto, Sunt tanara, inalta, subtire, frumoasa, dezirabila, am 19 ani si sunt casatorita cu un barbat care ma insala cu sotia amantului meu. Dar pentru ca aceasta isi insala barbatul culcandu-se cu al meu, sunt in situatia de a-mi insela amantul cu cela al sotiei sale, pentru ca amantul ei e sotul meu. Deci, insereaza pauze mici si dese pentru ca inima mea e in deriva si sitatia fiind precipitata nu mai stiu ce sa fac. Va rog, sfatuiti-ma ce sa fac?
Alexandru Joi, Martie 13, 2003 1:34 PM
DOMNULE GOGU : Blocurile din Romania sint bune, administratia tarii e proasta. Potentialul economic al Romaniei a fost jefuit si vandalizat. Citeva capuse s-au imbogatit, populatia tarii chinuie. Nu stiu ce sa va sfatuiesc. In nici un caz nu cred ca ar fi bine sa darimati blocurile din beton pentru a le inlocui cu altele de carton.
Miti Joi, Martie 13, 2003 1:31 PM
Chiar asa, dupa ceva tunete, la Bucale ploua cu hail stone! :)
Porumbelul Pacii Joi, Martie 13, 2003 1:12 PM
Nea Ali, vezi cum faci cu survolul ala sa nu ma lasi fara pene. Cum se vede Ro. de sus ca La Buc. ploua de rupe pamantul?
Ali Baba USA Joi, Martie 13, 2003 11:43 AM
Raspuns pentru persoana din Canada care a sunat la Air Force sa se intereseze daca este adevarat ce am scris in mesajul precedent ! Stimate prieten(a): da, am fost nascut in Romania la Bucuresti / sigur ca mai sunt si alti piloti romani in America ! Oricum eu sunt cel mai batran ,am 43 ani dar arat asa cam de ... 21 ! Nu. Nu am copii si nici nu sunt casatorit ! Cu stima !...
Ali Baba USA Joi, Martie 13, 2003 11:08 AM
Buna dimineata stimati prieteni romani , aromani si de alte nationalitati ! Azi dimineata am survolat spatiul aerian al Europei (south east & south central ) : este ptr. prima data dupa 30 de ani cand ( in sfarsit !!!) " am vazut " Romania , Bulgaria , Turcia ! ... Desi zburam la o altitudine de 22 mii feet's si cu toate ca purtam masca de oxigen , parca am simtit miros placut de ghiocei si viorele ! A fost placut zborul de azi dimineata ! Acum iata'ma iara'si ..." la Idee " si inca o data imi face placere sa va spun " Buna dimineata " iar ptr. aceia care inca (?) nu stie romaneste , le spun ... good morning , shalom !...
Zizzy Balluba Joi, Martie 13, 2003 5:27 AM
Se poate Miti! De ce sa nu se poata? Ba promit solemn ca o sa mai fac!!!!- (liniuta semnifica limbuta scoasa)
Gogu de la otel Negresco di pa coasta di Azur Judetu lez Alp Maritim Joi, Martie 13, 2003 2:56 AM
Miosio Alecsandr... vuz ave rezon mon sher...io fusai in Ferentari si ma simtii de 12 ori si juma mai bine decat pa Cot Dazur.....cand vizitai pa cumatru Pandele la America facui si analiza cu decibelii la baraca lui. E zgomot domle....singura diferenta cu ferentariu e ca nu se aude cand dormi ca la ei nu e tramvaie..da casele e jafuri domle.....mari, din carton si fara ghena de gunoi ca la noi in ferentari...pui gumoiu la usa....vai de kuru lor de amratai. ca urmare io ma mut in Colentina la etaju 10..acolo nici apa nu ajunge daramite zgomotu de la firobuzu 148 iesit din reparatie capitala de la itebe...
Alexandru Joi, Martie 13, 2003 12:33 AM
OMUL SCHIZOID AL SECOLULUI 21 : Gheara metalica a piciorului pisicii / Neurochirurgii care urla pentru mai mult / La usa otravita a paranoii / Omul schizoid al secolului douazeci si unu // Roata de tortura insingerata sirma ghimpata / Rugul funerar al politicienilor / Nevinovati arsi de vii cu foc de napalm / Omul schizoid al secolului douazeci si unu // Saminta mortii lacomia omului orb / Poeti infometati copii singerind / Nimic n-a primit din ceea ce are cu adevarat nevoie / Omul schizoid al secolului douazeci si unu // 21 ST CENTURY SCHIZOID MAN : Cat 's foot iron claw / Neuro-surgeons scream for more / At paranoia 's poison door / Twenty first century schizoid man // Blood rack barbed wire / Politicians ' funeral pyre / Innocents raped with napalm fire / Twenty first century schizoid man // Death seed blind man 's greed / Poets ' starving children bleed / Nothing he 's got he really needs / Twenty first century schizoid man // Piesa impresionanta si sfisietoare de pe albumul grupului King Crimson ” In the Court of the Crimson King ”.
uno test Miercuri, Martie 12, 2003 11:44 PM
test
Stef Miercuri, Martie 12, 2003 7:32 PM
Ionick, Iliescu a fost intrebat intr-un interviu daca Romania va merge pe solutia americana in ipoteza ca nu se va obtine mandat ONU. A raspuns DA, merge si fara mandat ONU...
Stire BBC Miercuri, Martie 12, 2003 4:58 PM
12.3.2003 19:37 Ora României

In Serbia a fost declarată starea de urgenţă în urma asasinării premierului Zoran Djindjici. El a fost asasinat astăzi la Belgrad, în faţa clădirii guvernului. Djindjici a fost împuşcat în curtea unei clădiri care nu este accesibilă publicului. A fost lovit de două gloanţe, în stomac şi spate, trase se pare de un lunetist aflat în altă clădire. A fost transportat de urgenţă la spital, dar a decedat la puţin după.[...]
http://www.bbc.ro
ZUMZET...ZUMZET. Din neant. Miercuri, Martie 12, 2003 3:14 PM
Stimate Farkas,dragutzele ele au fost tare de mult-unguroaice si pretenii mei dela Timi.,sau Dumbrava de Timis,unguroaice-unguri,si nu le-am zis =bozgori...!!ORICE invectiv vei aduce tzarii care itzi da malaiu,asta SA N'O MAI FACI..!!VREI DISPUTE INTERNATZIONALE??Dumneata NU eshti ungur ,ci turco secu,ramashitza care nici Ungaria si nici nimeni nu va ia ia serios..!! CU ASTA invectivatzi-ai cam aprins shtrinfii,sa nu te arda talpile in bocancioi..!! Dacia nu era acum 7000 bozgorita..DECI..DACUIESHTE-TE!!!!!
Miti Miercuri, Martie 12, 2003 2:39 PM
Se poate, Zizzy, sa-mi dai si tu de lucru?!
EU Marti, Martie 11, 2003 5:52 PM
Mai smecherilor, care sunteti p-acolea prin Bucuresti. Ia-n vedeti alde matale ce se mai aude cu DANNY PREDA? Sunati-l la tel. 0740 818-413 poate-ncepe sa raspunda, desi acum are mai putine oase-n el. Stima si mandria, cafeluta-n ROMANIA.
Toto Marti, Martie 11, 2003 2:52 PM
porumbeluleeuinclinsacreddinceincemaimultcatuaititzesiminijupa(cataresentimentalmailescri)-nubicepsisipantalonicudunga(sisex" tare")caghiopardul.un :-) sitie
Toto Marti, Martie 11, 2003 2:47 PM
azicafeauaavutchiarsicaimacinea.multumescciberplaies :-)
Porumbelul Pacii din Carpati Marti, Martie 11, 2003 2:37 PM
Draga Ghiopardule, de ce sa nu avem si noi dreptul sa fim sentimentali, din cand in cand, cand ne apuca amocul? Sa iubim oamenii asa cum sunt ei, fara sa impartim lumea in americani, afgani, irakieni, romani sau fracezi. Suntem noi oare o generatie blestemata, obligata sa fie cinica, sa vada in razboi solutia finala?
Diplomat din Senegal Marti, Martie 11, 2003 1:01 PM
Va rog eu frumos sa ii spuneti lui Kronberg sa mai rupa o foaie din calendar ca pentru romani e cu o zi in urma!
mancau de hotdog Marti, Martie 11, 2003 12:04 AM
Mi-a plcut Ciberplai hotdog news. Bravos!-:)
Zizzy Balluba Marti, Martie 11, 2003 12:01 AM
4nick:Banca Mondiala arata incredere in Bulgaria.
Si americanii in economia de piata romaneasca! (Iiieeee he, he, he....)
Stef Marti, Martie 11, 2003 12:01 AM
Suntem doi Miti, si mie-mi place Ingmar Bergman :-)
Stef Marti, Martie 11, 2003 11:59 AM
Suntem doi Miti, si mie-mi place Ingmar Bergman :-)
Ghiopardul Marti, Martie 11, 2003 11:56 AM
Stef, measajul era alegoric. Reformulez: Cum ar arata lumea daca americanii ar avea mentalitatea irakienilor si Bush pe cea a lui Sdam?
Stef Marti, Martie 11, 2003 11:53 AM
Ionick, interesanta si amuzanta prezentarea ta facuta britului de stanga. Astept cu nerabdare atat interviul cat si comentariile tale simpatice. (Si totusi, cum ai justifica tu politica administratiei B. de a ignora, ba chiar mai mult, a submina ONU. Aceeasi nelamurire o am si in cazul atitudinii fata de Tribunalul Penal International. Puterea fara responsabilitate se degradeaza in satrapie asiatica.)
Stef Marti, Martie 11, 2003 11:45 AM
Ghiopardule, nu poti sa faci viceversa cu SUA si Irak! Irakul e, obiectiv vorbind, o tara prapadita, indiferent care ar fi ambitiile presedintelui ei, in timp ce SUA sunt prima-ntai in lume la toate capitolele. Nu ti se pare ca o tara cu adevarat mare e cea constienta de responsabilitatea exercitarii puterii ei?
Ciberplai hotdog news: Marti, Martie 11, 2003 10:17 AM
- Schimburi culturale: taranii din comunele limitrofe Focsanilor viziteaza rudele de la oras ca sa faca baie, incarcand paushalul municipal. La contrapartida, focsanenii viziteaza neamurile de la tara. Ca sa manance!
- Migrarea creierelor romanesti in domeniul IT a scazut de la 15% la 2%. In schimb, merge bine migrarea feselor.
- Statistica: medicina legala a socotit ca in fiecare spatamana un drogat moare de supradoza. Morala: Dependentii de heroina mor mai rar ca dependentii de pensie.
- S-a lansat programul national de educatie cetateneasca. Scolarii vor invata cum sa se poarte acasa, pe strada si la scoala. Problema este evidenta: copiii se poarta la scoala ca in Parlament, pe strada ca la Guvern si peste tot ca-n telenovele.
- A devenit public faptul ca salariile politistilor vor fi majorate din 2004. Ramane secret daca stirea e pentru presa sau pentru nevestele politistilor...
- Intr-o singura zi, 4 sibieni au fost atacati de maidanezi. Medicii afirma ca este exclusiv vina bipezilor deoarece au ajuns numi piele si oase iar patrupedelor le plac foarte mult oasele:).
- Unui cetateam din Botosani i-au cedat nervii si apoi franghia cu care a vrut sa se spanzure. Acesta a reclamat fabricantul de franghii ca "l-a tras pe sfoara".
la taifas Marti, Martie 11, 2003 10:05 AM
Nu stiu care era programul de învatamânt la scoala Stefan Gheorghiu, despre care se tot pomeneste. E usor de imaginat însa ca prima lectie suna cam asa: CINE NU E CU NOI E IMPOTRIVA NOASTRA....
Porumbelul Pacii Marti, Martie 11, 2003 7:34 AM
Democratia franceza: O şampanie cu miros de PUTINa!

