Opiniile 'mneavoastra sunt asteptate la Feed-Back.

Regulament de intrare īn salba de situri

Situl candidat trebuie sa promoveze sincronizarea Romāniei cu Occidentul. Teoretic, sincronizare presupune o ajustare a structurilor romānesti la cele occidentale fara pierderea identitatii nationale. Inseamna existenta unui sistem de referinta valoric comun īn problema esentiala a raportului individ/societate:

1. politicile societatii sa excluda orice tip de agresiune īmpotriva individului

2. individul sa tina cont de regulamentul de functionare al   societatii

Problemele Romāniei sunt mai ales la punctul 1. Problema propietatii, modul de actiune al politicienilor, toate sunt exemple de agresare a individului obisnuit. Felul īn care acesta respecta regulamentul social de functionare as zice ca este de multe ori remarcabil. Au fost cazuri cānd si-a dat jertfa suprema la ghiseu la fisc... 

Practic, sincronizarea presupune sprijinirea tuturor activitatilor care vin īn īntāmpinarea integrarii īn societatea post-industriala si informationala.

Si īnca. Accesul liber la informatie si la exprimarea opiniilor, sprijinirea afirmarii valorii īn orice domeniu, promovarea unei imagini corecte despre Romānia, īntarirea legaturilor cu structurile similare occidentale, sprijinul participarii active la concertul european si international .   

Opiniile 'mneavoastra sunt asteptate la Feed-Back.