.... @ .Ciberplai

[Alegere aleatoare a sitului Ciberpla| Lista siturilor  Ciberplai | Editare]

Inapoi La ideeInapoi pe ciberplai

Scufita Verde Joi, Mai 8, 2003 10:10 PM
Domnu cu "Mintuirea Neamului Prost" ... lasa-l domnule pe tov. Teoctist sa se ingroape linga tovarasii sai sa aiba si el cu cine bea rom "Cuba Libre" si sa bage carbuni in focu iadului la schimb cu nea Nicu & comp ... c'ar fi pacat sa se mai imputa si alta parcela de pamint! Mai bine s-ar ingropa la Snagov linga Vlad Tepes in noul Drakula Park ... barem sa sperie turistii straini cu "fata sa bisericeasca dubla" si sa se cistige barem niste valuta liber convertibila la PDS.
Pentru ”Un Pacifist” Joi, Mai 8, 2003 7:22 PM
Ramîi în buna pace !
Prietenii la nevoie se cunoaste! Joi, Mai 8, 2003 6:16 PM
Senatul american a aprobat cu entuziasm, votand în unanimitate, propunerea de primire în NATO a României. Presedintele comisiei pentru relatii externe, senatorul Richard Lugar a declarat: "Este un moment istoric pentru aceste sapte tari, vital în continua întarire Aliantei nord-atlantice si de o importanta capitala în securitatea Statelor Unite si relatiilor internationale". SUA ratifica protocolul de adrare la NATO al celr sapte state invitate dupa Canada si Norvegia. De retinut: Votul negativ al unei singure tari poate bloca intrarea Romaniei în NATO. La votul de astazi a participat si sinistrul de externe al României Mircea Geoana. Guvernul României si-a maifestat satisfactia pentru votul unanim din Senatul american. De asemenea, Senatul american a aprobat un amendament care îl mandateaza pe G. W. Bush sa propuna Consiliului NATO renuntarea la principiul unanimitatii în luarea de deciziilor în cadrul aliantei. Ca urmare, Printul Charles al Marii Britanii însotit de presedinta Fundatiei Mihai Eminescu va efectua începând de maine o vizita particulara în România. Pentru a proteja distinsul oaspete, compania Tarom a suspendat, pâna la sfârsitul lunii mai, cursele pe ruta Bucuresti-Beijing.
jenel...js... din papuci scos..! Joi, Mai 8, 2003 5:32 PM
Unde-i dascaleala-laia ce mi se facea cu dreptul la libera exprimare,falitzilor?? trebe ca autoritatzile americane,ca pe pam^ntu lor va datzi duhoare in pietec,sa faca ordine in cafana alora cu albeatza pi ochi..?? In ungureshte si chiara in nemtzeshte-ca doara vi-s multilimbali,nu shtiu strutzii cum se chiama?? Cum ^i ??Dreptatea shi cenzura ^i numa dreptu strutzilor,shi celelalte oratanii ,trebe ca sa taca -M^LC??!! ma ,nu va trezeshte michidutza nici in al 11-lea ceas,ca in al 12-le ^i deja-miezu noptzi si pot venii strigoii..!!! Iara shi iara dezbinatzi oamenii,strutzii,berzele si tata bi-patru-octo-nono pedimea..??? Vina-i a celora care se folosesc de cuvinte care voua vi se nazare ca-s ofensive?? Ma vi-s paranoietici-noici..!!N-are nimeni cu voi nimica,VOI AVETZI CU ALTZII,de-i at^tzatzi shi ^i maltratatzi mai apoi si ^I gata ciuda pe care ce pomopos o shi numiratzi shi ce razboi declanshara-zi de tat voi vi-s strutzii shi tat aialaltzii-s hoiturile??----Dreptatea-i de partea C^INELUI,ca m^tza ,auzi tu !!!- aduce nebunie a oamenilor..???ce inventziune a baltiiii blocoir^ta cu morii la urama..??!! Obere dela fantomatica Rom^nie LIBERA...fa reppede o operatzie de albeatza la un of-tal-mo OLOG ,ca sa potzi zari paiu de ce culoare-ii si gr^u de neghina..!! ca americanii va sponzoreaza,nu fi-tzi ciute de dela balta VERDE???
jeanea-jenaaaa-. Joi, Mai 8, 2003 4:59 PM
LOCCO--daca vrei cu 2 de -c----yes,tzie ti-am scris..Chiar daca nu ma inc^nta cele spuse de catre cineva,ma stupefiaza,ca p^na acum,OBERELU fu orb,al naiibii albeatza-i, de nu te vazu-se ca ai mai luat-o pe ulei shi ca erai mai High-uneoori?Mintenash acu,c^nd =sibilinele-== s-au adunat in ciopor ,ca sa ishi fac culcush de strutz si sa ishi deschida aripoacele peste tata micimea gentilica din cafana??dara n-o sa zboare,ci o sa tzoapaie,ca nisipu' ala batul-ar berzele,tzine si picoroangele strutzeshti tat la ----"locco-pe loc -tat pe loc..capreasca-jocu ala bucovinean(?)..?? Imi pare rau de ,mai cu seama ma dezgusta manenvra aia at6 de curveshte facuta,ca sa aibe ocaziunea sa fie numai ei de ei,,,,.....nu-i omeneshte..!!Curvarasenia in corpore shi adusa ,facuta de o singura culoare ,pare a fi in nnuantze gretzoase si da impresia ce-o mai dau--de lehamite si dezgust....dezgust ce vine caccam historical...Chit ca mie nu mi-o placut adeseori shi am luat atitudine,si --pauza,albeatza oberului se tat intinde-dara amu ca se practica haptahul de culoare,sari din lac in putz-a---,m^ncal-ar ciorile..Nu LOCCO..???nu imi place cum ai fost pus la restel..metoda ,subterfugiile curvarasenia sibiloasa,sc^rboasa shi pute,pute al naibii de trece peste zece hotare...!!-Shi p6na amu ,oberelu nu vazu shi nu shtie ca in ungureshte ovrei-==cu jidov=oficial vorbind.se zice.??
PorumBelu Joi, Mai 8, 2003 4:27 PM
A Norwegian parliamentarian has nominated Prime Minister Tony Blair and U.S. President George W. Bush for the Nobel Peace Prize, praising them for winning the war in Iraq. "Sometimes it's necessary to use a small and effective war to prevent a much more dangerous war in the future," Jan Simonsen, a right-wing independent in Norway's parliament, told Reuters on Thursday. "If nobody acted then Saddam Hussein could have produced weapons of mass destruction and, in five or 10 years, could have used them against Israel," he said. An award to Bush and Blair would be a U-turn after the Nobel Committee awarded the 2002 prize to former U.S. President Jimmy Carter last October. At the time, the committee chairman called it a kick in the shins to Bush's Iraq policies as Carter had been calling for a diplomatic solution. Simonsen said the war had "made it possible to create democracy and respect for human rights in a country which for so many years has been ruled by one of the worst dictators in modern times".
Locco Joi, Mai 8, 2003 4:03 PM
Nenea Jean va referiti la mine, cel surghiunit de la CRL pen' ca s-a luat de conducatori ? Merci frumos de dojana !
Stirile pe unde apuca: Joi, Mai 8, 2003 11:46 AM
Teoctist isi ridica mausoleu