ş Franţa s-a alăturat Rusiei, declarand că îşi va folosi dreptul de veto pentru blocarea rezolutiei ONU care permite folosirea forţei împotriva Irakului.
Porumbelul Pacii Marti, Martie 11, 2003 6:53 AM
Casele din "carton" sunt mai sanatoase decat betoanele insalubre din Romania. Daca muncesti, in America, ai casa si masina ta in cativa ani. In Romania, poti sa muncesti pana mori si ajungi un prapadit de chirias dator pe viata la intretinere. Traim ca de azi pe maine ca niste cersetori.
Gaina Patrupeda Marti, Martie 11, 2003 6:37 AM
Ziaristul Ion Cristoiu a fost condamnat de Tribunalul municipiului Bucuresti sa plateasca despagubiri morale, în valoare de 250 de milioane lei, directorului redactiei române a BBC, Cristian Mititelu. Ion Cristoiu afirma într-un editorial aparut în martie 2000, în ziarul Azi si intr-o emisiune a lui Marius Tuca de la Antena 1, ca domnul Cristian Mititelu a fost demascat drept colaborator al securitatii, fosta politie politica din Romania.
Ghiopardul Marti, Martie 11, 2003 5:22 AM
In disputa legata de problema irakiana nu e suficient sa ne gandim la ce au facut americanii sau ce fac in calitatea lor de supraputere. Trebuie sa ne gandim si la ce ar face irakienii daca ar fi in locul americanilor si Sadam in locul lui Bush.
baba. Marti, Martie 11, 2003 4:12 AM
Ideea de mai jos este plauzibila.Europa Rasariteana,nu inspira o totala incredere,pentru ca este legata de trecutul sau ambiguu si de cele citeva miliarde ce le are in Irac si in tarile petroliere,etc.Nu ar fi bine ca si inteleptii lumii sa deschida mai putin seifurile bancilor si ale increderii in acest gen nou de atasamente anti si pro americane,dubioase prin referirea la ce au facut in trecutul lor apropiat ?
a lui baba Canefield Marti, Martie 11, 2003 1:59 AM
Tu nu vezi Ali Baba cu cine vorbesti? E bine ca esti sincer si dai exemple reale si concrete, astea ajuta pe oricinen intra in cafenea; ajuta adevarul, ajuta America, dar nu ajuta pe Alexandru. Alexandru este platit sa faca reclama anti americana. Tu nu sti ca a fost odata un Alexandru cel Mare, ce era Calare pe un cal tot mare. Toata porcaria asta cu teroristi si cu 9:11 e o poveste lunga, inceputa de cel putin 50 de ani, si a ajuns la punctul culminant la 9;11. Deznodamantul e in curs de desfasurare. Ca America sa fie invinsa sau va invige asta depinde....pentruca se duce o dibace munca de catre baci ca Alexandru, cu scoala la Stefan Gheorghiu, stricati si unsi cu toate alifiile. Ii dai pe o use afara si intra pe alta. Ce vreau sa zic; daca ai inteles ce am zis, atunci fa ce te inruma constiinta si Sfantul lui Israiel. Amin!
4nick gorgan Marti, Martie 11, 2003 1:13 AM
Banca Mondiala arata incredere in Bulgaria. http://www.pressetext.com/pte.mc?pte=030310047
Holywood - The True Art For The People Luni, Martie 10, 2003 8:23 PM
Urgent looking for francezi cu mustata rasucita si arabi long bearded pentru roluri de bad guys wages avantajoase belgieni accepted.
Ali Baba USA Luni, Martie 10, 2003 5:43 PM
PAPILLON Stimate domn : - Imi face o deosebita placere sa va salut ! M'am bucurat vazand ca d'ta ai citit mesajul meu si de asemeni doresc sa'ti multumesc ptr. amabilitatea de a'mi raspunde ! In postarea (mea) precedenta incerc'am doar sa'i spun d'lui Alexandru ca America nu este chiar asa de obscura precum o descrie d'sa ! Dimpotriva , America este o tara destul de frumoasa si are f. multe lucruri interesante ce pot fi luate in calcul de catre orice om ( de buna cuviinta ) care doreste sa'si treaca in palmaresul cunoasterii pagini de istorie noua apartinand unei "lumi noi " ! Ptr. ca asa dupa cum stie toata lumea , America , constituie punctul de conflu(i)entza dintre lumea civilizata si West Wild of newcomers ! Ceea ce trebuie scos in relief , ar fi tocmai obligatia (morala) a celor care se incumeta sa "arate" lumii civilizate (?) , bobul de neghina din landul lui Abraham ( vorbesc de Abraham Lincoln ) , asta asa sa nu creada lumea ca preamaresc stramoshul stramoshilor mei ! Deci , cum zice'am , cred ca'i ceva firesc ( omeneste in acelasi timp) sa arat(i) si partea frumoasa a acestei lumi ! Nu'i corect asa ? Intr'adevar aici , majoritatea caselor sunt construite din playwood dar , mie mi se pare ca din p.d.v.tehnico/economic , acest tip de locuinte vor constitui o premisa a viitorului daca avem in vedere factori precum pretul de cost si bineinteles durata de viata a casei si de ce nu a ...individului !?... In primul rand imi construiesc o casa in functie de posibilitatea materiala pe care o am , nu ? Ai sa punem problema in amandoua variantele : a) sunt immigrant venit aici cu $200 in buzunar sau nimic - trebuie sa locuiesc undeva , nu ? In cazul asta , merg la banca si solicit un imprumut , da ? Bun : banca iti verifica creditul si vede ca nu ai probleme , ai un job stabil si automat te ajuta ( adica iti acorda imprumutul necesar ptr. a'ti cumpara (ORI) a'ti construi o casa ! Si acum intervine factorul cheie al variantei a : daca esti venit de un an sau doi in America si ai un job fix (adica faci dovada cu IncomeTax'ul personal sau al intregii familii si ai un castig anual de 80 de mii$, evident ca banca iti va da un imprumut aprox. de ...o suta de mii la care vei plati un interes de 10% (sa zicem) si astfel cu acesti bani incepi constructia casei sau o cumperi ! Cu cei o suta de mii $ nu poti face mai mult decat o casa obisnuita .Ce inseamna obisnuita? Adica o casa cu trei dormitoare , living room , two bathrooms , dining room si un garaj ( eventual doua ) Deci pan'aici totul a mers bine si de'acum incolo ptr. o perioada definita de banca ( si cu acordul tau , cumparatorul) te inhami la plata imprumutului ( e vb. de cei o suta de mii ) si in continuare (sau in acelasi timp ) platesti bill'urile aferente , cum ar fi : apa, gunoiul, gazul , curentul electric , tel si asa mai departe ! Acum ptr. o perioada de timp ( care oricum e de ordinul anilor) va trebui sa stai legat de locul acela , de job'ul acela ,ptr. ca altfel , daca nu platesti vine banker'ul si iti ia casa ! Deci faci casa de playwood,din motive pur economice ! Avantajul este ca dupa o perioada de un an ( depinde de statul in care locuiesti ) , poti sa pui casa la vanzare si cum pretul caselor cat si al terenului in general cresc zi de zi , ai sansa sa'ti recuperezi banii pe care i'ai cheltuit pan'la data cand te'ai hotarat sa vinzi proprietatea ! Aceasta din urma actiune ( adica hotararea de a'ti vinde casa ) are la baza mai multi factori printre care cei mai de seama sunt : pierderea job'ului care tine de cu totul alti factori , despartirea (divort etc) cauze naturale si altele ! Deci am venit in America , am muncit si mi'am facut o casa care arata foarte bine si in plus am si satisfactia rezultatului muncii mele si dupa aceea, vi tu Alexandru sau nu stiu mai care si razi de mine ( razi de noi ) ca traim in case de carton !?... Judecand la rece imi pun intrebarea : ce poti face tu mai mult decat mine acolo in Romania ( de ex. ) unde salariul tau este numai $5-6sute/luna ?... Si acum sa trecem la varianta b)... daca ai sansa sa sti sa joci basketball precum Michael Jordan si sa castigi zece millioane $ /an , atunci evident ca iti cumperi casa de piatra si in felul acesta ai intrat deja in categoria celor care platesc 5 dollari /ou de gaina - ptr. ca acela care, are casa de piatra nu se mai duce la store ptr. cumparaturi ! Partea frumoasa a variantei b este aceea ca , atata timp cat poti inspiri/respiri aerul rarefiat al ...inaltimilor si bineinteles ca , lumea in jurul tau ti se pare mica ! Acum daca stau si ma gandesc bine la ceea ce spune'a d'l Alexandru in postarea precedenta , cum ca in America oamenii traiesc in case de carton si junk food si junk cultura si citind cu atentie situatia economica a altor tari si considerand ca suntem la fel de saraci ( eu aici in America si tu in Romania ) , prefer saracia aceasta in locul celei de'acolo ! Nu este cazul meu , am aratat un exemplu numai ; eu din fericire si cu ajutorul mintii mele am reusit sa termin o facultate si sunt un bun pilot militar cu mai mult de patru mii de ore de zbor si am un salariu de $180mii/an si imi permit sa'ti ofer un bilet de avion ptr. o calatorie in America ( Alexandre cu tine vorbesc ) si sa'ti platesc si hotelul ptr. o perioada de sase luni de zile ! Intrebarea este: - de ce "vezi" America altfel de cum este ! Stiu si aici e lume saraca dar oricare sarac are posibilitatea sa aibe doua trei autos si sa manance bine si sa'si cumpere o casa si chiar mai multe ! Si acum sa revin la prietenul Papillon ! D'le Papillon esti una si aceeasi persoana cu Popilian care semneaza in CRL ? Oricum , am o foarte mare stima ptr.domnul in cauza ! Si ptr. d'ta la fel ! Cat priveste sionismul despre care zici ca ar fi pe'aici prin America , te invit la o vacanta de cate'va saptamani si ai sa vezi cat de buni prieteni vom fi ! Avem dreptul si noi ca oricare alta natiune sa EXIST'AM ! ... Corect, nu ?...
Obeservatziune liviusiciisica. Din savaotzime... Luni, Martie 10, 2003 4:08 PM
Ma bucur mult ca se trezesc cei care TREBUIE si spun lucrurile pe nume,inteligent si erudit,nu ca mine sucit si pus pe defaimari.Eu nu am nervii celor BUNI-p^na acum numai DOI pe la iDEE,ca mi i-au tocit comunishtii care se pulverizeaz al naibi de "lber" acum p-aci.m^nc^nd pita degeaba si latr^nd la stele..Shmeceria si perversitatea majoritatzii-ma doare ,dara asha ^i- rom^no romanica,care imp^nzeshte acest pam^nt binecuv^ntat,cu scrbosheniile lor,ma scoate din SHLAPI..L-ashi ruga pe cel ce scri-se selfbiografic,drama sa,sa nu ishi mai muslimeasca numele.Iertaciune pentru asta.!!!!! Si America ar trebui sa fie mai atenta cu siturile ce le acorda din bunatatea-i si ne^ntzeleasa libertate de catre plaieshi,fiindca se dau americani shi de pe pam^ntu'asta pecare NU il merita si compromit pe cei 10% BUNII.(rom^ni cu majuscula).Nu ma impac cu ideia ca unele cafenele pot fi si incurajeaza anti amercanismu,c^nd naivii de americani le dau mura-n ggura la natafleatza -TOTUL?? Din cele citite de unu care shtie rom^na,sau traducatoru il ajuta,ce scriu plaieshii,fuge in pustie..!! Si unu care cersheshte vize ca sa ajunga aicea ,sa fie dupa,un asha de mare mojic??poate o alta foaita de natzie,fii astfel??P^na acu ma simtzeam singur in fata alexandrinilor,libertzilor si altor aratari ce ishi tzin purcelushu legat de gard..!! Acum ^s real m^ndru..!!Domnul TUTURORA sa ^I BINECUV^NTEZE..!!!-J-S------
Toto Luni, Martie 10, 2003 3:42 PM
Iarmatiservitcucafeabunaazi!
Diplombat din senegal Luni, Martie 10, 2003 3:41 PM
Patru angajati ai ambasadei Irakului la Bucuresti, declarati indezirabili, au fost expulzati din România deoarece au desfasurat activitati incompatibile cu statulul de diplomat.
papillon SUA Luni, Martie 10, 2003 3:07 PM
Dear Ali Baba, inca nu am vazut un "Rosen" caruia sa-i mearga rau si sa vorbeasca de rau America...ca doar este acolo unde este sionismul la el acasa ( vezi, nu am spus evreimea ). Evreii nu pot da lectii, ei nu pot spune ca sunt impotriva razboiului, ei au facut razboaiele si revolutiile, totdeauna cautând sa-si atinga scopul, fara sa le pese de ceilalti.
Ali Baba USA Luni, Martie 10, 2003 2:36 PM
Alexandrule Ia o piatra'n gura si taca'ti fleanca la adresa acestei frumoase tari care este America ! In primul rand trebuie sa'ti fac cunoscut faptul ca si eu traiesc in America de 33 de ani si am avut prilejul sa cunosc viata sub toate aspectele : atat latura buna cat si cea "rea" a sistemului democratic ( si original ) al Statelor Unite ! Case de carton (?)...junk cultura (?) ... junk food (?)... las'o dreaq de afacere bre , ca America nu este cum zici tu si este o tara frumoasa unde fiecare mananca o bucata de paine ! E drept, bucatica de paine este mai alba ptr. unii decat ptr/. altii ! Ai sa'ti spun eu d'tale cum stau lucrurile ptr. ca se pare ca d'ta nu ai de'a face cu realitatea americana ! Deci fi atent : am sa incep a vorbi despre mine immigrantul A.R ( daca va fi necesar iti voi da toate datele mele biografice ptr. a te convinge ca sunt eu , adica exist in carne si oase si nu iti spun povesti ) ; deci fi atent : familia mea a emigrat din Romania in vara anului 72 ( la inceput am locuit in Israel) sase ori sapte luni si dupa aceea am plecat in America , la New york a fost locul unde am pus piciorul pe pamantul american ! La inceput a fost f. greu ptr. parintii mei sa se descurce in labirintul new yorkez ; tata , desi lucrase doctor in Romania , la fel si mama a lucrat prof.Dr , aici la New York tata a invatat sa lucreze sofer de taxi iar maica'mea spala farfurii la un restaurant si mai ajuta la curatenie la un azil de batrani ! In primii doi ani de la venirea noastra in America totul a fost f.greu dar dupa aceea parintii mei au reusit sa dea niste examene sa li se recunoasca diploma din Romania ( ptr. ca in perioada aceea , nu erau recunoscute studiile facute in Romania ) Astfel parintii au inceput sa castige mai bine si munca lor sa fie mai usoara ( usoara in sensul ca nu trebuia sa mai conduca taxi'ul 18 ore pe zi, ori mama sa mai lucreze 60 ori 70 de ore pe saptamana ). Ok si acum sa ajungem la casa de carton despre care vorbesti in postarea d'tale ! Da ai dreptate , casa de carton exista in America , la fel si junk food si junk cultura , dar nu uita prietene , ca nimeni vreodata iti va interzice sa locuiesti intr'o casa de piatra si sa mananci altceva decat junk food ! Acelasi lucru e valabil si in privinta educatiei : ai carte , ai parte dar nu astepta ca cineva sa'ti faca brain wash in sensul de a'ti spune , ce anume trebuie ( ori cum ) sa ajungi un om educat ! Nu. Asa ceva nu se intampla pe meleagurile astea ; in Romania , da, erai constrans sa inveti sa sti , sa'ti largesti orizontul cunoasterii etc ! Aici in America fiecare individ (vorbesc despre muritorii de rand ) traieste asa cum isi asterne ! Faptul ca cineva traieste in casa de carton si mannaca big mack sau pizza in fiecare zi , asta inseamna ca este puturos ( lenesh ) si nu vrea sa puna osul la munca ! Caz concret : in perioada cand am venit in America ( in 72 ) in acelasi avion cu noi a fost si o familie din Maramures ! Familia mea a tinut legatura mereu cu aceasta familie si ce vreau sa spun este ca desi nu erau medici , astazi sunt multimillionari si traiesc intr'un palat de casa (probabil tot din carton e facuta dar are 18 dormitoare ) si swimming pool si multe altele ! Oamenii acestia din Oas au inceput sa lucreze facand reparatii ( la casele de carton despre care scri d'ta ) si dupa cativa ani au reusit sa'si cumpere casa lor ( o casa veche urata si mai mult de jumatate distrusa )pe care au platit $ opt mii ... incet incet au reconditionat casa veche si au vandut'o cu 50 sau 60 de mii ! Intre timp Osanul Vasile ( ca asa il cheama ) a mai cumparat alte trei case ( distruse arse de foc , vai si'amar cum arat'au casele acelea ) dar incet incet a reusit ca dupa vreo doi ani de zile ( timp in care lucra si janitor la un building) , a reusit deci sa refaca si sa puna in vanzare casele acelea , ptr. care a bagat in buzunar aproape 1/4 million dollars ! Intre timp sotia osanului s'a dus la scoala si s'a calificat nurse ( sora medicala sau asistenta) si deci ziua la munca seara la scoala ( la fel si copii lor ) si astazi , familia acestor oameni din Oas este "fruncea" cum ar zice banatenii ! Ceea ce vreau sa scot in relief , este faptul ca daca muncesti si daca inveti vei ajunge sa traiesti in palat si nu in casa de carton ! In acelasi timp, am cunoscut o alta familie de romani care au stat pe ajutor social de la guvern inca din prima zi cand au venit in America si pana acum doi ani in urma cand au plecat in Romania injurand America si sistemul ca i'a adus la sapa de lemn ! p.s. am auzit de la un prieten ca aceasta familie ar vrea sa vina iara'si in America , dar se pare ca guvernul nu le mai da viza ptr. a se stabili aici !?... Intrebarea este : unde a gresit America ?... Imi aduc aminte in perioada cat am fost student si cand ma intorceam acasa de la facultate , treceam cu masina prin fata blocului unde locuia familia de romani despre care am scris mai sus si care acum sunt in Romania ) ca mereu (zilnic ) domnul juca back gammon ( table ) pe banca din fata blocului si de multe ori ma opream si eu acolo sa mai vorbim romaneste si sa practic si eu jocul de table ! De fiecare data prietenul roman injura guvernul american ca l'a distrus ( la nenorocit ) si cand eu incercam sa'i spun ca daca va merge sa lucreze undeva , viata va fi altfel , adica mai frumoasa si intr'o zi are sa reuseasca sa'si cumpere o casa ( cum a facut osanul ) dar mereu , omul acesta imi spunea ca munca este pentru negrii si pentru oseni si nu ptr. baieti destepti ! Acum , nu trebuie sa mire pe nimeni faptul ca in America sunt case de carton si ca in aceste case locuieste cineva !? Este normal sa fie asa , ptr. ca altfel viata nu are farmec ! Muncesti si inveti ajungi OM si nu locuiesti in casa de carton ! In momentul cand incepi sa condamni sistemul si viata rea din America , nu faci altceva decat sa ne arati neputinta ta ca individ in societate ! Pentru ca nu exista - nu se poate - orice om normal cu capul pe umeri si care vrea ( repet : care vrea ) sa faca ceva in viata , poate sa faca acel ceva ! E drept nu oricine poate sa ajunga un Bill Gates ( de ex ) dar asta nu inseamna ca nu se poate !?... Vorbesc cu persoane din Romania prin intermediul internet si niciodata n'am auzit pe cineva sa intrebe cum poate sa invete ceva din experienta unuia care traieste in America de mai multi ani si care a reusit sa faca ceva !?...In schimb toata lumea plange soarta lui Saddam si'i injura pe americani ! De , ce sa'i faci : munca e pentru negri si oseni (!)... Si ca un post scriptum la tot ce ti'am scris stimate prieten Alexandru sa tii minte de la mine : si in America nasc negrii in palate , poate nu asa multi dar destui ; la fel si romani si greci si evrei etc. etc. : ca mai sunt si dintre aceia care traiesc in case de carton , asta e din cauza coloanei vertebrale a fiecaruia ! Kennedy a spus: nu intreba ce face tara ptr. tine si intreaba'te ce faci tu ptr. tara ! Parafrazand'ul eu as zice : las'ai in pace pe aceia care traiesc in case de carton si uita'te la ceea ce esti in stare sa faci pentru tine ! Munceste ! Invata si iara'si munceste si iara'si invata si intr'o zi n'are sa'ti mai fie mila de saracii lumii , ptr. ca asta asa a fost de cand e lumea si asa va fi mereu : muncesti, mananci iar daca nu, poti sa'ti rupi coardele vocale si nimeni nu va bate din palme ! p.p.s - azi i'au masa la red lobster si ospatarul va fi un negru iar cel care va spala farfuria , va fi un roman ( sau grec sau cine stie ce alta natie ?) oricum important este ca eu sunt acela care traieste bine si nu ma intereseaza daca sluga poate sa faca mai mult decat ceea ce face (!?) fiecare cum isi asterne , asa doarme ! ...
