Festivalul  Ciberplai '99

Inauguram seria de manifestari īnchinate Iepocii de Siliciu si programului de construire a Societatii Informatiei Multidimensional Dezvoltate cu festivalul de propuneri "Ciberplai '99"

Augustin Dacian propune: un chat pe mandat

Chat la Presedinte (si nu numai)

complaint.gif (24331 bytes)Statisticile spun ca sunt cāteva mega de romāni pe ulitele satului global. Nu sunt de neglijat nici cei 15 k de specialisti din insula de latinitate, multi din ei dansānd, in scurtcircuit, pe sārma. Hai sa largim spectrul de comunicare si sa vorbim interactiv :-) cu personalitatile momentului organizand periodic sedinte de chat. Romānii de peste tot sa poata dialoga dupa voie si nevoie. Democratie sa fie, da' s-o stim si noi! Propuneri si sugestii pentru lista cu personalitati interesante si interesate se fac la Feed- -back.

J propune: Ministere in exilul virtual

"Punctul de plecare ar putea fi paginile oficiale ale ministerelor in care, surprinzator, se gasesc informatii destul de actualizate. Cu creionul in mana am putea identifica o serie de probleme carora sa le propunem solutii diferite, sau doar sa le lasam enuntate. Toate acestea se pot materializa intr-un alt site, un minister virtual, care de fapt ar fi un forum de idei pe o tema data. Ecoul pe care l-ar putea avea un astfel de minister virtual asupra celui real ar fi (sa nu ne facem iluzii) nul, dar va ramane pana la urma ca un exercitiu civic." La ezercitz, onorabililor!       La ezercitz.

Pentium MMX propunea (in cafe RL) sa plecam de la principiile:
1)majoritatea romanilor din diaspora sufera de lipsa de timp
2)daca este ceva interesant de citit sau vazut, se va gasi timpul necesar
3)in multe locuri din afara Romaniei romanii au un computer acasa sau cel putin unul la "job" sau poate amundoua, si daca au interesul, pot avea ceva de comunicat, sau laudat, sau aratat.
Sint destui romani care pot veni cu ceva interesant din viata lor la inceput. De exemplu :"Copilul meu a luat locul intii la concursul de tenis". Fac o poza si o pun in locul de poze sa ma laud. E o parte din Romania. Atit timp cit e roman, da este. Sau "Ieri mi-am luat masterul la Berkeley". Ma reped si va spun la toti. E un roman mai mult cu master, este. Dar poate fi si altfel "Comunikat: Constantinescu vrea sa vina in California. Adresa E-Mail este ... " Se reped toti romanii din California sa trimita E-mail cu "nu veni, nu te mai vrem" etc. etc
Concluzia: cineva trebuie sa intretina acest "Ciberplai", trebuie sa fie facut sa zicem prin "principiu dominoului" e iti trimit tie tu la toti prietenii, prietenii tai la prietenii lor ..., sau pus un baner la un loc cunoscut si circulat in internet, si sa fie "atotcuprinzator" ca domenii daca un astfel de cuvint in WEB poate fi definit.

Opiniile 'mneavoastra? La Feed- -back!

Obelix propunea (in cafe RL) Ciberplai S.A. (societate anonima-da' s-o stim si noi:-) cu activitate in:
(1) development of Web applications
(2) maintenance of Romanian Web Ring (banca de date centrala cu coordinare a paginilor)
(3) CiberPlai Internet Cafe Network prin Romania in diverse orase pentru mai usor acces al romanilor
(4) ...

Dumneavostra ce credeti? La Feed- -back.

Alte propuneri?

Guestbook by GuestWorld