Catedrala Mantuirii Neamului nu va mai fi ridicata in parcul din Piata Unirii. Locul ei e in parcul Carol langa mausoleul dedicat lui Gheorghe Gheorghiu Dej si liderilor comunisti unde s-a constatat ca e mai mult gazon cu verdeata si mai multa izma creata. Piata Unirii s-a dovedit ostila pentru Catedrala Mantuirii Neamului intrucat terenurile de aici au fost revendicate si castigata la inalta curte de justitie de la Haga de proprietarii lor de drept. Ca urmare o halca de 5ha si juma din parc au fost atribuite bisericii printr-o generoasa hotarare de guvernanti. Catedrala urmeaza sa se inalte falnica alaturi de mausoleul comunist. Patriarhul Teoctist impreuna cu prietenul sau, eminentul om politic si de stat, premierul A. Nastase si ministrul Culturii au decis continuarea proiectul initial care urmeaza a fi modificat literalmente complet. Data neinceperii lucrarilor se va stbili in functie de calendarul marii aderari a Romaniei la NATO si UE.
X terra Joi, Mai 8, 2003 10:10 AM
Atentat la Scufita Verde. sânt mai multe posibilitati de a explica starea în care te afli , dar cred (si probabil ca e unanim) - ca deversarea ineptiilor pe aceasta pagina se datoreaza unei neîmpliniri. Probabil vreun episod din colpilaria(ti) si-a pus amprenta asupra psihicului si ai dificultati de metrizare a relatiilor cu semenii... Ce s-a întâmplat? Hai spune. Elibereaza-te. E vorba de un viol? Te-a persecutat vreunul dintre parinti? Îti lipseste "caldura" si afectiunea tatalui care se juca cu penisul pe burtica ta? Exista clinici (si personal adaptat) care se ocupa cu diagnosticarea si tratarea problemelor de acest gen (si au si terapie în grup...daca preferi asa).
unitatea dreptei Joi, Mai 8, 2003 8:57 AM
Timp de doua zile (5 si 6 mai a.c.), oficiali ai PNTCD in frunte cu Victor Ciorbea, dar si o serie de taranisti cazuti in dizgratie (exclusi sau suspendati din partid) au avut intrevederi in Germania cu liderii Partidului Popular European (PPE), Vim Van Wenzel si Wilfred Martens. La intrevederi, la care „oficialii” PNTCD si „disidentii” au fost primiti separat, au participat si lideri ai IEP, organizatia de tineret a PPE. Conform unui participant la intalniri, sefii PPE i-au solicitat lui Victor Ciorbea sa le prezinte pana la sfarsitul lunii iunie a.c. un amplu raport asupra situatiei din PNTCD, a perspectivelor partidului si a masurilor care se vor intreprinde pentru readucerea PNTCD pe linia de plutire. Conform sursei citate, raportul trebuie sa contina date concrete si proiecte perfect realizabile, nu din cele aflate doar in stadiul de intentie. Sursa citata ne-a mai precizat ca se poate interpreta ca PPE i-a acordat un „cartonas galben” (avertisment – n.a.) lui Victor Ciorbea, urmand ca acesta sa primeasca „cartonasul rosu” (sa nu mai fie deloc sustinut de PPE – n.a.), in cazul in care PNTCD nu se redreseaza si nu devine un adevarat pol de centru-dreapta sau vor mai avea loc conflicte interne in partid. „Cartonasul galben” este confirmat si de faptul ca liderii IPE l-au anuntat oficial pe Victor Ciorbea ca recunosc in continuare Organizatia de Tineret a PNTCD drept membra a IPE si au atentionat ca nu sunt de acord cu dizolvarea OT-PNTCD. (Reamintim, Victor Ciorbea si staff-ul PNTCD au decis, recent, excluderea din partid a liderilor organizatiei de tineret, dizolvarea acesteia si a organizatiei de studenti a taranistilor). In cadrul intrevederilor nu s-a luat vreo decizie, o concluzie se va trage dupa ce Victor Ciorbea va prezenta raportul solicitat – in urma plangerilor facute de unii fosti lideri ai partidului care au fost exclusi. Conform informatiilor pe care le detinem, liderii PPE au solicitat date si despre Actiunea Populara si fuziunile preconizate cu Partidul Popular Crestin al lui Vasile Lupu si cu alte formatiuni crestin-democrate de mai mica anvergura.
Sursa:http://www.cotidianul.ro
Mysticul. Joi, Mai 8, 2003 7:21 AM
Loco-Loco,de nu te "labartza-i",shi daca mintea dela urma-o aveai,ce bine era azi..!!! Crezi tu am "urlat' ca lupu' la luna plina ??Ma dezamagi-shi ca amprenta ta o auzii...In care planeta stai??? In cea plina cu iluzii-deziiluzii.Nu ma crezu-shi ca CHIR te vazu-i??Cu morile de V^nt= doara in evu' negru cavalerii se "^mpunge-au.........^mi pare rau ca ma desfida-shi..!!! dar suparat nu ^s...!! Odihna placuta..!! sau Stimata Miti te poate gazdui...Dara lasa morile de v^nt ca si-n indiguitle-s fara pstrie,nu--shi bune de macinat faina scurgerii prin coshuu dela vadu cu viscoliri de de paie arse si de brize adormite...!!!!-nu te critic shi nici nu ma vreau proroc de pleava,ci simtzitor de ceeace probabil poate ca sa vie..STIMA.....jenel al vadului cu mori secate,intzepenite in namolirea vremii...
Un Pacifist Joi, Mai 8, 2003 7:17 AM
Cred ca cea mai buna solutie ar fi..dace tu ma lasi in pace si eu te las in pace.
js... din "deja vu"... Miercuri, Mai 7, 2003 11:52 PM
Cal verde shi s^rb deshtept ,cine mai vazu?-Deja Vu....la pashtele cailor-mai fu..!!??? ^i zice MIAU lu' MUUU:drepatce avu....!!! De at^t spalat pe cap bube-mi-aparuuu(ra),ca soponu'era fara prea multa soda caustica...Par pe limba imi mai trebe(treba),ca al din palma nap^rlii...!!!---Ce Mosii mei-shi ala din strabuni,nu ma sfatui....sa te fereasca sarasaila de ----numa-goim a-nu fiii..!!!---vai lume,vai,vai de pomu bun shi de omu copt(de spalatura)-ca tat -pe margini de drum o re-rasariii...!!! prostu-i prost-chiar shi-n usha Bisericiiiii..!!! adios strabuniii mei,ca deja-fu si nu-i mai====vu===!!!-Prin(s)tzul de palimaru harangelor dela bisericutza mea din catunu-mi,de care tragea la pashte cr^snicu--de sunau peste tata suflarea cucuvelele din tirnu bisericutzii..!!
Socrate Miercuri, Mai 7, 2003 8:35 PM
Domnule Ghiopardul, Domnule JS, pentru vorbele dv bune, eu va multumesc frumos! God bless you!
Js. din tristetze.. Miercuri, Mai 7, 2003 8:08 PM
In Decembrie trecut S-O DUS soacra-mea-mama neveste-mii---shi era la Gottlob in Banat...Tat ANA o chema...de aia-va impartashesc durerea-sincer o simt...In 1991-in Ianuarie se DU-SE socru-meu-Aurel...Shi cruce din piatra ^i facuram atunci...Azi ,???????........Cruce din lemn din december incoace shi s-ar putea sa fie din marmora ....Ashi vrea-o violeta...oare s-o putea??===========Printzul de VOIVODINO,se mira-mirare,cum de nici un urmash al triburilor calauzite de st^lpii de foc noaptea si de lumina ziua,NU IMI zice o vorba de multzam,chiar asha de formalism,scuipat din v^rfu limbii???.....Stropii printzeshti din veacul revoltelor orbetze-1700shi.....sa fie chiar at^t de nesemnificativi shi sa nu merite nimica..??? Stra-stra-bunu' meu era cu s^nge Sinaic,botezat si episcopat ortodox,shi mai apoi Brancovicizat------sava-izat shi stropit in vreme....cu stelutzele davidice ,in ascunzishul timpului nenumarat....Ca AZi NICI chiar UN MULTZAM,tzar^na sa NU-L primeasca???-----felicitari radacina a Pustiului si al 'navigarii Mortzii Mari,va trimite umbra disperatei Voivodine...fiindca VI_s at^t de atentzi...!!!!! Prin---s--ul di voivodino...S.BBBBBB...
Pentru ”Un Pacifist” Miercuri, Mai 7, 2003 8:00 PM
Evreii ar vrea sa fie lasati în pace sa-si însuseasca pamînturile palestiniene...Asa ca ce fel de pace vor evreii ?
Un Pacifist Miercuri, Mai 7, 2003 7:01 PM
Atunci totul e clar...asta vor si evreii sa fie lasati in pace.
Pentru ”Un Pacifist” Miercuri, Mai 7, 2003 6:43 PM
Palestinienii vor ca evreii sa-si ia labele lor paroase de pe farîma de pamînt care le-a mai ramas...Afara colonii, hotii de pamînturi !...Afara cu ingeranta evreiasca !...Palestinienii vor sa li se restituie dreptul la libertate si demnitate...Palestinienii vor sa fie lasati în pace !
js... de niciunde... Miercuri, Mai 7, 2003 6:38 PM
Stimate Socrate----Atlantidicul drept venitor din Umbra Veshnicie......umila-mi t^r^ire---Va este aproape spirualiceshte ,dureros de aproape de infinita Voastra durere si de ne^nlocuita Voastra despartzire de datatoarea de viatza---MAMA ANA....dorindu-va Pacea Veshniciei,Linishtea Cristica shi CONDOLEANTZE= din cioburile mele de suflet,care ^mpartashesc suferintza Domniei Voastre..!!!!!! Dumnezeu s-o aibe ^n IMPARATZIA LUI,in toata Veshnicia Sfintzeniei sale-ca DATATOARE DE VIATZA....!!!! Tar^na sa-i fie ushoara ,si binecuv^ntarile SA-I FIE INSOTZITOARE --PE drumul CATRE dumnezeire..!!!! SA FITZI SHI domnia voastra binecuv^ntat IN durere CE ^I DOAR P^NA LA re^nt^lnire..!!!---cU STIMA----DIN NOU:CONDOLEANTZE- va doreshte cu str^ngere de suflet------Nimicul Nimelui din Nimicnicie:J.S...!!!!
Obelix Miercuri, Mai 7, 2003 4:55 PM
Zi asa scufilĺ "imitatie de stirpitura", ha ? Ei las' ca-ti aratĺ moshu pe unde se pishĺ cocoshu soon de tot! Chiar crezi ca trebuie multa benzina pentru a-ti poliza cĺpĺtzina ? Vom vedea cita-mi trebuie ! Sfintĺ tineretze social-democratĺ.....A propos : ai badigarz ?
Da Miercuri, Mai 7, 2003 3:04 PM
În urma solicitării adresate de Iliescu, Parlamentul Romaniei a aprobat în şedinţă comună participarea României la constituirea şi instruirea noii armate a Afganistanului. Iliescu a precizat că acordul pentru desfăşurarea acestei misiuni ţine de "un important interes naţional, în perspectiva integrării României în NATO şi Uniunea Europeană". Care e legatura cu integrarea in UE, Dumnezeu stie!
Un Pacifist Miercuri, Mai 7, 2003 2:23 PM
NOI VREM PACE!..Dar intrebarea e ..VOR SI PALESTINIENII ?
Un Pacifist Miercuri, Mai 7, 2003 2:23 PM
NOI VREM PACE!..Dar intrebarea e ..VOR SI PALESTINIENII ?
Noi vrem PACE! Miercuri, Mai 7, 2003 1:24 PM
Un bebe palestinian in varsta de 1 an si sase luni, grav ranit, a decedat miercuri in spital. Baietelul, Aliyan al-Bashiti, a fost impuscat in cap in timp ce se afla in tabara de refugiati Khan Yuones. Acest nou deces survine in urma reluarii Intifadei la sfarsitul anului 2000.
Crestinism islamic Miercuri, Mai 7, 2003 1:17 PM
Comisarul european pentru extindere, Guenter Verheugen, a afirmat la Berlin, ca Islamul nu trebuie sa-si gaseasca un loc in Europa, intrucat Islamul apartine istoriei, traditiei si culturii Europei.
libertatea de expresie Miercuri, Mai 7, 2003 1:12 PM
Senatul si Camera Deputatilor reunite in sedinta comuna au aprobat numirea lui Radu Teodorel (ce grad o avea? ca n-am mai auzit de el)in functia de membru titular al Consiliului National Audiovizualului si a Anei Rose Marie Juganaru (da lung nume mai are si pesedista asta) in functia de membru supleant al CNA.
Luceafarul Amator Miercuri, Mai 7, 2003 1:05 PM
Astronomii timisoreni au putut studia miercuri dimineata trecerea planetei Mercur peste discul solar. Fenomenul a fost vizibil timp de aproape cinci ore. Urmatoarea trecere a plantetei Mercur peste discul solar va avea loc peste trei ani. Anul viitor, in iunie, se asteptata cu deosebit interes trecerea planetei Venus pe discul solar. Venus este de cinci ori mai mare decit Mercur, iar fenomenul este mult mai rar. El se produce in medie de doua ori intr-un secol si ultima data a avut loc la sfirsitul secolului 19.
Ghiopardul Miercuri, Mai 7, 2003 11:39 AM
Socrate, sincere condoleante!
The Electronic Intifada Miercuri, Mai 7, 2003 6:51 AM
*The Politics of Verticality - http://www.opendemocracy.net/debates/article-2-45-801.jsp **Israel's daily toll of Palestinian children - http://electronicintifada.net/v2/article957.shtml____”STATUL ISRAEL” este o constructie artificiala bazata pe furtul, luarea cu japca a pamînturilor palestiniene. De asemenea pe distrugerea asezarilor, uciderea locuitorilor si deci pe genocidul fizic si moral al carui obiect este populatia palestiniana.
Socrate Miercuri, Mai 7, 2003 5:58 AM
Mamei mele: Sarut mina, Mama buna! Sarut mina, Mama mea! Azi cind corul ingerilor cinta sus in zarile senine Si cind insusi Domnul slavei iti ureaza "Bun venit!" Mai sarac este pamintul c-a plecat un suflet nobil, cerul mai imbogatit! Iti voi duce dorul, Mama! Voi pastra vie amintirea! Pina cind la revedere, te-oi purta in gind mereu, Si-ti promit, oh Mama buna, c-am sa urmez sfatul tau: voi lupta lupta cea buna, si voi tine sus faclia! Chipu-ti drag de inger lumina-mi-va cararuia! Tu sa te-odihnesti, Mamuca, c-ai trudit si-ai suferit! Sunt convins ca Domnul Slavei cu mult drag te-a rasplatit! Domnul sa te odihneasca! Mama buna, Mama mea! Si iti sarut cu dor mana, Mama Ana, Mama mea!
mysticul-parametamystizat. din aiurelile inchipuirii... Miercuri, Mai 7, 2003 5:08 AM
Profilul "mic' al Veshniciei-"mari(?)........veshnicia-i nimicu' divizat in esentza nimicniciei,este esentza golului din haurile indivizibile prin Sinele lor indivizibila..."negreala" taciunita din esentza vesniciei innnegrite===1:7=0,142857-shi iarashi shi iarashi-142857142857........////=1:9=0,111111111-etc.====17:7=2,4285714285714===========17:9=1,8888888888,etc.Din UNU purcede Zeroul ,daca-l divizam cu spiritu'(7).......Tot din UNU divizat cu 9ale-esentza unui cerc-ciclic(!!)="rasare" Zeroul,virgula(demarcatzia dintre dimensiunile cereshti)-shi infinite UNU-ri...Din bizarul 17 divizat cu 7(spirit esentza-cer si ^ncatushare-a materiei)=2,4285714285714,etc...="separatziunea.doiul conflictual cu sinea-shi-multitudinea-"========17:9=UNITATEA,despartzita dramatic de catre Infinitatea optului ashezat pe-o dunga shi nelegat la un capat....Asta-i Esentza -esentzelor "oarbe' care ne dramuiesc shi ^nc^lcesc pashii nostri peste gridul,plasa "amarnica a sferelor c^nt^nde ^n vaiere de dor shi jale"..!!!=ce ni-s noi-o a r e..????? UN PUMN DE JALE...!!!!------o veshnicie ^n Ne-shtire- un atom din mare-o picatura de apa-^n infinta-i disperare de-a se gasi-^napoi ^n ----"Mare"....o picatura-un atom "de sare"...!!!???Apa de mare,umori din fiintza- ne=puse "la gramada' ^n aceiashi "FORMULARE".....Veshnica-ne disperata "cautare"-infinita noastra NE-regasire....!!!!???=====Sperantza vietzuirii dupa Ducere,un cocolosh de sare ^n topire....!!!!--Eccetera ecceterare..!!!-ion -din microscopica numire ce mama o scuipa la-deliverare.....veshnicie,veshnicie,vis de zgura -ars dintr-un carbune scos din Huda Neagra -sperietoarea stelelor=murire...!!!! Vesnicie,veshncie-----pomu' bun shi omu' copt,vai lume,vaiii!!! ===cum pe dos ne-ai copt shi ras-copt..!!!
jenel dezamagitu' din nebuloasa alunecoasa -pe burlane... Miercuri, Mai 7, 2003 4:06 AM
Ooooo,Neagra-mi Pisicutza,^mi adumbrishi visarea,cand in verva fiind,nu ^MI credeam de table-"agatzarea".....Ma shi vedeam printre coloane cu farba rozalie,shi-n susul lor,la discretzie "sorbind" din ofuri shi din asudari-------o clipa,- doar o clipita ======din nesatula-mi foame-ca toate ^s acu-mirari shi-dramuri -amputari de idealuri...Sarind din amortzeala mea un pic- o tz^ra doara,crezand ca ^S reale----s^CCCC!!!!-ca ^s =b u r l a n e -!!!!!-----Shi-n loc-sa merg in sus in spre padurea -aia "ideala",ma scobor^i "^n jos'-tac^nd chitic-cu fr^ntele-mi ciolane..Ca-s reci shi-nferb^ntate,visatele-mi coloane...shi te pica in golu'dintre vis-shi dintre raiurile-mi ...profane...!!! Shi unde-acuma mi-s-^i tufarish ce-i greu-sa-l treci----cu spijin ^n bastoane...!!!! Aleluia shi haram-^i Ioane...!!!-Shi neagra pisicutza si rozele-mi coloane-vise -^s doara si umbre din icoane....!!!!!!----
Pisica neagra de suparare Miercuri, Mai 7, 2003 3:21 AM
Jenele tin-te bine de burlane ca is din tabla= alunecoasa!!!!
jenel zg^r^iat pe N A Sssss.. de sun poalele negrei pisicutze.... Miercuri, Mai 7, 2003 12:59 AM
H^^^^^^-Auuuuu-miauuuuuu...ma doare-ori ma doreshti??? de ma scof^lceshti pre fatza-mi ca pita coapta in "cestu' craiesc dela Maria Tereza venire"???----Miroseshte a sulfina sub poalele tale,de n-ashi mai pleca...dara ma ustura zg^r^itura...!! dara ...o sa te mushc de burlanele-tzi arcuite shi ondulate ca shi coloanele "Minodorice-ori minorice"....shi labirintate mai ca alea minotaurice,in care Firu'Ariadnei -acu,chiara acu'...mi se rup-se..!!ce ma "fac""??? Ram^n agatzat de ......sau,ma las cu H^^^^^ul si cu mushcatu-mi---miau,miau...shia iara shi iara=miiii-auuuuuuuuu!!! De te-ar mushca un parameta mystic,mysticaleshte de buzeletzi-ii=labii-labutze-pisicutzo negricioasa,ca pana corbului si cu ochii ca de viezure sclipind in mopti cu tornade afurisite...ce miai face??Mu ,ori Miauuuu??!!! Paaaa..-Miauuu..!!
Pisicutza neagra Marti, Mai 6, 2003 11:57 PM
Hhhhhhh ..... Jenele! Na si-o gheara pe nas!
jenel-miau-miau..!! Dintre Miauuuri. Marti, Mai 6, 2003 11:47 PM
Nu Mishule,verdeo scufitza..miaurile "mi-au" ^m-palincat gen Ash-chi-miau-----NUUU!! Io nu pot sa beau,ca de-ash putea,goale ar fi tate bodegile-----liqiuorariile astora..Mi-s in forma ca la balti-mooore,ca scufundai pe =gondi- cu pondi=afurisit parazit..!! MAI,AIA --DIAVOLI,sau DEFC(A)TZIUNILE-inter-netoide,care va schimbatzi culoare mai cacameleonu..MAI LASATZI-MI SCULA MEA IN PACEA DOMNULUI M^TZELOR NEGRE..!! Nu ma tat bruiatzi,mai paparude scapatate din balamucul raiului pierdut..!!!Va credetzi mari,HA??!! Putzoi de-o schioapa oarba dela 89 citire..??? Paru vi se nap^rli,dara naravu'-al naibiii vi se immultzii....!!!!Geometric in progresiune..HA??!! Scufitzo o sa ascult ce "miau-mi-ai" ==bagat-pre la Gazietarie..!! Multzam fain..!!M I AAA UUUUUU!!!!
jenel/=== dintre ramashitzele raiului pisicutzelor =negre... Marti, Mai 6, 2003 11:27 PM
Ooo,Neagra Pisicutza,te-nsotzesc,in calea ta cu spini,in spre raiul pisicutzelor negre----apuse odata cu scufandarea pacifistei Far^me de Glob-MU....Ca Mu-ul ^i in mai tate limbile =tat-un Mu- ^i...Suna a fi bovideic,dara ce spune ,nu poate fii ^ntzeles onomatopeic,ori Homo-topeic..Ca shi MIAUL---vrajitoresc si c^t de ceresc substituit,inc^t homo-topeicu-ne simtz,nu-l poate pricepe..KITTY mea--spune neveste-mi---ma-maa--mia-mia-ma...nu-i nici un =u=ca sa semene cu =miau..Honey(Hanii mea) ma vrea pe mine mai tata vremea......ca-i tare fricoasa---Adunate fura din vraishtea containierelor cu far^me de ingurgitari shi de vomari homotopeice..Shi noptzi multe o dormit cu mine ,l^nga mine pe acelasi pat de seamana cu cel dela spital,fiindca real ^i de ala..Acum ishi vrea locurile ei..Se ciondraneshte cu sora-sa Kitty,shi-shi fura locurile unei alteia..Apoi se iau la hartza shi se-alearga printre ^n-moliitele-mi picioare de scaune si de "idei" de care casa-i doldora..Ce frumos ne ^ntzelegem..!! oare ala-parazitu' podi,sa ne fii m^tzat-m^tzait-de-avalma..?? limba lor ^i asha de bogata....!!!! Shi nebun sa fi,ca s-o pricepi..poate si din balti-morele ala o fi rasarit vre-un MU-ar-arhi-arhaic..!!??? Merg neagra pisicutza,unde-tzi este vrerea,shi te urmez pe caile cu zgura arsa picata dintre stelele-murite si apuse---dara mai au lumina ....PA,PA shi pe drumul de licurici,catre raiul negreleor Pisici...!!!
Scufita Verde Marti, Mai 6, 2003 11:15 PM
Jenele ma bucur sa te vad happy fredonind poame si oame ... sigur n-ai "consumat ceva spirtoase" la bord? Vezi ca ti-am bagat una melodie belisima la Gazieta ... c'aci ne bate coana Mitica daca nu sintem "dead serious" cind le povestim taranilor imbecili de civici ca dictarura taranimii obraznice de la orase si sate nu mai e la moda!
Pisica neagra Marti, Mai 6, 2003 10:21 PM
Miau-miau... Jenele,
Am venit sa te iau...
js... din Curentul Rom^nesc.....citire: Marti, Mai 6, 2003 9:20 PM
Vai lume,vai,vai Fetitzele mele -VAIII-!!!!="PISICILE NE POT ^NNEBUNII"........(pomu bun shi omu'copt= ashtea n-au avut naroc...pomu'copt shi omu' bun..vai lume,vai..!!)"Cercetatorii americani de la Universitatea John Hopkins din Baltimore au descoperit dovezi ale faptului ca pisicile ne pot cauza boli mentale foarte grave.Ei spun ca detzinerea unui animal de casa cu blana poate duce la schizofrenie,depresii maniacale shi chiar deteriorari permanente ale creierului................Doctorii Robert Eataoin shi Fulton Trappisch,cred ca un parazit gasit in fecalele pisicilor,numit =toxoplasma gondi=,poate infecta creierul omului.....etc....""""" Poate ca in mediavelism-in neagra vreme=pisica -shi AIA NEAGRA---era -erau in corpore arse pe rug ??? Papistashii--poate ca shtiau din prorocii ascunse nonopedelor,date de catre Zeii altor patru,ori octopede-din ciuda-...?????? Vai ,Fetitzele mele,VAII=!!!!!-Sau p o a te --de aia oi fi io addicted de la Idee..???
js. din vacarmul regasirii speciei... Marti, Mai 6, 2003 7:57 PM
Nu spun nimic nou,shi ce-oi spune-i vechi de c^nd-^i lumea...Viatza a luat un sens ciudat in acest nou mileniu si afetarea-i nominalizata dupa cap de individ,chipurile separat- unica,dara in esentza-i ^I aceiashi debusolare...Shi specia se vrea ca din bipede sa treca in nono-pede.????UNISoNUl-a disparut ,fiindca "miroasea dictatorism"...Sectarizarea-nu-i un termen neaparat cu miros religios-a luat locul unicateleor: din armonie in unicitate... Armonizarea contrariilor,pare a fi de ne^mplinit in vremea ce-o t^r^im(n-o traim)dupa scof^lcitele-ne suflete,fiindca zi cu zi nu se aseamana; ce-o fost bine ieri,^i rau azi..shi etc.,panta ree...Curgerea se face in hopuri,in vaduri secate de apa vietzii,dar umplute pe sub roata morii intzepenite in lagarele-i,de mormane de aluviuni,ce v^ntu le adu-se ca apa-i de mult secata...!!!Ne vrem ce-am fost shi realizam in sinele-ne,ca nu s-o mai implini c^ndva-ce-om vrea,sau ne-om vreee,shi disperari subconshtiente ne asv^rlu ^n toate cele patru v^nturi ,v^nturile nimicniciei noastre.Ne cautam si vrem ca sa reactivam troceraiul din trecut ce-l aveam cu atomii din fiece celula din trupu-ne,dara-acestea-fiecare in parte ^i in razboirea -sa-cu sine si cu suratele-i din perajma-i..!!!.religiile ^s pe coasta care scoboara ea cu sine in valea umbrelor..Inventzia acestei mari perioade din vremea nesf^rshita,,ishi ascunde in pravul scoartzelor dela Marea Moarta shi in esenicile-i fr^nturi -adevaruri care sunt reale vise shi poveshti,pe care neast^mparat istoriea-arheaolgie,le scoate cu tz^r^ita,la lumina....Citind -in secret,secretele tzinute de ochii lumii,cu o m^na tremur^nda de otzel papal si cu o ingroshata voce de catre sanhedrinul ierusalemic,shi adun^nd din colbu' sfar^matelor caramizi si faramitzatelor papirusuri,ce trebuia ca sa shtim a fost dosit vremii si ascuns noua= inshilor faloshi ca ceru'-nnourat shi slabi de oase ca ni-s ,precum ^s r^mele care tat sapa la canalutze-intr-o tzar^na care-i mereu,mereu imaloasa..shi nimicu-i plata sfortzarii noastre.Shi soarele pareca ^i mai pal anu'asta,dec^t fu in anii trecutzi,shi oamenii ^s mai fara rost simtzindu-se pierdutzi in ei si aiuritzi de vacarmu' din preajma-le..Pica peste ei-bipede clatin^nde pe un pam^nt mereu in sucire si clatinare neast^mparata-shi-at^tea dureri si boli care inventate tat de ei fusera...dara==SA NU zicetzi asta,ca va m^n'ca GAIA..!! Ast^pmaru' -pareca vine??-ce-nshelare..!!-din a contraria contrariere,din a te smicura la altzii -smicurare....shi de-a fi cel putzi pentru o clipita:cocosh impanat de munte..!!!-Shi la urma-urmei-care-i plata-platire?? Un pumn de fleacuri shi de certuletze fr^nte in cioburi de oglinzi de ape morciolite..!!! Shi noi ieshind r^nd -pe r^nd ,inamolitziii..!!!-crede ^n ce nu-i-de- crezare shi increde-te in ce-i de necrezut..ca shi-asha t^r^rea ne este un putred fruct.....Omu' bun shi pomu copt-sau invers;amalgam de pere acre si de merele la care nu ajun-se vulpea..!!!-Va saluta-salutare....printzul(prinsul) dela Novi-sad venire din anii care oricum i-ai socoti tat cu 17 pica---1789=1798.....saaa-Braaa------!!!
S.Brancovici....Novisad-1798. Marti, Mai 6, 2003 6:10 PM
Traiasca ZIUA c^nd omanii de peste tot UNIT-A-s-au..intr-o singura TULPINA.!!!! SARBAORITE ZILE: 7*******-MAI*****- 2003*****-------755=17========1789(1717).================Intre mine si Israel sunt 8 ceasuri...La mine-i 2.pm si In Ierusalim poate-i 22-10 pm..??/=============God BLESS THIS STATE---OF --I S R A E L !!!!!!!---------sava Brancovici de Novisad.Imaratzia Craiasca----Banatu' Mare.Episcop,printz de Voivodino...SSaavvvaaa-Brrannccoovviiccii..!!!
Erata Marti, Mai 6, 2003 7:53 AM
SAVA-sa-ti spun un secret..In 1948 ziua independentei Statului Israel a fost pe 16 mai,dar anul acesta ziua cade pe 7 mai (ca asa-i calendarul asta complicat).
SAVA BRANCOVICI-Novisad...1789. Marti, Mai 6, 2003 4:19 AM
PENTRU ZIUA -INDEPENENTZI-READUNARII ISRAIELUI....mai fiind doar 10 zile ...de acum DORESC DIN INIMA.....GOD BLESS THE STATE OF ISRAEL!!!(16*5*22*****==16.......******
Scufita Verde Marti, Mai 6, 2003 3:57 AM
IdH ia vacuta de lant si da-i pingele la opinci! "Bre, nea, flacau ... belciuge in nas" le zici si le pui mata la rudele alea de la Hoinari cu care mincati impreuna porumb parcat in noroi si pisat de toate animalele satului. Cit despre porci ... daca n-ai auzit sint unele din cele mai inteligente animale ... nu cred ca ai mata prea multi prin familie care sa le egaleze IQ-ul!
DISSIDENT VOICE Marti, Mai 6, 2003 3:20 AM
Corporate Media and Homeland Security Move Towards Total Information Control - http://www.dissidentvoice.org/Articles4/Phillips_Media-TIPS.htm
Ion dela Hoinari Marti, Mai 6, 2003 2:12 AM
Pai vezi bre nea MV, c-m avut dreptate? Pai iti trebuie unu dublu nenica si din sarma inox, ca sa tina toata viata. Daca ti-as fi spus-o numai eu, mai treaca mearga, dar....ia gandeste-te putin la cati te blagoslovesc prin cafinelili prin care ai trecut. Cat despre tarani, n-ai teama ca mai ai mult pana o s-ajungi la nivelul celui mai prost taran. S-auzim si de mai bine, flacau. Hoinaru.
Scufita Bankara Luni, Mai 5, 2003 10:51 PM
Credit & Financing for Idiots 101 ...(subiect favorit la CRL):