DAD Canada Luni, Martie 10, 2003 1:03 PM
Direct Access Democracy (DAD) believe in the right of the people to participate in government at all levels everyday. We believe all eligible and interested citizens must be given the opportunity to make political decisions on all issues that impact our lives. We believe in equal opportunity of individuals to participate in government and the responsibility to preserve the rights of others. We can all take part in the improvement of the law, and to ensure a fair, honest and humane government. Our website is www.directaccessdemocracy.org We welcome your comments, participation or help to build together a better world. Please advise if you would like to insert reciprocal links between our websites. With respect, John Oprea Interim President Direct Access Democracy Canada mail@directaccessdemocracy.org
O! serv-Savatziune de la Observator Luni, Martie 10, 2003 12:07 AM
Livius de pe CRL nu se pi-contra v^ntului "Si nu t(s)e da de-a dura ca nu o sa tzi se va umple biserica de fraieritzii ramashii dela Spartacus citire..!! Ia-l in bratze pe=Caicicu-cam asha era vorba lu'krony???!!!". Decebal le zice La Idee, ca a gatat la cafeneauaRL, si se uita dupa cafelute turcesti pe unde mai sint: "...citeshte si memoreaza ceeace zicea DECEBAL pe la IDEE.!!! Si nu te mai da cromzom..." ramai cu bine cantece de lebeda
Alexandru Luni, Martie 10, 2003 1:20 AM
DOMNULE GICU : In cazul Bulgariei, Romaniei si Spaniei ma refer la atitudinea luata la nivel guvernamental in numele tarilor. Stiu sigur ca populatia Spaniei este impotriva razboiului. La nivelul populatiei popoarele tarilor europene sint impotriva razboiului.
Alexandru Luni, Martie 10, 2003 12:39 AM
DOMNULE DECEBAL : Eu cunosc realitatea americana in mod nemijlocit, in direct. Eu stiu deci ca in America aproape totul este de carton. Constructiile sint placate doar cu caramida aparenta. Din avion sau filmele de Hollywood s-ar putea crede ca sint case sau constructii adevarate. In realitate intr-un cartier de confort redus din Romania te-ai putea considera pe Coasta de Azur. In stil crescatorie de pasari, blocurile americane sint facute cu minimum de investitie pentru maximum de profit (lemn si carton). Nu conteaza ca oamenii traiesc in ele ca animalele, c-an gara. Buna parte din cei nascuti pe aceste meleaguri binecuvintate sint gata abrutizati, zgomotele nu-i deranjeaza. America este o lume pe masura lor. Cit despre singe ? De-ar fi sa socotim numai cit curge ca rezultat al criminalitatii in orasele americane si tot ar fi de ajuns. America insa a avut ambitia sa-i fericeasca si pe altii cu modelul ei de ”democratie” si ”justitie sociala”. Sute de mii, milioane de morti, de-ar fi sa ne gindim doar la Corea si Vietnam.
gicu Duminica, Martie 9, 2003 11:45 PM
AlexandruVorbesti despre Europa versus Bulgaria, Romania, Spania. Poate ma insel... dar Europa nu cred sa fie Franta + Germania. Adica sper!
Decebal SarmiseGetUSA Duminica, Martie 9, 2003 11:28 PM
Domnule Alexandru, afirmatia dvs referitoare la creatia artistica in Statele Unite este asa de absurd-subiectiva, incit ma face sa zimbesc (cu tristete, totusi...). Cine sint activistii si militantii pe care ii mentionati dvs, Walt Whitman, Emerson, William Faulkner, Gershwin, Menuchin, Frank Lloyd Wright, Virginia Woolf, Cecil B DeMille, Orson Welles, Pollock, si alte mii de nume pe care sint convins ca le puteti insirui si dvs din memorie, numai ca preferati sa faceti propaganda ieftina. Sau poate va referiti la Jane Fonda in perioada ei anti-vietnam-war (ca acum se pare ca si-a schimbat opiniile), sau la Joan Baez? In fond de ce nu, eu personal ii apreciez arta, desi nu sint de acord cu mesajul...
Decebal SarmiseGetUSA Duminica, Martie 9, 2003 11:05 PM
DOMNULE ALEXANDRU, cind mentionati paradisul de carton si singe, va referiti cumva la Irak cu imensele lui postere de carton ale lui Saddam pe toate drumurile si cu singele propriilor lui co-nationali pe care acelasi Saddam il face sa curga in valuri de 30 de ani? Sau poate va referiti la fosta Yugoslavie unde singele a curs din belsug aproape 10 ani? Sau poate intentionati sa ne amintiti de genocidul din Ruanda, cel mai mare de la al 2-lea razboi mondial incoace? Sau poate la masacrele comise de trupele franceze in Algeria si de cele belgiene in Congo? Sau poate doriti sa-i pomeniti pe minerii romani veniti la Bucuresti sa deschida dovleci de studenti si intelectuali? Dar daca asa precum banuiesc doriti sa faceti o parabola la adresa Statelor Unite, permiteti-mi sa va adresez o intrebare personala: dumneavoastra locuiti in America sau sinteti un "news junkie" de aiurea care cititi intottdeauna stirile care corespund convingerilor dumneavoastra si ne prezentati in rezumat o metafora care sa ne lamureasca pe noi, naivii care traim in America, cum e de fapt America..?... Si daca locuiti in America, adresa nu e cumva ghetto-ul romanesc...?... Stimate domnule Alexandru, natura umana este negativa si inclinata spre distrugere prin excelenta, sau cum am spune pe aici, "by default". Prin comparatie, americanii au facut mult mai putin rau in lume in ultima suta de ani decit majoritatea popoarelor civilizate, pe barbari nepunindu-i la socoteala. Bineinteles ca aveti tot dreptul la opinia dvs profund anti-americana, dar nu o sa convingeti niciodata pe cineva cu o urma de discernamint ca ceea ce se intimpla acum este de fapt America recuperind handicapul.
Alexandru Duminica, Martie 9, 2003 10:38 PM
CREATIA ARTISTICA IN USA : Cel mai adesea, putinele realizari care stau in picioare la nivelul creatiei artistice sint cele aflate in opozitie cu sistemul, cele care denunta realitatea coplesitor negativa a caii americane, stilului de viata american. Aceste voci rare n-au aproape nici un impact asupra societatii americane si ramin cintece de lebada solitare in zona semnificatiei simbolice.
Alexandru Duminica, Martie 9, 2003 10:36 PM
DOMNULE DECEBAL : Nu-i vorba de stinga sau de dreapta ci de starea de lucruri reala. Paradisul de singe si carton generat de sintagma : Me, I and Myself.
Imbold. Din astral. Duminica, Martie 9, 2003 9:51 PM
Epigonilor,luaratzi aminte ca se ivi un Dac-OMnu un epidac-demon,precum eratzi domniile voastre in corpore romano??...Ia,nu va pi-contra v^ntului ca vi se -deja udara nadragii!!!! Critici si cershetori de vize care atzi calcat in opinci acest pam^nt ce va da de haleala..!! La Airak cu voi=ca pe aia i-ati trainuit cu ceashca al vostru,m^ncal-ar viermii..!!!
Decebal SarmiseGetUSA Duminica, Martie 9, 2003 8:20 PM
Sigur ca da, stinga nu va recunoaste niciodata vreun merit Statelor Unite, ar insemna sa admita implicit agenda de cretinizare a rasei umane prin egalitarismul absurd si promovarea non-valorilor care a dus de-a lungul istoriei la esecuri de proportii catastrofice si genocide. Sa nu uitam ca cei mai mari criminali ai tuturor timpurilor au fost toti produsi de ideologia de stinga, in ordinea "meritelor": Mao, 70 milioane de puncte, Stalin cu 50 de milioane iar Hitler pe un jalnic loc trei cu numai 40 de milioane, pentru ca si national-socialismul este tot un fel de comunism mascat, doar ca e anti-bolsevic si ii lipseste savoarea internationalista. Prin comparatie, Saddam Hussein este un ucenic amarit cu cele citeva milioane ale sale, inclusiv sutele de mii de copii morti de malnutritie si boli si pe care propaganda de stinga le-ar pune in circa occidentului. Sistemul electoral american nu e perfect, dar a fost categoric superior celor europene care au permis accesul la putere al unei galerii de monstri mai mari sau mai mici nu mai departe de citeva zeci de ani in urma. Traind in America, nu pot fi decit de acord ca exista un "junk-culture", dar asta e valabil peste tot in lumea libera, pentru ca asta se cere in ultima vreme, maselor le place junk-ul si nu ai ce sa-i faci. Este insa penibil sa negi ca intotdeauna a existat si exista o puternica miscare culturala, iar arta americana in scurta ei existenta, a adus o majora contributie la tezaurul lumii in muzica, pictura, arhitectura, literatura, cinematografie, teatru, etc. A egala aceasta cultura cu filmele proaste de la Hollywood (care de altfel au un mare succes de public in Europa si aiurea, la mase, bineinteles) in acest context are tot atita valoare ca si incercarile de propaganda ieftina ale stingii de a echivala Prezidentia cu notele lui Bush in liceu. Problema este cit se poate de simpla, actualul val de acut anti-americanism este rezultatul faptului ca 1. stinga a fost invinsa la ea acasa, prin prabusirea Uniunii Sovietice si 2. nu poate de fel sa-si infiga radacinile putrede in America, pentru simplul motiv ca oamenii o duc mai bine acolo decit in alte parti ale lumii, iar revolutionarismul trece prin stomac. De aceea sustin din nou ca venirea la putere a lui Bush este benefica in conjuctura actuala pentru ca este unul dintre putinii presedinti americani care si-a parasit Turnul de Fildes in timpul unei crize, si are vointa sa se confrunte cu aceasta problema, fapt care il face imens de nepopular. Un Clinton de exemplu, "he would have sat on the fence forever", tocmai fiindca el echivala intotdeauna popularitatea personala cu successul institutiei prezidentiale.
Socrate ATLANTIDA Duminica, Martie 9, 2003 8:02 PM
D-le Alexandru, pare-se ca pe matale inca v-a lovit tare atunci cand v-a lovit cine v-a lovit...
Epigonii= dela Eminovici-citire: Duminica, Martie 9, 2003 7:48 PM
Iara noi?noi,epigonii?....Simtziri reci,harfe sdrobite, // Mici de zile,mari de patimi,inimi batr^ne,ur^te, / Mashti r^z^nde,puse bine pe-un caracter inimic; /Dumnezeul nostru:umbra,-patria noastra:o fraza, / In noi totul e spoiala,totu-i lustru fara baza;etc..ETC...Luatzi amnte,,tat Biblia zicea..c^rcotashii o shtiu si sa o memoreze..!!
Oservatziune.. Din uimirea ce un creshtin o poate genera..!! Duminica, Martie 9, 2003 7:34 PM
Liviusule,nu eshti in Roma antica si nici patricean ,nu eshti..!! Haleshti pita astor americani,si nu te infoia in tzoalele inroshite ale sclavilor Spartacusieni..precum o faci pe cafana libertata-dar nu eliberata,ca la Roma libertzii erau mai supushi ,dec^t sclavii,chit ca erau elberatzii..Un +C R E S H T I N =NU face asemenea afirmatzii,dupa ce o pus un juram^nt,fiindca in spatele acestuia se pot multe ascunde!!Asculta de =TETEA !! Si nu te da de-a dura ca nu o sa tzi se va umple biserica de fraieritzii ramashii dela Spartacus citire..!! Ia-l in bratze pe=Caicicu-cam asha era vorba lu'krony???!!! Ca ala are retzete de vindecare cu caru' mare.Si citeshte si memoreaza ceeace zicea DECEBAL pe la IDEE.!!! Si nu te mai da cromzom,ca te-or v^ntura de pe spirala =genele=!!Nu-i avertisment=ci avertize=reclama de Pashte..Ca se apropie de nu s-o fi apropiat deja,Postu'Pashtelor..!!??
Alexandru Duminica, Martie 9, 2003 7:09 PM
”DEMOCRATIA” AMERICANA : Statele Unite sint ce-a mai grotesca farsa a democratiei de pe suprafata planetei. Pentru a putea alege cineva trebuie alfabetizat sa gindeasca, educat sa puna lucrurile in chestiune si sa separe lumina de intuneric. Populatia americii este insa superindobitocita, superintoxicata cu surogat educational si tone de ”junk food” cultural, de schizofrenie publicitara si Hollywood. Excrescentele sinistre ale asa zisei democratii americane sint cele doua partide marioneta in spatele carora corporatiile si proprietarii lor isi fac jocurile lor murdare de putere, de manipulare si de devalizare a resurselor tarii. Buna parte din banii jefuiti sint bani pe care America nici macar nu-i are (bani imprumutati prin intermediul mecanismelor deficitului). In vreme ce mare parte din populatia americii traieste in conditii de lumea a treia (in case de carton si hranindu-se cu junk food) sume astronomice ajung in buzunarele producatorilor de armament si-n enorma infrastructura si suprastructura militara a americii.
Dacu' din uimire. Duminica, Martie 9, 2003 7:04 PM
Nimic nu m-o uns la inima ,ca shi cele spuse de catre Decebal-!!! Saluti dela Americanizatu-dac...!!!
DACU' din cercul solar dacic dela Sarmasi.. Duminica, Martie 9, 2003 6:57 PM
Stiata Miti,m-am ginit,ca nu shti..Multzam de raspuns si de toate.!!! Domnu'Sa VA BINECUV^NTEZE- fiindca nu cred ca suntetzi dintre haiduco-ateeii..!!!
Miti Duminica, Martie 9, 2003 4:37 PM
Domnu Sava, ma bucur ca va vad, nu stiu de ce se schimba coloarea. Sanatate.
Decebal SarmiseGetUSA Duminica, Martie 9, 2003 4:29 PM
Statele Unite au fost si vor fi dintotdeauna adevarata chintesenta a democratiei si a libertatii individului, si singura forta activa contra raspindirii flagelului de stinga care a fost si este cea mai mare piedica in calea civilizatiei inca de pe vremea hidoasei revolutii franceze. Intr-o lume bintuita de populism si "robinhoodism" (sa luam de la cei care pot sa produca ceva in viata si sa impartim la paraziti), in care ridicolul si absurdul propagat de stinga nu mai are nici o limita (vezi lamentarile cu cheltuirea banilor pe programe NASA in loc sa-i cheltuim pe ajutoare in Africa ca sa aiba cu sa-si tina Mugabe et Comp razboaiele lor tribale), venirea in sfirsit la putere a unui conducator ca Bush este salvarea din ceasul al 12 lea. S-ar putea sa fie prea tirziu, fenomenul de "masificare" a politicii mondiale a capatat deja proportii uriase, zgomotul provocat de gloatele isterice de activisti si de robotei (fie ele terorist-islamice sau activist-crestine sau haiducist-atee) este asurzitor, si n-ar fi imposibila renasterea bolsevismului mondial, pentru ca doar se stie ca homo sapiens are memoria scurta si nu a invatat niciodata nimic din istorie. Cu toate astea, majoritatea tacuta a lumii civilizate isi pune sperantele in America lui Bush pentru a schimba cursul unei omeniri care se indreapta spre dezastru si haos, iar Irakul poate sa constituie un bun inceput. Paradoxal, printre cei care isi pun sperantele in Bush se numara si conducatorii democratiilor (inca democratii!!) europene, care minati ca intotdeauna de lasitate si interese locale meschine, se ascund in spatele Statelor Unite si isi promoveaza agenda fara sa-si suflece minecile si sa se murdareasca pe miini.
Clonul,catre Cromzom. Din fundu Bibliei... Duminica, Martie 9, 2003 4:25 PM
Cromzoame,scrie pe rom^neshte ca nu te gineshte GENA,dara sa shti ca nu ve ieshi din Spirala in veci vecilor-etern.AMIN!! Lasa pe Sf^ntul JOHN ,in pacea Domnului,ca tu ca sef de biseriica data deavolului nu te potzi increde in ceva care ii Darwinist si Weismannist..??!!! Cu a incurca S--la cu prefectura=este un afront adus Creshtinismului,CROMOZOAME>>!!! Tu imi scrii in engleza ce trebuia sa imi zici in limba in care ma c^ca mama..!!Pe cine vrei tu ca sa duci??Pe CLONI Sa sti ca mintea-mi gineshte si ce mintea ta invaluita in duhurile rele care te insheala,ca deavolu se poate meamorfoza in Duh al celui Etern-pentru tine IN SPECIAL..!!! ?? ..!!
Miti Duminica, Martie 9, 2003 2:34 PM
Ionick, am citit fragmentul de interviu cu Ingmar Bergman si Erland Josephson. Mi-a placut abordarea. Iti multumesc.
Alexandru Duminica, Martie 9, 2003 2:05 PM
DOMNULE RUDNAXELA : Deavolul controleaza America. Dumnezeu prin reprezentantul sau pe pamint, Papa, lupta impotriva intunericului si intentiilor belicoase ale americii. Papa s-ar putea deplasa personal la ONU pentru a pleda cauza pacii si a incerca sa impiedice macelarirea populatiei irakiene. PAPA S-AR PUTEA ADRESA ONU : http://ziua.net/marti/docs/5787.html
Walky-talky catre radio-shantz Duminica, Martie 9, 2003 12:51 AM
walkiria, minciuna-ti merge inainte, ca miros hoit, Ed Orlovschi una e cu tine, si va pute gura...ca la mort. Cititi cu atentie!... ce ton de barfa are, ca poti sa juri pe sfinti, ca-i o lectura MARE. In fond, e vorba doar de afaceri simple, dar, au primit "miros", ca de stricatul dinte. O propaganda ieftina, dar, facuta cu "cap", de catre o persoana CALARE pe un...tzap.In fine, se plange c-a primit, avizul de plecare, la timlul potrivit, cand se credea ca-i tare si nimeni nu-l gineste ca pute ca un peste. Si-o sa fie acuma, muuulta pace pe Forum, la Walkyria & Compani, o sa le ducem dorum.
Rudnaxela din Bulgaria Duminica, Martie 9, 2003 12:25 AM
Alexandre, iute ce zice despre lumea asta: Mormaim cu toti ca niste ursi, bajbaim ca niste orbi delungul unui zid, ne poticnim ziua in ameaza mare, ca noaptea...asteptam izbavirea si nu este. Caci faradelegile noastre sunt multe...si pacatele noastre marturisesc impotriva noastra...am parasit pe Dumnezeu,...am vorbit cu apasare si razvratire, am cugetat si vorbit cuvinte mincinoase...adevarul s-a poticnit in piata de obste (ONU ?)...adevarul s-a facut nevazut. --- Domnul vede, cu privirea manioasa ca nu mai este nicio neprihanire. El vede ca nu este nici un om, si Se mira ca nimeni nu mijloceste. Atunci bratul Lui ii vine in ajutor, ... si Il sprijineste. Se imbraca cu neprihanire ca si cu o platose, Isi pune pe cap coiful mantirii; ia razbunarea ca o haina, si se acopere cu gelozia ca si cu o manta. --- El va rasplati fiecaruia dupa faptele lui, va da potrivnicilor Sai mania, va intoarce la fel vrasmasilor sai, si va da ostroavelor plata cuvenita!
Alexandru Duminica, Martie 9, 2003 7:52 AM
BULGARII : Saddam este in comparatie cu Bush un neinsemnat vulcan de mult stins. America este o tara detracata (psihotica) in posesia unui potential militar monstruos. Un colosal arsenal de arme de distrugere in masa menit sa intareasca credibilitatea sa destructiva si de care America se foloseste in incercarea de intimidare si ingenunchiere a intregii planete. Terorism psihologic, economic si militar. Total dispret si lipsa de consideratie pentru dreptul la viata si demnitate al celorlalti. Practicanti ai politicii pumnului in gura si urcatului cu cizma peste cadavrele celorlalti...Ce-or avea oare europenii cu Bulgaria, Romania, Spania si toata cohorta de corbi si pigmei duplicitari ce vor sa ciuguleasca si ei ceva de pe urma macelului ?...
walkyria Germania Duminica, Martie 9, 2003 7:42 AM
