@ .Ciberplai

[Alegere aleatoare a sitului Ciberpla|Lista siturilor Ciberplai |Editare] 
WebRing de atitudine civica pentru noi s'ai nostri
 Noi cu cine votam

Democratie cu noduri

Pact cultural

Halbjahresschrift

Asymetria

 

Europa e cu ochii atintiti asupra noastra

Muza Clio

Vesnicia s-a nascut la global village

Democratie Directa DD 

Ciberplai-pagina de acasa

Contact

 

Ciberplaiul se adreseaza românilor din satul planetar iar nu restrictiv, "diasporei" sau trăitorilor în "spatiul carpato-danubiano-pontic". Cel chemat e individul iar nu masa de indivizi nediferentiati. Se actioneaza individual. Se poarta libera asumare iar nu indicatiile unui centru sau altul WebRingul Ciberplai presupune ceva mai mult decat o colectie de indivizi care sa-si exprime liber parerile. Exista o cauza la care rezonam: sincronizarea României cu democratiile occidentale.  

Sorry, your browser doesn't support Java(tm).  

La Idee-discutii in gradina 
Manifest anti-lehamite

Ce-i de facut ?!
Poarta spre ciberplai

 

"Manifest anti-lehamite!" (dupa C.G. în Dilema : E criza mare, monser!)

Tranzitie. Cuvânt îngropat în rumegusul cernut peste cortex de politicieni. Si totusi... comčdia se misca ! Mai norocosii de la clasa I tranziteaza confortabil spre prietenoasa epoca informationala si post-industriala. Lumea a IIIa se înghesuie în vagoanele de marfa primite ca ajutoare nerambursabile: scapa cine poate. Pierzi trenul-pierzi totul! Retragerea din istorie nu mai tine pe globalizarea asta! Si tocmai în aceste momente arzatoare de care depanda trecutul, prezentul si viitorul României, fatalitate, politicienii români traiesc într-un univers paralel care rar isi deschide o poarta spre realul nostru cel de toate zilele (o data la 4 ani). Si atunci nu tine mult (pâna se termina de numarat voturile). Trebuie schimbare, monser.

 La bulivar, birjar !  

Back to Top

Ce-i de facut ?!

Politica ?  Poate un "grass-root"(miscare sociala actionând ne-ierarhizat pentru a forta de jos în sus deciziile politice care intereseaza o sectiune bine definita a societatii)... care va sa zica... iarba verde de acasa. Intâi sa înmultim siturile românesti. Pentru fiecare, e un bun exercitiu de libertate iar pentru noi toti insemna cresterea ca natie într-o noua dimensiune. In ciberspatiu, teritoriile se cuceresc neagresiv, pe masura ce se creaza. Pe urma se poate, în fine, construi pe liber alese.

Principii:

  • scopul nu scuza mijloacele

  • neagresarea individului

Norme generale:

  • fara complexe,

  • fara tabuuri,

  • pe baza de voluntariat,

  • zâmbind.

Daca rezonati la cauza Ciberplaiului, 

 

Includeti situl dumneavoastra în Ciberplai
Titlul sitului:
URL-ul:
Numele:
E-mail:

Parola:
Va rugam sa alegeti o parola. (Atentie, sa nu o uitati!)
Cuvinte cheie: Introduceti pâna la 20 cuvinte cheie pentru sit.
Descriere: Introduceti o scurta descriere a sitului dvs.

 

In urma cererii trimise veti primi un e-mail care daca situl dumneavoastra indeplineste conditiile de intrare in Ring, va va anunta includerea pe lista de asteptare. In acest caz va trebui sa includeti in sursa HTML a paginii dvs., semnatura HTML a Ringului Ciberplai. 

Din punct de vedere tehnic, apartenenta la Ring presupune includerea in sursa HTML a paginii dumneavoastra a unui fragment HTML ca cel exemplificat mai jos. Particularizarea se face inlocuind --mail-- cu adresa dvs. e-mail, --name-- cu numele dvs., --url-- cu url-ul paginii dvs. si --id--ul cu id-ul dvs. pe care il veti primi in urma cererii de includere in Ringul Ciberplai. Dupa includerea in pagina a semnaturii Ringului Ciberplai, veti fi anuntat prin e-mail cand situl dvs. devine activ in ring.

 

 

[Alegere aleatoare a sitului Ciberpla| Lista siturilor  Ciberplai | Editare]

 

Back to Top

Copyright © Ciberplai 1999-2002