Tovarasi, cind suciti intrerupatoru se aprinde lumina (daca ati platit cumva nota de electricitate luna trecuta si lunile anterioare) ... bun!

Tovarasilor carora nu le place creditu putred imperialist ii invit sa se scoale in zori de zi si sa se duca frumos la coada sa plateasca curentul, chiria, intretinerea, taxele si telefonul in mod zilnic. Daca le mai ramine ceva timp pot sa mearga si pe la piata sa admire produsele care s-au mai scumpit in ultima saptamina.

Vedeti tovarasi aici in imperialism lumea e ocupata cu "cimpu muncii si al prosperitatii" si n-are timp de stat la coada sa se certe cu toti functionarii (decit poate la immigration & naturalization) si atunci se spurca la credit de nici macar nu vor sa mai stea la coada barem odata pe luna (sa pastreze si dinsii traditia mioritica strabuna) ... platesc prin posta sau "on line" ... cu cecuri de hirtie ordinara, cartonase colorate din plastic ... "instrumentele diavolului imperialist bankar" care nu vrea sa faca afaceri cu gainarii. Si uite asa romanasu cinstit, da harnic, primeste un credit card ... si o linie de credit ... the rest is history (alt subject pentru care trebe sa platiti alta taxa ... ca nu-i pe moca ca la Scoala Generala din Gageni Halta unde si-a donat nea Papastratos laptopul stricat si virginitatea). In Romania au aparut oare "Credit Cards" ... ca de disparut dispareau demult si "la meserie"!?

Coana Mitica sai ... imitatia aia de stirpitura tip Obelix vrea sa ma calce cu masina in orasul meu natal in care am facut mai bine de 50,000 km cu motoreta Mobra in studentie ... crezi ca individu are bani de benzina sau li s-a cam termenat creditul la benzina si spirtoase?
Scufita Verde Luni, Mai 5, 2003 10:07 PM
Ce se supara tovarasii frecatori de memta daca-i trimiti sa faca si ei "ce poate dupe" inteligenta lor minuscula ... sa sape barem o gradina sa puna o floricica sa nu mai traiasca in mizerie! La munca nenorocitilor nu la intins mina ... si nu-l mai imitati pe Obelix/Asterix ca de cind l-a lovit mysticismu multilateral dezvoltat (Hi Jenele) nu mai deconstipa saracu pe nimeni ca nu-i frumos sau crestineste ... chiar daca taticu a fost/este turnator iar mama filatoare si curva multilaterala a proletariatului.

Hi Kuki ce mai e nou prin Canada ... ai terminat de sapat gradina sau e inca frigid pamintu?
Obelix Luni, Mai 5, 2003 9:39 PM
Aloooo ! Stie careva daca bivolul care se simte zmecher sub acoperirea scufitzei este de-adevaratelea MV c'est a dire Mihai Vasilache si e din Ploiesti ? Ca se da viteaz ca se duce pe la Ploiesti si poate-l calc cu masina-n vara asta ca sa-l invat ce-i respectu'. Nu de alta da' Ploiestiu'i un oras mishteaux care nu are secrete pentru mine si daca-o sta si-n spate la Omnia atunci stiu cine e si drequ l'a luat, 2-i mamarea-n bot dĺ onan...
Tablagiul quiproquo Luni, Mai 5, 2003 3:14 PM
Domnul Chicasso va multumesc pentru precizare, a la votre !
Kuki Luni, Mai 5, 2003 2:24 PM
Draga Miti, iti multumesc si astept cu rabdare. Am nevoie de postarile pe decembrie ca sa arat cuiva ca-i fileaza o lampa, asadar nu este nici o graba ;O)
Pablo Picasso Luni, Mai 5, 2003 11:42 AM
Tablagiule ai înteles gresit... gargarigulul meu este Scufita în toate culorile Cur Cubeului !
Scufita Verde Luni, Mai 5, 2003 11:42 AM
Uite ce zice tov. Dummy & Comp Sa de exportatori de organe de la RL ... daca s-a terminat razboiu (cit de cit) trebe gasita alta tema AntiAmericana pe n-o pricep:

"Luni, 05 Mai 2003 05:24:48 (GMT-7) toma (NETwork) Danny, ... Pentru cultura lui generala ii amintesc doar ca statul american are 30.000 miliarde de dolari datorie si ca tot poporul american traieste pe credit. regards din gradina cu cactusi"

Da tovarasi in America se traieste "pi credit" dar se traieste foarte bine merci, iar a scazut pretu la gaz si ne-a crescut din nou nivelu de trai. Numarul de bombe pe cap de locuitor e in crestere, noroc ca le mai aruncam pe la altii ca ar fi greu de tinut in cap. Nu tot poporu American e dator ... eu am mai mult de luat decit de dat (vorba lu Radio Erevan ... "da votu meu unde e")!

Ce legatura are tocanita de lebada pe mamaliguta cu finantarea guvernului si industriei Americane? Pai daca era mai bine pe cash inainte (ca la domnele francofone) pai atunci nu mai existau banci sau bancheri putred de bogati care suge singele scirbos al proletariatului bovin de pretutindeni! Tovarasi sa nu va mai "beep" grija ca nu va pune nimeni sa platiti ce nu datorati ... numa taxe ... cinstit cum zicea si Lenin cind se machea! Tovarasi in Comunism nu exista INCOME TAX pentru ca s-a inventat inca INCOME-ul!

Hai mereti si voi la o sapat de gradina, c-a venit primavara, sau ce va pricepeti, if any, ... ca-i pacat sa pierdeti toata ziulica conversind chestii care nu le intelegeti! Nu uitati ca America are 250 de milioane de oameni ... din care multi lucreaza pe bani ... nu pe zile-gradina. Asa ca sumele care voua vi se par imense ... e.g. $5 intrarea la cinematograf ... nu sint chiar asa de mari la scara nationala ... unless ne apucam de numarat virusi la microscop!
Tablagiul Luni, Mai 5, 2003 9:35 AM
Pai ce faceti, don'Chicaso, tot la perioada de umor geometric ati ramas ? Daca permiteti, nu retin subprodusele care v-au iesit din gura sub forma de tarâta si altele, pentru ca nu mi le-ati oferit mie, iar destinatarul nu da pe aici decât de sarbatori. Mai veniti pe dupa Craciun ... a la votre.
Miti Luni, Mai 5, 2003 4:49 AM
Kuki, imi pare rau n'am reusit sa refac arhivele in week-endul asta. Sper totusi saptamana asta, step by step, sa le pun in ordine. Scuze.
Ghiopardul Luni, Mai 5, 2003 4:26 AM
Sunteti o figura domnule Columb! Cum nu ati gasit parcare cand in pasaj, sub intersectie e ditamai parcarea subterana?
Fantana exista, a fost realizata in mai putin de-o luna si e inaugurata chiar inainte de Paste.
Deocamdata circulatia pe St. cel Mare, M. Bravu si Mosilor e gatuita din cauza liniei de tramvai. O sa fie scos ca e metroul in subteran si atunci o sa se circule mult mai bine.
Fantana Miorita e o paragina. Mozaicul care e printre putinele (daca nu unicul) realizat de o mare artista romanca, nu mi stiu cum cum ii zice, e vai de de mama lui (din goana masinilor oficiale nu se vede) si trebuie restaurat.
La "Seminte de Olanada", "Brazi de Olanda" sau alte plante exotice nu ma bag ca e treaba tigancilor florarese, discuta cu ele.
Columb Luni, Mai 5, 2003 12:47 AM
Domnule Ghiopard, probabil ca Bucurestiul ar fi aratat altfel daca in loc de un kilometru de fintini pentru salariatii de la Casa Comunala ar fi existat in locuri diferite din oras alte 100 a 10 metri fiecare.
Nu am vazut decit la sosire si plecare fintina Miorita ( secata la orele acelea ).
In intersectia Mosilor - M. Bravu - St cel Mare m-am invirtit intr-o zi un sfert de ora dupa un loc de parcare si nu am zarit nici o arteziana.
Dar am facut o fotografie, printre stropii de apa de la Universitate - care fac bine pe caldura mare Miticilor si statuii dramaturgului de la National.
La Obor am gasit seminte de "regina noptii" ( de Olanda... hm!).
Pablo Picasso Duminica, Mai 4, 2003 11:53 PM
Ghiologhiopardule... Iti tîsneste prostia din cap ca dintr-o fîntîna arteziana !
Pablo Picasso Duminica, Mai 4, 2003 11:41 PM
Gargarigule, cap patrat si minte triunghiulara...Tu ai în loc de creier tarîta amestecata cu balega de bou american !
Scufita Verde Duminica, Mai 4, 2003 10:08 PM
Vad ca coana Mitica ori ma ignora civic ori nu s-a mai spalat saraca in Marea Neagra de ani de zile, probabil de cind s-a bagat apa rece la bloc si au inceput capsuniadele prin Spania? Oare de ce tace toata lumea buna cind intreb si eu cum e la mare? E secret de stat? Vreau sa merg si eu citeva zile la Costinesti sa vad palmierii patriei ... unde mergeam in studentie ... sa vad si eu cum, daca si ce gindeste tineretul "mindria tarii".

Intrebarea mea e relativ simpla si la subiect; daca inoti in Marea Neagra te umplii de bube, exeme si alte cele (ca la Snagov) sau e inca safe atita timp cit ai costum de scafandru bine sealed? La mare in Romania sper ca nu-i "topless" ca merg cu copii, sau decind cu integrarea inter-euro-araba s-au cam desfintat sutienul de plaja si standardele minime de buna cuvinta?
Scufita Verde Duminica, Mai 4, 2003 9:48 PM
Jenele spune-i Tablagiului ala francofon ca daca mai foloseste dezacorduri trebe sa plateasca "trade mark" ... si nu in franci-curve sau zile-munca ca la Coinac ... dezacordurili a fost deja inventate de altii mai destepti.