Acum, când am virat spre Bush, Forumul RL a pus cenzura. Va prezint un articol refuzat la Forum, pentru ca spune adevaruri despre cele doua clanuri Bush si Ben Laden. Era un raspuns la niste tâmpenii debitate in Forum RL de un "american" Ed. Orlovschi. Conspiratia aurului negru - Prietenii periculoase In contributia Axa Fariseilor: Franta – Germania, Ed Orlovschi vine cu cifre si fapte, doar, doar, ne-o deschide ochii, noua, prostilor din Europa de Vest, care pe lânga ingrati - americanii s-au jertfit pentru a elibera francezii si nemtii de sub jugul fascist si "le-au dat", la fel ca soldatii sovietici in Est - mai suntem si orbi si nu vedem care este realitatea. Desigur, ca bun crestin - imi aduc aminte unele contributii ale dumisale legate de credinta si Biblie -, sufera pentru noi, care suntem invadati de musulmani, vom fi convertiti la islam si obligati sa citim Coranul, iar ereticilor care refuzam convertirea, ca pe vremea lui Baiazid, ne vor face gâtul fântana arteziana. Ed Orlovschi este ferm convins ca scopul razboiului cu Irak este terorismul, "axa raului". Naivitate sau fariseism? Noi, cei din Europa suntem convinsi ca motivul este aurul negru al arabilor si consolidarea pozitiei in zona a prietenului Israel. Si cum mie imi place sa ascult ce mai "ciripesc" ziaristii pe aici, si pe acolo, am aflat câte ceva despre conspiratia aurului negru si despre niste prietenii periculoase. Vine razboiul! Unii o spun cu bucurie inconstienta, altii cu frica, cum este si normal, razboiul este ultimul lucru pe care ar trebui sa-l doreasca un om intreg la minte. O ploaie de bombe fara precedent ar putea cadea asupra Irakului, tara care dupa spusele SUA adaposteste si ajuta organizatia terorista Al Qaeda ( organizatie care este sprijinita insa de prietenii SUA, principii dictatori din Arabaia Saudita ). Dar asta este numai "versiunea oficiala", pentru ca realitatea este cu totul alta, foarte distincta: presupusii inamici Saddam Hussein, George Bush si Osama Ben Laden impart mult mai multe lucruri decât ne imaginam... In 1976, o intreprindere petrolifera a intrat puternic pe piata resurselor energetice. Se numea Arbusto Energy, si presedintele companiei era George Bush fiul, actualul chirias de la Casa Alba si omul care a pus lumea intreaga pe picior de razboi impotriva terorismului international. Poate asta nu va spune nimic...Dar daca va povestesc ca principalul investitor al acelei companii texane se numea Salem Ben Laden, poate incepeti sa suspectati ceva, pentru ca acel om era fratele lui Osama Ben Laden, individul care dupa spusele Washington-ului este raspunzator de teribilele atentate din 11 septembrie 2001. Incepea atunci, in 1976, o relatie care unea pâna la eternitate doua dintre clanurile cele mai puternice din lume. Pe de o parte, imperiul Bush, cimentat intr-o buna zi pe afacerile petrolifere – pe vremea celui de al II-lea Razboi Mondial – de catre Prescott Bush, bunicul actualului presedinte, pe care guvernul a trebuit sa-l sanctioneze pentru ca a vândut petrol intreprinderii naziste Luftwaffe. Pe de alta parte, giganticul imperiu creat de Mohamed Awad Bin Laden, tatal lui Osama, care prin aceeasi vreme i-a oferit regelui Saud al Arabiei Saudite edificarea in Riad a magnificului Palat Regal. Fabuloasa opera a fost recompensata cu un contract pe viata, datorita caruia, compania Bin Laden Group este beneficiara tuturor contractelor de lucrari publice in centrele religioase de la Mecca si Medina. Familia Bush a reusit sa se impace cu puterea americana datorita prieteniei dintre Prescott si John Foster Dulles - directorul CIA in timpurile mortii lui Kennedy -, pe care a reusit sa-l convinga sa-i dea fiului sau George ( pe atunci functionar in una din companiile sale petrolifere ) un post de agent secret la CIA. Una din primele misiuni ale lui George Bush tatal a fost coordonarea, in 1961, a asaltului din bahia Cochinos in Cuba...15 ani mai târziu ajungea director la CIA, câtiva ani inainte de a ajunge presedinte al SUA. Aici se incruciseza drumurile ambelor familii. Incepând din acel moment, toata tesatura financiara a ambelor clanuri se pare ca a mers pe acelasi drum. Impreuna cu ei mai apar niste personaje ciudate care s-au urcat in aceeasi carutza si "au supravietuit" incâlcitei lumi a afacerilor pâna in punctul de a face parte din sectorul privilegiat care a obtinut niste beneficii incalculabile dupa atentatele din 11-S, si care va spori la infinit daca SUA reuseste sa-l detroneze pe Saddam Hussein si sa aiba controlul petrolului irakian. Unul din aceste personaje este un individ numit Khaled Ben Mahfouz. In toata lumea exista 250 de oameni mai bogati ca el, spune revista Forbes. Averea lui personala este de 1.000 milioane de dolari. A inceput s-o cimenteze in 1987 când a dobândit 11% din actiunile Harker Energy, companie al carei principal actionar era George Bush fiul. Datorita sprijinului clanului prezidential a pus mâna si pe aeroportul din Huston. Deasemeni a ajuns si unul din cei trei stapâni ai BCCI, Banca Internationala de Credit si Comert, care s-a vazut amestecata intr-un sir de scandaluri - trafic de arme, devieri de fonduri, spalat de bani - care au dus la inchiderea ei. Ben Mahfouz s-a casatorit cu sora lui Ben Laden, dar faptul a trecut neobservat. Tot neobservat a trecut si faptul ca banii aportati de muritorii de rând societatii Carlyle, clubul ex-presedintilor - voi da mai multe date la sfârsit -, veneau prin Banca Comericala din Pakistan, al carei stapân este Ben Mahfouz, cumnatul lui Ben Laden. Si...liderul societatii Carlyle nu este altul decât George Bush tatal. Sa mai adaugam la asta ca in 1995 Ben Laden Group a dat in gestiune Societatii Carlyle câteva mii de milioane de dolari si ca Ben Laden Group apare in acelasi an ca stapân al Bancii Nationale de Comert din Sudan, exact când Ben Laden locuia acolo. La putin timp dupa aceea, FBI l-a acuzat pe Ben Mahfouz ca este una din sursele de finantzare ale Al Qaeda. Si insist: nu a nelinistit pe nimeni ca acest aliat al lui Ben Laden era si tovarasul de afaceri al familiei Bush. Si culmea, compania Delta Oil, proprietatea lui Ben Mahfouz, s-a convertit in a doua reprezentata in consortziul Centgas, care datorita sprijinului actualului guvern al SUA va construi conducta de gaz care traverseaza Afganistan si care dupa bombardarea tarii s-a transformat in realitate. Curios, pentru o intreprindere a companiei Delta Oil lucreaza presedintele comisiei independente numita de Bush fiul, si care ar fi trebuit sa lamureasca punctele intunecate din felul cum a actionat administratia nord-americana cu ocazia atentatelor din New York si Washington. Dar totul ramâne intre prieteni. Un alt personaj al uneltirii este James R. Bath, prieten al actualului presedinte nord-american inca din anii ´60, când ambii imparteau baraca la Baza Aeriana din Texas. Au ramas prieteni pentru totdeauna. Abandonând armata, Bush a inceput sa-si faca drum in lumea afacerilor petrolifere in mici intreprinderi al caror proprietar era; prima din ele a fost cea mentionata mai sus, Arbusto Energy. Prietenul sau Bath l-a sprijinit; se convertise in om de incredere al unor importanti oameni de afaceri si prin intermediul unuia s-a facut cu 5% din intreprindere. Acest capitalist din umbra nu era altul decât Salem Ben Laden, fratele teroristului cel mai cautat din lume si asociat al propriului clan Bush...sa vezi si sa nu crezi!!!! Salem a murit in 1988 intr-un straniu accident de avion in timp ce survola putzurile petrolifere din Texas. Atunci, dupa moartea lui, James R. Bath s-a transformat in omul de incredere al lui Ben Mahfouz, mentionat inainte, cumnat al fratilor Ben Laden. Din Carlyle au format parte inca de la inceput unii dintre cei vinculati cu BCCI. Unul se numea James Baker, care a fost Secretar de Stat cu George Bush si care acum imparte timpul intre fructifere afaceri in Carlyle si compania petrolifera BP, care a reusit sa obtina contractul pentru constructia uneia din conductele de gaz care va pleca de la Marea Caspica, intre Baku ( Azerbaidjan ) si Ceyhan ( Turcia ), circumstantza ce a fost posibila numai dupa interventia belica din Afganistan, ordonata de Bush, care a ajuns la presidentzie datorita unei campanii electorale al carei purtator de cuvânt a fost Baker...Pornind de la o infinitate de circumstantze ca cele citate, care sunt doar o mica mostra, si dupa analizarea "mijloacelor de siguranta" care au facilitat teroristilor Al Qaeda atentatele din New York, ziaristi de investigatie ca Thierry Meyssan - autor al cartii Marea Impostura - suspecteaza ca tot ceea ce s-a intâmplat in lume in ultimii ani este numai o punere in scena a unei false confruntari intre clanul Bush si Ben Laden, care nu ar avea alt scop decât sa reorienteze politica petrolifera mondiala in favoarea intereselor sectorului energetic al SUA. La concluzii atât de riscante ca cele citate se poate ajunge dupa ce s-a cunoscut ce s-a intâmplat intre 4 si 14 iulie 2001, numai câteva luni inainte de atentatele care au incendiat planeta. In timpul acestor zile, Osama Ben Laden a suferit o problema de sanatate legata de boala sa renala cronica. A stat internat in Spitalul American din Dubai...Dupa cum a putut constata echipa de investigatii a ziarului Le Figaro, in timpul acestor zile nu numai ca a fost vizitat de membrii familiei sale - teoretic, dupa surse oficiale nici nu are relatii cu ei - ci si de agentul local al CIA in Emiratele Arabe Unite, cu care a avut o lunga convorbire. Fara indoiala, daca aceasta informatie este adevarata, tot ce s-a creat in jurul lui Ben Laden este "de acoperire" -si voi reveni in final cu Ben Laden, dusman intim. Irak: de la iubire la ura. Azi, presiunea asupra Irakului din partea SUA este justificata - spune Bush - de presupusele relatii existente intre regimul dictatorului Saddam Hussein si organizatia terorista Al Qaeda. Fara indoiala, daca aruncam o privire inapoi, afirmatiile guvernului Bush par fortzate excesiv. De fapt, cât a durat razboiul dintre Irak si Iran in timpul anilor ´70 si ´80, serviciile secrete nordamericane, in care ocupa un post mai mult decât proeminent Bush tatal, nu au stat nici un moment la indoiala in a da sprijin Irakului, care a fost in tot acest timp aliatul SUA in regiune. Regimul care este azi considerat unul dintre regimurile fanatice religios era pentru conducatorii nord-americani o boare de laicism care controla exageratul sentiment islamic al unei tari ca Iran. Intre alte cele, SUA a reusit in 1982, ca Irak sa nu mai faca parte din lista tarilor care finanteaza terorismul. Fara indoiala, CIA a facilitat mijloacele prin care Saddam a putut arunca armele chimice asupra propriei populatii. Istoria planetei s-a schimbat la 2 august 1990, când Garda Republicana din Irak a intrat cu mii de oameni in Kuwait. Dupa cum spune ziaristul Bob Woodward in excelenta sa opera "Comandantii", invazia nu a luat prin surprindere Washingtonul. Informarile Pentagonului, in functie de fotografiile luate prin satelit, alertau ca o enorma cantitate de soldati irakieni au intrat in Kuwait. Când invazia s-a concretat, SUA s-a lansat ca girant al libertatilor si a cerut - cu ultimatum inclus - retragerea trupelor lui Saddam. Dar nu jugul care cazuse pe micul emirat nelinistea Washingtonul. Era petrolul. Si informarile aratau ca numarul de oameni folositi de Saddam era mult superior pentru a ataca Kuwait. Frica Washingtonului era ca trupele puteau intra in Arabia Saudita - de unde provine 20% din petrolul consumat in SUA si fara de care tara nu ar scoate-o la capat - a fost motivul pentru care a reactionat SUA, Kuwait si Osama Ben laden ...aliatul lui Saddam!? Exclus. Ben Laden il considera pe Saddam un dusman si s-a dus imediat la Riad pentru a vorbi cu regele Fahd, caruia i-a oferit corpul sau de elita format din 30.000 de oameni pentru a lupta contra lui Saddam. Arabia a nuantzat ajutorul lui Osama Ben Laden si, serviciul sau secret - in frunte cu principele Turki Al Faisal, un prieten de joaca din copilarie - a refuzat ajutorul a teroristului cautat azi. Dar chiar asa, Ben Laden Group a obtinut un beneficiu extraordinar din conflict, caci imperiul Ben Laden a primit oferta - si paradoxurile trebuie sa fie semnalate - sa construiasca cazarmile si bazele nord-americane din Arabia Saudita. Si mai mult, Ben Laden Group s-a ales cu mare parte din drepturile de reconstructie a Kuwait-ului dupa batalia finala denumita Furtuna Desretului. Ruptura dintre Ben laden si Arabia s-a produs când trupele nord-americane au ramas in Arabia, un loc sfânt care, pentru Ben Laden, nu putea fi ocupat permanent de "necredinciosi". In orice caz, acest razboi cu Irak este a doua parte a razboiului din Afganistan. Daca este dat jos guvernul din Irak si in locul lui Saddam este pus un om implicat in interesele economice ale SUA, se va putea deschide o a doua cale de iesire pentru conductele care pleaca din bazinul Marii Caspice, mai concret din Azerbaidjan. In acelasi timp s-ar controla exploatarea sondelor irakiene, cu un pret foarte scazut de extractie si cu o piata foarte larga. Unii analisti deja identifica companiile care si-ar imparti o prajitura asa apetisanta dupa conflict. Este vorba de Halliburton Corporation, care a fost prezidata de actualul vicepresedinte al SUA , Dick Cheney, si de Chevron Texaco, care intre asesorii sai avea - inainte de a debarca in politica actuala - pe Condilezza Rice. A fost Cheney cel care a autorizat macelarirea shiitilor de catre Saddam in marie 1991, "pentru stabilitate", cum comenta ironic lingvistul Noam Chomsky, una dintre mintile lucide ale secolului si care s-a erijat in ultima vreme in biciul atitudinilor belice. Sa nu uitam ca pâna la invazia din Kuwait, SUA a inarmat Irakul si a continuat sa-l sprijine pe Saddam, chiar dupa cele mai oribile crime ale sale...de exemplu când a aruncat arme chimice printre kurzi... Carlyle - este societatea finaciara cea mai puternica in acest moment. Gestioneaza bunurile unora dintre cele mai importante averi din lume. Reprezentantul international al societatii este George Bush tatal. Din intâmplare este una din societatile care a avut cel mai mult de câstigat dupa 11-S. Pe lânga onorabilul George Bush tatal, alti renumiti politicieni formeaza parte din grupul de conducere. In Europa presedinte este John Major, care a fost Prim Ministru britanic. In Asia director este ex-dictatorul din Filipine Ferdinald Marcos. In consiliul de Administratie, Fran C. Carlucci, Secretar de Stat al Apararii in SUA in timpul mandatelor lui Reagan si Bush tatal. Ca membri ai Consiliului, James A. Baker, ex-Secretar de Stat cu Bush tatal, si Fred Malek, director in campania electoral, care a sprijinit si adus la presidentie pe George Bush fiul, si ale carei fonduri le-a adus Carlyle. Carlyle gestioneaza inca de la fondarea sa mare parte din bunurile economice ale familiei Ben Laden. Peste 3000 de milioane de dolari, proprietatea clanului Laden, aparent dusman al presedintelui american, sunt controlati de propriul sau tata. Carlyle participa majoritar la United Defense, intreprindere care a primit de la guvernul Bush, cu ocazia lui 11-S, peste 12.000 milioane de dolari pentru dezvoltarea Crusader, un tun de lansat misile. Dupa atentatele de la New York si Washington, United Defense s-a transformat in una dintre intreprinderile cele mai beneficiate prin contracte de armament. Carlyle deja s-a instalat in Spania, una din tarile care sprijina ofensiva belica a SUA. Delegatia spaniola s-a prezentat in iunie 2001, trei luni inainte de atentate. Coincidenta, sediul sau s-a instalat in World Trade Center din Barcelona. Presedintele Generalitat Catalunia, Jordi Pujol, a fost anfitronul lui Frank Carlucci si John Major. In actualitate, Carlyle a fost selectionata ca finalista in operatia de cumparare a Retevision. Deasemeni este candidata sa achizitioneze si Empresa Nacional de Autopistas, in care va fi unul din procesele de privatizare cele mai importante. Statul spaniol spera sa obtina prin vânzare mai mult de 12.000 milioane de euro. Ben Laden, dusman intim - Intre 1979 si 1989, Afgansitan a fost ocupat de trupele sovietice. Dupa câtiva ani de dominare, CIA a hotarât sa puna articuleze mecanismele unei noi operatii de acoperire si mare parte din fondurile serviciului secret au inceput sa se canalizeze in favoarea mujahedinilor prin intermediul Pakistanului si Arabiei Saudite. Pe atunci, George Bush era vicepresedintele SUA. Clanul sau familiar inca de multi ani mentinea o strânsa prietenie cu familia regala saudita. De aceea l-a insarcinat pe principele Turki Al Faisal sa caute omul potrivit pentru a administra ajutorul american - vreo 6 000 milioane de dolari - si sa conduca dezorientata "armata" afgana. Omul ales a fost un vechi prieten al lui Al Faisal: Osama Ben Laden. A fost cea mai scumpa si in acelasi timp cea mai plina de succes operatie acoperita din istoria CIA: armata sovietica a abandonat Afganistanul in acelasi mod in care americanii au iesit din Vietnam: cu coada intre picioare. In nordul Afganistanului se gaseau impresionante instalatii ale Al Qaeda. Dupa informatiile proportionate de CIA si FBI acolo se ascundea Ben Laden pâna la bombardamentele din 2001. Mare parte a instalatiilor cresteau sub pamânt, in fabuloase galerii si tunele care se deschideau in munti. Era refugiul perfect...Dar istoria este diferita decât cea ce ne-au povestit. Când Ben Laden nu era un inamic oficial al SUA, ziarul The Washington Post a publicat in 19 iulie 1992 ca opt ani in urma, directorul CIA, William Cassey, vizitase in secret unele zone din Afganistan pentru a organiza guerila mujahedinilor si a da ordin sa fie construite tunele de la Khost, care aveau ca scop sa fie centrul de antrenament militar si inmagazinare de arme. Acestea si nu altele sunt bazele Al Qaeda. Dupa cum a publicat ziarul The New York Times in august 1998, ofiterii rusi asigurau ca materialele cu care s-au ridicat acele garnizoane apartineau NATO-ului. Si inca, dupa spusele ziaristului Ahmed Rashid, maxima autoritate in probleme afgane, acele garnizoane au fost construite de Ben Laden Group, compania familiei teroristului. Daca toate acestea sunt adevarate - si nu este singura proba in acest sens - este falsa informatia dupa care clanul Ben Laden l-ar fi renegat pe presupusul terorist in decada anilor ´70. Panorama mondiala este in plina schimbare. 11-S a fost pretextul pentru a lipi la strategica curte din dos, China. SUA deja controleaza Golful Persic, nu atât din nevoia petrolului, ci pentru ca daca controlezi nevoile celorlalti inseamna putere. De când URSS nu mai exista si teritoriul inainte virgin din bazinul Marii Caspice s-a deschis exploatarii internationale, aceasta zona se integreaza perfect in ecuatia geopolitica pentru a-i domina pe cei care depind de ea. Oribil !!! Cum sa nu strigi NU razboiului?
Columb , Martie 9, 2003 1:40 AM
Cu bulgarii ce-or avea? Culmea, un dictator ca Saddam naste ura nationalista a pacifistilor lui Chirac!
Ionick Sambata, Martie 8, 2003 6:15 PM
Pe o buna parte a planetei e inca 8 Martie, fetelor, un gind bun si flori virtuale de la suprasemnatul.

