H(a)i pe       @ .Ciberplai Webring de atitudine civica pentru noi s'ai nostrii

  Alegere aleatoare a sitului Ciberplai Lista siturilor Ciberplai Editare  

 

Manifest anti-lehamite
Ce-i de facut ?!

Ce este ciberplaiul ?
Poarta spre ciberplai

Colindati situl de origine al webringului Ciberplai:

 

 
Care este optiunea dvs. pentru viitorul subiect de dezbatere?Rezultate curente
 

Propuneti noi subiecte la:

  Feed    back  

 

"Manifest anti-lehamite!" (dupa C.G. în Dilema : E criza mare, monser!)

Tranzitie. Cuvânt îngropat în rumegusul cernut peste cortex de politicieni. Si totusi... comčdia se misca ! Mai norocosii de la clasa I tranziteaza confortabil spre prietenoasa epoca informationala si post-industriala. Lumea a IIIa se înghesuie în vagoanele de marfa primite ca ajutoare nerambursabile: scapa cine poate. Pierzi trenul-pierzi totul! Retragerea din istorie nu mai tine pe globalizarea asta! Si tocmai în aceste momente arzatoare de care depanda trecutul, prezentul si viitorul României, fatalitate, politicienii români traiesc într-un univers paralel care rar isi deschide o poarta spre realul nostru cel de toate zilele (o data la 4 ani). Si atunci nu tine mult (pâna se termina de numarat voturile). Trebuie schimbare, monser.

 La bulivar, birjar !  

Back to Top

Ce-i de facut ?!

Politica ?  Poate un "grass-root"(miscare sociala actionând ne-ierarhizat pentru a forta de jos în sus deciziile politice care intereseaza o sectiune bine definita a societatii)... care va sa zica... iarba verde de acasa. Intâi sa înmultim siturile românesti. Pentru fiecare, e un bun exercitiu de libertate iar pentru noi toti insemna cresterea ca natie într-o noua dimensiune. In ciberspatiu, teritoriile se cuceresc neagresiv, pe masura ce se creaza. Pe urma se poate, în fine, construi pe liber alese.

Ce este Ciberplaiul 

Ciberplaiul se adreseaza românilor din satul planetar iar nu restrictiv, "diasporei" sau trăitorilor în "spatiul carpato-danubiano-pontic". Cel chemat e individul iar nu masa de indivizi nediferentiati. Se actioneaza individual. Se poarta libera asumare iar nu indicatiile unui centru sau altul Ringul Ciberplai presupune ceva mai mult decat o colectie de indivizi care sa-si exprime liber parerile. Exista o cauza la care rezonam:

 sincronizarea României cu democratiile post-industriale. 

Principii:

  • scopul nu scuza mijloacele
  • neagresarea individului

Norme generale:

  • fara complexe,
  • fara tabuuri,
  • pe baza de voluntariat,
  • zâmbind.

Daca rezonati la cauza Ciberplaiului, 

Includeti situl dumneavoastra în Ciberplai
Titlul sitului:
URL-ul:
Numele:
E-mail:

Parola:
Va rugam sa alegeti o parola. (Atentie, sa nu o uitati!)
Cuvinte cheie: Introduceti pâna la 20 cuvinte cheie pentru sit.
Descriere: Introduceti o scurta descriere a sitului dvs.

In urma cererii trimise veti primi un e-mail care daca situl dumneavoastra indeplineste conditiile de intrare in Ring, va va anunta includerea pe lista de asteptare. In acest caz va trebui sa includeti in sursa HTML a paginii dvs., semnatura HTML a Ringului Ciberplai. 

Din punct de vedere tehnic, apartenenta la Ring presupune includerea in sursa HTML a paginii dumneavoastra a unui fragment HTML ca cel exemplificat mai jos. Particularizarea se face inlocuind --mail-- cu adresa dvs. e-mail, --name-- cu numele dvs., --url-- cu url-ul paginii dvs. si --id--ul cu id-ul dvs. pe care il veti primi in urma cererii de includere in Ringul Ciberplai. Dupa includerea in pagina a semnaturii Ringului Ciberplai, veti fi anuntat prin e-mail cand situl dvs. devine activ in ring.

  Feed     back  

Guestbook by GuestWorld

Back to Top

Copyright © Ciberplai 1999-2000
Last revised: 9 aprilie 2000

 

H(a)i pe       @ .Ciberplai Webring de atitudine civica pentru noi s'ai nostrii

  Alegere aleatoare a sitului Ciberplai Lista siturilor Ciberplai Editare