Referitor la rapu moldovienesc ... ma scuzati, la Gazieta de Perete din Texas se cinta numa Manele Classice, ca sintem telectuali de la Oltenita, judetu Caracal ???? (na ca-mi scapa pe moment geografia fostei), nu?! Oricum n-am fost niciodata la Oltenita (sau prin zona aia) ... credeti ca ar trebui sa vizitez asezamintul NATO acu ... avind in vedere ca e atit de popular in stalinisti longevivi multi-elrecti?
Tablagiul Duminica, Mai 4, 2003 8:17 PM
Oncle Jenique, te rog sa ma scuzi pentru dezinformare, domnul ala verde nu numai ca cânta rap moldovienesc de unul singur, da' si vorbeste bolboroase tot de unu' singur, doar-doar i-o raspunde careva obraznic, ca sa faca dupe aia umor ploiestean de calitate cu el. Drept care dau cuvenita erata. A la votre.
Aburel-Aburica,etc. din stupiditatea-mi. Duminica, Mai 4, 2003 8:09 PM
Sa vezi shi sa nu crezi,c^t de stupid ma facu scaraoschi..!!(sciind,eu nu-s nebun-asha cred io,la cuv^ntul stupid,din senin mi se adauga un-a-!!!)Ca sa vezi-iarashi shi iarashi-cum joc ishi bat shi de cap ishi fac-p a c i f i sh t i..!!Apa morcili(mi se lua imaginea,ca de,n-au altceva mai pacific de facut!!)-ta-(morciolitzii-ca sa termin cuv^ntu') se v^ra prin tate crapaturile,nu se paciuesc m^ncai-ar porcii..!! Ceru' imi trimi-se niste explicatziuni.Mi- zisera ca sa ma uit la un Toronto-nist ,cum ^i luat in balon ,fiind singu rul,nu numai,care are filozofia shi economia politica la baza dintre creliststi.......Shi cu -fara de ratziune ^i combatut ,c^nd ,de fapt,nici unu dintre aia ce-l porcuiesc,n-au nici clasele numarate pe dejte..!!! Pai,sculele mele ^s defecte-shtie nea Ion,ca mi se SHI defecteaza,....A,A,aaaaa!!! asta-i povestea????Shi ise sfintzia mea defectata shi defectu-oasa,shi nebuna,si chiara io ma duce unda pacifica,ca sa ma fac nebun..!!A,A-aaaa..??!!!! Ma ,rau ^i ca sa fii proost de naiv,ca shi mintutza-mi sfintulita de -Pa-apa ieri la spaniolita..!! de n-ashi vorbi in re^ncaranatu-mi grai,vai de pacifistu-mi curishor..!!Acu ' ma 'clarifica" Ceru',ca shi ala avu treburi mai serioase de facut..^i puse pe mioritici la grele munci,ca sa se ciondraneasca unii cu altzii-asha ca din joaca..!!Aaaaa,de aia-^i rom^nii cu moatze mai motzoshi dec^tara,ailantzii..!!??/ iar sfiintzia mea,deveni "^ndobitocirea mea"..!!!Vezi,daca nu m^nca lapte!! Nu ma pot covas^--nu ma prind ca iaurtul ,sau ca sm^nt^na dela bivolitzele din preajma Muresului..!!!Acum pricepii,ca indobidocit maaaa,fui....!!!ia sa ridice unu capu' shi sa nu fie din apa pacifica,vai de grumazu'astuia..!!!dara ce-o fi shi asta pacifism,etc....????io=s mai aproape de Atlantic,ori asta ^nseamna ca io mi-s Atlantic,ori Atlantid..??!! Greu -i drumu bradului,si caile ^ncurcarate ale mioritismului..!!!
Scufita Verde Duminica, Mai 4, 2003 7:02 PM
Vinul de California e excelent ... e drept ca e ceva mai scump decit omologul frantuzesc insa marita fiecare picatura, iar Americanii isi pot permite, dupe budget. E vin adevarat produs de oameni adevarati! Chestia cu "fata de masa arsa apartine" lu conu Tablagiu care se zgirie pe ochisorii bruneti alunecatori si sustine ca numa vinu de curva e bun ... ala de California ar "arde fata de masa". Nu cred ca si-a permis Tablagiu sa guste vinul de California ... cind are secarica moca in butoiu cu brinzica imputita?!
Tablagiul turist cu ochiul Duminica, Mai 4, 2003 6:44 PM
Motto : Administratia blocului...primaria...proprietarii afiselor...cine o fi platit pentru intretinerea coloanelor din Piata Romana?
Ca sa nu fie dubii, cred ca trebuie sa întelegem întrebarea asa : cine ia banii, ca sa întretina coloanele. Poate ca nu da nimeni bani si poate nu ia nimeni bani ... coloanele alea e bune si murdare, ca nu e de la Parthenon. Blocusorul ala care odata a avut si el ora lui de glorie si de istoria arhitecturii române, ca cap de perspectiva ce se afla, o fi având fro 150 de apartamente - indiferent de forma de proprietate. Hai sa fie o suta ... Coloanele în total, hai treaca de la mine 50. Un stâlp de curatat pentru doua apartamente ... Nu facem munca voluntara, ca nu s'tem sub comonisti? ... Bine atunci, nu. A la votre, faine poze.
Actorul Duminica, Mai 4, 2003 6:42 PM
Cine vrea sa vada un film?
http://www.asciimation.co.nz/
Aburel. reala nepricepere si mascarada cu caru'mare. Duminica, Mai 4, 2003 6:41 PM
KRONY,mascarada-^i cu caru ' mare..!!Shi a doua trimitere shi a treia tat inapoi venira,dar tot mai trunchiate;fiecare- la fiecare trimitere dela mine catre tine,IA c^te ceva din mesajele mele...IAU ashtea shi CE N-AM SCRIS..!!! Sau or pune ce ei scriu ..?? Care-o fi dedesubtul real al acestora.??.Imi aduc aminte cum zicea LIVIUS ca el scrie mai "umed" sau ca cam asha..Esentza-i ca ACUM ^s pe spatziul unde trebuie ca sa scriu "ce avetzi de spus-dupa cafana citite"shi io scriu in rubrica-unde E-mailul ar trebui ca sa fie..!!??Asemene "minuni,zau,ca nu am mai ^nt^mpinat"!! Cu c^t mai mult vreau ca sa comunic cu tine,cu at^ta fenetele facute de "amicii multilateral binevoitori" se ^multesc,mai al naibi dec^t ciupercile otravite..!!Am "prins pe la"podrumurile mele" pe unii ca fiind din-via Spania-dara romi erau m^ncai-ar gaia,shi pe unii dela Cimishoara ,m^ncai-ar viermii..!!!tat aia care dela Gaia ^s venitzi -venire..Mai, shi ce era important,nu secrete,ca -cu ashtea,asha ceva exclus ^i dela facere..!!Intuitzia imi spune ca trebe ca sa ne ^nt^lnim noi am^ndoi ungeva shi c^t mai cur^nd,.....Intuitzia mea-i =zicere dela Cer venire..!!! Ca n-o fi shi altceva pe mijloc de stufarish,"idiotzii pacifishti" or mai stii..!!daca te uitzi la MV pe Gazieta,^i vezi cu cururile scoase la bataie,ca cineva de curu' lor=cap- fiindu-le nevoie ar avee..!!Vezi tu vor ai mei ca mucii,ca de brazi dusu-s-a vremea,ca sa ma scoata de piste tat,...!!O sa rog pe Americanii-autoritatzile ca sa ma ajute shi sa scotoceasca ele ca,ce -^i cu astea,mai cu seama ca un hoinar ma da in cap,o clr,ma ignora chipurile ,ca tocma de ignorera-^i mi se scarpina mie..!!IARA aicea,NU pot doua cuvinte scrie ca sa nu mi se intrerupa shi sa fitileasaca.Ori sponzoru IDEEII ^i AMERICAN DIN AMERICA...Se lasa SRI-ului supus???Ce facetzi bravilor americani,va halesc mioriticii ,chiara in coliba voastra..??A M E R I C A N A==??? Sau vi-s si voi P A C I F I SH T I==??? Pe un hola -hopa ,^l lasara ca avui shi io o vina,ca NU trebuia sa fiu client cu ei,ci sa ma infing shi sa nu-ma "umezesc" vorba Sfintziei sale LIVIUS..!!Prostia mea-i ca tat dela sapa ramasei....Shi ca nu stiu ODATA ca sa zic shi haram..!!Ma incovoiesc ca nuiaua de alun ce-o cautam prin v^nt de Arminden..Dara ,,,,vom vede ca orbu Braila..!!!Dar o gasi p^na la urma..Asta-i treaba..(treba-pe s^rbeshte).ca-^i si scursoare dela "treba" prin venutzele-mi,shi vai shi amar-nu amara..!!--de cine-o mai aduga un cuv^nt,sau o shterge o virgulitza chiara...anatema ,ca in biblie ,pe capu;' lor..!! Eu am crezut ca prostu,ca n-o fi asha de mare dushmania intre ciumetziii virtuali..Dupa ce imi puse-i cenusha ^n cap,ca ce zi-se nea Ion.....Venira "ai mei chiara-ca brazii" shi imi zisera,ca mare tolomac mi-s..fiindca la inceput io fui fitilit shi conform legii :dai si cum primeshti asha inapoizi...vina mea-i ca m-am aparat ciufulit si COCOSHESHTE-sarind ca baba oarba in preajma cuptrorului frig^nd..!!Oricum,ashtea Krony,vor in gashca ca sa ne evaporeze..!!Hola_Hopu' ma gasi cocosheshte shi reushi m^rlaneshte,ca sa se holandeze..!!hoinar shi vagabond fiind ,^i mai ushor ca sa gaseshti prin h^rdaie,sculele nedefecte ,nimerite..!! DARA sa ram^na in bratzele sarsailalui,ca se apropie in progresie geometrica de....etc...Ma luai cu vorba..te ^mbratzisheaza cu cere de iertaciuni Aburel-Aburica-porc-purcel-purcea-purcica..!!
Kronberg Duminica, Mai 4, 2003 4:38 PM
Mda, tanti Miti, posibil sa avetzi dreptate... chestia ce aparea linga RUSIA era legata de... doubleclik... deci tripodul cela are obicei sa planteze chestii invizibile... dupa ce publicitatea-i stinsa? Ma rog, putzin conteaza... Aburel, Am fost... si nu te-am gasit. AM INTZELES... sper ca si dumneata.
Kronberg Duminica, Mai 4, 2003 4:29 PM
Miti-mammy... Las-o jos ca macaie... in status bar... dupa ce-am inchis "publicitatea tripodului" ... pin' sa se-ncarce "cimpul cu lalele..." se tot plimba (status bar witness) undeva unde zicea clar cu majuscule RUSIA si ceva cu html... ma rog, fie cum zici matale ca tot aia e... Aburel uite inca odata cum arata ce vine de la dumneata: From: VADUMORII@webtv.net (JOHN SAVA) Date: Sat, 3 May 2003 12:59:24 -0500 (EST) To: Kronberg@xmail.com, ashelyson9@yahoo.com Subject: Re: L-am deschis, noroc ca mi l-ai trimis inapoi... Message-ID: <15616-3EB4037C-2843@storefull-2355.public.lawson.webtv.net> In-Reply-To: Karl Kronberg 's message of Sat, 3 May 2003 10:12:53 -0700 (PDT) . De ce este amestecat mereu chestia cu xmail in toata tarashenia poate avea doua explicatzii: 1- cineva se joaca dea corespondentza... eu unul nu prea agreez acest mod de comunicare cu virtualii de pe chaturi si message boarduri... cine-i celalalt... numia Domnul stie... sa-i dea dupa merit. 2- poate ca folosind :"Karl Kronberg 's" undeva in marea nebuloasa a internetului (din timp in timp in status bar mi se arata ca se tot plimba pagina... poa'tanti Miti nu-i la curent...)cind pui chestia de mai sus la address bar se incearca automat de a se trimite mesajul la Kronberg@ ce se mai gaseshte pe net... In incheiere, mesajul tzi se intoarce din cauza de: "User mailbox exceeds allowed size: Kronberg@xmail.com" e clar... ma duc sa verific la cealalata adresa ce tzi-o dadui... daca nu gasesc nici un mesaj acolo de la dumneata... am priceput! Sanatate.­
vin fain Duminica, Mai 4, 2003 3:49 PM
beau vin rosu, d'ala care "arde fata de masa"....... Stiam ca vinu' da California e ceva mai bun. Asa cum aud, aminteste de vinu' de surcica de pe vremile buni. Dar fiecare vin pentru gura pe care o merita.
Ghiopardul Duminica, Mai 4, 2003 8:12 AM
Domnul Massacre, d'aia nu poti mata sa mananci linistit lebede, de frica "killerilor americani" din Koreea?
Ghiopardul Duminica, Mai 4, 2003 8:07 AM
Domnul Culomb, pe la Obor n-ati trecut? Se treceti sa vedeti ce frumos e acum! Primaria Sectorului 3 a facut o fantana arteziana superba in intersectie. Daca ma gandesc bine, e singurul lucru bun facut de primarii Bucurestilor dupa '89. E de vis, mai ales noaptea cand e luminata de reflectoare! PSD-ii au promis ca in urmatorul mandat or sa ne aduca si cocotieri si lebede si ne pun si o satatie din marmura de Tanagra cu revolutia in direct. O sa fie mai ceva fata de Cismigiul lui Basescu!
Massacre in Korea (1951) - Pablo Picasso Duminica, Mai 4, 2003 7:28 AM
” Massacre in Korea ” - http://www.art-beat-gallery.net/paintings/picassokorea.htm.____La vremea razboiului din Korea armata killerilor americani era echipata în stilul vechi. Killerii americani care apar în tabloul din 1951 al lui Picasso arata mai mult ca cei ce se afla azi în Irak... Picasso a anticipat viitorul !
Scufita Verde Duminica, Mai 4, 2003 4:37 AM
Culoarea verde a Scufitei e numa de prosperitate si de bine, mincati-as, ca a inceput sa mearga economia mai repede, a scazut iar pretu la petrol ... si scade apropape zilnic, ne umplem SUV-urili mai ieftin, calatorim mai mult (in tari NATO adevarate ca Romania) ... samd ... bucurosi le-om cumpara pe toate! Daca s-ar mai termina un pic coruptia la Bucuresti ce investitii ar pleca in directia aia, mama mama! In zece ani n-ai mai vedea mizerie in Romania. Ce vin si apa plata ar putea exporta romanii fara taxe la capu asta ... la competitie cu stirpiturile de cocosei galici si-au cam mincat singuri brinzica din dos.

Am auzit ca Sirag al Ieuropei v-a scazut vinzarile la automobile nu mai putin de 13% ... si asta numa luna trecuta ... dupa alte 3 luni de scaderi istorice. Tot inainte sa-i prindeti pe Albanezi dupe urma! Foarte inteligenta masura cavaleristului ... la surplusu de vin francofon care trebe baut pe plan intern, fiind super refuzat la iesport trans-Atlantic, nu e indicat sa se calatoreasca cu automobile de plastic,carton si cauciuc gen Citroaien-Pijos cu gumarii vulcanizati a lu Michellin. Da nu-i bai va face Sirag in schimb o armata pacifista (cu Belgia, Luxembourgul si eventual Monaco) ... de sta mita-n coada ... cind incepe cineva sa traga cu artificii pe la Disney Land astia se predau in mod eficient fara varsare de singe rosu refuzat la export ... c-o sa creda ca i-au cotropit cei cinci milione de franco-arabi obraznici!

Le jour de gloire est arrive ... acu sa va vad cui le mai dati voi muie ... ca sa va scoteti camasa lu Pierre Cardin jegoasa pe guler, da parfumata cu Chanell #5!
Columb Duminica, Mai 4, 2003 4:28 AM
Va invit la expozitia de fotografii "Oglinda orasului -2003".Pe cit e de placut sa te consideri bucurestean pe atit de mult te doare. Va plac subiectele minore si insolvabile pe deasupra?
Nici mie si tocmai d'aia. Oare sa nu fie locuit orasul de bucuresteni?
Sponsorizarea expozitiei e inspirata de banul public.