Zizzy, pe loc repaus :)

Stef, am avut iar o saptamina plina si merit din plin 2 zile outdoors, dar promit sa continuam dialogul saptamina viitoare. Deocamdata vreau sa-ti spun ca argumentele impotriva razboiului sint (pentru mine) de l'eau de pluie cind vin de la cei pentru care oricum orice face America e rau, iar argumentele pentru interventie sint interesante cind vin de unde nu te-astepti, cum e acest Hitchens de care te intrebasem. Figura legendara a stingii americane, cu 20 de ani la activ la The Nation (www.thenation.com ar trebui sa fie un musai-sa-l-am pe lista de favorite a colegilor nostri din Clubul Beat-The-Beast). Fost trotzkist, in "Koba the Dread - Laughter and the 20 million" (o destul de buna introducere in ororile stalinismului) Martin Amis i se adreseaza in deridere cu "comrade Hitchens"; aparitia cartii anul trecut, a zdruncinat serios prietenia celor doi. Iconoclast de profesie (bataia de joc la adresa Maicii Tereza incpe chiar din titlul cartii din '95, "The Missionary Position"), activist acerb pentru judecarea lui Kissinger ca criminal de razboi s.a.m.d. Tipul a demisionat toamna trecuta de la The Nation, iar in interviul post-factum cu care o sa vin saptamina viitoare o sa citesti lucruri care ar trebui sa dea de gindit luptatorilor pentru pace. Cele bune si mai vorbim.

Teddy, ma bucur ca ti-a placut, as avea mai multe sa-ti spun, promit (iar) sa revin saptamina viitoare. Pina atunci, gasesti la http://www.geocities.com/lapozar/ingmar.htm fragmente dintr-un interviu (unul din foarte putinele) televizat din 2000 al lui Ingmar Bergman (82 de ani la vremea aia) si Erland Josephson, actor in multe din filmele lui si prieten din adolescenta. Ingrid, de care vorbeste la un moment dat, e contesa Ingrid Karlebo, care i-a fost sotie 24 de ani (pina in '95). La buna vedere.


Vorbaretzu'. din logoreea.....rimeaza cu -d---eeea. Sambata, Martie 8, 2003 4:23 PM
Ma alatur cu tat invechitu meu catastif ordinat,la noul catastif innoit.Shont^c-Shont^c ,ma trag dupa voi,dara ca buni americani,nu ma zauitati pe alea coclauri la urma/?NU??Ei,daca-i asha....la lupta tovarashi(dara io nu mi-s tovarash,ce ma fac??)..cine zicea asta ca io nu mai fusei pe cafanele alea cu miros roshu de usturoi-ai- cum ii zice pe la coliba mea..!! Cum sa va zic??camarad ..NU..Tovarsh-NU!! CUM??caa io nu zisei pe asta bata-l crucea cuv^nt =tovarsh(!!!!) nici c^nd ma bateau la secu..!!
JS.. Didacticistu-dela vadu cu scaietzi. Sambata, Martie 8, 2003 4:05 PM
Oare-i frumos ca sa "tzipam ca0n gura de sharpe la cei care ne-orajutat si ne ajuta,asha u ei shtiu si pot??".La Pontus euxinusii o treaba pe care nu ar terbui s-o vocalizatzi si pe cei reali -ca brazii,-sa nu-i ridiculizatzi,ci sa va uitatzi acolo unge nu se mai shtie care-o fi fost dac,sau romo.!! Shi apoi sa v^nturatzi bine -cu ciuru,sau cu sita:gr^u de neghina..!!.Nu ma dezbetejesc nici cele rele ce mi le intentzionatzi si nici cele bune,pe care le uitatzi..a le face..!!Idiferent c^tzi ani de-acasa oi ave,in fatza gogoaniei,se disipeaza si o iau pe VAd shi cad cu apa.Nu asha se vede un OM(daca oi fi io-sau altu?)si nici email^nd sacu cu emailuri,ca asta vine dela -stie-ala -de unde si tat prostu se prinde,dara rau ii ca sa baga el cu capu in sac si imi cam deranjeaza simtzirile,ca prostu ii tat de al meu,cu mucii pe piept,asha cum mie-mi curg chiara amu,de imi trebe,o cutie de servetzele ca sa-i ogoiesc..!! Vreu pace sub IDEE si trebe ca sa fie..la nevoie D-na MITI,mi-s shontorog,dara inca mai pot urca "baricadele" -indiferent ca is cu traditziune franca =ce nu se mai poarta..!! Cu stima la tatzi si la aia care ma suduie si la aia care ma shoptesc pe la spate..!!Shi-sa nu uit....TUTURORA BINECUV^NTARILE bisericosului(ca asa-l numesc plaieshii ,nu?) meu Prezident..!!(asta-de aci nu ala din Bucale..)
JS.... Ca un vis din umbre. Sambata, Martie 8, 2003 3:43 PM
Stimata MITI,gasii defectu'.Uita-i ca imi zidesc peretzi de aparare la casa si caramida ciocanita are,pe semne efecte energetic acustice,asupra emisiunii LAIDEE??.Rezoneaza cu cea din Carpatzii din care se va av^nta anticristu'care-i deja major si vaccinat si-ii mare are chiara 33 de ani si alalantu-ajutorul de anticrist vreo 61-exact cum scriu Apocrifele ,nu carztulia asta taiata si raspopita la Niceea..!!.Multzumesc de lamurire,dara plaieshului ca mne,mincea-i vine tat la urma..ce sa-i faci ?? asha-s plaiehii..traiesc in prezent fara mince si c^nd vine viitoru',mincea nu le mai foloseshte la nimica,ca era aia de ieri ,nu aia care ar trebui sa fie azi..!! Credetzi ca eu ,nu shtiu ca imi facilitatzi intarea in saitul Domniei Voastre si ca orice atzi face ca sa nu ma simt crmponat(vorba unuia de pe aci..)??? Mi de mltzuiri !!PE.SE..O nedumirire :Dece ma inverzii dupa ce ma strafoca-i la maili??tehnicismu,ma omoara,ca pe tigan-teoria ca teoria,dara practica il omoara..!!Cu sarutari de m^ini -si Stima---!!!!--g^ga micicitu-mysticitu,emailitu,prostu satului,etc.etc..sa nu ma greshitzi de aia v-a dat tate numele..!!
JS.... Ca un vis din umbre. Sambata, Martie 8, 2003 3:43 PM
Stimata MITI,gasii defectu'.Uita-i ca imi zidesc peretzi de aparare la casa si caramida ciocanita are,pe semne efecte energetic acustice,asupra emisiunii LAIDEE??.Rezoneaza cu cea din Carpatzii din care se va av^nta anticristu'care-i deja major si vaccinat si-ii mare are chiara 33 de ani si alalantu-ajutorul de anticrist vreo 61-exact cum scriu Apocrifele ,nu carztulia asta taiata si raspopita la Niceea..!!.Multzumesc de lamurire,dara plaieshului ca mne,mincea-i vine tat la urma..ce sa-i faci ?? asha-s plaiehii..traiesc in prezent fara mince si c^nd vine viitoru',mincea nu le mai foloseshte la nimica,ca era aia de ieri ,nu aia care ar trebui sa fie azi..!! Credetzi ca eu ,nu shtiu ca imi facilitatzi intarea in saitul Domniei Voastre si ca orice atzi face ca sa nu ma simt crmponat(vorba unuia de pe aci..)??? Mi de mltzuiri !!PE.SE..O nedumirire :Dece ma inverzii dupa ce ma strafoca-i la maili??tehnicismu,ma omoara,ca pe tigan-teoria ca teoria,dara practica il omoara..!!Cu sarutari de m^ini -si Stima---!!!!--g^ga micicitu-mysticitu,emailitu,prostu satului,etc.etc..sa nu ma greshitzi de aia v-a dat tate numele..!!
Mysicic -mystizat. Din lumea necuv^ntatoarelor. Sambata, Martie 8, 2003 3:20 PM
Stimate Domnule-ALi,nu am putut azi noapte sa va salut prezentza=== Domniei voastre l^nga shi "deasupra mea",dar ma bucur.Imi iertatzi indrasneala de a VA acosta din (?)impolitetze(?)..Se poate scrie bine si de SUS??,,Cum ii apa si aburii cum ^s la bazin si la sauna..?? E frig tare acolo.acu'.poate ca o sa revin pentru certcetari ,nu shtiu c^nd .STIMA....Nimeni Ala din vechile ceasloave..!!!
alui baba de pe crl Sambata, Martie 8, 2003 1:19 PM
Popilian, si eu am cateva perle la arhiva. Sa nu te jenezi de arhiva, si Calare are, si Kronberg are, inca sa le vezi! Va mai abuceti aminte autorii? au fost culese dupa 9.11.2001, aici pe CRL: -Avionele au fost dirijate de la sol. Cei patru piloti au baut o cafeluta dubioasa inainte de a urca la bord. -Unul din teroristi a fost antrenat pe vremea lui Ceausescu in Ro. -De asta data razboiul va fi de lunga durata -Se vorbeste de invazie cu trupe, paratrupe, sniperstat... -De marti a inceput razboiul. ce nu au putut face rusi vor face americanii? Poate America sa fie ingenunchiata? Caci numai ea este instare sa tina pace! -America este o tara pe care o stimam. -Detestam America! Ovrem afara din Europa! (remarcati data! n.L.) -Actorii la post? Well, am decis sa va las sa va puppati unul pe altul in c.., si eu ma retrag la treburile mele. So,so,long! -Ori esti cu Domnul ori esti cu Mamona. Mijlocul este iluzia pacatosului. Fiind greu in seaua se tocesc bucile. Speranta de a fi ramani, ne-o lua Iliescu, cind ii facu pe tigani,rromanii... -De ce aceasta discriminare? Sa dai America afara din Europa? Dar, de asta venim in cafenea, pentru spalarea ciribelului; ciribeii zboara din floare-n floare, ca cineva vrea sa-i duseze. -Venim in cafenea sa-l vedem pe Ghadafi! -Soparlita zilei: Baietei si feticele...sa intoarcem pietricele! ...let,s have fan! In WTC se aflau birouri cu documente, si alte alea se aflau...pentru care aprindeau o lumanarica in numele celor morti...Din bazinele africane se scurgea afara "darty diamonds", la un profit de circa 98%. De la o vreme s-a hotarat, nitam-nisam, atacul de la 11 Septembrie...USA 911...IX11. Decizia a fost urgenta si a fost determinata chiar de industria de diamond, ea insasi... -No ston will remain unturn! -Asta pare sa fie doar iceputul. Razbunare pentru America!!! -Cerem razbunare totala impotriva teroristilor. La lupta tovarasi!...Pentru a instaura pacea in Izrael...Vom fi necrutatori cu betia! -Strigati ma Pace! Au nu vreti? Nici nu o sa o aveti. Libertatea s-a sfarsit. De azi in colo ve-ti dansa, Cum va cintam noi; ba-ba... -Pana in 2003, noua ordine mondiala, va fi instaurata!!! -Care ordine nou? Si voua? -Pregatim pentru 2005 investirea parelui print... -Haaaa,hahaaa! De ani de zile asteptam ziua aceasta. -Vietile voastre vor fi de azi la cheremul nostru, noi vom decide ce nevoie aveti pana intime intimitati. Haaaa, hahaaa!...Haaaa, hahaaaa! Hamuuuu! Haaamuuuuu! Muuuuuuuu... (culese intre 11 - 16.9.01)
Miti Sambata, Martie 8, 2003 10:47 AM
Domnule Sava, imi pare rau, nu inteleg de ce apar problemele tehnice de care vorbiti, ele nu depind de mine.