Tablagiul Sambata, Mai 3, 2003 10:32 PM
Oncle Jenique eu nu mi-am permis nici odata Jenel, va rog sa nu ma confundati cu domnu verde din america de sus, care cânta moldovieneste de unul singur si pe muzica rap ... A la votre !
Jenel al fumurilor din coshuri arse... dintre vraishtea de nebunii... Sambata, Mai 3, 2003 8:41 PM
Ya,mi-s nebun,nu-s bun da nimica,ci poace de a-mi face dushmanii cu caru' mare ,cu furgonu' cu care se duse-se tata la al doilea mare rezbel..nea ion avu mare girepace..shi nu-l voi uita nici c^nd pacilea..El mi-adu-se aminte ca tat asha faceam shi c^nd sedeam in colibele din Baragan..Cum nebun ,ca sa nu fii,c^nd printr-atcea firu sortzii ma t^r^...??? Azi noate ma sustra-se Honey dela "plasma' shi dela plasmuirele-mi.....Somnu cu greu se lipi de ochii-mi care contnuu lacrimeaza..OF-tal-mo-ologu'-imi zi-se ca inafara unei albetzi ce-i in devenire ,nimica n-am,dara la urechea-mi bleaga imi shopti,ca inima pl^nge-n secret si nu-s de vina lacrimalele-mi gladutze...Inima neagra,inima de care tata lumea fuge..^s pe l^nga mine,shi in lumea mea,multzi,carora in secret le lacrimeaza inima,dara ei ^s O.K., oridec^teori ^i int^mpini..dece-or fugi bipedele de ce-i negru' si spalacit de vremuri??? Ochii mei verzi cum fura,acu-s spalacitzi ca iarba care nu-i nici in toamna shi nici in iarna-de doua feluri....Cum sa fim??Asha cum NI-S..!!! Acu-mi aduc amince cum incepui cu dushmaniile....Cu anishori in urma fu unu din Chicago-acolo sedea,care facu-se studentzia la Cimishoara,dara el era de prin Liban,si ce sinistra coincidentza(nu cred in astea shi tatushi ^s)cu lebanonu meu,ma porcarea cu de tate sc^rbosheniile,ce le invatza-se ,pe semne prin Tzara motzilor,de unde ishi lua nevasta cu boi si plug....ce pot merge pe coasta..!!! S-o dus in Libanu-i ,dar lasa pe internet doar numa C^INELE-I....de a carui ducere suferea amarnic..poace de-aia ma porcaia asha c^neshte chiara pe mine......!!!???SHI noi bipede fiind,tat din patrupede veniram...Shi asha ca imitarea -imitatziunea,dela a lui patrupeda o luai de ma incr^ncena-i cu tata bipedimea..??!!! In viatza asta ,multe se ^nt^mpla,dara de-s rele,sa nu le shtie nimenea,ca ne duce honoarea in jos..Ce-o fi shi asta honoare,de care sa ma leg io,asha de mult,pe c^nd altora li se f^lfaie de-a mea honoare-honorifizata..?? Ce ushor se poate pica din pom,exact in h^rdaul cu laturi pentru suine ???-Oare nu ma facu Nepotu-miu frantzuz jenel-??Jean-jenel-jenea -jenica-porc-purcea-purcel-purcica,precum c^nd mici eram ne porecleam unii pe ceilaltzii..Cercetam,stupid,NU?? O picatura din s^ngele-mi ce si asha ^l iau ca sa imi vad tzucuru din s^nge......"plasma astuia"...Shi-n picaturica-mi de sang,nu vazui cu medievalu-mi microscop-plasma....daca-o iau pe mysticeshte shi intr-o galeata-a mea-i galetutza-de apa o potzi gini...precum facu nostradamus...ginind ursitele mileniilor.......^n juruintzele ce le facui:plasma era o vorba si reprezenta o idiatziune(nu idiotzenie-!)shi mysticul se impletea cu arhaicu',iara asta cu anti-cuul...!!! Spiritishtii se im-plasmeaza uneori ca sa aduca pe c^te un DUS de dincolo aici....C^nd invatzam pentru H^RTIILE de mare mahar mystic,despre plasma multe ni se bagara la glagovie,dar nimica nu era la pipaiala..Shtiam ca s^ngele se scalda shi aista in plasma..cu tate ale lui indridituri...Ei,descoprii minunea....!!! Apa osmotica,apa intracelulara,are o alta substantza,chit ca-i cu aceiashi formula,precum apa de mlashtina...In s^nge-i SER(nu SRI)sangvin-in care se lafaiesc ca-nscaldatoarea leproshilor biblici,globulele,de tate culorile ce-or fi ele..ori seru' asta,n-o fi apa intracelulara??UMORILE HIPOCRATICE.....NU..!! Ca o lasa-i picatura ca sa se ushce shi apoi o incalzii cu incetinitoru cu apa dela robinet....SHI EVRICA!!!Ieshi p l a s m a--!!!Mystic aceasta ^i aceia care umple spatziile galactice shi tzine universu'legat la tzarusu' unei singure bucatzele de univers...chit ca-i tare ^mprashtiat saracutzu'!!! Shi in asta -plasma ne vor innota ciolanele dimensionate la a patra gradatzie,iluzoriu numa'.Shi in plasma asta ^i localizata cu chirie dooara,MINTEA DE DINAFARA...!!!!Ce greu imi fu,dar ma"prinse-i" in propia-mi capcana mystica...chiar shi fara de palinca,fiindca nu pot s-o ingurgitez,chiara de-ashi vrea-o..!!!Asta-i invers ca la tine MISHULE !!! Serios o zic..!!!! C^nd vretzi adevaruri ascunse printre fantezii-uitatzi-va la TIVI-pe "SAI-FAI"---Shi-vai shi-amar pe urma de ce-o ieshi din mintea-ne cea DE DINLAUNTRU..!!!-Hei,oare nu-s nebun,ca va scrise-i tate astea??? Ba ,shi bun de legatara..!!!----------trebe ,cu orice pretz,ca sa desfiintzam virtualele dushmanii care se pot,la mine se putura,transforma in reale dureroase enimii....!!! Shi sa gasim nebune subiecte si ziceri care sa semene a ceva,chiar de-or semana cu palamida,tat o planta ^i,dara cu mai putzini scaietzi..!!! O nebunie,ii realitatea altei lumi...mult am meshterit pe l^nga schizoizi ca sa le pricep vedeniile...p^na poace ca shi io ma prinse-i in astea??Domnu shcie..!! Shi vazu-i ca boala nu-i,ci-ii o forma deela alte lumi ce-s SHUI,adusa fu....de aia erau aprinse rugurile cu ei.....????/----shi c^te altele nu afla-i din demonologia catolicus..!!Altadata o sa va povestesc,cum m-am dat shi io la scos de draci din oameni,shi c^te mai patzii atunce...!!! P^na una-alta-va zic ca la Roamania=PA,pa..!!!!
Tablagiul Sambata, Mai 3, 2003 8:29 PM
domnu cu scufitza daca beati din ala rosu normal era sa va pastrati culoarea initiala ... eu ca va simpatizez cred ca trebuie sa vedeti un doctor ca daca v-ati înverzit sa nu fie de la bila ... asa e când se revarsa dânsa în organism dupa o emotie puternica, dati fuga doamne fereste ca cu ficatii e jale ... sanatate si a la votre.
Aburel. mesaj trunchiat.... Sambata, Mai 3, 2003 6:46 PM
Vezi Krony,nu-i vina nimanuia;pe toate le-am incercat si mi se truncheaza mesajele,sau pur shi simplu nu ajung si,sau mi se intorc..este fitileala shi shtiu EI,de unde shi cum o meshteresc..^i scopu' lor chiar pe noi doi sa ne rasteluiasca..!!^i ceva putred in drumu catre cafane..!! Cu La IDEE shi eu o patzesc ,chiar shi mai rau ca tine,dara nu-i vina patroanei,chit ca s-o plimbarii shi prin alea stepe,ci-ii vina shti tu cui..!!C^nd scriu,par-exemplu amu,imi zboara in sus scrisu shi se insereaza la-rubrica capshei----e-mail----shi c^nd imi dau seama,ma apuc de shters shi de recorectat....mascarada Kronyy..tehnica-i de a ne pune unu-in capu' altuia,ca asha tzine la gealatzi....cum sa fie aliantze??ca de ^s ,devin periculoso sporgesi...!!Tot ce tzi-am trimis azi sub tatae foremele vine retur -mesaj trunchiat,sau deloc...ci numai Post masteruuu cu ale lui numaratori...Moderatorii ^s caca-maca; shi ^n m^na celora care shtiu ei bine ce fack...!! Multa vreme nu m-a lamurisem...dara asta Nu inseamna ca moderatorii ^S chiara de nefolosit,ci ca sunt abitir folositzi cu sau fara voia lor conshtienta..Shi ei ^s unshi cu tate unsorurile ca altfel n-ar mai fi capshe,dara,asta depinde shi c^t de deshteptzi ^s ashtea moderatori..Nu ne lasa pur shi simplu ,ca sa conversatzionam...-sor pus ca sa ne fitileasca la S^nge..!! Acum itzi zic,chit ca ashtea vor afla,am simtzit io ceva shi de aia m-am destrabalat cu fortza ba contra-tzi,ba aiurea,ca sa-i zg^ndar un piculetz,shi sa aflu care-or fi dracii aia care ma shtirbesc si imi truncheaza =sau returneaza zicerile..Sunt furioshi si pe arhaismele mele unele intraductibile shi atunci ma trezesc pe sus ,sau cu imaginea capshei luata minute in shir si redata cu t^r^ita mai apoi...ca-s curioshi tatushi,ca ce mai am de imb^rligat..Folosesc-asta nu ca eu nu ashi avea lacune cu caru mare si ca nu ashi m^nca la litere ,shi chiar intentziune de a greshi..ca la urma,sa devin real zapacit..Eu oi fi greshitara,ori mi se greshitara de la altzii zicere??Ba ,ceva ceva curios ,c^nd unele mesaje,nu numai dela tine,ca mai ^s care se trunchiaza,shi sa vezi ca imi vine inapoi un altul care-i scris diferit si cu alte idiotezenii..!! ^i un joc perfid,stupid,dara cred ca shi altora li se mai ^nt^mpla,ca pareca nu-mi vine ca sa cred ca numai mie,numai noua..???!!!No,ca sa vezi c^nd ast mesaj -de-o apare,va fi plin de lacunisme,de orice fel..shi cine-i prostu satului??Tat io !!!Asta chiara aci pe capshe..Nu ajunsei io la hartza cu hoinaru,de imi zi-se ca-s artist imi a face dusmnai,tata din cauza unor "defectziuni tehnice"la mine,sau la webul meu ,sau la capat^na-mi..!!???Tatushi ma distreaza mascarada asta..!!^i comica-ciudat de prostesc de comica..!! ca nu mai vini pe aci..voi ruga pe cineva care ma shi citeshte,poate or mai fi shi din ashtea mai miloshi,ca astfel nimenea nu ma baga in seama,ca sa te anuntze pe crl, ca sa vezi ce tzi-am inshiruit aci...^tzi zisem pe mesaju' ala trunchiat ca retraiesc o viatza dusa cam prin anii 1800.mai precis:Pe atunce ma nascusem la Brashovu tau,pe 2 februarie de S^nziene,1824-----din parintzi azizi-ahazi,tot un drac,--shi vindeam piei de oaie,de vaci,de orice fel de piele,chiar shi a vulpii din padure,pe care n-o v^nasem inca..Shi murii pe 2 Aprilie 1872,traind deci,48 de ani shi 2 luni fix,exact-ara..!!de aia acu ma folosesc de arhaismele din rom^neasca de atunce,limba care se zicea printre si peste muntzi...ca-n Argeal shi ca ^n Vlahia-juma-juma-sau cu t^r^ita..!!! Asta ca sa crezi ,ori sa nu crezi in reincarnare,precum crezi in dezcarnare...Mysticu=i cu schepsis shi cu mlashtini tremuratoare-un fel de "sai-fai-ficshan...."''!!! Scufitza inverzita ,zice ca deabea dupa jumatatea litroiului de palinca-i mistic,misticit..Io mi-s shi fara de ale astea..!!-Dara trocerii pre multishor...shi ce las....cu Domnu..!!!Ala de dupa CERURI..!!! Sa te aibe in girija LUI-!!!
Miti Sambata, Mai 3, 2003 5:20 PM
Kronberg, deschide ochii mai bine, nu se duce locanta in nici o Rusie, e vorba de reclama celor de la tripod, si adresa de reclama n'are *ru* la coada, ci *com*, omule!Ca o avea silaba *ru* in adresa, pe undeva, asta nu inseamna nimic! Serverul tripod e american get-beget!
Kronberg Sambata, Mai 3, 2003 5:10 PM
tanti Miti, Vaz ca "centralista" nu-i la serviciu in week-end... d-aia poate, cind se incarca pagina se plimba prin Rusia?
Centralista Sambata, Mai 3, 2003 4:39 PM
Nu-s la serviciu simbata si duminica.
Kronberg Canada Sambata, Mai 3, 2003 4:15 PM
Aburel, L-am deschis, noroc ca mi-ai trimis mesajul inapoi... era text... so copy&paste... si-i in mailbox-ul matale la webtv. Sanatate si numai bine.
Kronberg Sambata, Mai 3, 2003 4:09 PM
Aburel, Mesajul il compusesem de-acasa... este text in word6, e de mirare ca nu merge... incearca sa click pe fila si automat tzi-l deschide... daca nu... forget it. Numai bine.
Zizzy Balluba Sambata, Mai 3, 2003 3:40 PM
Ionick, dupa un Paste si un 1Mai cu mititei, miel fript, vin si bere, numai de povesti vanatoresti sadice n-aveam chef.
Ionick Sambata, Mai 3, 2003 3:29 PM
Scuze pentru greseala de tipar - "Orb sa fii sa NU vezi ..." Gura pacatosului.

Zizzy, cred ca e prima gluma de-a ta la care nu rid. Nu-i nimic, poate data viitoare :) Weekend placut.


Scufita Verde Sambata, Mai 3, 2003 3:00 PM
Jenele io devin mystic si filozofic NUMAI de pe la juma de sticala de spirtoase in sus ... iar in ultima vreme nu beau atit ... plus ca beau vin d'ala rosu, care "arde fata de masa" facut de oameni adevarati, nu de stirpiturile aberatiei francofone, in California Australia si nu numai!


By the way ca veni vorba de spirtoase ... se mai gaseste secarica (sau mastica??? ... amindoua sint execrabile!!!!!!!) si tigaretele Marasesti de Rimnicu Sarat ... singura bautura si tutun care se gasea la Moinesti-Lucacesti ... unde tinerii studenti utecisti au facut o practica de productia sexuala cu tinerele de la liceul din localitate? Noroc ca se gaseau inca prezervative ca altfel ne vorbeau copii obraznic pi moldovieneste ... ca pupatorii de cur profesionisti (IdH) de la Capsa Hoinarului.


Romani civic ... dati peste bot la taranii obraznici, asa cum se cuvine, ca sa nu ajungeti din nou la "dictatura taranimii de la orase si sate"!
Diplomat din Senegal Sambata, Mai 3, 2003 6:22 AM
Zizzy, vezi ca nu tot ce se taie se mananca :-)
Zizzy Balluba Sambata, Mai 3, 2003 6:20 AM
Ionick, de ce nu zici toata povestea? Dupa cinci zile ce si-a taiat mana si apoi de foame a mancat-o coapta cu marar si patrunjel si untura de catel...
Ionick Sambata, Mai 3, 2003 5:28 AM
Rense este, alaturi de Reteaua Voltaire si altele ce-mi va face placere sa le prezint ulterior, unul din cele mai instructive si distractive site-uri. (Killing Hope - prescurtarea de la Killing Hope That Soviet Union Will Continue To Put One Red Flag After Another On The World Map - are meritele lui, dar nu se compara ca nivel de profesionalism cu primele doua).
De la Rense putem capata, printre altele, confirmarea ( http://www.rense.com/general30/balias.htm ) ca Bin Laden e - se putea ? - evreu. Il da pe goarna o alta evreica, o gospodna de bine din Sydney:
"[...] Most of what we read about al Qaeda and bin Laden is a CIA/Mossad fiction, always based on fictional 'informed sources'. Al Jazzeera is now a CIA asset (based on my research). IMHO, they are designed to funnel hatred towards bin Laden and stimulate the fictional 'terrorism' mania gripping American now.
BIN LADEN IS JEWISH, full stop. A very close friend and a MOST eminent Israeli journalist told me recently, that according to Jewish law - bin Laden is Jewish, as his mother is Jewish(!).
AND -- if that is not enough, this irrefutably honest Israeli journalist, disclosed to me personally that bin Laden's mother's family lives in Israel (I will not print here the exact address which he provided me). I knew that bin Laden was Jewish long time ago, but with the current war hysteria I never mentioned to anyone except to my husband. The fact that bin Laden is Jewish, is known in Israel, but the 'free' 'democratic' 'press' of Israel will NOT publish it, as we have to continue to promote the myth that he is a 'villain'. [...]"

Toate vine de se leaga. Orb sa fii sa vezi conschpiratia.


Ionick Sambata, Mai 3, 2003 5:13 AM
Unde-i baba, sa-i rup laba, sau dupa razboi, la Karbala multi viteji se-arata. Peste un milion de siiti si-au exprimat bucuria de a-si cresta capatinile in libertate, prima oara in aproape 25 de ani. In varianta Al-Jazeera ( http://english.aljazeera.net/topics/article.asp?cu_no=1&item_no=3081&version=1&template_id=277&parent_id=258 ):
'[...] "O Hussein, you have won, Saddam the despicable is gone," chanted the crowd soaked in sweat, marching under a blazing sun around Hussein's golden mausoleum, comparing his persecution to their suffering during Saddam's rule.
"Saddam, thug, where are you now?," they shouted, filling the vast palm-lined esplanade next to the mausoleum with the black flags of mourning, the green flags of Islam and the red flags of revolt.'
La NBC (stirea nu mai e, din pacate, la http://www.msnbc.com/news/901562.asp?0cv=CA01 , unde o citisem), relatarea continea:
'Inside the shrine, groups of the faithful beat their chests and screamed: “You dirty Saddam, where are you so that we can fight you?”'
Ionick Sambata, Mai 3, 2003 4:56 AM
Pare un fragment dintr-un scenariu stingaci. Un montaniard de 27 de ani petrece 5 zile cu mina dreapta tintuita sub un bolovan de aproape jumatate de tona, isi taie singur mina de sub cot, aplica un garou, fixeaza bolturi si coboara cu fringhia peste 20 de metri pina pe fundul canionului, unde umbla pina este zarit de salvatori.
http://www.msnbc.com/news/908232.asp?0cv=CB20
jenel. din luna.. Sambata, Mai 3, 2003 4:29 AM
Mishule,de-ashi lua spirtoase,cred ca dincolo de luna m-ar afla extratereshtrii...!!Nu folosec nici macar medicatzia care mi se presrie cuvincios diagnosticilor mele.Jur ca asa-i !!-Neurotonice,calmante de durere??-Substantze care sa ma addicteze mai acatari ,dec^t o face "ieshirea-mi la pashunat" pe cafane??? Nu Mishule..!!doar ca sa imi "tempereze hipertensiunea arteriala",si ne put^nd lua betablocante ,mi se prescrie Atacant...Axact mai mult pe impulsurile ventriculare alfa...etc...Mysticismul meu "multilateral dezvoltat" ^i o "adoua realitate care-i apartzine trairii mele",precum,cred eu,spirtoasele folosite cu tz^rita ,sau in extenso.Nu pot ca sa beau nici chiar bere,fiindca nu-i mai bun nimic vitall in mine..Nu-i vaicareala,nu-i scuza,nu-i cerere de mila shi chiar nici de ^ntzelegere,nu-i o schizoida manifestare de a face eroisme de dragul eroismelor shi de a fii--maiDoamne,NU shtiu CINE...!!! Tot ce am zis despre suferintzele mele ^i real,shi nu le-ashi vrea nimanuia..!!Dar cu asta basta..!!! Cui ^i place ca sa fie adumbrit atunci c^nd soarele straluce mai v^rtos..???Nu-i asha NEPOATE,ca erai odata nelamurit cu arhaicele-mi ziceri...?????...In s^ngele nostru-i viatza,trairea ca atare.Plasma-ce cuv^nt??care poate explica shtiintzific o grozavie de eterisme..!!!Deci,plasma scalda cu larghetze:eritrocitele,lomfocitele,etc., etc....shi ceeace-i mai ciudat:chiar si acel SER sangvin-cum ^l numim noi...Multzi confunda shi doctorii chiar SERUL cu plasma sangvina...dara nu-s aceiashi foaita shi nu se inrudesc..!! dar trebuie sa va las ,fiindca fetitza mea Honey,ma cheama ca s-o "scarpin"..shi ce ea vrea-i LEGE pentru sfintzia mea..!!pa ...!!!
Iraqis Vow Revenge As Hatred Of US Grows Vineri, Mai 2, 2003 11:19 PM
- Sooner or later, US killers we will kick you out ! - http://www.rense.com/general37/hadtred.htm
Sooner or Later US killers we will kick you out ! Vineri, Mai 2, 2003 10:42 PM

Scufita Verde Vineri, Mai 2, 2003 10:36 PM
Jenele cred ca mysticismu ala multilateral ti se trage din lipsa de spirtoase!
Pictures of massacre at Fallujah, Iraq Vineri, Mai 2, 2003 10:34 PM
- Out, out America ! - http://sf.indymedia.org/2003/05/1606113.php
MV Vineri, Mai 2, 2003 10:29 PM
"Ion dela Hoinari - Friday, May 02, 2003 at 10:43:28 (PDT) Pai draga Dle Ion Nedumiritu, trecand pe langa mistourile pe care incercati sa le faceti, va mai spun in plus ca lui MV, merita sa i se puna si belciug in nas."