Domnule Agamita, nu aveti cum sa afisati o poza direct de pe hard disck-ul PC-ului Dvs. decat in situatia in care aveti instalat server web si functionati ca atare pe internet (putin probabil). Altfel, trebuie sa va descarcati poza pe un server web care va gazduieste paginile personale (gratuit ca in cazul serverelor tripod--situatia cafineului la idee , sau contra cost). Pe urma, puteti folosi tag-ul de afisare a imaginii: (img src="http://adresa.url.a_serverului.folosit"), cu parantezele ascutite in locul celor rotunde.
Alexandru Sambata, Martie 8, 2003 8:13 AM
ANOTHER DAY IN THE EMPIRE : http://nimmo.blogspot.com/
miraree!!! dela poarta noua la cre se mira vitzelu'. Sambata, Martie 8, 2003 6:09 AM
Ce-or insemna decolrarile??Din roshu-ma facura-tzi albastru-vierzui,cacanariu-colorat,precum se coloreazaa hainele jandarmilor de pe meleagurile de pe unde mai jandarmaresc.!!!Mi-s un vitzelush,care rama-se ca poarta noua,la inverzeala mea..ce semn de vraja o mai fi si asta ??
Ali Baba U.S.A - Sambata, Martie 8, 2003 5:36 AM
- Imi face o placere deosebita sa citesc postarile d'stra la aceasta cafenea ! Sunteti oameni destepti si cunoste'ti f.bine arta inlantuirii logice in exprimarea ideilor d'stra ! p.s. cu cateva zile'n urma m'au dat afara de pe o alta cafenea din cauza unui individ (are nick'ul Taranaki) si caruia i'am spus sa'i pupen kurpe jidani ! ...am zis ( ceea ce'am zis ) , nu atat ptr. ca as avea ceva contra lui (!) si mai mult de necaz ptr. ca foloseste expresii urate la adresa evreilor in general si acest lucru nu'i frumos ! Si acum ptr. ca nu pot sa mai intru la cafeneaua ceea (ptr.15 zile ???), vreau sa folosesc acest prilej de a transmite salutari tuturor cafegiilor (de acolo) si in mod special salutari d'lui Teddy , miss Roxana, d'l Livius si d'l Popilian ! cu stima ...Ali Baba -
Ala cu emailurile.-o din =nevoi..... Sambata, Martie 8, 2003 5:07 AM
Stimta MITI,am o rugaminte serioasa si Domnia Voastra stie cm si ce,ca sa regleze LAIDEE -in asha fel ca sa nu-mi mai fuga din clipa in clipishoara imaginile shi siturile,pe care cu opinteli shi cu greu le-atzi incropit.!!!!.Ram^n incredintzat ca nu este nici un MAIl pe acolo care sa va dirijeze imaginile si siturile,ca ashtea au straitza cam sparta si le cam ies cozile de topor afara.Rom^nashii noshtri-6s inventivi si au umaginatzie cu caru,dara nu le-o prea cumpara nime ca ii mushca maidanezii..c---a ashtea se mushca intre ei p^na turbeaza..dara se vazu ca ^s al naibii de tari la rabie-ca nu fu sa fie..!! Jocu'asta cu uite imaginea-situl Ideii-shi uite-l NU-I...este sub onoarea patroanei si nu se cade,ca sa ma importunatzi,sau sa fitzi importunata de catre altzii si domnia vostra chiar nici sa nu stie !!!-Este uneori o semnalizare shi poate ca io n-o pricepui...??Ashai??de nu-mi zicetzi nimica,o iau ca atare.Dar sper in amabila domniei voastre reajustare a IDEEii -pentru saracutzu de mine..!!Va multzumesc)!!),fiindca in MOD SPECIAL atzi creiat aceasta posibilitate si acum,saintzeleg ca-i prea lunga..??APOI o alta treaba si era ca s'o uit:C^nd -dau BACK-ca sa apas apoi pe reload,ajung pe favoritzii mei undesi de unde pleca la ideie si o iau d'a-capo-al fine...Numai vine pe sait si dupa sa ashtept p^na se citeshte si iara dupa,ca sa ma si recitesc..Una-doua toate s-au inversat,oi ave io matzele sucite ??ultzumesc de timpul ce vi l-am rapit si de intzelegere si de tate..!!daca nu-i dela domnia voastra atunce-shtie nenicu cum vine treaba-a la mail..!!!
Mail,mail> Din web.... Sambata, Martie 8, 2003 3:46 AM
Vai,cum te scoase ala de sub r^pa la lumina!!??Te ashteptam poshtasule !!..Ma vi-s-proshti,sau va facetzi crez^ndu--ma pe mine prost..?? Ma poshtamenule,mi-s beteag rau,dar te-ashi duce la alternativa --shtii tu --de vindecare,dar altzii is pe tine...!!Scoate,mai scoate din sacu-tzi -emailuri,ca le-am zauitat.!!! Proasta foaita te-o mai croit domnu ala al tau..!!..Ma mir si ma crucesc..!! Totzi poshtashii aia cu tine,is t^pitzi tat astfel cum eshti domnia-prostia- ta? Dece ii bagi si pe ai tai in traista-tzi mociorlita,ma vacarule,de la vadu cu proshti imbalegatzi..?? C^nd va vede lumea in care va depiltzic^t de cioflengari si de m^rlani vi-s,va scuipa-ma =!=poshashule !! Prostia si chiar shi shcoala se platesc greu...Eu imi fac platzile deja,si ce bizar??!!,nu ma ashtteptam ca sa ne aflam cam pe acelashi nivel karmic??!!Dara daca te interesara emailurile mele,inseamna CA,CA??????-Eu platesc bolind si duc^ndu-ma mai inainte de a veni voi ca sa ma ducetzi,dar pe tine te ia apa.shti sa innotzi,sau sa mai dai pe c^tziva si din coada-tzi ciunita..??
US-Mail Sambata, Martie 8, 2003 12:53 AM
J.Sava-VADUMORII@webtv.net mai stai locului cu adresele de e-mail, ca ai deja 20 pe putin.
Uite-aici cateva, poate nu le mai stii si-ti trebuiesc:
John Sava zis si STAFIA, mailto: PUSTIU@webtv.net FS11651@webtv.net NIMENI2442@webtv.net RESEMNARE@webtv.net REGASIRE@WEBTV.NET Nellu@webtv.net J.Sava-VADUMORII@webtv.net
Observatziune. Vineri, Martie 7, 2003 7:16 PM
La CRL se m^'ca cel ai mult rahat turcco-romo-bolshevic..!!!........Daca eshti bolshevic-eshti al astora,de nu te spioneza c^nd din Spania,,C^nd din Grecia,c^nd din ograda-le libertizata--!!
J.Sava-VADUMORII@webtv.net Din imparatzia incertitudinilor. Vineri, Martie 7, 2003 4:37 PM
Stimata MITI,ceva este incert.Nu-i vina nimanuia,sau poate numai a mea.?? A pianoului meu ??Dar se scufunda? Poate ca de aia(???)in timp ce sunt AICI,imaginea IDeeii se duce in neant de c^te 10 ori in 2 mnute.Nu intotdeuna pianoul cel scufundat,ii chiar vinovatu'-fara vina (?).. Pe toate cafanele rom^neshti este acest fenomen bizar..Daca rom^nashii ma bruiaza =sa mi-o zica si mie ca s-o shtiu si io..Daca-s hackerii,vor intra ei la "subsol" si vai de curscu' lor..!! daca-i atcineva mai de Sus,din v^rfu gardului,sa mi-o ciripeasca,precum fac pasarelel ce se anina pe c^te-o blana din gard.!! Asta-i a doua zi de f^tzaiala si ma cam calca pe bmbeuuu'shlapilor ca n-am mai incaltza papucii din 17 fe-c^nd fu-i la spital dus..!! Pai..! se duce shandramaua rau al naibii..!!Acu se indesii cu luarea imaginii.Scriu juma de vorba si ashtept 3 minute p^na s-o scriu pe aialanta juma..!!Coincidentze NU EXISTA...!!Totu-i in Univers-Numarat si C^ntarit..Deci ??!!Scularia mea da faliment,ori se rupecu incetishoru atza ce ma mai lega asha din sentimentalism-gretzos uneori -de fosta-mi traire.dar ,daca asha o vrea CINEVA,sa se duca la dracu cu tata shandramaua..!!C-oi fi io sau altzii,asha sa fie..!!M-am saturat sa tat scriu,c^nd la Hoinaru,unge,chipurile htm(sau cum i-o zice ?) ii si DOMN si de vina ,pe c^nd io nici nu-l am..!!?? S-or inc^lcit caile astea ale=DOMNULUI BIPOLAR=1/2 Zeu si 1/2 Devil...!!!Nu mai pot scrie ca ma scoate din shlapi si pe shtrinfi,nu mere..!!daca n-oi mai fi ===iata si tilifonu meu=1.765.482.2008----USA-IN.
Toto Vineri, Martie 7, 2003 4:27 PM
Ramono se vede treaba ca tu sti ce aia stacheta si mai ales la ce inaltime trebuie pusa
Vlad Tepes Vineri, Martie 7, 2003 4:02 PM
Ramona...Ramona...Ce-ti atîrna între picioare ?...
Ramona Italy Vineri, Martie 7, 2003 1:53 PM
"La Forum au pus o cenzura la sŕnge" Nu e nici o cenzura, bai prostovane, au ridicat doar stacheta, nu mai lasa orice imbecil sa manince kkt bolsevic. Ti-e frica ca n-ai unde sa mai maninci kkt? Incearca un WC public sau du-te la Romania Mare ca au nevoie de cretini ca tine.
Alexandru Vineri, Martie 7, 2003 9:47 AM
THE U.S. TRADE DEFICIT : http://www.epinet.org/webfeatures/viewpoints/tradetestimony.html
Dorinella Tiraspol Vineri, Martie 7, 2003 9:29 AM
Am observat zilele trecute un oarecare sentiment de diconfort provocat de intentia BNR de a schimba moneda de referinta, Dolarul american, cu moneda unica europeana, Euro. Efectuand un sondaj de opinie printre cunoscuti, am avut surpriza sa constat ca putini dintre ei cunosteau faptul ca in vocabularul limbii romane exista un bogat fond de arhaisme referitoar la termeni numismatici straini. Spre exemplu, Para este de origine turceasca si reprezinta a suta parte dintr-un leu vechi. A nu avea o para (chioara), a fi fara nici o para inseamna "a nu avea nici un ban''; a face (pe cineva) de doua parale = a certa, a ocarii, a face parale = a avea valoare, a fi bun, convenabil, a-si merita pretul; a fi plin de parale ca cainele de purici= a avea bani multi , a fi bogat; (a plati, a restitui) pana la o para = pana la ultimul ban, in intregime, exact; a sti cate parele face (cineva) = a cunoaste valoarea cuiva (in sens peiorativ), a sti ca nu pretuieste mult si ca nu-i mare lucru de capul lui; a-si cheltui paraua de anafura = a-si cheltui ultimul ban, a risipi. Ort-ul, cunoscut in folclorul popular “a da ortu' popii” = "a muri”, este de origine germana si denumea o moneda de valoare mica, ce reprenzenta a patra parte dintr-un leu vechi, adica 10 parale. Cuvantul lescaie (lascaie, letcaie) este de origine ucraieniana (leatiski) si denumea o moneda mica de arama, cu valoarea de o jumatate de para. A ramas imortalizat in expresia: a nu avea nici o lescaie = a nu avea nici un ban; a nu face nici o lescaie = a nu valora nimic. Sfantul, cuvant de origine germana (zwanzig), denumea o veche moneda austriaca de argint. Valora aprox. 2 lei. A nu avea nici un sfant = a nu avea valoare. O alta veche moneda de argint austrica a circulat in Tarile Romane si ne-a lasat mostenire expresia taler cu doua fete = om fatarnic, prefacut, ipocrit. Revenind la anul de gratie 2003, observam tendinta smenarilor dea a inlocui in vorbirea curenta Dolarul american cu Paraua turceasca. Au devenit deja banale expresii de genul "o gramada de parai” sau “plin de parai”. Ramane de vazut daca procesul de aderare la NATO si UE v-a putea stopa declinul sistemului educational romanesc si tendinta lingvistica de alunecare catre sfera de influenta musulmana.
vise-. din iluzii. Joi, Martie 6, 2003 11:32 PM
Numere bune luna asta=3*12*19****4*16*23*/////=set=II=14*20*21*********33*41*45*---------////!!!????
Mentziune-! Ptr.KRONY.. Joi, Martie 6, 2003 8:51 PM
Duhurile ad^ncurilor sunt exppresia antica a dumnezeilor care salashuiesc in ad^ncimea fiintzei noastre -bipolare=1/2-divina si 1/2-draconica.Nu-i nimic rau prin asta si nu-i anatemica..!!!
Fantasma LOTO-PTR.KRONBERG. Din roata loteriei. Joi, Martie 6, 2003 7:54 PM
Kronberg !!Alege:13*17*22****18*47*49*.....Duhurile Ad^ncurilor sa te ajute.!!La mai mare !!
john -la cromozon. din spirala. Joi, Martie 6, 2003 6:54 PM
prin pl^gere se umple cosmosu' de valuri si astfel acopera licaritul-din stelutze.Durerea-i o enervanta slujba adusa celor din sinistre hauri......Suferintza fiind a Domnului dorintza,se pote prin caintza,sa razabune ce gresira Elohimii shi dreptzi pe ashtea sa-i adune in cete de Nefilimi ce vor ca sa expuna,un Domn ce fu Ca Elohim,ca un dreptaci-ce nu greshi,ci-ii indrepta pe clonii spre o culime in care se-ascund aleshii Herovimi...!! Mi-s io ca o gena-geana din rasait,sau mi-s o blana de lemn negeluit???
APEL URGENT! Joi, Martie 6, 2003 6:17 PM
Revenirea in forta a securistilor in asaltul asupra CNSAS nu ar trebui sa ramana fara o reactie. Redactia Academia Catavencu, Agentia de Monitorizare a Presei si BNS va propun o iesire publica:

UN LANT VIU IN JURUL PALATULUI PARLAMENTULUI.

Academia Catavencu participa cu toti cei 25 de salariati; Agentia de Monitorizare cu 11 oameni, iar BNS-ul probabil 500. Pana la 3000 de membri – am calculat, de atatia oameni e nevoie pentru cei 3 km de trotuar de jur imprejurul Palatului - nu mai e mult, nu-I asa?

Organizatia dumneavoastra este interesata sa participe? Cati oameni credeti ca puteti aduce, intr-o evaluare cat mai realista? Data cea mai apropiata la care intentionam sa iesim este marti, 11 , ora 10. Primaria a fost avizata.

Mesajul – intr-o forma bruta, pe care intentionam sa-l promovam este:

"Cerem sa fie respectata legea! Dosarele securitatii sunt sursa de santaj politic si coruptie. Vrem sa-I stim pe toti Priboii!"

Raspundeti pe adresa protest_cnsas@yahoo.com si teo@mma.ro iar apoi transmite mai departe mesajul nostru.
Zizzy Balluba Joi, Martie 6, 2003 5:46 PM
A strans cu vremea la ciorap
Chiar mintea ce-o avea in cap
Si s-a jurat cu foc nerodul:
Nici mort sa nu desfaca nodul!

Si dupa ce le-am tot citit,
Si-n ansamblu si-n detalii,
Eu cred ca astea nu le-nghit,
Maestre Nick, nici talibanii!


Zizzy Balluba Joi, Martie 6, 2003 5:08 PM
Foarte simplu: Faci shering la Hard Disk si ne dai parola!
Agamita Joi, Martie 6, 2003 1:08 PM
Oameni buni HTMListi poatre ma puteti ajuta. Cum pot pune aici pe pagina o fotografie in format jpeg sau jpg care se afla in Hard Diskul meu? Multumesc anticipat!
scrofita rosie Joi, Martie 6, 2003 12:38 AM
Mom! Cine e Orlovschi? ca am vazut un nene calare pe IA! IA! IA! care are idee de Orlovschis, si zice ca e idiot ca merge pe forum c^nd aici poate sa faca IA! IA!....c^t vrea, si nimeni nu-l respinge?! IA! IA! IA!....
cromozom din Clon Joi, Martie 6, 2003 10:39 AM
John, These things I have spoken to you, while I am still with you. But the Counselor, the Holy Spirit, whom the Father will send in my name, he will teach you all things, and bring to your remembrance all that I have said to you. John 14:25-26
Alexandru Joi, Martie 6, 2003 1:39 AM
AMERICA : America acasa : http://gallery.passion4art.com/members/knimmo/america.html ...si America in lume : http://globalresearch.ca/articles/CRG211A.html

.... @ .Ciberplai

[Alegere aleatoare a sitului Ciberpla| Lista siturilor  Ciberplai | Editare]