Ba taran imbecil de la hoinari care ai mincat mamaliga de pi jos din noroiu pisat de ciine si alte animale toata viata ... tu mie vrei sa-mi pui ba dobitocule belciug in nas?!


Coana Mitica te rog sa ma scuzi, dar nu putem lasa taranu sa mi se urce in cap ... revenind la secretele institutului de cersetare meteorologica ... nu ma intereseaza nicidecum secretele de stat RSR ... nici macar vremea ... ci mai degraba cum mai e pe la Marea Negra, daca nu-i secret de stat, ca n-am mai fost de vreo 7-8 anisori. Mai sint maidanezi pe terasa la Rex ... care se iubeau printre mesele la care turistii serveau breakfast iar copii se distrau de minune privind spectacolul gratuit!?
Aburel.. Vineri, Mai 2, 2003 8:10 PM
KRONY..NU-L POT DESCHIDE!!! DESFASOARA-L TU CUMVA...TE ROG...MULTZAM..!!!!
jenel... din amintiri duse la fundu uitarii de sine. Vineri, Mai 2, 2003 7:58 PM
Noi cei picatzi in noua lume,a trebuit ca s-o luam dela capat.Fiecare a picat unic in felu-i numai al sau shi o luat-o dela capat,tot in felul sau."A pica-picare":poate fi in picioare,pe spate,in fund,in cap,pe dunga eccetera--!!Shi mai depinde unde pici:locul,spatziul vibratziile acestuia si IN BRATZELE C U I -pici..!! Daca dai de-a dura un ludai,se rostogoleshte p^na la buza prapastiei shi apoi pica.. Asha fu si cu noi "picatzii"....Istoria psihologica a celora picatzi din Romania-in prapastiile lumii,^i speciala fiecaruia,shi-^i unica shi inrepetabila altora shi ciudat,chiar sieshi-celui care de-ar mai incerca-o n-ar mai nimeri-o ashijderea..Virtualitatea contactelor ce ^i creata,pune ciudat in situatzii neavenite ,pe cei mai multzi,indiferent de unde-or aterizat shi din care civilizatziune,sau natziune ^s...Virtualitatea-indiferent de culoarea-i ce-o poarta,sau de cum se manifesta-^i oricum-un joc psihologic,atractiv,vicios in esentza-i si addictiv in obisnuintza-i...este un creiator bizar de monshtrii,precum shi-nsingurarea-i..Pentru reactziile neuronale si pentru legaturile dendridice ale mintzii noastre virtualitatea-i un monstru' care te minte ca nu mai eshti singur si ca toata libertatea lumii,chiar si acea libertate care de fapt in lume nu exista,^i la "picioarele"tale shi potzi face orice shi oric^nd shi oricum o ieshii mai apoi,ce "importa"??!!!------O fi asta cauza cauzelor ,de suntem ,mai cu totzii,precum nishte jucarii dezl^nate in m^na nevazuta si in acelashi timp,ciudata a sortzi ---shi mai cu seama:a altora..????Nea IOANE,nu-i o scuza,dar vreau ca sa itzi zic ceva...Concomitent cu iluzia virtualalei NEinsingurari,pe fagashele nevazute ale computadoarelor ,sau tv-weburi,vin unde sinistre si diversificat de sofisticate,fiecaruia-i fiind adresata una-numai una-dara exact aceia care i se potriveshte sie,nu -i care i s-ar nimeri chipurile sieshi..!!-----Nu-i a mea explicatziune shi nici nu tzine de scuzarea-mi,ci ^i ceeace se practica shi se shtie de cei putzini...Din "studiile",daca asha le-ashi putea numi,mele cu multipersonalitatzile ,diagnostice care se poarta pe acilea mai ales,am constata ca se pot "comanda" prin unde oricare dintre personalitatzile care vor altzii,sau pe care,daca din ^nt^mplare tzi se da aceasta onoare,ca sa le utilizezi...la un adica..Shi totu-i manifest nonconshtient emitatorului ,c^t si celui primitor,precum si reactziunea de emitere si cea dela dupa primirea virtualui mesaj..M-am exprimat sofisticat shi ^ncurcat rau,dara nu aveam ce face....Sunt impulsuri electromagnetice,folosite in diverse forme,chiara shi ca tratament la ce-i care ar avea mintea SHUIE...!!! Mullte ^s Nea IOANE,shi pe multe viatza m-o ajutat in spre detrimentu',ori in spre ajutorarea prelungirii chinuirii mele pe acilea,mi le-o oferit..Am picat ,de prima oara in california,shi SS ^i tat de acolo,ca-apoi sa ma aduca gashca rom^nilor liberi---m^nca-i-ar gaia,acilea unge mi-s acuma..!!! ori electromagnetismul subtil,mi-a exacerbat unele laturi shi mi le-a mutilat pe altele,existente in initziala-mi personalitate psihica shii mai cu seama in cea Mystica..Folosind oglinda la ras,sau la pieptanatu' parului,se pot exacerba unele unde shi se pot folosi bizar,dar real,in scopuri real mystice si uimitor de supranaturale..Nea Ioane ,nea Ioane,poate ca eshti cu un an ori doi mai mare ca mine,dara sa shti ca daca vreau te pot simtzi shi vedea....cum itzi duci nepotzica de m^na ..catre-shcoala?,sau unge-acuma???Dara te las,fiindca simt ca ceva unde neprielnice ma inconjoara,shi ca sa scap de aiestea,ma voi afunda in mkeditatziunea-mi mystica shi astfel,se duce lumea asta cu ale ei fisticuri...ca io ma aciuesc in a mea,aceia a paralelismelor iluziionale-sau ale iluziilor..Domnu sa fie cu tata lumea !!
Kronberg Canada Vineri, Mai 2, 2003 7:18 PM
Aburel, Zici dumneata : "m-am tzinut tare ca sa nu i-o zic la Krony,c^nd nu se juca cu emailurile de-ababa oarba cu mine" Mda, uite cum devine cazu': tzi-am mai trimis un e-mail cu tot ce-am gasit eu ca explicatzie la "baba-oarba" lu' matale. Mai mult nu pot face si... incep sa pierd interesul la astfel de conversatzii. Sanatate.
When the rich talk aid Vineri, Mai 2, 2003 6:44 PM
Copyright © 2003 The International Herald Tribune | www.iht.com

When the rich talk aid, the poor don't always get it Nancy Birdsall and Moisés Naím IHT Tuesday, April 29, 2003

Ranking donor nations WASHINGTON Political leaders in the world's richest nations frequently proclaim their fervent desire to end poverty worldwide and boast of their spending on foreign aid to poor nations. Their aid efforts - which add up to about $58 billion a year - are praiseworthy. But grandstanding over foreign aid obscures the critical influence that rich countries' other policies have on the development of poor nations.

The Commitment to Development Index, created by the Center for Global Development and Foreign Policy magazine, ranks some of the world's richest nations according to how much a wide range of their policies help or hinder the economic and social development of poor countries. The inaugural edition of the index ranks 21 nations: Australia, Canada, Japan, New Zealand, the United States, and most of Western Europe. The results will surprise many.

Japan and the United States, which provide the highest absolute amounts of foreign aid to the developing world, bring up the rear in the index. The Netherlands emerges as No. 1, thanks to its strong performance in aid, trade, investment and environmental policies. Denmark and Portugal follow in second and third place. Norway, usually regarded as a model global citizen, comes in a disappointing 10th.

The index measures how well rich countries contribute to development in six areas: aid, trade, environment, investment, migration and peacekeeping.

The index considers the quality, not just the quantity, of foreign aid. For instance, the index penalizes "tied aid" - financial assistance that recipient countries are required to spend on services from the donor nation. Denmark tops the aid ranking, followed by Sweden, the Netherlands and Norway. These countries are among the world's most generous and only a small proportion of their aid is tied. Japan and the United States rank 20th and 21st in the aid category.

Barriers to trade in developed economies cost poor nations more than $100 billion per year, roughly twice what rich nations give in aid. The index measures rich countries' barriers to exports from developing countries, as well as the income denied to poor countries because their products are squeezed out by subsidized products from rich nations. Among the most protected industries in high-income nations are agriculture, textiles and apparel - the very areas where poor countries are most competitive.

In the index's trade ranking, the United States finishes first, followed by Australia and New Zealand. Norway ranks a distant last because of its high tariffs against agricultural imports from poor countries.

The index reflects the belief that poor nations will struggle with any effects of climate change, such as drought, flooding and the spread of infectious diseases. So which rich countries have signed the Kyoto Protocol on climate change? How much money have they contributed to the Montreal Protocol Fund, which helps developing countries phase out ozone-depleting chemicals? And are developed nations advancing state-of-the-art, environment-friendly energy technologies?

According to these measures, Switzerland ranks highest in its environmental policy, thanks to hefty government investment in clean- energy research and development, low emissions of atmosphere- disrupting pollutants and no fishing subsidies. Australia, Canada, and the United States rate among the worst environmental performers, largely because of their high per capita greenhouse gas emissions.

Foreign direct investment can bring jobs and foster economic growth to developing countries. The index's investment score gives dominant weight to the amount of direct investment (as a percent of gross domestic product) flowing from each rich country to developing countries. But the index "corrects" investment flows by considering the propensity of corporations from rich nations to rely on bribes overseas, as measured by Transparency International's 2002 Bribe Payers Index. Four countries stand out as sources of "healthy" direct investment: the Netherlands, Portugal, Spain and Switzerland.

The freer movement of people, like the freer movement of goods,generally enhances development. The easier it is for a Vietnamese laborer to work in Japan, the more Nike will have to pay her to sew clothes in the company's Vietnamese factories. Migrants also send home sums large enough to constitute a major economic force in many developing countries.

The migration scores in the index are surprising. Both Switzerland and Japan have reputations for xenophobia, yet Switzerland finishes near the top and Japan near the bottom of the migration ranking. Why? In Switzerland, noncitizens face great difficulty gaining citizenship; by contrast, everyone from doctors and nurses to nannies and janitors can easily obtain legal entry into Switzerland to work - the indicator the index actually measures.

The inclusion of peacekeeping in the index reflects the belief that domestic stability and freedom from external attack are prerequisites for economic development. The index thus rewards financial and personnel contributions to multilateral peacekeeping operations. Greece ranks No. 1 for contributing 2,000 personnel to peacekeeping in nearby Bosnia and Kosovo - a large number for such a small country. Switzerland ranks last because it has historically hewed to neutrality and avoided membership in international organizations.

The index shows that the Netherlands, Denmark and Portugal currently lead the world in tackling the challenge of development. But with a combined population smaller than that of Tanzania, these countries can hardly lead alone. The Group of Seven nations - Canada, France, Germany, Italy, Japan, Britain and the United States - must assume the responsibilities commensurate with their power and economic might.

The G-7 nations engage in more trade, more aid, more peacekeeping and more pollution than any other group of nations. Yet, among them, only Germany ranks in the top half of the index. These nations must reform their policies with an eye toward aiding development, as a matter of both morality and enlightened self-interest. If these countries step forward, they will help improve the lives of millions of people who deserve better than they now have - and build a more stable world in the process.

Nancy Birdsall is the president of the Center for Global Development. Moisés Naím is the editor of Foreign Policy magazine, in which a longer version of this article will appear.
jenel. din uitare. Vineri, Mai 2, 2003 5:39 PM
Mishule,multzam din tat sufletoiul meu...maroc,dara sfintzia mea nu bea deoc-Nimic-Nimica,de ani lungi...Aici in America cu decade in urma ,am gustat doara berera lor odata c^nd era nunta cuiva dintre noii connatzionali.Multzumesc de palinca-,chiar de-ashi vrea-o p^na la mine-s at^tzea-care mi-ar fixa-o cu otravire..Multzam...NU!!!In rest ce sa-tzi mai zic??Dusmani de a-mi face este o arta pentru mine,dreptatea ^i de partea celor care imi zic asta..Asha-i...Numai enimici am..shi te g^ndeshti tu ce mi-ar face-o ceilaltzi..??!! Se face o spartura intre mine si fugaritzii -nu-i vorba de ai nostri rom^ni-ci de altzii,si vor ca sa profite dupa de asta ca sa ma priponeasca..etc..In felul meu de a discuta cu lumea,am vrut ca sa dovedesc psihiatrilor ca asha numita multitudine de personalitatzi ^i o treaba de conshtientza shi ca cei care se masturbeaza schimb^nd personalitatzile la comanda,sunt conshtientzi shi shtiu cum shi c^nd sa le schimbe,shi ca NU vin din neshtiintza ta..Asta ma facut(nu-i o justificare ,sau o scuza) dupa legile psihiatrice vitrtual,toate schimabarile ...m-am comportat cu fiecare asha precum imi dovedea chipurile profilul celuia cu care trebuia ca sa conversez..Astfel dintr-o incercare shtintzifica de care vroiam traduc^nd mai apoi conversatziile ,sa dovedesc ca multi personalitatzile ^s conshtiente aduse..Cineva de a legii,ma ajuta ca sa dovedesc asta ,ca astfell ca avocat ar putea sa pledeze contra celora care se pot da nebuni multipersonalizatzi..etc..Asha ca mi-am creiat enimici shi asta-i shi ca eram shi eu ca persoana supus tuturor schepsisurilor shi dadeam cu b^ta in balta.Este NEA IOANE-sunt artist in a ma face dushmanit..!!sufletu-mi este altfel..poate ca MV l-o fi simtit shi ca de aia s-o apropiat de mine..??Caracteru' spune cam ce ar fi o destinare superficiala a unui nima in lume,precum io..fac^nd din asta-caracter un joc pentru o joaca iluzionala care rau shi numa rau imi aduse..!!Acu-i t^rziu..!!Poate in alta traire shi c^ndva...Deocamdata imi cer iertaciune,tuturora shi cu asta umilintza,ma dau la fund..!!Eu am avut shi puteri mari uneori shi eram plasat ca sa ma exersez..Shi am mushcat-o....prostu satului,conduce vacile si alata soarta nu-i..!! Numa palinca acu' mi-ar mai trebui..!!Multzam fain Mishule..!!Domnul sa te binecuv^nteze..!! Shi iarta-ma..!!
Ion dela Hoinari Vineri, Mai 2, 2003 4:38 PM
Nea JENICA, nea JENICA, iar gresesti bre. Iar gresesti. N-are nimeni nimic cu matale, dar ai asa un talent de ati face singur dusmani, cum rar am mai intalnit. sanatate multa nea JENICA si s-auzim si de mai bine.
Miti Vineri, Mai 2, 2003 3:04 PM
MV, nu-s suparata, da mi-a scapat intrebarea. Vezi daca folosesti prea multa literatura pentru o interogatie simpla? :-) Ce pot eu pentru ca sa-ti spun: o sa fie bine si la vara cald, vorba proverbului :) Altceva nu-s abilitata pentru ca sa spun fincaci n'am voie sa divulg nimic din predictiile mele fara acordul conducerii institutului (pe bune!). Asa-i in ieconomia de piatza: pe contract! Oricum, progozele pe termen lung au un grad mai ridicat de incertitudine.
Kuki Vineri, Mai 2, 2003 12:21 AM
Multumesc mult, Miti. Am cautat zilele trecute niste "comori" prin arhiva pe decembrie si am fost dezamagita ca tocmai acelea nu erau. Am sa astept cu rabdare sa prinzi fluturii uscati in bolduri ;O)
Scufitza Verde Vineri, Mai 2, 2003 12:09 AM
Mai Jenele ideea principala a mesajului meu era o simpla intrebare ... vrei o gura de palinca sa-ti mai treaca din misticism ca sa inteleg si eu ce vrei sa zici, ori ba?

Vad ca coana Mitica e suparata foc ca o palestinianca sinucigasa ... desi nu sint nici macar evreu ... si se face ca ma ignora ... sau poate nu ma mai citeste, sa nu-si strice civicia cu mine sau sa nu fie obligata de constiinta sa ma trimita sa-i cumpar tigarete king size lu Kuki care de frig s-a apucat de fumat ... si-s scumpe in Canada ... se joca cu dosarele ca o specialista si nu vrea sa-mi zica si mie cum e vremea posibila & probabila pe litoralul lui Drakula. Ce sa-i faci ... daca am fost civic cu ea ... si dinsa cu mine ... e chestie de umor sau eventual de lipsa acestuia!? Personal nu sint atit de suparat pe nimeni pina la a nu ajuta un biet fost compatriot cu un sfat gratuit!

O sa ma uit diseara pe site-ul ministerului de turism masochist de stat si aflu toate tainele direct de la sursa ... cumpar numa "Imaginea Kodac-Color a lui Drakula Park"?!
Miti Vineri, Mai 2, 2003 11:41 AM
Kuki, in principiu le am, o sa caut sa remediez toate scaparile. Multumesc de atentionare.
Kuki Vineri, Mai 2, 2003 11:29 AM
Miti draga, ai pastrat cumva si arhiva pe decembrie 2002? La insectar nu apare.
Parameta-MYSICUL....!!!!!!!??? Din de-NECREZUT. Vineri, Mai 2, 2003 7:11 AM
Scuhitz-o verde,cele ce le voi ashterne trist shi linar aici,nu-s nebunii;nu-s nebunii pentru mine si pentru altzii-poate...,dar ma pot costa ani de balamuc,shi unii asta shteapta.Nu-i nevoie ca sa ma crezi;baga-ma shi tu in aceiashi "oala" a nebuniei albe",sau de vrei,in cea a oalei cu nebunia neagra.Conshtiintza ^i pretutindenea in Univers.Din aceasta ne incarnam si tot ^n asta ne shi des-carnam.Pam^ntenii,asha precum shi toate planetele locuibile in Paralelismul Universal ASTA,sau in quantumurile infinte de Universuri paralele,tot quntice,conshtiintza apartzine dimensiunii care o genereaza si in care la R^ndul ei dimensiunea-i imprejmuita(fiind o conshtiintza un ceva din shi a marii Conshtiintze universale).Conshtiintza pam^ntenilor este doar a acestora shi-^i imprejurul galaxiei in care se afla pam^ntul;este in tr^nsa depozitata shi tot astfel tot imprejurul tr^nsei imprejmuita.Universul nu-i "drept-nu-i justitziar,fiindca nu-i legat cu f^shie neagra la ochii-is nemarginitzi."Acesta se conduce -zicem noi-dupa propiile sale legi.Shi aceste legi ^shi au sensul lor de justitzie si de dreptate,necunoscute nimicului care se "mishca' haotic intr^nsul....Cobor^nd pe glodoasa-ne IMALA,este un bizar "secret"-^i oare un scret?-acela de a vorbi shi de asculta mai apoi "murmurul' cimitirelor si cel-mai ales acel =cel,a celor dragi care se dusera.Supravetuirea noastra depinde de instinctul supravetzuirii sadit in unii dela nasterea-ne,dar shi in felul in care reushim ca sa "ne legam' de icnetele celor dushi,care multzi dintre aceshtea ^shi cauta justitzia,dreptatea care nu au avut-o pe pam^nt shi pe care dreptate n-o-ntzeleg dincolo. Shi,astfel 'aburul' dintr^nshii se-ntoarce mereu ,mereu catre ascultarea noastra shi catre incercarile noastre de a le face dreptatea,sau de a-le impartashi dorintzle lor astrale,sau din neantul nimicului,pe care noi din graba vietzuirii,nu-l pricepem.A discuta mereu,mereu in cuget cu cei dragi dushi,si a-i crede ca reali convivi,d^ndu-le respectul cuvenit si omenia de care ei nu-s desprinshi shi nici nu s-or desprinde.Aceasta ,p^na c^nd vor re^ncarana o alta faptura shi o alta ursita-legata in lantz spiralic helixolitic de cele foste shi dupa,de cele care vor veni.Cine spune ca nu poate discuta cu dushii??Uita-te la concetatzenii nostri noii-americanii:cum vorbesc ,cu petzii lor si cu=--- la cimitire se intretzin cu dragii lor plecatzi in veshnica le calatorie,dar care ^i de re^ntoarcere-altfel,dar nu-i deapurea ducere.S-a vazut paramystic,ca cei care se-ntretzin des,sau mai des cu foshtii lor umani dragi,acum descarantzi si tzar^na,^shi prelungesc zilele lor pe aici,supravetuind,chiar shi celor mai drastice prognostice shi tragedii pam^nteneshti...N-o lua ca gluma..de vrei incearc-o ,tu,precum si aceia care nu ma iau CHIAR at^ta de nebun..!! O spun din incercarile mele shi m-am tzinut tare ca sa nu i-o zic la Krony,c^nd nu se juca cu emailurile de-ababa oarba cu mine,c^nd el imi zi-se poate profetic inconshtient, c-o sa inmorm^ntez cu tata ciurucarimea-mi,pe multziii dintre virtalii ,care o vorba,un s^ncet,o pala de g^ngaveala,nu-mi aduc...!!------Nici un nebun ,nu zice-n gura mare,ca-i nebun;asha se pare c-o sa ma credetzi multzi..!!dara ^i ttreaba domniilor voastre ca sa ^ncerce,fiindca Conshtiintza nu se inmorm^nteaz shi nici nu se v^ntura p^na in al noualea,etc., cer..Ea-i mereu in preajma-ne shi chiar shhi-n tzar^na ce acopera pe dushii care dusu-s-au shi dela ei doar fiorii conshtiintzei -de-i simtzim,ne-au mai ramas..!! Noapte buna ..Shi nu fricos de a face nebunii,doar numai tu ca sa le shti,dar care itzi vor lungii-pe nesimtzite chinul trairii shi te-or ushura de frica de plecare !!!!-----Nebunul....jenel-para-para meta-mystificat in alienari ce par aliene chiar !!!
Miti Vineri, Mai 2, 2003 6:00 AM
Dragii mei, am zapacit un pic ultimile arhive, in week-endul asta le descurc. (Multumesc, Ionick, pentru observatia despre penultima arhiva).
Scufitza Verde Vineri, Mai 2, 2003 1:46 AM
Io sint Jenele, nu ma cunosti, mi-am schimbat culoarea sa nu ma mai trimita Coana Mitica la cules de capsuni organice cu civicii dinsei de la mediul ambiant poluat. Traiasca civicii lu Coana Mitica si viitorul luminos la orase si sate!

Slana, pita si ceapa nu pot sa-ti aduc ... cunosti legea, iar eu nu sint ilegalist ... daca ai voie o dusca de palinca adevarata, atunci caut o sticluta mica de parfum (ca nu mai am prea multa) si-ti trimit sa te incalzesti. E facuta de varul meu din Germania pe mosia lui bunicu din Austro-Ungaria pe un deal de la marginea Somesului ... n-are surcele, corcoduse si nici mitilica-n ea!

Revenind la indepartata vacanta m-a pufnit risu ... anu trecut am fost in "Paradise Island in Bahamas" ... anu asta "namol la Vasile Roaita in Parku NATO a lui Drakula" ... sa-mi improspatez mirosu mioritic! By the way ... e pe undeva plaja mai libera ... sau e plin de mitocani si curve cam peste tot? M-as duce si eu la Marea Neagra vreo doua-trei zile. Care sint hotelurile mai curatele ... care nu-s ocupate de NATO? Au vreo camera libera sau tot cu pile si "mici atentii" ca pe vremea PreaRaposatilor de gloante?

E poluata Marea Negra decind cu Combinatul chimic de la Navodari, sau nu prea a functionat niciodata si nu au avut ce sa arunce in mare? Ultima data am vazut niste melci mari si multi (numa carcasa) pe care nu-mi amintesc sa-i fi vazut vreodata in copilarie?!
IOAN-----torogotistu'.... din pusta cu dor si sulfina.... Joi, Mai 1, 2003 11:35 PM
Verde-o Scufitza,nu shciu da esci tu ,sau ce desfarbalishi???Sau inverzi-shi acu de arminden??====Omu bun shi pomuu copt------ashcea n-or avut noroc,,,,,.......Shi stau la margine ge drum=pomu copt shi omu bun..........Ashceapta vremea sa treaca,poace-or mai rogii vreodata......trecatori sa vina iara-------sa-ncinga-m^na -sa ceara,........!!!!????------Pomu copt si omu bun...maiiiiiiiimaiiii!!!!------Asa-i cum tu zici-din Austria mea ashi vrea slana,pita din Ungaria shi palinca din Argeal....iara din Banatu meu-ceapa ,ca-i buna cu slana....!!!S-apoi sa ma duc in drumu ce-i taraganat de torogoata care mi-o c^ntat la insuratoarea mee shi cum jucam br^u'din Banatu Caransebeshan- jocu ge doi din Fajietu meu ge l^nga Lugoj...!!! Doamne(!) in care viatza,or mai veni astea ???
Scufitza Verde Joi, Mai 1, 2003 10:54 PM
Cu ocazia zilei de 1 Mai permiteti sa va satisfac dorinta muzicala. La Gazieta de Perete de Texas se cinta tare "Omul copt si pomul bun" ... si invers!

http://members3.boardhost.com/gazieta/
Scufitza Verde Joi, Mai 1, 2003 10:46 PM
Jenele ce sa-ti aduc din Austro-Ungaria? Vrei o bucata de slana cu ceapa fara colesterol si-o dusca de palinca tripludezalcoolizata ... ca nu vreau sa ti se faca rau, in special din cauza mea!?

Ai vazut ce vulgar vorbesc moldovenii aia de la Capsa Ratacitului Olandez despre noi Americanii? Si sa nu le dai sa suga carta drepturilor omului civilizat care nu-si scoate pantofii la orice usa de taran caruia ii e lene sa faca curatenie, desi nu-i put picioarele moldovieneste! In armata eram vreo 50+ de studenti-militarizati cu japca in acelasi dormitor imputit ... tovarasii moldoveni erau rupti din brinza de lunch a Tablagiului Siragchez ... si nici nu voiau sa se spele din cind in cind cind curgea apa rece care era mult mai calda decit apa calda ... care de fapt nu exista! Venisera toti cu valize de lemn in care tineau ciorapii imputiti (dupa infigere adinca in curul moldovienesc) si mincarea (produse de porc mort) pe care o consumau zilnic cu mare placere!
Omu bun shi pomuuu copt.... js.din doru cu s^nge-Banatule draga ..!!!! Joi, Mai 1, 2003 10:22 PM
Omu bun shi pomu copt====ashtea n-au avut...noroc....^^^....Scumpa-i viatza omului......cu bani-multzi n-o potzi placii=====ca-s prea scumpe z^liliii......vai lume,vai.....!!!!! Omu bun ^shi da zililiii,pomu copt ^shi da roagele.....vai lume,vai...!!!!--------picura picaturi de Doooorrrrr,,,,,!!!!
jenel Joi, Mai 1, 2003 9:44 PM
NEPOATE,^I POGACE...EU am greshit....unde-mi mincea????
jenel. din progace-pita fara sare. Joi, Mai 1, 2003 9:37 PM
NEPOATE,multzam..!! Chiar acu,puse la fram^ntat nevasta-mea de o progace..!!In catunu meu progacea,cu progagea,se scufundau la zicere..!!!! C^nd sa ^tzi raspund acu vreo ora in urama,ma stopara trasnetele si furtunile,ca se intrerupse curentu ilectric...Azi ca o surpriza,imi veni un pachetzel...Nu cunoshteam adresantu...Fu verificatara....shi-^i fara alea de zburat hola,hola -holandeste..!!C^nd colo,ce era in...???Casete cu muzica numa-,moldava--.Acu ascult ceva cu===tza-tza- shi etc...Oi sari ca vtzapu prin casa ca ^i pe semne cu ceva sub unde cu schepsis,trimise cu un scop precisa-MENTE...!!!! Cu drag....uncheshu care va sari ca tzapu Lelii din Valea Caprariei..!!
Kuki Joi, Mai 1, 2003 9:18 PM
Armindeni (B.P. hasdeu: slav ******- ziua [sf.] Ieremia; vechi germ. Allmende) J.G. Fraser se refera la cortegiile de alsacieni care "colinda purtind armindeni", dar noteaza si raspindirea obiceiului la germani, slavi, popoare neolatine, colindatorii adunind intr-un cos oua, slanina si alte daruri. In genere, armindenii sunt pomi sau crengi verzi cu care se impodobesc portile, usile si ferestrele caselor, ca simbolizare a inceputului primaverii (in satele romanesti, ca si in alte zone, de 1 mai; de altfel, in romana populara, luna mai e numita Arminden, iar prima zi a acestei luni "incepatorul verii". Sir James George Fraser - etnolog si folclorist englez (1854-1941), antropolog al religiei, istoric si interprett reputat al magiei, mitologiei si religiilor. "Dictionar de Mitologie Generala" - Victor Kernbach

1 mai Armindeniul (Pomul de mai)
Simbol al abundentei vesnic crescatoare a vegetatiei, Armindeniul este o datina celebrata de romani la 1 mai (Moldova, Transilvania, Banat, Bucovina) sau la 23 aprilie (Muntenia si Oltenia) care evoca stravechea credinta in puterea benefica si protectoare (apotropaica) a ramurii inverzite, asupra vietii si prosperitatii familiei si a gospodariei acesteia. Ramurile verzi de salcie, brad, mesteacan sau rug sunt puse din ajunul zilei de 1 mai (respectiv 23 aprilie) la toate usile si ferestrele constructiilor din gospodarie. Adesea se aduce de catre un fecior sau de capul familiei, o tulpina de arbore (mesteacan, fag sau stejar) care se curata de ramuri pana spre varf si apoi se fixeaza la poarta sau in fata casei.
In unele zone (Hunedoara) virtutile protectoare si augurale ale Armindeniului sunt suplimentate prin "legatura Armindeniului"; o carpa de canepa in care sunt reunite graunte de grau, tamaie, usturoi si cateva fire de lana rosie cu care se prinde "legatura" intre ramurile din varful tulpinii de Armindeni. In aceasta formula Armindeniul devine o "arma eficienta" impotriva strigoilor care incearca sa fure "mana vacilor" si "rodul holdelor" (semanaturilor).
Ramurile de Armindeni sunt lasate pe locurile unde au fost puse pana la coacerea primei paini, din graul noii recolte. Atunci, ca rit de invocare a belsugului si prosperitatii in respectiva familie, focul din cuptor se aprinde cu lemnul Armindeniul considerandu-se ca astfel virtutile magice ale insemnului vegetational se vor transmite asupra painii si implicit asupra oamenilor. Painea se consuma ritual, de catre fiecare membru al familiei, sperandu-se ca fiecare sa fie: "sanatos si norocos" peste an.
In unele sate din Bihor si Tara Zarandului din tulpina Armindeniului este datina sa se faca lancia (batul) pentru steagul de nunta, iar apoi lancia sa devina "ruda" (culme) pentru etalarea stergarelor decorative, in casa noii familii. De regula, aceasta ruda este plasata deasupra patului mirilor, in scopul transferului simbolic de insusiri: dinspre regnul vegetal, la oameni.
In Muntenia si Moldova se mai pastreaza obiceiul, chiar si la orase, ca de Armindeni (Sf. Gheorghe sau 1 mai) lumea sa iasa "la iarba verde", la padure, intr-o dumbrava sau chiar gradina cu iarba verde si pomi infloriti. Aici se organizeaza o adevarata petrecere, cu mancare, bautura si lautari, existand credinta ca trebuie sa se bea vin pelin rosu, "ca sa fii sanatos, puternic si rumen in obraji". La intoarcerea spre casa, fiecare trebuie sa poarte flori de liliac si pelin verde; barbatii la palarie, iar fetele si femeile in san sau prin buzunare, ca "sa fie feriti de rele si sa aiba noroc tot anul".
Kuki Joi, Mai 1, 2003 9:04 PM
Tablagiule draga, am gasit ca sarbatoarea de pe 2 februarie se cheama si "Stretenie" (de la zeita Strenia, a sanatatii), dar si "Intimpinarea Domnului" (sarbatoarea aducerii lui Iisus la templul Ierusalim, la 40 de zile de la nastere). Aceeasi sarbatoare se mai cheama si "Martinii de iarna" (daca ursul isi strica birlogul in aceasta zi, inseamna ca se imbunatateste vremea).
maxbetivul Joi, Mai 1, 2003 9:01 PM
Coane, mai ai una despre Olanda $i te sparg! Vezi ca incurci borcanele $i nu'i cazu' !
jenea-banatzeanu''' dintre baltzile digurilor pivade-hohoholande-----ze.. Joi, Mai 1, 2003 8:24 PM
Mai,Pishpirica,sbutaror cu arse pene,uite-n sus !!!-hai,mai repejor...!!!..Nu zareshti ,ca para-tzi pica????Nu ^n gura-tzi,ci se ascunde ^ntre izmene..!! Modereaz-o c-o sa iese plina de pene,dela duna-tzi rupta asta noapte,c^nd te zv^rcoleai ^ntre ==="la femme"???Dar mai potzi -ca-i greu pututu'????O fi privat shi baragladina-i in ochi-tzi languroshi -o z^na-...!!! dara vezi..!!! ca-s mai shi-----chilotzi--shi mai trebe dragalashenie,NU asha =tzop-cocosh...!!! Nu-i cumva Galina Trasnita-????ca veni din nordul slav shi-tzi aduse o Siberita,asha ca din drag..!!---Ca se-g^ngi gaina,la un cocoshel care-i firav,m^ncal-ar mama,prea multe opinteli i-or fi ---o pulbere shi-un prav....!!! Shi-nrepezeala rup-se duna shi penele o luara printre ofuri shi-opinteli....!!!
Tablagiul cu clatite Joi, Mai 1, 2003 8:15 PM
Oncle Jenique, nu mai fi trist ca-ti pun în farfrie un simbol comestibil, nu cu nuiele ... pe 2 fevruarie a fost o sarbatoare care la matale pe acolo se cheama Candlemas. La pocaitii de pe aici îi zice "Chandeleur" si se mânca farfrii pline de clatite. Cam tot atunci au si rusii o lasata secului, când manânca "blini" clatite dospite. Tot prietenul meu ala care se pricepe, pretinde ca si unii si altii tin fara sa stie un obicei de la pagâni, care în prag de primavara mâncau pogace din astea reprezentând imaginea Soarelui ... ca sa capete puteri pentru araturile de primavara. Sanatate si A la votre.
jenel. crengutza de Arminden. Joi, Mai 1, 2003 7:52 PM
NEPOATE,multzam fain..!!tatushi gasi un ceas in care sa nu ma ieie v^ntu,si ma duse-i in paduricea dela marginea catunului cu triste vise shi am aflat o crengutza de "nu shtiu ce" pe care aduc^ndu-mi aminte de Buna shi de Moshu meu si de tata moshului meu-Iovi-shi de Anastasia mama Moshului meu,femeia care shtia mai multe limbi si fu in memorandum si in dieta dela BUDA....shi...shiii de tata incr^ngatura uscata a pomilor mei care nici radacini nu mai au...o puse-i crenguta la blana fereshtrii dela ulitza mare..Vorbii cu ei in spirit shi multe imi zisera...Afara iara-o-nceput ca sa mizgure cu stropishori de ploicica deasa ,dar caldutza..Azinoapte fura 63 de grade F.shi umiditatea peste 70%......aeru'conditzionat mi-o mers c^nd dadea de 78F....si de umiditate around de 56%....asta mai pot duce...C-o rusneac,c-o fi bulgar,armindenu-mi,nu "omporta" ca acelashi drac ^s ambele natzii,dara crengutza-i plina de lacrimile naturii si de seva celora din mine ,din ceeace fusese din falosu'Ioan sava odata,ca niciodata,shi de ar fi tat nu s-ar mai shi povesti,ca ....??? cui??? Mosu-al mare-tata lu moshu meu ala mic,imii zi-se ca sa ma duc in urma-mi shi sa pun oasele ce-or mai ram^ne,l^nga ale lor deja topite,ca odata shi odata-or rasari crengutze de arminden din insashi dospirea vitzei noastre....Vitza noastra-i plina de ramurele ce se labartzeaza peste multe shuvitze de p^raiashe de s^nge amestecat,p^r^iashe care pot imp^nzi o latura din lume...dara nicic^nd nu s-or face r^uri,nici chiara r^uletze,r^ushoare...Nu numai io mi-s trist si necajitu' cafanelor si poace?-domnu shtie ca de aia mi-s shi moderizat-motorizat...????? Mai ^s trishti care ^shi numara stramoshii-azi ca tocma azi ^i ziua care ,pe semne ca Sf^ntu ala bulgaraoi,sau ce-o fi fost,o alese-se bine saracutzu...de sf^ntuletz,ca trist ^i sa fii shi sf^nt..!!! Fiindca trishtii,nu plac lumii,c-o adumbresc,shi lumea-i dornica de soare..dara ce face acu' soarele cu -shi-din lume?? Ascult doinele banatzene ,shi pl^nsu' lor ^ii pl^nsu fiintzelor care fura odata vii shi cutremurate de doruri shi strapunse de sabiile durerii-shi la propiu shi figurativ..dara nu-s duse deapururea...ca io ma pot intzelege cu moshii shi bunele mele ...!!! ma simt ca un copil ,shi ma las dus de m^na maicii mele -buna mea-uneori mai buna de c^t mama insashi..!!Chiar de nu mai imi aduc amince de graiurile lor,g^ndurile ni se impreuneaza shi ies graiuri venite din alte sideraluri si ce dulci-^s astea..??!!!-imbatr^nind,oric^t de batzos m-ashi tzine,tat copil ajunsei shi chiar la mintulicea-mi zb^rborita...Singurare-singuratate....!! Eminovici cu "masa lui din brad""...cu 'shoarecii din pod,care cartzile-^i rod",shi cu noaptea si cu lum^narea- cu mucu' ei..!!!Arminden-Arminden...zi cu muguri de-abea ieshitzi in lume...!!!!! C^tzi din voi,se vor desfata in frunzulitze ,mai in vreme ??? Trista---- si ciudat de vesela-i lumea asta..!!-Da,nu shtie,nici ea- dece-i asha..shi se-ntreaba ....shi socoate.......face planuri din nimicuri shi se usca chiar la mucu' unei lum^nari tremur^nde..!!!...
holandezu' Joi, Mai 1, 2003 7:22 PM
Ia mai incetisor cu Olanda'mi! Rezolva'ti problemele la privat si nu ma mai deraja cu idiotenii! Baragladina!
Barney and Spot Joi, Mai 1, 2003 6:58 PM
"- Hamham, Barney, ai vazut, George a facut un tail-hook landing reusit !!! - Hamham, Spot, da' ce, oval-bretzel landing nu a fost reusit ? - Hamham, Barney, da' asta a fost primul landing prezidential pe Abraham Lincoln ! - Mrrrhamham, Spot, ca de obicei ... iar se face George celebru pe spatele altcuiva ... e ceva bun de mâncare la cambuza ? "
Ceausescu Joi, Mai 1, 2003 5:45 PM
Stimati tovarasi si pretini, Partidul Comunist Roman, forta conducatoare a clasei muncitoare, va indeamna sa sarbatoriti prin munca ziua de 1Mai si va ureaza noi si noi realizari si suceese in titorirea societatii capitaliste multirateral dezvoltate si inaintarea Romaniei spre noi culmi de civilizatie si pregres! Va asteptam la meting tovarasi si nu uitati: Daca stati la locurili voastre va majorez salariile cu 10lei si va dau in plus 50gr. salam cu barba la ratia alimentara zilnica (ha, ha, ha)!!!
Scufitza Verde Joi, Mai 1, 2003 4:47 PM
Domnilor si Doamnelor, Stimati Tovarasi care munciti si nu stati cu mina intinsa la unemployment sau ciordeala ... va felicit cordial cu ocazia zilei de 1 Mai. Sa va dea tovarasii Iliescu & Nastase cit mai multa munca ca sa aveti dupa ce defila!
raducu Joi, Mai 1, 2003 4:24 PM
"North Korea announced they have nuclear weapons and President Bush said he needed a few days to respond — I'm sorry, to reload." —Craig Kilborn "Well, the Dixie Chicks are in the news again. I know you saw they posed naked on the cover of Entertainment Weekly. Give you an idea how naked they are: You can actually see their Dixie cups. ... Posing naked. You think that'll get President Bush's attention? President Clinton, maybe. Right idea, wrong president." —Jay Leno "Gay rights groups are calling for the resignation of Senator Rick Santorum of Pennsylvania for comparing homosexuality to bigamy, polygamy, incest and adultery. Apparently, he's tried them all and found them similar." —Jay Leno "What Santorum said was he is not against homosexuals, he is against homosexual acts. He said the only thing you should put in your mouth is your foot." —Jay Leno "The electricity is back on in Baghdad. That is a very climactic moment in any country's liberation, when the lights come back on and you get a good look at what you looted." —Bill Maher Comedian Al Franken: "Clinton's military did pretty well in Iraq, huh?" Deputy Defense Secretary Paul Wolfowitz: "F--- you." —an exchange heard at the White House Correspondents' Dinner "Federal Reserve Chairman Alan Greenspan underwent surgery for an enlarged prostate this week. Doctors said the prostate showed moderate growth in the last quarter, but not the growth they had predicted." —Conan O'Brien "Sen. Rick Santorum is causing a lot of controversy this week with remarks he made about gays. He said, 'I have no problem with homosexuals, I have a problem with homosexual acts.' Well maybe he's doing it wrong." —Jay Leno "Gay rights groups are calling for Santorum's resignation because he compared homosexuality to bigamy, polygamy, adultery and incest. It's not just the gay groups who are insulted. The mormons are insulted because he included polygamy, Congress was insulted because he included adultery, and Arkansas was insulted because he included incest." —Jay Leno "Some people have criticized the United States and the United States military for guarding oil fields and not guarding the Iraqi National Museum which had priceless antiquities in it. They say that this shows a fundamental lack of respect for Iraqi history. I want to remind those people of this: The oldest relics in the museum, 5,000 or 6,000 years old. That oil is 65 million years old. You had to guard that. ... Those antiquities will only last another 5,000 or 6,000 years. When we burn that oil, those fumes will linger long after." —Jon Stewart "Yesterday Federal Reserve Chairman Alan Greenspan said he would be willing to serve another term. Greenspan said, 'Where else would I get a job in this economy?'" —Conan O'Brien "A conservative group is asking Americans to boycott all companies who advertise on Monica Lewinsky's new reality show. The conservative group is made up of several right wing Republicans and one female Democratic senator." —Conan O'Brien "Did you see those Iraqis making that pilgrimage slashing their foreheads with knives and whipping their backs with chains. See, when Saddam Hussein was around they weren't allowed to make that pilgrimage. If they tried that with Saddam Hussein, he would have slashed their foreheads with knives and whipped their backs with chains." —Jay Leno "More looting in Iraq today and that’s just by Fox News. A TV engineer for Fox News has been charged with trying to smuggle stolen Iraqi paintings into the U.S. No wonder they got so much good video of all those people looting, they were right there with them. Well, let's just hope his jury is 'fair and balanced' as Fox News." —Jay Leno "In Iraq, four American soldiers have been arrested and charged with stealing a million dollars cash. After hearing about it the Fox network announced plans for a new reality show called 'GI Joe Millionaire.'" —Conan O'Brien "There has been no electricity in Baghdad for a week and the people are angry. You would be angry too if you couldn't watch your brand new stolen TV." —Craig Kilborn
Tablagiul slavofon Joi, Mai 1, 2003 1:02 PM
Bulgareasca, Oncle Jenique, nu ruseasca, asa mi s-a esplicat da' am uitat eu sa spun ... ce mi-e Ivan Asan, ce mi-e Ivan Pehlivan ... a la votre.
js. Ciudatzenie barbara. Joi, Mai 1, 2003 12:23 AM
Toate capshele-capshunele cu gust de ceausheala,se revolteaza,si fiecare persoana ^i in rezbel cu cealatza :om cu om se dau la fundu' speciei..Care-o fi vina shi cine-o duce,sau de-unde-o rasarit..?? Nu se poate citi nimic mai de dai doamne,pe nici unde ?? Numai certuri si hartzuieli??Se vede ca mare direptate avui io c^ndva c^nd o luai la "reciprocitate-reprocicare:cine da ,primeshte inapoi ceea ce da.Scandal cu scandal se scoate,vorbe bune cu cele omeneshi se aduna..oric^t de pistritzatzi la R^NZA,sau la S^nge-om fi,tatzi din aceiashi tulpina rasariram..ne- imprashtiaram,ne "rasfatza copacelu...Stressul,frustrarile,ne^mplinirile,doru',neregasirea locului ce ni s-ar cuveni sub soare,vibrarile pam^ntului in care shi pe care ne stramutasem??Astea sa ne fie iadu' de zi cu zi shi invectivele care nu mai au nici macar cuvinte ca sa le imbrace,sa le deie o materializare-oarecare ,sau oricum,mai cu cap si mai cu "praxis"..tatzi ni-s numai foc shi para shi c^nd ne scriem zicerile greshim ,gramatical,m^ncam shi intortochiem la propozitziuni de iese in cele din urma un fel de talmesh balmesh,pe care p^na-n final nimeni nu le mai citeshte shi ce-am scris-srise ram^n,ca mai apoi sa fie "moderizate" de facatori de bine shi de halucinogeni ivitzi din ceatza unei amestecatiri de nimicuri shi de nimeni-uri..!! Chiara,nu-i mai nimic de zis,asha mai cu schepsis shi cu intzeles omenesc,???? Nu vedem ca distrugerea ne ashteapta la usha colibei si o sa pice intr-o zi cu tornade tot ceru' pe ignirile noastre ,ca bujiile carutzelor ce le hatzuim din hamuri cu molii,s-or inpotmolii intr-un vad cu rotziile morii ^ntzpenite...!! Vaie victis !!!
Scrisoarea lui Saddam Hussein Joi, Mai 1, 2003 8:53 AM
Text integral : http://www.guardian.co.uk/Iraq/Story/0%2C2763%2C946805%2C00.html
jenica. din haosul Icaricusic... Joi, Mai 1, 2003 7:02 AM
Dle Ion ala Hoinaru,nu vvi se pare ca hoinareala capshei ce cu "onoare olandeza' va poarta numele de V^nt adus prin alea canade,este cam vagaboanda shi ca nu-shi prea face treaba??Eu mi-s "defect tehnic si la celelate' zici matalutza,dar sculele ruginite ale Farbalitului Olandez,cum ^s nene dela baragan??Suntetzi de comitet,fura-tzi de comitet de gashca "nemoderatoare,dar vigilent stergatoare de mese halucinate...ca -cam asha se poate pricepe de catre un neavizat si sincer 'trecator" prin v^rteju' hoinarelii Comitettului central -azi cu curu-n sus :(doua puncte)pdeserishti pedeserashti ori Rom^ni Ciondritori Pazea,ca vine magaoaia..!!!! Nu va mai sucitzi in vetre prafuite de propiilr voastre opinci dezlegate la nojitze....c-o sa va impiedecatzi,de-o sa va rupetzi gurguiu'-la opinci shi la nasu' care de minciuneala ,va tat creshte;ajun-se deja-la cam 2 metrii buni....In Olanda trecu si digurile ce-o-nconjoara,iar in Canada izbi= Laurentziul,care ^i cam departishor de MR Hoinaru..!! Voi shtitzi cine se intereseaza de soarta voastra shi nu o sa va paciuiasca o clipishoara????? vai,vai ce o sa-i tzucatzi scufitza O' B(r)agai si sutana sf^ntuletzului jenel-jenica !! dar ^i bine shi asha...nimic nu va ram^ne neachitat-fiindca toate p^na la ultimul leu olandez si dolar canadian ,vor fi dospitzi in contul karmei..!!Ei ,daca oi vrea sa ma mai adesez autoritatzilor,ce le-oi spune ??NU MA LASA OLANDEZII SI DUMITRU Avadanei din R^pa cu scaietzi-ma "m o d e r e a z a"-ma muureaza..NU?? Hai sa-i luam shi pe sponsori...dara asta in urmatoarele zile,ca sa vedem cine-or fi shi ce hram poarta shi,mai cu seama:ce-or zicera..!!?? dara rece ma lasa ca cu Hoinareala,sau fara ,ta ala mi-s ca mintea lor a celor din CCeul capsei capsunite sub ceashca,tat aia ram^ne ,ce-o fostara..!! Multzam Ioane nEDUMIRITULE din tat sufletu-mi..!!

.... @ .Ciberplai

[Alegere aleatoare a sitului Ciberpla| Lista siturilor  Ciberplai | Editare]